Mooie en grote collectie

Mooie en grote collectie. Erg vriendelijk geholpen.

Super goed geholpen

Super goed geholpen. Veel keuze aan banken en stof. Er werd meegedacht en meer dan tevreden mijn keuze kunnen maken.

Wij kwamen voor een nieuwe bank

Wij kwamen voor een nieuwe bank, eetstoelen, salontafel en eettafel. Er is uitgebreid de tijd genomen om ons hierbij te helpen op een deskundige manier. Wij zijn geslaagd

Geweldige winkel met prachtige spullen

Geweldige winkel met prachtige spullen. Kortom een topwinkel

Helemaal perfect

Top winkel! En top service! Ondanks corona toch een uur mogen rondkijken! Erna een adviseur gevraagd voor de aankoop van de producten. Met een kop koffie erbij! Top uur gehad top advies en snelle service echt een aanrader

Nadat we ons op de duidelijke site�

Nadat we ons op de duidelijke site geori�nteerd hebben zijn we op afspraak naar Zitmaxx gegaan. Daar stonden de banken van onze keuze in de sfeervolle showroom. Na het proefzitten heeft de adviseur ons met aandacht geholpen bij de keuze van de stof en de extra opties. Onder het genot van een kopje koffie hebben we onze aankoop afgerond en zijn we met een goed gevoel en een stofstaaltje naar huis gegaan. We zien uit naar onze nieuwe bank!

Niet teruggebeld na meerdere malen toegezegd

Onderstaande is wel gebeurd maar is daarna keurig opgepakt en afgehandeld, ik ben blij met deze service en pas mijn beoordeling hierbij dan ook graag aan van 1 ster naar 5. Maandag 29 maart hoekbank gekocht, dinsdag 30 maart gebeld met een vraag over order en maat en zou teruggebeld worden die middag, woensdag 31 maart weer gebeld wisten van de terugbel afspraak en zou voor 20:00 uur terug gebeld worden. Donderdag 1 april weer gebeld het is nu 22:30 uur en nog niet terug gebeld helaas. In de winkel zelf wel netjes geholpen.

Uitstekend geholpen en een grote keuze�

Uitstekend geholpen en een grote keuze aan meubels.

Super winkel met fijne collega�s

Super mooie grote winkel, voor ieder wat wils. Als je hier niet slaagt dan weet ik het ook niet. Maar buiten dit is mijn reden tot aankoop bij Zitmaxx is de onwijs goede service! Zelfs in deze Coronatijd staan ze je netjes te woord en heb je helemaal niet het idee dat je moet �opschieten�. Ik kom zeker terug!

De mensen zijn vriendelijk en niet�

De mensen zijn vriendelijk en niet opdringerig. Je kunt op je gemak rondkijken, en wanneer je advies wilt, kun je dat aangeven. Dan kan onder het genot van een kopje koffie of thee, een en ander besproken worden. Alles in de winkel is ruim en overzichtelijk opgesteld. Het is echt een hele fijne zaak. Een aanrader!

Goed ontvangst en service

Goed ontvangst en service. Niet duur in vergelijking met de spullen die ik heb aangeschaft. Zeker een aanrader.

Hele goede service je wordt goed geholpen

Hele goede service je wordt goed geholpen door ervaren mensen.

Heel tevreden

Ik vind het een prachtige zaak en het assortiment is gigantisch Ik ben er heel goed geholpen door een medewerker van jullie . Ik zou Zitmaxx zeker aanbevelen als je meubels nodig hebt om er te gaan kijken.

Aankomst zitmaxx ok dit is het

Aankomst zitmaxx ok dit is het. Naar binnen begin het rondje van de zaak met koffie en goede koffie echt verrassend zoveel keus qua materiaal en stoffen pootjes wij keken voor een hoekbank en heel goed geslaagd ook met de prijs ????

We zijn vriendelijk ontvangen in de�

We zijn vriendelijk ontvangen in de winkel en hebben rustig rond gekeken. Na afloop werden we goed geholpen met de bestelling. Het was erg duidelijk en goed verlopen. We kunnen niet wachten op de tafels ??

Goed geholpen ondanks de corona.

Goed geholpen ondanks de corona. Kregen de tijd en het advies om een goede keuze te maken in het kopen van onze bank.

D� perfecte bank

Samen hadden we al wat banken online uitgezocht, deze bekeken en geprobeerd in de winkel. Ontzettend goed geholpen door een vriendelijke adviseur die ons uiteindelijk aan een andere, maar wel d� perfecte bank hielp.

Prettige medewerkster met goed dvies

Prettige medewerkster met goed dvies. Helemaal naar wens een bankstel uitgezocht

Wij waren opzoek naar een nieuwe bank�

Wij waren opzoek naar een nieuwe bank voor ons eerste huis samen. Direct bij binnenkomst zagen we onze bank staan! Binnen een halfuur onze bank samengesteld met een hele leuke en behulpzame verkoper! Levertijd was perfect!!! bedankt!!

Verrassende winkel

Verrassende winkel, zoveel keus zodat je nu in Corona tijd aan een uurtje niet genoeg hebt. Maar met de deskundige hulp is het ons gelukt om een mooie hoekbank en een schitterende lamp te vinden.

Coronaproof een zeer specifieke bank besteld.

Ik voelde me een klein beetje opgejaagd door het tijdslot maar daar kan de winkel natuurlijk niets aan doen. Wij hadden een aantal specifieke wensen qua bank. De dame die ons hielp begreep precies wat ik bedoelde en dacht met ons mee. Uiteindelijk een prachtige, zelf samengestelde, bank besteld. Wij zijn zeer benieuwd. Kundige en vriendelijke medewerkers. De huidige maatregelen zijn goed ge�mplementeerd. We hebben veilig en fijn gewinkeld.

Wat een fijne woonwinkel met goede�

Wat een fijne woonwinkel met goede service en voor ieder wat wils. Goed advies met voldoende afstand, dus goed te doen in deze coronatijd. Nu nog even wachten tot de bank arriveert, we hebben er zo"n zin in!

Zijn ondanks deze raare coronatijd�

Zijn ondanks deze raare coronatijd super Goed en vriendelijk geholpen..! En hebben uitgebeid de tijd voor ons genomen en top advies gekregen. Echt een aanrader zeer zeker de moeite waard.!

Snelle service en goede prijs

Snelle service, werden goed geholpen ondanks de coronaregels. Zeer goed geholpen, personeel nam de tijd voor ons! Erg fijn als je zo lang hebt gereden voor een zaak! Zeer zeker een aanrader

We konden prima een uur rondlopen alles�

We konden prima een uur rondlopen alles bekijken. Daarna prima geholpen met het bestellen van een bank.

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar