Weer prima geholpen

Weer prima geholpen, we raken er nu aan gewend. Zo'n fijne winkel

verrassend

verrassend, zoveel keuze, goede opstellingen en zeer goed en uitermate vriendelijk geholpen met on,e keus, na jaren twijfelen en zoeken hadden we gelijk hier naar toe moeten gaan. nu hebben wij eindelijk de bank die bij ons past. prijskwaliteit verhouding is ook nog eens super mee gevallen. Dus, ja wat doen we bij een volgende aanschaf?? niet twijfelen maar gelijk naar Zitmaxx dus.

Uitstekend!

Voor de tweede keer een bank gekocht bij Zitmaxx en weer uitstekend geholpen. We hebben een kat en zochten naar een katten-proof stof. Zonder de deskundige hulp hadden we zeker een verkeerde stof uitgekozen. Dank voor de goede zorgen!

Zeer fijne ervaring

De winkel heeft een heel ruim assortiment, voor een betaalbare prijs. We werden heel goed geholpen en zijn erg tevreden met onze aankoop.

Heldere uitleg (on)mogelijkheden

Mooie showroom, vriendelijk personeel, heldere uitleg omtrent (on)mogelijkheden, goede koffie

Vriendelijk geholpen en word tijd voor�

Vriendelijk geholpen en word tijd voor je vrij gemaakt. Helpt je bij de juiste keuze te maken! Ben nu al voor meerdere keren terug gekomen voor de leuke producten.

First time in this store! Amazing costumer service.

We visited the store for the first time yesterday and we had a great experience, the personal was polite and helpful. The seller helped us buying all the items we were looking for (a bed the living room furniture and a lamp. We had a detailed explanation regarding the elements and the fabrics. We really recommend it.

Erg goed geholpen

Erg goed geholpen. De winkel is erg overzichtelijk en voelt warm aan. De keuze is erg divers waardoor er genoeg keuze is. We hebben onze eetkamerstoelen naar wens samen kunnen stellen door de goeie en professionele hulp.

D� woonwinkel voor iedereen

Prachtige winkel, met de mooiste meubels in alle stijlen en prijsklasse. Echt voor ieder wat wils. Al meerdere meubels hier gekocht (bank, stoelen en kasten) en meer dan blij mee. Hoge kwaliteit, uniek design en goede prijs. Wij zijn fan!

Zeer vriendelijk en behulpzaam

Zeer vriendelijk en behulpzaam. Duidelijk en mega veel keuze!

goed geholpen

alles goed uitgelegd

Altijd prachtige artikelen

Altijd prachtige artikelen, met geweldig professioneel personeel....alle service aanwezig met schone toiletten en allerlei drank voorzieningen....prachtige stoffen en genoeg parkeerplaats...

Super geholpen, fijne zaak!

Voor het eerst bij Zitmaxx opzoek gegaan naar een bank. Keuze is gigantisch met uiteenlopende stijlen. Banken in alle prijsklasses. Concept is heel fijn, je loopt eerst zelf een rondje (heel groot rondje) door alle stijlkamers met verschillende banken. Aan het einde kan je bij de infobalie contact opnemen met een verkoper. Deze nemen de tijd voor je, zetten je niet onder druk en zijn bereid alle banken die op je lijstje staan nog eens af te gaan. Samen met de verkoper kan je een stof/kleur uitkiezen. Hier denkt de verkoper uitgebreid met je mee, hebben ze daglicht lampen, en kan je de stalen ook buiten bekijken. In de showroom proberen ze zoveel mogelijk verschillende stoffen op bankem te hebben staan, waardoor ze van de meeste stoffen toch ook altijd een fysieke bank hebben staan. Al met al een mooie bank uit kunnen zoeken na een grote speurtocht, en kan niet wachten tot de levering!

Goed geholpen en veel keuze!

Fijn geholpen bij het maken van de keuze voor een nieuwe bank. Nadat ik een selectie had gemaakt, zijn we samen met de verkoper door de showroom gegaan en kon ik een definitieve keuze maken. Veel keuzes om de bank te personaliseren, wat ik heel fijn vond. Nog een paar weken en dan is de bank er eindelijk!

Hele fijne winkel en super service

Hele fijne winkel. We werden geholpen door een hele lieve Damen die echt de tijd voor ons nam en goed mee dacht toen we twijfels over de kleur van de stof kregen. Ze nam echt de tijd terwijl het al na sluitingstijd was en we voelde ons totaal niet opgejaagd of weg gekeken. Uiteindelijk een prachtige bank gekocht!

Hele fijne ervaring

Hele goede verkoopster, enorm behulpzaam!

Fijne medewerkster in de winkel die ons�

Fijne medewerkster in de winkel die ons goed heeft geholpen!

Goede betaalbare stoelen

Goede betaalbare stoelen. Prijs /kwaliteit is prima en vriendelijk personeel.

Mooie zaak veel aanbod van banken

Vriendelijke personeel erg goed geholpen duidelijke uit leg van de stof vulling van de kussens en goede uitleg van totaalservice plan wat ze hebben ook duidelijke uit leg van hoe lang het duurt wanneer de bank bezorgd wordt echt top alles

Goed geholpen

Goed geholpen, snelle reactie. Juiste informatie en vriendelijk

Fijne winkelervaring

Ruim opgezette showroom, met voldoende vriendelijk personeel in de buurt om je vragen aan te stellen. De keuze in modellen en materialen is enorm. Met een bakkie, een adviseur en zee�n van tijd 2 mooie banken uitgezocht die perfect bij ons gaan passen, top!

We werden super geholpen en de keuze is�

We werden super geholpen en de keuze is reuzen jullie hebben van alles wat en heerlijke koffie

Wat een service!

Wat een service!! Niks is teveel en je wordt super geholpen. Ruim assortiment en materialen�

Hele goede ervaring bij Zitmaxx!

Hele goede ervaring bij Zitmaxx! Wij moesten er best een stuk rijden maar dit was het helemaal waard! Werden goed en kundig geholpen, vriendelijke mensen. Een hele mooie bank gekocht uiteindelijk, blij mee!

Een aanrader�

De winkel is heel overzichtelijk en uiteraard met mooie spullen, het personeel is vriendelijk, behulpzaam en gesuldig.

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar