Prettig

Nog nooit bij Zitmaxx geweest,vol verbazing over de hoeveelheid en prachtige inrichting van allerlei meubels. Hier gaan we zeker nog een keer terugkomen. Prettig te woord gestaan.

Keurige winkel

Keurige winkel, nette uitstraling en fantastisch geholpen. Iedereen krijgt een persoonlijke medewerker die je overal mee helpt en op al je vragen een duidelijk antwoord heeft. Jammer van de lange levertijd maar daar kunnen hun niks aan doen.

Heel mooie winkel na onze smaak

Heel mooie winkel na onze smaak. Vriendelijk personeel, goed geholpen. Goed concept gewoon heerlijk rondlopen en aan het eind de koop maken met een adviseur.

Heel veel keus maar heirdoor lastig te overzien

De meubels zijn zo opgesteld dat je een goed beeld kan krijgen hoe het er in je woonkamer uit zou komen te zien. Wat wel jammer is, is dat je bij een bank niet kan zien in welke soorten stof/leer deze precies te krijgen is. Hiervoor moet je contact zoeken met een adviseur die je vervolgens de stalen laat zien. Je krijgt ze dan op een andere plek te zien dan waar de bank staat waar je belangstelling voor hebt. Dat maakt het wel een beetje lastig. Zeker als je tussen een aantal banken wil kieen.

Review bank kopen

Bij binnenkomst werden mijn vader en ik meteen geholpen. Er werd uitgelegd dat wij eerst door de showroom mochten gaan en vervolgens bij een medewerker terecht konden voor het item dat ik wilde hebben. Samen met mijn vader zijn we na de showroom in gesprek gegaan met een medewerker die ons ontzettend goed heeft geholpen! Zij was gastvrij, geduldig en behulpzaam. We kregen koffie en daarna zijn we in gesprek gegaan over de bank die ik graag wilde hebben. Fijne, goede service!

Wij waren teleurgesteld

Ivm corona gewinkeld met tijdslot op een doordeweekse dag. Ondanks dit vonden wij het er erg druk. Via hun website hadden we een lijst gemaakt met artikelen waar we naar op zoek waren. Helaas konden we meer dan de helft niet vinden in de zaak of was het er helemaal niet. Verkoopster was erg slecht op de hoogte, moest alles gaan navragen. Wist ook niet wat een gecapitonneerd kussen was. In de zaak was het erg warm/ benauwd en rommelig. Overal waren werklui bezig met reparaties of verplaatsen van meubels. We hadden een eind moeten reizen en lang moeten wachten voor een shopafspraak. Nog wel iets besteld, maar helaas we hadden ons er iets meer van voorgesteld.

Aangenaam verrast

Door familie werden wij op de hoogte gebracht van het bestaan van Zitmaxx wonen. Wij besloten er eens een kijkje te gaan nemen en daar hadden wij geen spijt van. Na een vriendelijke begroeting werden wij uitgenodigd om een rondje door de zaak te doen. Verrast waren wij door het grote assortiment van meubels en toebehoren. Wij konden ook makkelijk de tafelstjes vinden waarvoor wij gekomen waren en die vielen prima in de smaak. Na ons loopje in de zaak te hebben afgerond werden wij door een verkoper naar een buro gebracht waar de koop onder het genot van een kopje cappuccino werd bezegeld. Keurige behandeling in een ongedwongen sfeer. Graag komen wij hier nog eens terug.

prettige sfeer

Er is een prettige sfeer in de showroom. De verkoper nam echt de tijd voor ons. We gingen met een goed gevoel naar huis

Fijne ruime zaak met behulpzame�

Fijne ruime zaak met behulpzame medewerkers, ook aan de telefoon vragen prima beantwoord. Medewerker gaat ook mee de winkel in als je meubels en stoffen bij elkaar wilt zien. Ook kan je een meubelstaal opvragen. We hebben al onze meubels hier gekocht en gaan nog terug voor een bank. Een tevreden klant.

Op gemak een nieuwe bank uizoeken

Onze oude bank was na 10 jaar aan vervanging toe, ook deze kwam van Zitmaxx. We hadden alle tijd om te kijken wat we wilde en we hadden alle rust om door alle ruimtes te lopen om te zitten, voelen en proberen wat de juiste bank voor ons was. Nou we hadden er 2 gevonden, dus even heen en weer om ze nog even te proberen. En daarna konden we ons melden bij de balie en kregen we medewerker en een plek toegewezen waar we al onze wensen en idee konden vertellen en werden we goed op weg geholpen wat de juiste stof zou zijn voor onze bank (4 katten). We werden super vriendelijk geholpen en goed meegenomen in het gehele proces. Er wordt goed uitgelegd wat de stof kan doen, of wat er in de loop van de tijd kan veranderen aan de stof. Overal was deze ervaring weer net zo goed als de eerste keer

Mooie eetstoelen in diverse uitvoeringen.

Groot assortiment en veel mogelijkheden. Eetstoelen met of zonder wieltjes met verschillende stoffen bekleding of rundleder.

Mooie grote showroom

Mooie grote showroom, vriendelijk personeel. We werden snel geholpen. Een afspraak van een uur is wel kort voor uitzoeken, stof kiezen en kopen.

We zijn keurig geholpen en hopen dat de�

We zijn keurig geholpen en hopen dat de service en nazorg ook zo goed is. Het is wel een dingetje dat er 'snel' door de winkel gelopen moet worden om alles te bekijken en de tijd te nemen voor hetgeen je wil. wij hadden meerdere artikelen op onze wensen lijst staan daarvoor was de 2 uur, die wij kregen, te kort. verder was de verkoper niet helemaal op de hoogte van de nieuwe trends

Top service, mooi bedrijf met super veel keus

Ruime keuze geheel te personaliseren�

Ruime keuze geheel te personaliseren uit kwaliteit producten. Dit in combinatie met persoonlijk advies! Erg tevreden.

Complimenten!!!

Fantastisch geholpen plus er werd goed meegedacht door Megan,niets was haar teveel.....Chapeau ??

Mooie winkel met veel verschillende�

Mooie winkel met veel verschillende stijlen. Personeel erg vriendelijk.

Super winkel met kundige adviseurs die�

Super winkel met kundige adviseurs die goed adviseren maar je eigen keus zeker laten gelden Ben prima geslaagd Kijk uit dat mijn nieuwe bankstel in mijn woonkamer staat

Top winkel!

Zitmaxx heeft een breed assortiment aan meubels in verschillende prijsklassen. De verkopers zijn erg vriendelijk en niet opdringerig. De garantie van 5 jaar en de extra vlekkenservice is ook helemaal top! Ik raad deze winkel regelmatig aan bij vrienden en familie en ik kom hier zeker terug als ik meer meubels ga kopen!

In deze toch wel ellendige tijd voor�

In deze toch wel ellendige tijd voor een ieder heeft Zitmaxx toch het vermogen om van het bedrijf een geoliede machine te maken; De planning is prima, de koffie staat klaar maar bovenal de uitmuntende aandacht voor de klant waarbij kennis, betrokkenheid en klantvriendelijkheid bij de �verkopers� hoog in het vaandel staan. Prima gedaan en zeker aan te bevelen bij anderen!!

Goed geholpen bij het kiezen van een bank

Hele fijne service! Ik heb onlangs een bank besteld. Je krijgt eerst de tijd om rustig door de winkel te lopen, en daarna wordt er uitgebreid de tijd genomen om je te helpen bij het maken van een keuze voor het model, de stof e.d. Ik kreeg ook nog vervolgtips voor het kiezen van een kleed.

Mooie winkel

Mooie winkel. Goed geregeld. We werden vlot geholpen en binnen het uur een mooie bank uit gezocht. Heel blij mee!

Heel tevreden

We zijn snel, eerlijk en correct geholpen bij het uitkiezen van onze nieuwe eetkamerstoelen. De website is zeer duidelijk en de winkel biedt veel mogelijkheden om de meubels uit te proberen. Een tip nog: plaats ook een stukje vloer met tegels, zodat stoelen ook op tegels uit te proberen zijn.

Ruime winkel met leuk assortiment

Ruime winkel met een heel leuk assortiment. Prima geholpen door de medewerker en we werden heel goed geadviseerd.

Goed geholpen

Goed geholpen, door een aardige verkoper, jammer dat het door corona allemaal iets sneller moet.

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar