EEN ERVARING RIJKER

WIJ ZIJN VOOR HET EERST BIJ ZITMAXX GEWEEST EEN ENORME WINKEL MET EEN HEEL GROOT AANBOD EEN UUR IS ERG KRAP OM TESLAGEN MAAR DANKZIJ EEN VRESELIJKE GOEIE VERKOPER DIE HARD VOOR ONS GEWERKT HEEFT ZIJN WIJ GESLAAGD INMIDDELS ZIJN WE NU TWEEKEER BIJ ZITMAXX GWEEST ALLEBIJ DE KEREN GESLAAGD WIJ VOELEN ONS THUIS BIJ ZITMAXX FAM VIS GOUDA

Hier ga je zeker slagen..., keus en mogelijkheden genoeg!

Een ruim opgezette winkel met veel compleet ingerichte woonkamertjes zodat je direct een goed beeld krijgt van het geheel. Er is van alles mogelijk qua keuze in stoffen/leder. Er is veel personeel aanwezig die, indien je dat wenst, je professioneel helpen. Als kers op de taart kun je nog een gratis kopje koffie meenemen de winkel in tijdens je zoektocht.

Heel goed geholpen door musa niets was�

Heel goed geholpen door musa niets was teveel ,ik ben heel erg tevreden . Nu natuurlijk nog afwachten of alles goed afgeleverd gaat worden. Ik heb 1 min puntje : als er maar zo weinig mensen tegelijk mogen komen dan snap ik niet dat je je auto nog niet kwijt kan. Daar zouden jullie echts aan moeten doen .

Zijn al jaren klant bij Zitmaxx en�

Zijn al jaren klant bij Zitmaxx en hebben ondervonden dat ze goede service verlenen. Ook als je een mankement aan je aangekochte product ondekt zijn ze oplossing gericht.

Tevreden

Keurig ontvangen door een dame bij aankomst in de winkel. Heel plezierig en netjes geholpen door Robert met het uitzoeken van de bank. Hij nam de tijd en was realistisch. Nu afwachten op de levering en het resultaat van onze totale bestelling, erg benieuwd! De mails werden wat laat beantwoord, vandaar een 4, maar de service vond ik een 5.

Ondanks de Corona regels

Ondanks de Corona regels, heerlijk ontspannen en ongedwongen gewinkeld. En een bank gekocht, ook de afhandeling was eerlijk en ongedwongen en werd vakkundig afgehandeld. Zelfs voor mij als man die niet graag winkelt, was het aangenaam vertoeven in de winkel. Na thuiskomst kreeg mijn vrouw twijfels over de aangeschafte bank. Na een belletje en een mailtje was ook dit snel opgelost, en mochten wij komen kijken, of haar twijfels weggenomen konden worden. Helaas was dit niet het geval en hebben wij een andere bank uitgekozen. Wat ook weer geen probleem was voor de verkoop. Dus van onze kant alleen maar complimenten.

Fijn bedrijf!

Prettige service, behulpzaam personeel en bovenal een goed product.

Top winkel met divers assortiment

Zitmaxx heeft veel divers aanbod in verschillende prijscategorie�n, dus voor ieder wat wils en op 1 plek. Heel fijn en overzichtelijk; je hoeft niet verschillende winkels te vergelijken wat vaak veel tijd kost. Bij onze aankoop zijn we goed en snel geholpen. Kan niet wachten totdat de stoelen en tafel worden geleverd!

Fijn en deskundig geholpen top

Fijn en deskundig geholpen Lekker losjes.. houden wij van ??

Wij waren verrast over de diversiteit�

Wij waren verrast over de diversiteit van de meubelen in de winkel. Een gezellige ronde gedaan en de eetkamerbank gevonden die we zochten! Door een aardige medewerkster geholpen met de bestelling. Met een fijn gevoel gingen we naar huis en komen voor een volgende aankoop zeker terug. Fam. Knook

Na een aankoop van stoelen die snel van�

Na een aankoop van stoelen die snel van kleur gingen verschieten, zijn wij doot Zitmax uitgenodigd om nieuwe stoelen te komen uitzoeken. Hun motto, we xijn een mooi familiebedrijf en willen goede kwaliteitsmeubelen leveren en tevreden klanten hebben, hebben ze voor ons helemaal waar gemaakt. Ze namen alle tijd, kwamen met goede suggesties en de koffie was heerlijk.

Prima geholpen door verkoper Raymond

Prima geholpen door verkoper Raymond. Konden eerst rustig rond kijken en later dus prima geadviseerd. Winkel is een aanrader

Super winkel! Fijne ervaring

Super winkel! Ruim opgezet, erg veel keuze, behulpzaam personeel en mooie producten. Op de site al veel kunnen vinden qua producten maar toch langs geweest om de stof van de bank uit te zoeken, daarbij fijne hulp gehad en de bank en eettafel besteld.

vriendelijke medewerkers

vriendelijke medewerkers Goed geholpen met onze keuze en bestelling

Fijn dat wij eerst zelf konden�

Fijn dat wij eerst zelf konden rondkijken in de winkel. Daarna prettig geholpen met het samenstellen van onze bank. Een aanrader!

Laaiend enthousiast over Zitmaxx

Afgelopen vrijdag voor de 2e keer in 3 weken langs geweest bij Zitmaxx. Na de eerste keer waren we al laaiend enthousiast over het assortiment en het vriendelijke personeel. Altijd fijn als een medewerker je naam onthoud bij uitchecken van de winkel terwijl er honderden mensen per dag langs komen. Uiteindelijk hadden we online al 6 eetkamer stoelen besteld en in de winkel met hulp van Raymond een nieuw bankstel. Wij kunnen niet wachten op onze nieuwe meubels en komen zeker in de toekomst terug bij Zitmaxx als we weer verder gaan uitbreiden. Wij raden Zitmaxx zeker aan. Als je hier niet slaagt. Slaag je nergens.

Een hele fijne winkel met heel veel�

Een hele fijne winkel met heel veel keuze!! Uitstekende verkopers en prima prijsklasse.

De verkoper die ons geholpen heeft

De verkoper die ons geholpen heeft, wist van een kleine ruimte een ideale eetkamer te toveren voor een gezin van 6. Heel nauwkeurig in adviseren van kleur en materiaal

Mijn eerste kennismaking met zitmaxx�

Mijn eerste kennismaking met zitmaxx was via internet. Ik was op zoek naar een bank waarvan ik wist dat die heerlijk zat. En deze stond in het assortiment van zitmaxx. Om er zeker van te zijn dat het dezelfde comfortabele bank was heb ik een afspraak gemaakt in de winkel. Nadat ik het zit confore had getest ben ik zeer vakkundig en professioneel geholpen en heb de bank gekocht. En om het af te maken nog een tv Kast. Ik ging blij en tevreden de winkel uit

Veel keus

Mooie winkel, veel keus qua stoffen. vakkundig geholpen. Werd goed de tijd voor je genomen. Tevreden!

Uitstekend !

Uitstekend ! Geen opdringerige verkopers, gewoon je ding doen. Prima hulp, en iemand die de tijd voor je neemt indien je vragen hebt.

Ik was opzoek naar 4 eetkamer stoelen�

Ik was opzoek naar 4 eetkamer stoelen en omdat we in het verleden al een bankstel bij jullie hadden gekocht was de keuze weer Zitmaxx geworden. Op een vrijdag een afspraak gemaakt en de juiste stoelen snel gevonden, het was erg druk dus een nieuwe afspraak gemaakt op woensdag ochtend. Ik hoefde de showroom niet meer door en werd gelijk geholpen door een zeer vriendelijk jonge verkoopster. Binnen 20 minuten was de verkoop rond en daarna hebben we nog wat zitten kletsen. Nu maar hopen dat de stoelen zullen bevallen maar daar twijfel ik niet aan..

Echt een hele mooie winkel met�genoeg keus

Echt een hele mooie winkel met vriendelijk personeel!! Er is genoeg keus. Ik zou het alleen meer op prijs stellen als er actuele prijzen bij de artikelen worden vermeld. Nu zagen wij een mooie bank staan en in de showroom was hij een stuk goedkoper als bij het gesprek achteraf, daar werd aangegeven dat de banken die getoond worden zonder stof worden verkocht. De prijs van de stof komt er nog eens bovenop. Ik denk dat een hoop mensen hier van schrikken. Ook aangegeven bij de verkoper en die gaf aan dat hij dit vaker hoort.

Mooie winkel met heel veel keuze

Mooie winkel met heel veel keuze. We zijn goed en snel geholpen en kunnen niet wachten tot onze mooie bank wordt geleverd.

Schitterende showroom, uitstekende service.

Een prachtige showroom met enorm assortiment aan banken. Leuk en gezellig ingericht. Ook veel ander meubilair te verkrijgen. De prijzen zijn prijs-kwalitatief gezien goed. We hebben er uiteindelijk na goede hulp van een medewerker ook een weloverwogen keuze kunnen maken. Erg benieuwd hoe de aflevering zal zijn maar we hebben er een goed gevoel bij!

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar