Diversiteit in meubels.

Wij zijn prima geholpen door een wat oudere medewerker en hij heeft alles prima in orde gemaakt.Snel en effici�nt ondertussen gezellig wat gebabbeld. Het enige puntje was de kleur van de fateuil op internet stond deze ook in de frisse kleur licht geel maar die was er niet dus is het oker geworden.Verder is er een groot assortiment aanwezig veel in dezelfde stijl wel mooi maar als advies zou ik ook een hoek vrij maken met wat moderne meubels een ander soort stijl.Wij zijn naar tevredenheid geholpen.

Vriendelijke verkoper

Na 5 kwartier wachten konden we eindelijk ons rondje maken in de winkel maar daarna werden we heel vriendelijk geholpen door de verkoper die werkelijk alle tijd nam voor ons

Wat een feest. We mogen weer naar de winkel.

Nadat we in januari 2021 via internet een kast, salontafel, kastje en tv meubel bij Zitmaxx hadden besteld waren we blij om op zaterdag 1 mei zelf naar de winkel te kunnen gaan om bank en stoelen uit te zoeken. Wat een keuze. E�n en ander opgeschreven, thuis gaan meten en maandag 3 mei waren we net na opening van de winkel aanwezig om te bestellen. Een 10 voor verkoopster Nicole. Zij heeft veel kennis, was duidelijk en wist een antwoord op al onze vragen te geven. Wij komen hier zeker terug. Hans en Gonda Kulker

Zeer fijne zaak om naar toe te gaan, en erg klantvriendelijk

Zeer fijne zaak om naar toe te gaan! Goed geholpen en nemen de tijd voor je. Ze hebben echt kennis van hun producten en er zijn veel mogelijkheden! Een echte aanrader erg klantvriendelijk!!!

Geholpen door een hele leuke meid

Geholpen door een hele leuke meid, ze dacht goed mee en kwam met meerdere opties. Ze nam de tijd voor ons en daar waren wij erg blij mee, helemaal omdat we flink wat dingen wilde bestellen.

Corona-afspraak vervallen dus wachten maar.

Tijdens de Corona besloten om toch meubels aan te schaffen. Gekozen voor Zitmaxx. Afspraak gemaakt voor 1 mei 2021 om 12:45. Corona versoepeling zijn aangekondigd. Maar voor ons stond de afspraak. Rijden 135km enkele reis. Aankomst bij Zitmaxx Wonen om 12:45. Konden we nog ff plaats nemen in relaxfauteuils om te wachten tot 15:00!!!!!!! Toen we binnen liepen kregen we nummer 35 en waren bij nummer 41 (gebruikte nummer 0-150) toen eindelijk ons nummer aan de beurt was bleek dat we boven nog eens een uur moesten wachten. Ok� we konden een kopje koffie krijgen tijdens het wachten. Omdat ik zelf ben gaan klagen over de gang van zaken werd ik snel daarna geholpen door een verkoopster (Claudia) die echt de tijd nam en we daar toch een bankstel en 8 eetkamerstoelen gekocht hebben. Ik vond het geen prettige ervaring, maar hebben toch daar gekocht. Prijs is redelijk tot goed, kwaliteit zal ik nog ff moeten afwachten. Kwaliteit is dus schandalig, hierdoor kan de prijs waarschijnlijk laag gehouden worden, terwijl ik 8 (eethoek) stoelen koop voor �3832 (p.p.st. 479) niet echt goedkoop is. Ik zou iedereen aanraden om dit bedrijf links te laten liggen en zeker geen aankoop te doen.

Goede service. Men neemt uitgebreid de tijd om gedegen advies te geven naar de wensen van de klant.

Fijne winkel

Fijne winkel, goed geholpen en snel een keuze kunnen maken. Nu kijken we uit naar de levering en dan heerlijk achterover in de nieuwe stoel

Mooie zaak

Mooie zaak, goed personeel

Tevreden klant!

Prima meegedacht en advies gekregen! Mooie winkel en lekkere chocomelk haha

2e bezoek

Zaterdag 2 mei zijn we in de winkel geweest, het ging weer zonder afspraak, het was best druk maar echt keurig geregeld met nummers en de wachttijd viel reuze mee Daar we 3 weken toen we eetkamerstoelen gekocht hadden ook goede ervaring hadden, terug gekomen om een glazenkast te kopen, wederop weer super leuk geholpen, een echte aanrader dus Ondanks de drukte nemen ze de tijd en is niets teveel

Uitstekende service

Super, medewerkers beleefd (ondanks de drukte) en veel plezier gehad

We hebben ondanks de drukte veel plezier gehad en de ruimte om uitgebreid rond te lopen in de showroom. Er waren veel medewerkers aanwezig en hierdoor werd men zonder al te lang wachten geholpen. Tevens bankstel besteld zonder na te denken, bleek dat de afmeting te groot was voor onze woning. Mail verstuurd, werd volgende dag telefonisch benaderd en aanpassing werd in enkele minuten geregeld en netjes naar mijn mail verstuurd. Nu nog afwachten op onze bestelling :) onze ervaring tot nu toe erg super.

Jammer een goed product maar slechte levering

Ik was tijdens het bezoek in de winkel en de behandeling van de aankoop erg tevreden. Maar terwijl ik toch expliciet had gevraagd of de geleverde stoelen zouden worden uitgepakt en nagekeken is de overigens buitengewone snelle levering mij ontzettend tegengevallen. Levering gaat via DHL en was erg onduidelijk. Eerst kwamen de spuitbussen welke ik had gekocht ter bescherming van de stoelen en nadat ik met het hoofdkantoor had gebeld en mij werd verzekerd dat de stoelen vanavond of morgen naar DHL werden verscheept, stonden ze bij thuiskomst vanmiddag ingepakt, niet gemonteerd niet nagekeken voor mijn deur. Slechte manier van afspreken.

Het personeel is heel klantvriendelijk�

Het personeel is heel klantvriendelijk en denkt ook met je mee. Ruime keus in meubels tegen scherpe prijzen. Naast een ruime keus in meubels, hebben ze ook een hele ruime keus in kleuren. En wat voor mij een groot pluspunt is, is dat je niets hoeft aan te betalen en de betaling pas hoeft te voldoen als de meubels geleverd zijn.

Goede winkel goede service

Goede winkel goede service

Fijn geholpen en met veel plezier een�

Fijn geholpen en met veel plezier een mooie bank uitgezocht. Alles is mogelijk, qua stof/kleur/maat.

Heel goed functionerend systeem om je�

Heel goed functionerend systeem om je bij de balie te melden en geplaatst wordt aan een tafel en zo op volg orde geholpen te worden. Niet zoeken naar een medewerker en geen voordringende medewinkelaars. De verkoper biedt heel attent een consumptie aan en gaat goed effici�nt aan de slag. Wat heeeeel erg fijn was dat hij een klein sampeltje van de stof mee gaf voor het uitzoeken van een bij passend kleed. Er wordt geen aan betaling gevraagd wat ook een service is aan de klant. Dus al met al zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar nieuwe meubelen.

Prettige winkel, groot assortiment, goede service

Op advies van vrienden hebben wij de Zitmaxx bezocht voor het vinden van een nieuwe bank. We werden erg vrolijk van het uitgebreide assortiment; als je hier geen bank kunt vinden, vind je 'm nergens! Ook in corona-tijd hebben we met plezier een aantal keren op ons gemak rondgekeken en uiteindelijk onze keuze gemaakt. Twee kleine 'minpuntjes': het zelf samenstellen van een bank via de site is niet helemaal op schaal, zodat onze bank in realiteit ongelijk zou zijn geweest �n het is jammer (maar begrijpelijk) dat er geen grotere stalen stof beschikbaar zijn om de kleur thuis nog eens goed te bekijken. Ik zou zonder meer voor deze service betaald hebben. Maar we zijn tot zo ver tevreden over de service, de adviezen en de prijs/kwaliteit verhouding. We hopen dat het eindresultaat is wat we ervan verwachten!

Uitstekende service

Door het grote aanbod aan stoffen en kleuren hebben wij samen met een adviseur uiteindelijk de ideale hoekbank gekocht die precies op maat is samengesteld voor onze woning. Ook over de prijs die we hebben betaald voor deze hoekbank zijn we erg tevreden. Een echte aanrader!

Ervaren medewerkers

Ervaren vriendelijke medewerkers en goede advies.

Hele fijne winkel

Hele fijne winkel, goed geholpen! Gaan goed met de Corona maatregelen om! Levertijd voor stoelen is 10 tot 14 weken, daar ben ik wat minder blij mee!

Zeer fijne winkel voor de aankoop van nieuwe bank.

Zeer fijne winkel voor de aankoop van onze nieuwe bank super goed geholpen. Ruim assortiment voor de grote en kleine beurs en heel veel keuze voor de stoffering. Geen opdringerige verkopers maar zeer behulpzaam en vriendelijk. Hier gaan wij zeker nog eens terug als we weer nieuwe meubels nodig hebben. Super winkel.

Mooie en ruim opgezette zaak, veel keuze en prima service.

Mooie en ruim opgezette zaak

Het is een plezierig bedrijf waar we al�

Het is een plezierig bedrijf waar we al vele meubelen hebben gekocht. Ondanks carona een vriendelijk ontvangst maar door drukte lange wachttijd. Een uitgebreid assortiment en behulpzame mensen. Je voelt je hier thuis en komen graag nog eens terug.

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar