Goed en correct geholpen

Goed en correct geholpen

Ruime keuze & uitstekende service, aanrader!

Mooie, grote winkel. Veel keuze & uitstekend geholpen voor het maken van een keuze voor onze eetbank. Dank je wel Zitmaxx Wonen.

Heel fijn kunnen shoppen ondanks de�

Heel fijn kunnen shoppen ondanks de geldende corona maatregelen! Voelt veilig en vertrouwd. Prima geholpen met kundig advies na onze route door de winkel te hebben gelopen. Bedankt Zitmaxx ga zo door!

Goed aanbod en goed advies

Ruime keuze aan meubelen en de adviseur neemt de tijd om te adviseren en mee te denken.

Goed bevallen

Ben na afspraak bij jullie in de winkel geweest. Kon op mijn gemak rondlopen en kreeg de nodige hulp op het moment dat ik wilde bestellen. Alle mogelijkheden werden duidelijk uitgelegd, zodat ik een afgewogen beslissing kon nemen.

een aanrader

op de duidelijke website ons geori�nteerd, een afspraak gemaakt voor 1 uur winkelen. mooie winkel! vriendelijk en deskundig geadviseerd. EEN AANRADER

Onze bank

Vriendelijk personeel. H��l veel keus. Correcte corona maatregelen. Goede prijs. En heel duidelijk afspraken maken . Er wordt meegedacht. Ook het feit dat er niets aangehaald hoeft te worden is geweldig.

Wij zijn prima geholpen

Wij zijn prima geholpen! Eerlijk advies, dat wordt gewaardeerd??goed meegedacht!

Grote winkel en veel keuze

Grote winkel en veel keuze. Je wordt vriendelijk ontvangen en goed geholpen. Ze houden rekening met de corona maatregelen. De koffie en warme chocomelk smaakt goed.

Ondanks de Corona maatregelen zijn we�

Ondanks de Corona maatregelen zijn we hier fantastisch geholpen. Er werd ruim de tijd voor ons genomen en we werden keurig geholpen en geadviseerd. We zijn dus heel tevreden over de service en wachten nu rustig af totdat onze bank geleverd wordt.

Fijne winkel met mooie producten!

Na een heel vriendelijk ontvangst werd ons de regels en richtlijnen in deze coronatijd uitgelegd. We konden daarna een heerlijk bakje koffie "tappen" en met koffie in de hand zo de grote en zeer mooie showroom inlopen om alle items te bekijken. Wij kwamen voor een bank welke we op de website al hadden gezien en vonden deze in de showroom nog mooier. Na onze ronde door de showroom gemaakt te hebben werden we door een vriendelijke medewerkster geholpen die onze vragen kon beantwoorden en uiteindelijk hebben we onze bank besteld.

Goed geregeld tijdens deze corona tijd!

Goed geregeld tijdens deze corona tijd! Eerst zelf rond kijken dan corona proof geholpen aan tafel met plexiglas er tussen. Goed geholpen en mooie bank en stoelen gekocht! Gr Jacqueline van der Linden

Goed geholpen

Op 7 april, werd ik vriendelijk en behulpzaam geholpen. Vond het fijn dat ik vrij werd gelaten in de winkel -in deze tijd- om zelf eerst proef te zitten. Ondanks Corona een goed systeem door op afroep een verkoper aan tafel te krijgen. Doordat je zelf eerst grondig op onderzoek uit kan wat wel bevalt en wat niet bevalt.

We konden in alle rust onze aankoop maken en daarna zijn we uitstekend geholpen door uw klantmedewerker.

Het is een mooie winkel en goede service

Het is een mooie winkel en mooie meubels. Soms kan het wachten op een verkoper wel redelijk lang duren, maar je wordt ook deskundig geholpen. Bij mij zijn er een aantal fouten in de communicatie gedaan. Doordat mijn bestelde stoelen niet meer geleverd konden worden en die niet verteld is. Echter hebben ze het netjes opgelost door leenstoelen te leveren en nieuwe te laten bestellen. Dus al met al mag ik niet al te hard klagen. Bedankt zitmaxx!

De keuze is reuze

Werden vriendelijk ontvangen. We waren opzoek naar een fauteuil en eetkamerstoelen. Eerst een rustig tripje door het assortiment waar je wel even mee bezig bent ;). Dan wordt er iemand aan je gekoppeld om je verder te helpen met je persoonlijke vormgeving. Veel keuze! Goed geregeld! Gevarieerde prijzen!

Ik heb de site zelf op internet�

Ik heb de site zelf op internet gezien,zoveel bankstelen kan jij kiezen bijna alle modellen hebben ze, met vergelijken met andere webshop,zimaxx de goedkoopste,toen besluit ik met mijn vrouw een bankstel hier te gaan kopen,een week geleden zijn wij met afspraak gaan kijken voor een bankstel ,en hebben wij gelijk een mooie bankstel gekocht met vriendelijke geholpen door een medewerker,de winkel was heel groot, heel veel meubels van goede kwaliteit, wij zijn blij mee....top!

Ze nemen alle tijd voor je en geven�

Ze nemen alle tijd voor je en geven duidelijk en eerlijk advies!

We zijn netjes geholpen bij het�

We zijn netjes geholpen bij het uitzoeken van de relaxstoel. Deze moet nog geleverd worden dus daar kan ik nog niets over zeggen.

Top zaak !!!

Hadden via internet een bank gezien en hebben een afspraak gemaakt in de zaak om naar deze en andere gelijkende banken te komen kijken. Het voelt serieus alsof je bij familie een bank gaat kopen. Er loopt veel personeel rond, je krijgt goed advies, lekkere koffie en er wordt niks gepusht. We hebben een bank uitgezocht en hebben er nog een week thuis over nagedacht voordat we uiteindelijk terugbelde en definitief de bank besteld hebben. Zijn er super blij mee !

Zitmaxx: een aanrader!

Onlangs op afspraak een bezoek aan Zitmaxx gebracht.We hadden vooraf al een aantal banken uitgezocht via de site en deze in de showroom bekeken.Zeer vriendelijke,geduldige en humoristische verkoper heeft ons van de nodige informatie voorzien,waardoor we uiteindelijk een besluit konden nemen. Ook toen we besloten maar meteen voor een vloerkleed te kijken,heeft hij zijn best voor ons gedaan.De informatie was niet direct beschikbaar,maar hij heeft de andere dag een,ook weer zeer vriendelijke, collega contact met ons laten opnemen.Zij kon ons van de nodige info voorzien. Erg vriendelijke mensen! Overigens hebben wij ook 2 weken ervoor een kast ontvangen en de mensen die deze kast kwamen bezorgen,waren ook zeer correct en vriendelijk! Al met al vind ik Zitmaxx een aanrader.

Goeie opties

Ruime keuze; echt heel veel opties. Vriendelijk personeel; je wordt goed geholpen. En ook nu met de maatregelen is alles goed geregeld

We zijn top geholpen

We zijn top geholpen, zelfs ondanks het hele corona gebeuren. Er is genoeg tijd voor ons genomen en meegedacht. Zeker een aanrader!

Kwam voor een bank met mijn mijn die�

Kwam voor een bank met mijn mijn die onver wachts inbalode is geworden Toch geprobeerd een bank uit zoelen wat gelukt is mede door de goede en voortreffelijke hulp van uw personeel echt niets was teveel. Kwamen vonstamd bij ons vraghen of het allemaal wel ging en ga ? Ons goede begeleiding door de hele zaak. Ongelooflijk hoe goed wij geholpen zijn ool later bij de best ellong en het uitzoeken van de juiste stof. Nogmaals onze hartelijke dank M d van keulen

Hele leuke winkel

Hele leuke winkel, overzichtelijk ingedeeld en genoeg idee�n op te doen voor een nieuwe inrichting. Voor elke stijl is er wel wat. Het personeel is vriendelijk en neemt de tijd. Kortom, wij zijn erg blij met onze nieuwe Eetkamer stoelen. Het enige probleem wat ik kan bedenken is dat er teveel keus is. ?? Maar dat is een luxe probleem, toch.

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar