in corona tijd een afspraak om gezellig�

in corona tijd een afspraak om gezellig rond te kunnen lopen en daarna met een kopje koffie je voorkeuren kunnen bespreken. helemaal top.

Top top top!

Een fantastisch goed ingerichte winkel waar elk meubelstuk goed tot zijn recht komt. Werkelijk voor elk budget is er mogelijkheid tot slagen. Mijn vriendin en ik zijn ontzettend goed geholpen voor inrichting van ons eerste huis. Een verkoper die ruim de tijd voor ons nam, ons heeft begeleid en geadviseerd, maar ook aanvoelde wanneer hij ons de ruimte moest geven om te overleggen. Wij zijn fan!

Toppie Zitmaxx

Super goed geholpen. Niets was teveel. Een goed advies en optie mogelijkheden werden gekeken. Groot assortiment. Zitmaxx voor 100% aan te bevelen.

Super leuk geholpen!

Super leuk geholpen! En na de 3e x op bezoek hebben wij eindelijk een keuze kunnen maken. Gelukkig was Tony heel geduldig met ons.

Ruim aanbod en goede service

Ruim aanbod en goede service

Als een vorst

April 2021 Corona tijd gelukkig konden we een tijdblok reserveren bij Zitmaxx. We wilden nieuwe relaxfauteuils maar wel met bredeleuningen en elektrisch veel op google gekeken bij veel meubelwinkels maar Zitmaxx was de enige die de relaxfauteuil had die wij wilde. Optijd aan gekomen en wat was het druk aangemeld met de email en na een rondje langs alle meubelen konden wij de fauteuil waar wij voor kwamen niet vinden. Terug naar de service balie en we kregen een zeer vriendelijk dame die met ons naar de bewuste fauteuil ging kijken. Met haar de stof en kleur uit gezocht die we er graag voor wilde en de opdracht order ingevuld nu een aantal weken wachten maar ik weet zeker dat we straks heerlijk zitten in de relaxfauteuil van onze keuze met hulp van Zitmaxx

Goed geholpen

Goed geholpen, goed advies gericht op onze gezinssituatie. Fijne spullen voor een goede prijs, ik ben erg tevreden!

Nieuwe bank gekocht

Via winkelafspraak en goed advies en geduldige medewerker een bank gekocht. Geweldige winkel waar heel veel te zien is. Je kunt er heel goed vergelijken op zit gemak en groot assortiment stoffen. De bank is besteld en moet nog geleverd worden maar de ervaring tot nu toe was zeer goed. Kijk uit naar mijn nieuwe bank. Martin, Amsterdam

Uitstekende service en begeleiding bij�

Uitstekende service en begeleiding bij de aankoop van onze (2e) bank bij Zitmaxx.

Tweede paasdag waren wij in de winkel

Tweede paasdag waren wij in de winkel, en wat was het goed geregeld, Vriendelijk en gezellig ontvangen, Daarna rustig onze bestelling opgenomen onder het genot van een heerlijk kopje koffie, daarna kregen we nog ruimte om nog een rondje te lopen door de mooie showroom, wij komen zeker nog een keer terug en zullen jullie zeker aanbevelen bij onze familie en vrienden.

Super goede services en aardig�

Super goede services en aardig personeel! Echt een aanrader om daarna toe te gaan! Denken ook zeker met je mee met de wens die je hebt. Zou het in de toekomst weer bij hun kopen!

Goede ervaring gehad bij Zitmaxx

Zitmaxx is naar mijn ervaring een nette, overzichtelijke zaak met vriendelijke medewerkers. Bij aankomst werden wij ge�nstrueerd om een rondje (vaste looproute ivm Corona) door de zaak te lopen en eventueel te genieten van een bakje koffie. Na het rondje werden wij weer vriendelijk ontvangen door een medewerker en zijn we goed geholpen met de aanschaf van onze nieuwe tafel! Ik raad Zitmaxx absoluut aan als u op zoek bent naar mooie meubelen van goede kwaliteit.

Wij hebben bij zitmaxx een hoekbank�

Wij hebben bij zitmaxx een hoekbank gekocht. Wij zijn heel keurig geholpen en kregen goede uitleg. Hanneke Kalshoven.

Wij hebben 13 jaar geleden onze meubels�

Wij hebben 13 jaar geleden onze meubels bij zitmaxx gekocht hebben er heel lang plezier van gehad! Hele goeie prijs/kwaliteit. Vorige week zijn wij weer daar terecht gekomen en hebben weer alles gevonden wat we zochten. Helemaal top ook vooral dat ze alle stoffen bij elkaar kunnen houden en helpen met de beste keuzes maken. Superbedankt wij kijken ernaar uit dat onze nieuwe meubels gebracht worden. Gr martine

Zittmax is top!!!

Echt een topper, spontaan eerlijkde verkoop ster , nam de tijd ook al was het bijna sluitingstijd. Ook het maken van de afspraak was makkelijk en bij ontvangt werd alles duidelijk uitgelegd de vervolgstappen. Dit is de derde keer dat ik spullen koop en nog steeds de zelfde en positieve instelling

Superleuk en goed geholpen door de�

Superleuk en goed geholpen door de medewerker van Zitmaxx. Zelfs de eigenaar kwam nog even extra informatie geven qua stof voor onze nieuwe bank. Nu wachten totdat deze geleverd wordt, spannend, we zijn zo benieuwd!

Zitmaxx is een echte aanrader!

Zitmaxx is een echte aanrader als je op zoek bent naar mooie, betaalbare en hippe meubels. Er is voor ieder wat wils en met zo�n prachtige grote showroom volop keus. Daarnaast zijn wij zeer goed en kundig geholpen door Raymond die heel veel kennis heeft over alle producten. Maar ook bij de aankoop van onze huidige meubels zijn wij naar alle tevredenheid geholpen. Vandaar onze keus weer terug te komen. Kortom wij zijn heel tevreden!

Uitgebreide collectie en behulpzaam personeel

In de showroom in Ter Aar kun je veel meubels bekijken en proefzitten. Superleuke, uitgebreide collectie tafels, stoelen, eetbanken, etc. Echt voor ieder wat wils. Wij zijn bij Zitmaxx geslaagd voor het hele interieur. Tijdens ons bezoek zijn we verschillende keren in onze keuzes gewisseld en de medewerker van Zitmaxx was erg geduldig en behulpzaam. Zeker een aanrader!

Grote winkel, veel keus

Grote winkel, veel keus. Goed geholpen. Er werd ruim de tijd genomen. Wij kwamen in eerste instantie voor relaxstoelen. Uiteindelijk 2 relaxstoelen en 6 eetkamerstoelen gekocht. Het uitzoeken van de stof voor de relaxstoelen verliep wat moeizaam, maar dit kwam mede doordat we elkaar niet zo goed konden verstaan door het plexiglas en rumoer om ons heen. Thuis zagen we online dat er nog meer stoffen waren in de kleur die wij zochten, maar die waren wel nog duurder, dus denk niet dat we die gekozen zouden hebben. Maar had ze wel graag willen zien. Toch, al met al mooie zaak en we komen zeker nog een keer terug.

De fijne service was het hoogtepunt

De bank van onze dromen gevonden, precies op maat en de stof zoals we die voor ogen hadden. Niet onbelangrijk ook een hele goeie service gehad, we kregen ruim de tijd om tijdens onze afspraak de bank naar wens te configureren. We weten waar we de volgende keer moeten zijn voor een bank

correct deskundig meedenkend.

correct deskundig meedenkend.

Ruime keuze

Ruime keuze, servicegericht zelfs met de beperkte maatregels. Mooie prijzen.

We waren specifiek op zoek naar�eetkamer stoelen en bank

We waren specifiek op zoek naar eetkamer stoelen en eet kamer bank. Stoelen waren goed te vinden. Banken zagen wij eerst niet maar nadat we het gevraagd hadden eerst het perfect uit gelegt waar ze stonden. Met de bestelling namen ze de tijd voor ons zelfs in deze periode. Ze gingen zelfs op zoek naar een oude rekening van ons in verband met de kleur en stof die we toen hadden gebruikt. Echt top

Goede, maar nuchtere service.

Goede, maar vooral nuchtere service.

Bij aankomst keurig ontvangen en kregen�

Bij aankomst keurig ontvangen en kregen wij de gelegenheid om op ons gemak rond te snuffelen . Nadat wij onze ronde hadden gelopen werden wij keurig geholpen door een zeer enthousiaste medewerkster. Samen hebben wij de ideale bank samen gesteld. Van A-Z hebben wij gezamenlijk alles doorgenomen . Kortom eerste indruk is prima en wachten met smart op onze aankoop Klasse ????

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar