Winkelen op afspraak

Wij zijn geweest op afspraak in de coronatijd. Dat was echt super fijn. We werden goed geholpen door een adviseur en hebben een prachtige bank gekocht. Het enige nadeel is dat er nogal wat levertijd zit, maar daar kan de winkel waarschijnlijk niets aan doen.

topservice

Afspraak gemaakt en met genoeg tijd kunnen zoeken naar een leuke bankstel. Gevonden en met hulp van een adviseur de juiste keuze gemaakt voor een mooi prijs! De bankstel hebben we nog niet binnen, dus daar kan ik niks over zeggen. Service was top!

Het gras is niet groener elders.....

Na zeer tevredenheid al meerdere meubels bij zitmaxx wonen gekocht. Nu 1x vreemd gegaan bij eijerkamp, wat een teleurstelling! Nooit meer! Afgelopen vrijdag weer naar zitmaxx wonen geweest, dat voelde echt als �oost west thuis best�! De service, de riante keuzes en mogelijkheden, de klantvriendelijkheid echt allemaal TOP! Klanttevredenheid staat in een hoog vaandel..,ze zijn goed bereikbaar als er iets is of vragen zijn. Helpen meedenken in je keuzes en geven goed advies zonder verplichtingen. Keuze voor ieder zijn/haar portemonnee. Voor ons nooit meer een ander bedrijf!

Geduldige verkoper

Mooie winkel ! Ruime keuze aan artikelen helemaal van deze tijd en in ontelbare mogelijkheden naar eigen smaak en wens aan te passen. Erg geduldige verkoper en ondanks de maatregelen zeker een aanrader !

Ruime collectie met voldoende variatie

Ruime collectie met voldoende variatie Behulpzame verkopers Wel lange levertijd van het tv meubel dat ik heb gekozen

Prettig winkelen bij Zitmaxx

We hebben op een relaxte manier een prachtige loungebank kunnen uitzoeken en bestellen. Veel keus en verkopers die hun vak verstaan.

Super geholpen!

Prettig geholpen door de medewerker van de zaak. Begreep precies wat ik wilde en dacht super fijn mee in de kleurstelling te kiezen voor het meubel!

Tevreden klant

Zaterdag 17 april onze bank bij jullie gekocht. Ondanks alle maatregelen voelden wij ons welkom. Duidelijke en nette prijzen bij de banken. Goed overzicht en genoeg keuze.

Wij komen graag bij zitmaxx wonen want�

Wij komen graag bij zitmaxx wonen want het assortiment is zo groot dat je altijd wel slaagt waar je naar op zoek bent. We hebben weer een bankstel gekocht alleen omdat het assortiment zo groot is konden we er niet uitkomen maar het advies van de verkoper was helemaal top dus is het gelukt om het juiste bankstel te kopen. We zijn ook eerst nog naar andere woning winkels geweest en daar konden we niet een mooi bankstel vinden dus als we volgende keer weer wat nieuws willen in ons mooi huis dan gaan wij alleen nog maar naar zitmaxx wonen.

We zijn al vaker geslaagd bij zittmaxx

We zijn al vaker geslaagd bij zittmaxx, omdat we nu nieuwe banken en eetkamerstoelen wilden hebben zijn we weer naar zittmaxx gegaan. Het is een zeer prettige winkel waar je rustig kunt rondkijken en als je dan iets moois gezien hebt kan je aangeven dat je een verkoop(st)er nodig hebt. En die helpen je dan zeer bekwaam en prettig om je alle opties te laten zien qua bekleding en qua poten bv. Dit wordt door ons als zeer goed ervaren. Deze zaak is echt een aanrader.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Goede prijs kwaliteit verhouding. En een goede persoonlijke service.

Verkoper was top

Verkoper was top! Goed advies, heerlijke koffie en bovenal een ruime keuze. Zeker een aanrader.

Prima ervaring

Prima ervaring, goed geholpen bij het samenstellen van de bank en er werd totaal niet gepusht. Extra opties kosten natuurlijk wel geld maar was allemaal goed in verhouding, gewoon eerlijke prijs en dan hoef je ook niet te onderhandelen.

Super leuke winkel

Super leuke winkel! Ik ben erg goed geholpen en kan niet wachten om mijn mooie spullen te ontvangen. Service was perfect! Ik zal iedereen aanraden om naar deze winkel te gaan.

Veel verschil in verkopers!

helaas bij eerste bezoek een verkoper getroffen die erg aan het pushen was. Beetje dwingerig en haast (ivm zieken was het excuus) Hierdoor met en vervelend gevoel weg gegaan. Bij een vervolg bezoek een andere verkoper getroffen (o had hier om gevraagd) en dit was een prettig gesprek en een mooie aankoop gedaan!

Top winkel !was er nog nooit geweest�

Top winkel !was er nog nooit geweest .een vriend zei daar hebben ze mooie spulen en niet duur.super mooie bank gekocht.kan niet wachten tot hij er is.en de verkooper was top

Prettige ontvangst

Prettige ontvangst, ondanks de Coronamaatregelen konden wij binnen de gegeven tijd rustig kijken. Mooie showroom en meubels. Het was de rit er naar toe meer dan waard. Vervolgens konden wij in alle rust onze keuze - onder het genot van een kopje koffie - met een verkoper bespreken. Niets opdringerig, wel goede uitleg. Kortom, als wij weer meubels nodig hebben, dan gaan wij weer naar dit bedrijf terug. Top.

Prima geholpen

Prima geholpen

Wat een super fijne winkel

Wat een super fijne winkel, veel en divers aanbod en personeel die verstand heeft van zaken. Bij de bestelling word alles goed uitgelegd, je krijgt bruikbare tips en dit geeft een zeer vertrouwd gevoel. Ook nu ivm Corona maatregelen, is alles super georganiseerd.

We zijn super geholpen

We zijn super geholpen, niets was te veel. We kwamen van ver. Maar zeer de moeite waard. Via het internet al vooraf bekeken wat we graag wilde. En die bank hebben we uiteindelijk ook gekocht. En de meneer die ons geholpen heeft, super. Heeft er zoveel lol in. Dat we vrolijk weer naar huis gingen.

Top winkel

Top winkel! Al meerdere meubels gekocht en altijd goed geholpen.

Fijne winkel

Fijne winkel, supergoed geholpen. Netjes en professioneel. Verkoper dacht met ons mee en nam de tijd. Een bank en 2 stoeltjes gekocht en met een goed gevoel de winkel weer uit gelopen.

Je kunt rustig door de winkel lopen en�

Je kunt rustig door de winkel lopen en kijken naar de producten. Wanneer je een verkoper nodig hebt kun je je melden bij de info balie. Goede informatie gehad en overgegaan tot aankoop. Zitmaxx bedankt!!.

Goed geholpen in Corona tijden

Goed geholpen in Corona tijden. Werd goed de tijd genomen voor onze vragen.

Mooie zaak alles goed opgesteld je�

Mooie zaak alles goed opgesteld je krijgt alles te zien en vriendelijk personeel!

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar