Zitmaxx hanteert een prettig systeem in�

Zitmaxx hanteert een prettig systeem in de winkel. Je kan rustig kijken en als je een verkoper wil spreken dan meldt je je aan en ga je aan tafel. Wij zijn uitstekend geholpen, helder advies, eerlijk en warm.

Prima winkel met veel keuze. Goede service

Geslaagd, dankzij Zitmaxx

We waren al een poosje zoekende naar een mooie hoekbank, maar nergens hadden we nog iets naar onze smaak kunnen vinden. �Als je bij Zitmaxx niet slaagt, slaag je nergens�, had onze zoon ons gezegd. Zelf had hij daar een paar jaar geleden een mooie bank gekocht. Een meubelzaak is in de regel veel groter en hoger dan onze woonkamer waardoor maten moeilijk in te schatten zijn. Daarom hadden we, als voorbereiding, de maten opgenomen in onze woonkamer waaraan de bank maximaal zou kunnen voldoen. En we hadden aardig wat uurtjes besteed aan zoeken op de website van Zitmaxx. Die website op zich was al een prima ervaring. Duidelijk, met uitgebreide selectiemogelijkheden en per merk/type hoekbank goed aangegeven wat voor opstellingen en extra�s er mogelijk waren. Onze voorbereidingen resulteerden in een paar hoekbanken die aan onze wensen voldeden. En we hebben ervaren dat deze voorbereiding op het feitelijke winkelen voor ons prima heeft gewerkt. Want eenmaal in Ter Aar waren we een beetje overdonderd door de hoeveelheid meubelen die daar te bewonderen zijn. Onvoorbereid rondlopen zou voor ons snel hebben kunnen leiden tot �door de bomen het bos niet meer zien�. Winkelen was alleen mogelijk nadat we een afspraak hadden gemaakt. We deden dat via mail. Hierbij stelden we gelijk wat vragen want natuurlijk wilden we zeker zijn dat onze keuzes ook daadwerkelijk aanwezig waren en dat bijvoorbeeld een relaxfunctie op ��n zitplek van de bank ook door ons zou kunnen worden uitgeprobeerd. Op ons mailtje kregen we snel en vriendelijk antwoord en werd onze afspraak bevestigd. Ook de ontvangst bij de receptie was vriendelijk en de uitleg over het winkelen in deze coronatijden was duidelijk. Met ons wensenlijstje liepen we, zoals ik eerder schreef, een beetje overdonderd rond. En natuurlijk keken we toch ook naar andere mooie banken. Maar uiteindelijk bleven er twee opties over. Om de voors en tegens van beide banken goed in te kunnen schatten hebben we met een verkoper gesproken die ons goed heeft kunnen helpen. Maar we wilden toch ook nog even nadenken over welke van de twee het nou zou moeten worden. Dat was geen enkel probleem en we kregen zelfs een staaltje mee van de kleur bekleding die we op het oog hadden. Weer thuis hebben we alles rustig laten bezinken en na een paar dagen opnieuw een afspraak gemaakt. Ook dat bezoek verliep naar wens. We hebben de knoop doorgehakt en onze bestelling geplaatst bij een behulpzame verkoopster die adequaat op onze laatste vragen heeft kunnen antwoorden. Al met al geven wij 5 sterren als eindoordeel. Eigenlijk 5,5 want de koffie was ook nog eens uitstekend, maar dat kunnen we niet aangeven. Als de hoekbank eenmaal geleverd is (helaas wel 2 a 3 maanden levertijd, maar daar kan Zitmaxx weinig aan doen), dan denken we de volgende stappen in de herinrichting van onze woonkamer te kunnen zetten. Nieuw vloerkleed, nieuwe salontafel, nieuwe fauteuil en een nieuw tv-meubel. Het zit allemaal in het assortiment, dus Zitmaxx blijft bij ons in het vizier.

Anita has the patience of a saint!

Anita has the patience of a saint! We visited three times before we made our final decision on a new couch. She walked us through the options, ideas and fabric samples. At no time were we rushed, pushed or felt pressure. We cannot wait for both our new couch and dining chairs to arrive. We look forward to returning soon for a few smaller items, such as side tables, lamps and maybe vases. Thanks Zitmaxx is has been a pleasure doing business with you!

prima service

prima service, ondanks de hectiek die het werken op afspraak met zich mee droeg. Wel weinig parkeerplaatsen.

Heel goed geholpen Nu hopen dat ik niet�

Heel goed geholpen Nu hopen dat ik niet lang op m�n tafel hoef te wachten ??

Goed geholpen

Goed, duidelijk en ook nog eens snel geholpen

Prima winkel met veel keuze

Prima winkel met veel keuze. Serviceniveau is afhankelijk van welke verkoper je hebt.

Prettig aankoopproces!

Het aankoopproces begon op de website welke duidelijk en overzichtelijk is. Na een afspraak te hebben gemaakt (corona tijd) om langs te komen werden we goed ontvangen en kregen we een duidelijke uitleg. Met de mooie winkel en het ruime assortiment is er voor iedereen wel iets te vinden wat hij/zij mooi vindt. Aan het eind van de route werden we opgevangen en gekoppeld aan een medewerker die dieper in ging op de mogelijkheden, wat als erg prettig is ervaren. De aankoop is naar wens afgerond, nu alleen nog geduld hebben tot deze geleverd wordt.

Grote assortiment

Grote assortiment, dus keuze genoeg. Alleen jammer dat verkopers verschillende dingen vertellen over werkwijzen. Ook kun je op de vloer geen vragen stellen omdat alle verkopers bij de uitgang zitten om orders te verwerken.

Grote winkel met veel keuze

Grote winkel met veel keuze. Zowel in stijl als in prijsklasse! Je word goed geholpen, en ze staan met een flink team netjes voor je klaar, goed geregeld en al. Verder ook wel een leuk bedrijf met leuk personeel! Parkeren is goed nu met corona, als alles wat drukker word is parkeer gelegenheid misschien net iets aan de krappe kant.

Zeer groot assortiment

Zeer groot assortiment, aardig personeel. Goede service

Mooie en kwalitatief goede spullen

Mooie en kwalitatief goede spullen! We keken onze ogen uit in de mooi opgezette showroom. Zoveel keus. Daarna zijn we heel goed geholpen bij het uitkiezen van onze bank, eetkamerbank en eetkamerstoelen. We kunnen niet wachten tot het allemaal binnenkomt. Eerlijke en klantvriendelijke service. Wij liepen met een goed gevoel de deur weer uit.

Kunnen nu al niet wachten toto hij geleverd wordt!!

Vanwege het volgen van de vlogs van Enzo Knol op YouTube kwamen wij op het idee om ook een afspraak te maken om een nieuwe bank uit te kiezen voor ons pas gekochte eerste koopwoning! Onze oude bank was helemaal aan het einde van zijn levensduur en ook was het wel tijd om op zoek te gaan naar een bank die wij beiden mooi vonden. Ondanks dat het vrij lastig is een bank te zoeken die bij je past, hebben wij er toch ��n gevonden. Namelijk de Vinchino Divano in de kleur 68 Adore!! De bank is nog niet binnen maar kunnen nu al niet wachten tot de dag van levering! :)

TOPZAAK!

We hebben we bank gekocht op koningsdag. Mooie winkel met ruime keus. Alle banken hebben nosak vering en koudschuim. Mooi collectie en betaalbaar. ZEKER EEN AANRADER

Fijn geholpen door geduldige medewerkster

Afgelopen Koningsdag heb ik een bank gekocht bij Zitmaxx Wonen. Het ruime aanbod maakte de keuze in eerste instantie erg moeilijk. Uiteindelijk hebben we gekozen voor de eerste bank die we tegenkwamen in de showroom (bank Sanne). We zijn prettig geholpen door een jonge dame. Hoewel wij erg lang hebben gedaan over het uitzoeken van een stof (zoveel keus!), bleef de medewerkster geduldig en vriendelijk. Hopelijk komt de bank binnen de aangegeven 8-12 weken. We duimen!

Van de week bezoek gebracht aan de�

Van de week bezoek gebracht aan de showroom en onze meubels aangeschaft. Tot op heden erg tevreden over de geboden service.

Mooie en uitgebreide showroom

Mooie en uitgebreide showroom. Hulp indien gewenst van een verkoper. Eerlijk advies en geen fratsen met afdingen, gewoon dit is de prijs.

Goeie advies geduldige verkoper en we�

Goeie advies geduldige verkoper en we hebben een mooie eetbankstel gekocht

Goed geholpen

Bij het aanschaffen van onze nieuwe bank zijn wij goed geholpen. Eerlijk advies en zeker geen dwingend verkoop praatje.

Super goed en fijn geholpen op�

Super goed en fijn geholpen op koningsdag! Nog even geduld hebben en dan genieten van onze mooie nieuwe meubels.

Goede service, transparante prijzen. De verkoper was vriendelijk en behulpzaam. Ik ben tevreden.

Prima gegaan in de winkel alles netjes�

Prima gegaan in de winkel alles netjes Coronaproef prettig gesprek met verkopers gehad goed geregeld.

Aangenaam verrast

Wij waren aangenaam verrast over het aanbod in jullie winkel. Wij zaten in de periode dat alleen winkelen op afspraak mogelijk was. Wij werden zeer vriendelijk ontvangen en zelfs onze hond was welkom. Toen we de keuze gemaakt hadden welke meubels (hoekbank en eetkamerstoelen) was advies en bestellen zeer prettig met een kop koffie in een leuke ingerichte ambiance een waar genot. Zeer goede uitleg en keuzemogelijkheden zijn ons geboden, waar wij alleen maar chapeau kunnen zeggen. Onze eettafel, salontafel, dressoir, tv kast, vloerkleed en wandklok zijn al toevoegd aan het verlanglijstje, nu nog effe hiervoor sparen. Zitmaxx voor ons geen ander meer!

Uitstekend geholpen met onze zoektocht�

Uitstekend geholpen met onze zoektocht naar een bank en eetbank. Vriendelijk, goed meegedacht en luisterend naar onze wensen. Helemaal top!

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar