Alleen erg druk

Alleen erg druk, en vaak lang wachten. Genoeg keuze, online zelfs te veel. Jammer van de levertijd, maar zal ergens anders niet veel beter zijn.

Ik ben heel erg goed geholpen snel en�

Ik ben heel erg goed geholpen snel en correct en heel eerlijk . Mijn bank is in bestelling dus kan nog geen oordeel geven over de afloop

Prima geholpen

Prima geholpen! Het kan niet zo zijn dat jouw droombank er niet samenkanstellen!

Naar zitmaxx geweest voor een nieuwe bank

Naar zitmaxx geweest voor een nieuwe bankstel. Er staan opstellingen in de showroom die een leuke impressie te geven. Na alles gezien te hebben, gesproken met de verkoper en onze wensen duidelijk gemaakt. Hier zijn wij goed in begeleid. Nu afwachten tot het bankstel geleverd wordt.

Mooie zaak, veel keuze en goede advisering

Veel keuze, je kunt zelf heerlijk dwalen door de zaak en je keuze maken. Daarna kun je je melden bij de infobalie, waarna je een plaatsje aan een tafel krijgt toegewezen. Er komt dan een medewerker bij je aan tafel om je verder te helpen en te adviseren. Je kan vrij koffie, thee of wat anders te drinken pakken. Unieke zaak, met een goede service en advies.

Woensdag 5 mei samen met mijn dochter �

Woensdag 5 mei samen met mijn dochter voor de eerste keer Zitmaxx Wonen bezocht .Nadat ik al bij verschillende zaken op zoek was geweest en op de website van Zitmaxx zoveel moois had gezien, wilde we het er wel op wagen om iets meer dan 'n uur te moeten rijden om al dat moois in het echt te zien.En dat was het dubbel en dwars waard ! Wat 'n prachtige zaak en wat 'n uitgebreide keuzes aan meubels en accessoires. Je kijkt je ogen uit,voor elk wat wils. Het personeel is heel vriendelijk je voelt je er gelijk op je gemak en als we wilden konden we gelijk al aan de koffie.Zo fijn dat we "ongestoord "op ons gemak alles konden bekijken en dan even 'n koffie pauze en nogmaals rond gelopen waarbij ik mijn uiteindelijke keuze heb kunnen maken .Geweldig hier moet je wel slagen ! Onder het genot van weer 'n heerlijk bakkie zijn we ontzettend fijn geholpen en hebben uitstekend advies gekregen.Ze denken echt met je mee ! Super ! Nu is het aftellen wanneer mijn bank en feuteuil binnen komt,kijk er zo naar uit ! Iedereen die ik de afgelopen week heb gesproken heb ik verteld over jullie zaak het was 'n heerlijk dagje uit voor ons en zo blij dat ik geslaagd ben. Ik raad Zitmaxx iedereen aan,jullie krijgen allemaal 'n dikke tien van mij en mijn dochter .

geen commentaar

geen commentaar, want is zien dan geloven

Goed geregeld

Goed geregeld: geen wachttijd om winkel in te gaan, coronamaatregelen werden nageleefd, afstand houden was mogelijk. Veel keuzes, zowel in meubels als in bekleding. De website is heel duidelijk; hierdoor konden we ons van tevoren goed orienteren, waardoor we snel de winkel door konden. Medewerkers zijn ook vriendelijk, bij de keuze voor meubelstoffen werden we snel en prettig geholpen.

Veel keus en voldoende ruimte om�

Veel keus en voldoende ruimte om (corona proof) rond te kijken. De juiste stoel gevonden en goed, vlot en vriendelijk geholpen met afhandeling van de bestelling.

Eindelijk mochten we weer langskomen op�

Eindelijk mochten we weer langskomen op afspraak,wat had ik hier zin in want had al mijn bank op jullie overzichtelijke website uitgekozen, wat ik fijn vond dat de banken in vakken stonden die genummerd waren. Erg handig, De bank gevonden en hij voldeed aan al mijn eisen.stof uitgekozen en nu (helaas) wachten tot dat ie komt.

Mijn eerste contacten met Zitmaxx�

Mijn eerste contacten met Zitmaxx dateren al weer van enkele jaren geleden. Toen een zithoek, inmiddels de rest van het interieur. Zo af en toe een ritje naar Ter Aar. De laatste keer nog ontbrekende artikelen aangeschaft. De klantbehandeling staat op een hoog niveau. Ik heb inmiddels in mijn kennissenkring mensen met succes enthousiast kunnen maken.

Verrast door de prettige sfeer en het�

Verrast door de prettige sfeer en het zeer uitgebreide assortiment. Geen verkoper/verkoopster die direct op je afkomt, je krijgt alle tijd om je rustig te ori�nteren. Toen ik mijn keuze gemaakt had, werd mijn aankoop op een fijne en vakkundige manier door Nicole begeleid waarbij alles tot in de finesses werd besproken. Ben zeer tevreden.

Beetje lang moeten wachten voor er een�

Beetje lang moeten wachten voor er een verkoper beschikbaar was, deze wist wel wat van het gevraagde product maar moest zelf soms ook nakijken wat er mogelijk was met het gezochte product, was niet opdringerig en bleef neutraal in het maken van de keuze.

Ondanks drukte prettig geholpen

Ondanks drukte prettig geholpen! Werd alle tijd genomen. Behoorlijke keus in wat wij wilden: relaxbank!

Top bedrijf

Top bedrijf, zelfs in de corona tijd! Mensen die onwijs met je mee denken in alles! Echt een aanrader

Zeer klantvriendelijk

Zeer klantvriendelijk. En nemen de tijd voor je!!

We zijn uitstekend geholpen

We zijn uitstekend geholpen. Met dank aan de verkoper heb ik precies de tafel en stoelen waar ik naar op zoek was.

Mooie zaak met voor elk wat wils

Mooie zaak met voor elk wat wils. Vriendelijk en deskundig personeel. De prijzen zijn zeer gunstig

Fijn en adequaat geholpen!

Fijn en adequaat geholpen! We wachten nu op onze bank dus zodra deze helemaal super in onze woonkamer staat, verwacht ik dat dit 5 sterren worden! Ook is de prijs een stuk gunstiger tov andere woonwinkels. Tot nu toe een aanrader; zitmaxx!

Een echte aanrader

Een indrukwekkende gezellige mooie zaak. Goed georganiseerd in service en klantvriendelijkheid. De service die je krijgt is in de puntjes goed geregeld van parkeren. Tot binnenkomst van de zaak tot aankoop. Een 10+ een aanrader voor iedereen.

Rust en alle tijd

Ik was op zoek naar een hoekbank met een zwarte ribstof, die heb ik zeker gevonden in de showroom. Na een kop koffie alle wensen rustig met de verkoopster doorgenomen. De drie standaard sierkussens wilde ik in een andere kleur, ook dat kon, helemaal top! Achteraf ben ik meer dan het afgesproken uur binnen geweest, ze nemen de tijd voor je en als je twijfelt loop je nog een keer door de showroom. Ik raad zeker Zitmaxx aan als je op zoek bent naar een nieuw interieur, het straalt klasse uit, de woonkamers zijn ruim opgesteld, zodat je een idee krijgt hoe het meubel straks de blikvanger wordt in je eigen huis. Ik kom zeker nog een keer langs voor nieuwe eettafel stoelen.

Zitmaxx.........waar anders!

Enkele jaren geleden hadden wij al bijzonder goede ervaringen met Zitmaxx in Ter Aar. Nu we opnieuw meubels moesten aanschaffen was de keuze om naar Zitmaxx te gaan niet moeilijk. Wederom klopt het allemaal. De grote, overzichtelijke showroom, de meer dan ruime keuze en de bijzonder prettige en vriendelijke medewerkers. We hebben prachtige meubelen aangeschaft. Bedankt Zitmaxx, wij bevelen jullie van harte aan!!!

Heel goed geholpen door Anita bij het�

Heel goed geholpen door Anita bij het uitzoeken van mijn bank. Eerlijk en niet opdringerig. Nu wachten tot de bank er is, ben benieuwd.

6 eetkamerstoelen en 1 bankje

Prima geholpen.

De benedenverdieping in Ter Aar was�

De benedenverdieping in Ter Aar was onbemand. Bij de balie stond een bordje dat je je daar moest aanmelden. Dat bleek onjuist. Daar was niemand. Ik heb een medewerker aangesproken die even beneden was en die vond het ook vreemd. Hij zou gaan kijken. Na een minuut of tien zijn we toen zelf naar boven gegaan en hebben we ons gemeld omdat we een Relax-fauteuil wilden kopen, die allemaal beneden stonden. Er zou iemand komen. Na weer ruim tien minuten gewacht te hebben, zijn we opnieuw naar boven gegaan en toen kwam er een medewerker mee naar beneden. Die heeft ons verder goed geholpen en zijn we tot een aankoop gekomen, mede op grond van zijn advies. De medewerker beaamde tijdens het gesprek dat de situatie niet goed georganiseerd was. Hij zou het doorgeven aan de leiding. De keuze is goed, de bemensing laat dus duidelijk te wensen over. De medewerker die ons uiteindelijk geholpen heeft, had wel verstand van zaken.

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar