Hoe ontspannen kan kopen zijn

De route naar Zitmaxx is vanwege de reis door de mooie natuur zeer ontspannen. De auto is makkelijk geparkeerd en nu snel naar binnen. Eerst maar even rondgekeken, er is volop keuze! Nu de keuze bepaald is komt er een verkoper om alles van de keuze toe te lichten en de verkoop onder het genot van een koffie/thee af te ronden. En nu weer net zo ontspannen naar huis. Hoe makkelijk kan het zijn.

Goed geholpen. Netjes

Wij werden heel goed geholpen bij het bestellen van een bank. Wij hadden zelf al een keuze gemaakt, en konden daarbij onze vragen stellen. De medewerkster, gaf ons ook nog het advies om de kleurenstaal even in het daglicht buiten te bekijken om de juiste keuze te kunnen maken. Duidelijke informatie. Wij hopen gauw onze bank te mogen ontvangen. Vrij snel naar onze bestelling kregen wij een mail met de vraag of de juiste maten klopte, voor het maken voor onze bank, en dat ermee verder gegaan werd. Vandaag een mailtje ontvangen wanneer wij onze bank kunnen ontvangen. Tot nu toe heel blij met onze keuze voor Zitmaxx

fijne winkel.

fijne winkel. Veel keuze. En je kan eerst op je gemak door de winkel lopen en vervolgend bij de infobalie melden en dan word je heel netjes geholpen. Top service! Ik zou iedereen deze winkel aanraden.

Goede service en mooie spullen!

We hebben bij Zitmaxx onlangs een bank, tafel en stoelen besteld, en tot nu toe zijn we ontzettend tevreden! Het bestelproces was heel eenvoudig, en de website gaf duidelijke informatie over de producten. Het personeel in de winkel was vriendelijk en gaf ons uitgebreid advies, zodat we precies de juiste meubels konden kiezen voor ons interieur. Nu wachten we vol verwachting op de levering, en gezien de uitstekende service tot nu toe, hebben we alle vertrouwen dat de kwaliteit van de meubels net zo goed zal zijn!

Heel leuk en gezellig geholpen ze Nam�

Heel leuk en gezellig geholpen ze Nam alle tijd voor me super blij met me aankoop

Een fijne ervaring bij Zitmaxx Wonen

We werden snel geholpen nadat wij ons gemeld hadden bij de infobalie. We kregen een plek aangewezen en daar werd er al een kar met stofstalen bij ons neergezet en verteld dat wij ons vast mochten ori�nteren. Al snel ondanks de drukte kwam er een verkoper naar ons toe en werden wij vakkundig geholpen. De verkoper straalde rust uit net of dat wij de enige in de winkel waren. Dat was fijn! Ook mochten we koffie of ander drinken pakken zoveel als we wilden. Het gaf een ontspannen sfeer! We waren bijzonder verrast met hoe het allemaal liep! We Hopen dat we straks op een fijne en mooie bank mogen zitten! 2 keer een uur rijden hadden we er graag voor over! Mvg Fam van Steenbergen

Fijne winkel met personeel die het snapt!

Ondanks het best druk was in de winkel, werden wij er goed en relaxed geholpen. Nergens stress te bekennen. Mooi concept dat je online je bank kunt samenstellen. Erg tevreden over hoe het tot nu toe verlopen is.

Fijne winkel met veel keus

Fijne winkel met veel keus. Goed persoonlijk contact. Beste op een doordeweekse dag heen ivm drukte.

Fijn geholpen in de winkel

Fijn geholpen in de winkel. Duidelijk dat ze weten waar ze het over hebben, waardoor ze flexibel met ons mee konden denken.

Het totaalpakket klopt gewoon

Het totaalpakket klopt gewoon. Een mooie zaak met goede verkopers die klantvriendelijk zijn en je dan ook uitstekend helpen.

Fijn meedenkende medewerkers.

We hebben onze tafel en stoelen hier gekocht. Je kijkt eerst rustig rond in de winkel, daarna vraag je evt aan een medewerker om hulp. Deze neemt alle tijd voor je, om alles wat je hebt bekeken, op een rijtje te zetten en mee te denken met tips en idee�n om de voor jouw, perfecte meubels te vinden.

Klik met adviseur door gemeenschappelijke beroep (horeca)

De adviseur (Ren�) was kundig en adviseerde goed wat betreft de kleur van de bank i.c.m. de rest van het interieur (kleur op muur en vloer). Daarnaast was er een klik aangezien de adviseur uit de horeca komt en ik daar ook werk.

aankoop van een bank.

Ik ben supergoed geholpen met de aankoop van een bank. Een hele aardige vrouw met heel veel geduld en verstand met het uitzoeken van de stof, die ik zocht. Ik ben heel goed geslaagd en blij met mijn aankoop.

De hulp bij aankoop was geweldig

De hulp bij aankoop was geweldig, niets was de verkoopster te veel. Dit was de tweede maal dat Zitmaxx ons geweldig heeft geholpen bij de aankopen.

Ik kon alle eet bankjes hier�

Ik kon alle eet bankjes hier uitproberen. Lief geholpen door een meisje. Ik kom hier zeker terug

Fijn bedrijf

Fijn bedrijf, enorme collectie en heel vriendelijk en rustig geholpen.

Deskundig en eerlijk advies.

Wij waren al enige tijd op zoek naar een ronde uitschuifbare eettafel. Een vriendin had dezelfde tafel gekocht en ook onze zoon heeft de eethoek bij Zitmaxx aangekocht. Wij waren verrast door het ruime aanbod. Ook werd er voldoende tijd genomen door de adviseur en kregen wij goed advies: o.a. om het materiaal ook buiten in daglicht te bekijken.

Aanrader voor nieuwe meubels!

Zitmaxx heeft een ontzettend uitgebreide collectie - voor elke stijl - aan meubels! We zijn een paar maanden geleden eerst in de winkel gaan kijken om inspiratie op te doen. Hier was alle ruimte voor en we werden, als we er niet om vroegen, ook niet geholpen. Wij vonden dat juist heel fijn zodat we rustig konden rondkijken. Na voldoende inspiratie hebben we thuis stofstaaltjes besteld van de meubels die wij mooi vonden. Zo konden we thuis goed kijken welke kleuren mooi staan in ons interieur. Uiteindelijk zijn we gisteren terug gegaan naar Zitmaxx en zijn we ontzettend fijn geholpen door een verkoper. Hij dacht met ons mee, gaf goed advies en nam ondanks dat het heel druk was de tijd voor ons. Kortom, echt een aanrader als je op zoek bent naar nieuwe meubels!

Professionele verkoper

Goed geholpen door een verkoper die al meer dan 35 jaar in het vak zit. Verder is ZitMaxx een topwinkel wat betreft de hoeveelheid producten die wordt gepresenteerd. Niet alleen meubels maar ook verlichting en allerlei decoraties. Dit was mijn eerste keer dat ik deze winkel bezocht maar het is zeker niet de laatste keer.

Op zoektocht naar eetkamerstoelen

Wij hebben in onze zoektocht naar eetkamerstoelen de ruime keuze als zeer positief ervaren. Evenals de ruime keuze aan koffie etc. tijdens ons vrolijke, maar ook inhoudelijke gesprek, kennis en de hulpvaardigheid over onze verlangens bij de aankoop met de verkoper. Het was niet onze eerste aankoop, maar door bovenstaande klantvriendelijkheid ook zeker niet de laatste aankoop. Zeer aan te bevelen dus ...

We zijn erg goed geholpen

We zijn erg goed geholpen met de keuze van de stof. en jullie hebben heel veel keus.

Fantastisch geholpen

Fantastisch geholpen, de tijd is ervoor genomen

Hele fijne ervaring in de winkel

Hele fijne ervaring in de winkel van Zitmaxx. Goed en deskundig advies en er werd echt de tijd genomen voor het gesprek. Adviseer ging vervolgens nog mee de winkel in en kwam nog met extra suggesties. Uiteindelijk geslaagd voor een eetbank, eettafel, barkrukken en zitbank. Nu wachten op de bezorging.

Fijne aankoop

Wij hebben onlangs een nieuwe bank besteld bij Zitmaxx. Aan de balie konden we vragen om een medewerker die ons vervolgens verder heeft geholpen met al onze vragen. Ik had een aantal vragen wat betreft de stof die wij graag wilden, deze kon zij zelf niet beantwoorden waarnaar ze een collega om hulp heeft gevraagd. Dat vond ik heel fijn. Eerlijkheid duurt immers het langst! Het enige waar ik achteraf van schrok is de BTW die er bij komt, dit zagen wij pas op het factuur staan. Aan tafel bij Zitmaxx was het bedrag namelijk lager en dus berekend zonder BTW. Al met al zijn wij goed geholpen kan niet wachten op de bank!

12 jaar geleden onze eerste bankstel�

12 jaar geleden onze eerste bankstel gekocht bij Zitmaxx. Vanuit Kaatsheuvel moesten wij hiervoor 117 kilometer heen en 117 kilometer terug. Daar hebben we geen enkele seconden spijt van gehad, maatwerk was zoals we wilde, kwaliteit wat we er ook van mochten verwachten. We vonden het na 12 jaar tijd voor een nieuwe, ook vandaag weer de rit van 117KM heen en terug gedaan. Een mooi nieuw bankstel besteld, erg netjes geholpen en we zijn weer vol verwachting op de nieuwe.

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar