Positieve ervaring

Heel fijn geholpen, waarbij door het personeel goed wordt meegedacht in verschillende opties. Ik heb het gevoel gehad eerlijk en praktisch te worden geholpen. Zeker een aanrader! Enige minpunt is de bereikbaarheid via de telefoon. Wachttijden zijn erg lang (10 minuten +)

Heel mooie

Heel mooie, grote maar toch overzichtelijk woonwijken. Prima ontvangen en fijn geholpen en uiteraard een prachtige aankoop gedaan! Nog even wachten en dan thuis genieten. Bedankt

Met corona tijd toch goed geholpen

Met corona tijd toch goed geholpen. Goed winkel en goede meedewerkers??????

Top zaak

Top zaak! Vorige week onze 2e bank hier gekocht. Andere was +/- 10 jaar oud en we waren toe aan wat nieuws. De kwaliteit van onze vorige bank is ons erg goed bevallen. Daarnaast is de service in de winkels ook erg goed. Vakkundige mensen die ons goed te woord hebben gestaan en geholpen hebben met het maken van de juiste keuzes binnen ons budget.

Een ruim assortiment mooie meubels voor een goeie prijs

ZitMaxx biedt een ruim assortiment van kwalitatieve, mooie meubels voor een redelijke prijs. Nadat je in de winkel je keus hebt bepaald, nemen ze ale tijd om de details verder af te stemmen. Echt een aanrader!

Wij hadden op internet al ongeveer gezien wat we wilden en in de showroom zijn we supergoed geholpen. Klantvriendelijk en de adviseur nam alle tijd om ons te helpen en te adviseren.

Aanrader!

Aanrader, adviseur heeft goed geholpen te kiezen uit de grote hoeveelheid mogelijkheden. We zijn geslaagd.

Werden hartelijk ontvangen

Werden hartelijk ontvangen. Alles was prima geregeld i.v.m, coronavirus. Leuke verkoper die ons goed hielp en ook veel met hem kunnen lachen.

Topzaak

Vriendelijk ontvangen en wat een keus zeg. uiteindelijk uit 3 banken er een gekozen Waarna we door een vriendelijke verkoper onder het genot van een bakkie verder zijn geholpen. Deze man nam de tijd en heeft ons alle mogelijk heden verteld. Wij gingen met een goed gevoel naar huis. Fijne zaak een aanrader. Ben en Conny

Heel tevreden, goed geholpen!

Op aanraden van vrienden zijn we bij deze winkel langs gegaan, opzoek naar een eettafel en een bank. We werden meteen goed geholpen. Ze namen de tijd en dachten goed mee met alle opties. Uiteindelijk hebben we een mooie tafel gekocht. We komen zeker nog terug voor een bank!

Prettig geholpen

Prettige, ruim opgezette winkel. Vriendelijk personeel en goede, duidelijke uitleg. Ze laten je eigen keuzes maken, je wordt niet gepusht om een bepaalde keuze te maken!

Fijne zaak

Fijne zaak, kundig en snel geholpen. Goed advies en verschillende opties doorgenomen.

Zitmaxx heeft een overzichtelijke showroom met veel keuze. Voor alle stijlen dus voor iedereen. De juiste hulp bij het uitkiezen van de producten, zeer vriendelijk personeel met kennis. Erg fijn als je er zelf geen verstand van hebt! Ik raad Zitmaxx aan.

Zeer grote keuze

Zeer grote keuze, goede service.

Afspraak gemaakt bij zitmax werden op�

Afspraak gemaakt bij zitmax werden op tijd ontvangen daarna de looproute gevolgd door de winkel en ons bankstel uitgezocht ,daarna keurig door medewerker geholpen met een kopje koffie met de aan koop van onze bank alles top geregeld bij zitmax ondanks de Corona regels .

Zeer tevreden over de goede assistentie�

Zeer tevreden over de goede assistentie die we mochten ontvangen bij het bestellen van onze loungebank! Als de bezorging en uiteindelijke plaatsing van de bank in onze woning even vakkundig wordt uitgevoerd, dan krijgt Zittmax van ons zonder twijfel 5 sterren

Super vriendelijk

Super vriendelijk Coronaproof Verstand van zaken. Top

Top service!

Enige tijd geleden onze eerste bank samen gekocht! De showroom was geweldig, zoveel mooie spullen gezien en erg inspirerend. Wij zagen meteen de bank waar wij erg verliefd op waren geworden en deze meteen gekocht. De afhandeling verliep erg soepel (en erg gezellig met Louis!) en wij konden precies aangeven hoe wij de bank wilde hebben. Wij hebben een top service ontvangen!

Hele goeie service

Hele goeie service! Er was een foutje in het mailverkeer gebeurd. De stoelen waarvoor we kwamen kijken stonden niet in de showroom en dat werd ons niet vermeld. Waren bang dat we voor niks een afspraak hadden gemaakt. We werden heel goed geholpen! Er werd speciaal voor ons uit het magazijn een stoel ter plaatse in elkaar gezet! Hebben de eetkamerstoelen die we wilden besteld! Super! ??

Goede winkel!

Ruim opgezette winkel met enorm veel keuzes. Ondanks de corona maatregelen konden we toch op een fijne manier onze bank, eetkamerstoelen en stoel uitzoeken waarbij we goed werden geholpen door het personeel! Ik beveel zitmaxx wonen bij anderen zeker aan. Wij hebben al eerder hier onze meubelen gekocht. Toen ook zeer tevreden geweest over de aankoop.

Fijne winkel met veel keuze

Fijne winkel met veel keuze! Erg prettig dat er meteen medewerkers aanwezig zijn om je na de showroom te helpen wanneer je interesse hebt in een bepaald artikel.

Ontzettend goede service!

Vorige week hebben mijn vriend en ik meubels besteld voor in ons nieuwe huis omdat wij gaan samenwonen! We zijn in de winkel heel goed geholpen en er is echt tijd voor ons vrij gemaakt. Goede service, leuk personeel en mooie spullen!

Tevreden klanten

Tot noch toe zijn wij erg tevreden over Zitmaxx. De producten hebben wij nog niet ontvangen, dus hier kunnen wij nog niet over oordelen. Het bedrijf is groot, maar ze nemen ruim de tijd om je te woord te staan. Wij werden geholpen door iemand die wellicht wat minder ervaren was, maar zij legde ons uit wat zij wist en haalde voor onze overige vragen een collega. Hierdoor hebben wij het gevoel gekregen dat wij serieus genomen werden en hebben wij een fijne keuze kunnen maken wat betreft bank en de specificaties die hierbij komen kijken. Wij zijn tot nu toe erg tevreden over Zitmaxx.

Prachtige winkel heel veel keuze�

Prachtige winkel heel veel keuze vriendelijk en heel behulpzaam ??

Aanschaf relexfauteuil

Onlangs heb ik een aankoop gedaan in de winkel in TerAar.We werden heel vriendelijk ontvangen.Het ging deze keer vanwege Corona allemaal net iets anders . Maar door de maatregelen en de voorzieningen die hiervoor genomen waren voelden we ons veilig en op ons gemak. Na eerst wat rondgeneusd te hebben konden we melden dat we verder geholpen wilden worden. Daarop kwam er een verkoper naar ons toe die vriendelijk en terzake kundig op al onze vragen tekst en uitleg gaf. Dit is tot volle tevredenheid verlopen en hebben we besloten tot aankoop over te gaan.Het was een aangename ervaring. Met vriendelijke groet: L Boom

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar