Zijn zeer goed geholpen ondanks de drukte wij wisten dan ook wel wat wij wilde en ze namen de tijd om alles goed door te nemen covid maatregelen werden zeer goed nageleefd Dit is ookal de tweede bank die wij kopen hier

Op afspraak winkel bezocht

Op afspraak winkel bezocht. Eerst zelf showroom bekeken. Daarna vriendelijk door verkoopster geholpen met het uitzoeken van een bank. Ruim assortiment en volop kleurkeuze.

Corona proef en netjes geholpen

Netjes geholpen. Cornona proef . Vriendelijk en adviserend. Vandaar de aankoop gedaan.

Top zaak!

Super fijne winkel met meer dan vdoende keus!. Op afspraak gewinkeld, was heel goed geregeld. Ik zou Zitmaxx bij iedereen aanbevelen!!

Zeer tevreden over de aankoop

Zeer tevreden over de aankoop. We kwamen voorbereid naar de winkel door online de meubels uitgekozen te hebben. De bank bleek toch niet wat we zochten. Vervolgens wist de verkoper direct in te spelen op onze wensen en liep meteen naar de bank die we korte tijd erna besteld hebben. Vakkundig advies gekregen. Nu wachten tot de meubels geleverd worden.

Ik had een afspraak gemaakt voor 30�

Ik had een afspraak gemaakt voor 30 maart we werden vriendelijk ontvangen en hadden een uur te tijd dat was ruim voldoende,stoelen uitgezocht en werden verder goed geholpen bij de afhandeling daarvan,was hier voor het eerst en ben zeer tevreden.

Goed geholpen

Goed geholpen. Ruime keuze. Ook in Corona tijd goede service gekregen

We zijn wederom fantastisch geholpen�

We zijn wederom fantastisch geholpen met de aankoop van een aantal meubels ??

Ik heb goed advies gekregen betreft�

Ik heb goed advies gekregen betreft mijn aankopen. Vriendelijk personeel met advies op maat . Dik tevreden met alles

Mooie hoekbank besteld

Afgelopen dinsdag een afspraak gemaakt voor een bezoek aan de showroom. Mijn interesse ging uit naar een hoekbank. Via de e-mail is dat snel geregeld en dinsdagmiddag konden wij langskomen. Situatie is daar overigens Corona proof; ook belangrijk natuurlijk. Zeker niet te veel klanten aanwezig. In de showroom troffen wij een mooie bank aan, die aan onze wensen voldoet. Fijn gesprek gevoerd met de adviseur en omdat deze bank prima voldoet direct tot een akkoord gekomen. Een mooie prijs ook. Thuis gekomen bleek dat het formaat dat wij gekozen hadden, toch wat aan de grote kant is. Woensdagochtend gebeld en na overleg een e-mail gestuurd met de juiste afmetingen. Vandaag teruggebeld en de bestelling is vlot aangepast. Tot nu toe zeer tevreden met Zitmaxx. De levering van de bank gaat nog 2 a 3 maanden duren. Dat is niet anders en voor mij acceptabel.

Uitgebreide uitleg

Na een rondje door de winkel werd netjes de tijd voor ons genomen om alle verschillende opties voor een nieuwe eettafel door te nemen. Ondanks dat we (in coronatijd) maar een uur de tijd hadden, voelden we ons niet gehaast. Nu nog afwachten tot de tafel geleverd wordt.

Ondanks de drukte werd er voldoende�

Ondanks de drukte werd er voldoende tijd genomen voor mijn vragen?? Wij komen zeker terug!!

Lounge bank plus stoel

Het is de 2de keer dat wij bij Zitmaxx naar binnen liepen en de 2de keer dat we een mooie bank + bijpassende stoel gekocht hebben. Ruime keuze en je word zeer professioneel geholpen. Er word netjes met de Corona maatregelen omgegaan. Echt een aanrader.

Vriendelijk personeel

Vriendelijk personeel. Op het begin leek het ons om snelle verkoop te gaan. Maar er werd meer dan genoeg tijd genomen om ons verder te helpen en duidelijk uitleg te geven bij alle meubels.

Zoveel mogelijkheden, �cht geweldig!

Tijdens de lockdown toch vlot een winkelafspraak kunnen maken. Aangekomen werden wij goed te woord gestaan door de receptionistes. Mooie slanke elecktrische relaxfeauteuil uitgezocht en daarna met aardige verkoper, onder het genot van een kopje thee en koffie een stof uitgezocht. Mooie stof goed van kwaliteit en prachtig van kleur. Wat een veelheid aan mogelijkheden, echt geweldig! Nog een verzekering afgesloten voor vlekken en op constructie en zo was de koop bij Zitmaxx voltooid. Als tevreden klanten keerden wij huiswaarts. Alleen nu wel nog 3 maanden geduld. Maar ja, het is het wachten wel waard voor deze ook nog redelijke prijs. Ben zo benieuwd naar het resultaat...

Keep up the goed work!

We werden prima ontvangen, zeer gastvrij en klantvriendelijk. Tijdens de bestelling ook heel goed en professioneel geholpen. Keep up the goed work!

Mooi, vriendelijk en deskundig

Mooie winkel met nog mooiere spullen, vriendelijk personeel en deskundig advies Kortom een aanrader, ook in Corona tijd!

Erg prettig geholpen

Erg prettig geholpen

Mooie zaak met veel keus

Mooie zaak met veel keus. Verder vriendelijk personeel welke je helpen bij de keuze.

Prima geholpen

Prima geholpen. Duidelijk en vriendelijk.

Groot assortiment aan banken

Groot assortiment aan banken, stoelen etc, in allerlei stijlen. Prijs kwaliteit verhouding erg goed. Vriendelijk personeel.

Door Corona heeft het even geduurd�

Door Corona heeft het even geduurd voordat we eindelijk konden komen "bank-zitten" maar het was het wachten gelukkig waard. We werden zeer vriendelijk ontvangen en na een rondje rustig (zonder lastig te worden gevallen) rondkijken, konden we met een verkoper om de tafel om zo onze ideale bank te bestellen. Mijn vrouw had inmiddels ook een eettafel en salontafeltje gespot dus die hebben we maar meteen ook gekocht.

Na een eerste afspraak wilde we een�

Na een eerste afspraak wilde we een vervolgafspraak, maar wel iets langer. In overleg was dit geen probleem. Nadat we uiteindelijk een bank naar onze zin hadden gevonden, kwam er snel een medewerker die ons verder kon helpen. Voelde ons zeer welkom.

Mooie zaak

Mooie zaak, veel keuze, mooie styling, goed geholpen!

Fijne zaak

Erg tevreden! Mooie spullen en goede service

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar