Fijne winkel met veel keuze

Fijne winkel met veel keuze, voor ieder wat wils voor een leuke prijs. Verkoopster was echter wat onge�nteresseerd. Gaf ons niet echt advies en zat tijdens het uitzoeken van de stof voor onze bank telkens op haar telefoon. Was verder wel vriendelijk en hebben een fijne bank kunnen kopen

Online gekeken, uitgeprobeerd, geholpen en gelijk besteld!

Via de website hebben wij een selectie gemaakt van stoelen die wij mooi vonden. Dit was makkelijk te doen, omdat de website duidelijk was en goed in elkaar zit. Hierna hebben wij een afspraak gemaakt en zijn wij de stoelen in het echt gaan proberen. Dit beviel ons heel goed. Daarna zijn wij goed door een verkoper geholpen met de opties en stof voor de stoelen. De stoelen zijn besteld en we kunnen niet wachten tot ze geleverd worden!

Fijn shoppen weer bij Zitmaxx

Fijn dat we weer kunnen winkelen bij Zitmaxx. Goed geregeld met de ontvangst en uitleg hierbij hoe het in deze tijden werkt. Rondje lopen was ook goed te doen zonder drukte. Gesprek met de adviseur om onze stoel te bestellen ging vlot, deskundig en leuk. Even wachten nu op de stoel hoort er helaas bij en dan gaan we daar van genieten. We komen zeker weer terug als we weer een meubelstuk nodig hebben

de warme ontvangst een goede tekst en�

de warme ontvangst een goede tekst en uitleg in een woord geweldig.

Na eerdere aankopen zochten we nieuwe�

Na eerdere aankopen zochten we nieuwe banken. We hebben eerst op de website gekeken naar voor ons passende mogelijkheden. We zochten drie modellen/typen uit. Via een tijdslot (geregeld op de website) konden we anderhalf uur terecht, en we bekeken die alle drie, nadat de receptioniste ons had geholpen waar die te zoeken. Een attente verkoper hielp ons verder. Hij nam de tijd (de anderhalf uur liep iets uit), we konden rustig nog eens kijken, ook naar bekleding, lengte, diepte enz. De banken zijn nu besteld, en wij zijn tevreden �n nieuwsgierig hoe ze in onze kamer zullen staan.

Al eerder bij zitmaxx een bank gekocht�

Al eerder bij zitmaxx een bank gekocht , 6 jaar geleden , maar wilde nu weer eens wat anders , kwaliteit van vorige bank was nog mooi , en nog goed verkocht op marktplaats . Nu weer een 3 en 2 zits bank gekocht , je wordt vriendelijk geholpen , en kunt uit veel verschillende stoffen en of leder kleuren kiezen , .top zaak

Leuke meubels en met name super�

Leuke meubels en met name super vriendelijk personeel. Er word de tijd genomen en alles word heel duidelijk uitgelegd. Als de meubels die wij gekocht hebben net zo goed zijn als het personeel, dan hoor je mij niet klagen.

Al met al tevreden

Een afspraak maken was wat lastig ivm de Corona , telefonisch niet bereikbaar. Alleen per mail en moeilijk in te plannen door drukte. Maar toen wij eenmaal binnen waren, zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Mooie bank uitgekozen met geweven stof. Jammer dat deze stof niet op een bank in de winkel te zien was. Er is in de winkel een duidelijke trend te zien in de banken en stoffen die er staan. Wij houden meer van tijdloos. Maar een goed gevoel over onze aankoop. Zijn benieuwd. Hopelijk is de levertijd minder lang dan nu voorspeld is.

Mooie winkel en erg goede ontvangst!

Afgelopen zaterdag naar Zitmaxx Wonen geweest. Van tevoren afspraak ingepland en alles was logistiek heel goed geregeld. Eerst aanmelden dan rondje door de winkel en daarna plaats nemen om met een verkoper te praten. Heel goed geregeld, daarnaast hadden we een hele fijne verkoper. We komen zeker graag een keer terug bij Zitmaxx Wonen! Erg mooie spullen en goede service.

Review

Goed ontvangst, behulpzaam personeel en een ruime collectie aan meubels. Enige kritische noot is dat de informatie op de website niet altijd overeen kwam met de informatie in de winkel / op de meubels

Fijne winkel

Fijne winkel, met ruim assortiment en veel adviseurs die je graag te woord staan! Veel meubels zijn ook helemaal naar smaak te stylen, omdat je kan kiezen uit 100en stoffen!

Netjes geholpen door een vriendelijke�

Netjes geholpen door een vriendelijke verkoper.

Wij hebben een super fijn gesprek�

Wij hebben een super fijn gesprek gehad! En werd ook heel erg meegedacht! Super Service!

Nieuwe bank en meubels

Al eerder hier een bankstel gekocht naar tevredenheid. Nu weer een nieuwe besteld en ook meteen diverse meubels. Goed en vriendelijk geholpen, de uiteindelijke prijsberekening ging wat rommelig, maar dat was eerder grappig dan vervelend. Enige nadeel is de lange levertijd na bestelling tussen de 19 en 21 weken... Dat is best wel heel erg lang.

Goed Davis.

Er is ontzettend veel keus, en de hulp die we kregen was uitstekend. Ook is het assortiment heel groot, mooie winkel. Ook in deze corona-tijd goed te doen.

Een prachtige winkel met top service!

Familie en vrienden van ons hebben goeie ervaring met de Zitmaxx en daarom zijn wij ook naar jullie gekomen.Vanwege de corona werd er bij aankomst duidelijk uitgelegd hoe wij moesten winkelen en ook de looproute was goed aan gegeven.We hadden ons thuis via de internet site goed voorbereid en konden gericht naar onze eetstoelen zoeken.Aan het einde van de looproute meldden we ons bij de balie en werden heel vriendelijk naar een tafel gebracht. Met het mondkapjes af en heerlijke koffie zijn we bijzonder fijn door een hele aardige verkoper geholpen en geadviseerd en al snel was de koop van zes mooie eetstoelen een feit. Een prachtige winkel met top service!

We zijn goed geholpen!

We zijn goed geholpen, alles netjes geregeld voor de Corona. Verkoper zeer aardig en behulpzaam. Nu de meubels afwachten.... En nog een keer terug voor eethoekstoelen.....

Bankstel gevolgd door stoelen en�

Bankstel gevolgd door stoelen en eetkamertafel..... Door Corona konden we helaas alleen terecht op afspraak (1uur), maar we konden op redelijk korte termijn een bezoek brengen aan de winkel. We waren op zoek naar een nieuw bankstel, de keuze in de showroom is enorm en heeft een prettige opstelling. Tijdens het lopen door de showroom zagen we ook een mooie eetkamertafel en stoelen en besloten om die ook direct maar te bestellen. Nu nog wachten op de levering!

Gastvrij ontvangen

Gastvrij ontvangen, goed ge�nformeerd omtrent de COVID-regels, verder volledige vrijheid om de showroom te bezoeken. Nadien snel en vakkundig geholpen. Klasse!

Top winkel met ruime keuze

Geweldig goed geholpen met het uitzoeken van onze nieuwe bank. Zeer professioneel en prima winkel in deze covid tijd.

Ondanks de Corona-maatregelen hebben we�

Ondanks de Corona-maatregelen hebben we een afspraak kunnen boeken en zijn ontzettend klantvriendelijk geholpen. Daarnaast zijn we h��l goed geslaagd in hetgeen we zochten !! We zijn vaste klant inmiddels. Vorig jaar zijn we ook prima geholpen en goed geslaagd.

Wij zijn niet tevreden

Wij zijn niet tevreden. Wij proberen al sinds vorige week contact te maken , wat niet lukt. Er is waarschijnlijk een verkeerd nr. Van de gekozen stof op de bestelbon gezet. Wij hebben erover gebeld en twee keer gehaald, zonder resultaat. Straks komt er een bank aan met de verkeerde stof erop!!! Wij zijn benieuwd of dit nu helpt en jullie actief ondernemen.

fijne zaak met prettige verkopers en groot assortiment

Fijne zaak met een veelzijdig assortiment. Veel keuzemogelijkheden in kleuren en materialen. Ik kan me niet voorstellen dat je hier niet kunt slagen. Prima advies gekregen en heel klantvriendelijke verkoper. Heel erg tevreden en ga zeker nog eens terug!

Zeer vriendelijk en behulpzaam�

Zeer vriendelijk en behulpzaam geholpen. Had ruim de tijd om stof en kleur te kiezen voor de bank. Hopelijk straks veel en lang zit plezier van onze bank. Wel jammer dat er een lange levertijd is.

Fijne winkel

Fijne winkel. Uitstekend advies en winkel vol mooie meubelen en accessoires. We zijn hier teruggekomen omdat we zo tevreden zijn met onze bank die we 5 jaar geleden hier gekocht hebben. Ook de service bij klachten is perfect!

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar