Personeel is vriendelijk en behulpzaam

Personeel is vriendelijk en behulpzaam, heeft een goede uitleg gegeven over garantie en wat er wel en niet onder valt. Geeft goede adviezen en biedt eventueel andere mogelijkheden en suggesties aan.

Super vriendelijke service

Konden eerst rustig de showroom doorlopen en werden vervolgens professioneel geholpen. Zijn erg blij met de keuze en benieuwd naar het eindresultaat!

Bij binnenkomst kon ik rustig rondkijken waarna ik snel met Tony een ideale bank heb kunnen samenstellen en bestellen. Niks op aan te merken, was top. Tony bedankt bedankt voor de service!

Uitstekende ervaring.

Uitstekende ervaring. Ik heb echt een uitstekende ervaring gehad bij Zitmaxx. Ondanks de Coronamaatregelen waren de afspraken prima gepland en ruim voldoende de tijd gehad om met een verkoopster te gaan zitten en te overleggen. Ook werd er echt rekening gehouden met mijn wensen en gekeken naar de meest passende oplossing. Aangezien ik op zoek was naar een niet al te dure bank. Er werden geen zogenoemde verkooppraatjes gehouden en de verkoopster was erg bereidwillig. Ik ben echt naar volledige tevredenheid geholpen en kan het mensen echt aanraden om bij Zitmaxx te gaan kijken. Zoveel keuze (15.000 m2) en mogelijkheden. Voor mijn volgende projectje (eetkamerstoelen) kom ik ook zeker weer terug!

Ter Aar�� nog nooit geweest

Ter Aar�� nog nooit geweest en als ik niet naar Zitmaxx ga kom ik er waarschijnlijk ook nooit meer. Desondanks is het bij Zitmaxx een top belevenis om heerlijk door de vele opstellingen van alle verschillende meubels te lopen. Wij zijn op zoek naar een eetkamerbank en 4 eetkamersstoelen. We hadden vantevoren een verlanglijstje gemaakt om snel doelgericht te kunnen zoeken en dat is wel een aanrader gezien het enorme assortiment. Personeel is heel aardig en behulpzaam en er zijn ruim voldoende advieurs aanwezig. Scheelt wel dat je een tijdsslot krijgt zodat ze enigzins weten hoeveel mensen er komen. De pluspunten: Super aardig personeel Extreem veel keuze in meubels en nog meer in stoffen en leer! Je kunt alle modellen uitproberen met zitten en doe dat vooral ook! Prijs is zonder meer acceptabel. Let wel op de stof die je kiest. Wij hadden een basisstoel gekozen van 399,- en een stofje van 399??. We hebben dus wel even de stof veranderd zeg maar.. Minpunt: Ter Aar�??

Slecht bereikbaar

Bij de verkoper aangegeven aankoop o.v.b. te willen i.v.m. twijfel over kleur. Eenmaal thuis, zien ik dat verkoper alles al heeft rond gemaakt. Dus niks volgens o.v.b. zoals afgesproken. Vervolgens thuis alles nog eens na gelopen, blijkt dat verkoper dezelfde breedte van de bank goedkoper had kunnen aanbieden. Gemaild naar zitmaxx geen reactie, gebeld verwezen om mijn melding via de mail te melden, benoemd al gemaild te hebben, waarop verkoper aangaf geduld te moeten hebben op een schriftelijke reactie.... Ben in afwachting op bericht ...

Hele fijne winkel om te bezoeken

Hele fijne winkel om te bezoeken. Personeel erg behulpzaam en duidelijk! Zou er zeker nog eens terugkeren. Top!!!

Het was lang geleden dat we samen�

Het was lang geleden dat we samen konden winkelen. Het was allemaal goed en veilig geregeld. En we zijn super geslaagd voor een nieuw bankstel. Heel blij hiermee.

Goed en duidelijk advies.

Mijn vriendin en ik gaan binnenkort samenwonen en hebben amper tot geen ervaring met het kopen van meubels. We zijn uitstekend goed geholpen in de showroom waarbij alle Corona maatregelen netjes werden na geleefd. De verkoopster wist ons goed te adviseren en heeft echt de tijd genomen. We kunnen niet wachten op de levering van de nieuwe bank en eetkamerstoelen, en zijn ervan overtuigd dat wanneer deze aan vervanging toe zijn, we sowieso weer bij Zitmaxx Wonen gaan bestellen!

Bank gezien... bank gekocht!

Ondanks de corona voorschriften was het fijn bankzoeken. Het ontvangst was duidelijk en showroom was een overzichtelijke looproute met veel bekijks. Nadat we onze keuze hadden gemaakt hebben we deze met een hele vriendelijke dame doorgesproken en heeft ze ons geadviseerd hoe deze het best in onze situatie zou kunnen passen. Wij kunnen na de levering weer even vooruit maar de volgende wordt zeker weer een bezoekje aan zitmaxx. Dank!

Prima geholpen

Prima geholpen

Top winkel

Een super mooie, leuke, overzichtelijke, Klantvriendelijke winkel. Ze laten je eerst lekker kijken en geven je alle tijd. Daarna wordt je perfect geholpen door 1 van de medewerkers. Van ons krijgen ze daarvoor een dikke 10. Nu is het wachten op de bank die we besteld hebben. Maar dat hebben we alle vertrouwen in. Zitmaxx gas zo door.!

Uitstekend geholpen en geadviseerd

We zijn zeer goed geholpen en geadviseerd, tot nu toe uiterst tevreden.

Zitmaxx is echt een topwinkel!

Zitmaxx is echt een topwinkel!! Mooie route kunnen lopen langs verschillende hele mooie meubels, duidelijke route ook. Mooie bank gevonden, na de route werden we goed geholpen door de adviseur, liet zelfs zien hoe t werkt als je je bank laat behandelen, echt top! Onze mooie bank gekocht, wel eventjes op wachten, maar ook dat is te begrijpen door deze rare tijd. We wachten in spanning af op onze mooie nieuwe bank, helemaal zin in! Winkel is voor iedereen aan te raden!!

Team is heel goed georganiseerd

Team is heel goed georganiseerd. Super vriendelijk vakkundig personeel. Veel keuze.

Uitstekend en leuk geholpen!

Uitstekend en leuk geholpen. De verkoopster dacht goed mee en heeft extra stoffen er bij gehaald. We hebben ongevraagd zelfs een staal van de stof meegekregen. Top!

Ik ging eigenlijk alleen voor een bank�

Ik ging eigenlijk alleen voor een bank maar liep de winkel uit met een hele nieuwe woonkamer! Super goed geholpen en er werd echt de tijd genomen om keuzes te maken. Mooie winkel en ontzettend ruim assortiment. Ik kan deze winkel iedereen aanraden!

Wij waren zeer verrast over de�

Wij waren zeer verrast over de prachtig ingerichte winkel en hadden meer gerekend op een grote fabriekshal dan de winkel die zo mooi was ingericht. Een tip voor wat we gepresenteerd kregen op de website, lijkt het ons van belang de presentatie, evenals in de winkel aan te passen. Het zal ongetwijfeld nieuwe klanten aantrekken. De website laat uw produkten op een te oninteressante wijze tot hun recht komen. We zijn op een zeer prettige en vriendelijke wijze geholpen met de aaschaf van onze twee en een halfzits bank, we hebben uw winkel al bij al onze kinderen aanbevolen. Ook de service sprak ons aan, dat als de bank geleverd word en geplaatst eerst alles gecheckt word en dan de betaling plaatsvindt. Dat deed ons besluiten af te reizen naar ter Aar vanuit Etten Leur. Jammer dat de levertijd wat erg lang is, maar dat nemen we voor lief, want we krijgen er iets moois voor, en prijstechnisch de moeite waard

We vonden dat we goed zijn geholpen!

We vonden dat we goed zijn geholpen! Met een gezellige verkoper! En goede informatie gehad over de vullingen van banken! En dat we de stof kunnen inprigneren! We hebben een goed gevoel over de aankoop van de bank pescare A...

Fijne winkel

Fijne winkel met duidelijke paden en groot assortiment. Kwaliteit van de meubels zijn ook goed. Ruimte voor verbetering zit in de telefonische verkoop/mail. Via de telefonie kan je namelijk niet bestellen.

Grote keuze

Grote keuze, prettige uitleg over verschillende materialen van de banken en goed geregeld met afspraken in Corona lock down. Handig dat vooraf met software op de website samenstellen van een eigen bank mogelijk is.

We zijn geholpen door een zeer�

We zijn geholpen door een zeer vriendelijke en behulpzame medewerker. Ga zo door.

Fijne ruime winkel met veel keus

Fijne ruime winkel met veel keus. Verkoopster heeft ons goed geholpen. Puntje van aandacht...verkopers waren aan het "spelen" terwijl er klanten zaten te wachten. Er werd een verkoper op de grond getackeld. Niet professioneel en dat doe je niet als er klanten in de winkel zijn.

Super bedrijf met onwijs vriendelijke�

Super bedrijf met onwijs vriendelijke personeel

Zitmaxx ter Aar daar zit je goed

Zitmaxx ter Aar daar zit je goed, service en kwaliteit precies zoals het moet.

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar