Geduldige verkopers

Geduldige verkopers, namen alle tijd al hadden we niet de meest makkelijkste wensen.

Weer een bank van Zitmaxx!

Opnieuw op zoek naar een bank bij Zitmaxx. En weer geslaagd! Ik koop bij Zitmaxx vanwege de ruime keuze in de winkel, de ruime keuze stofstalen voor de banken en het goede en persoonlijke advies.

Vriendelijk personeel en ruim aanbod

Vriendelijk personeel. Helpen uitgebreid bij vragen, en nemen de tijd om je advies te geven over mogelijkheden in kleuren en stoffen. Het assortiment is divers en geeft een prettig inzicht in mogelijkheden/opstellingen. Al met al een mooie en grote winkel met een ruim aanbod en vriendelijke personeel.

Enorm fijn geholpen,

Enorm fijn geholpen, Ze hebben een enorm breed aanbod waar je uit kan kiezen, eerst zijn we een rondje gelopen wat we mooi vonden en daarna heeft iemand ons geholpen met alles uit te zoeken in de kleuren die ik mooi vind en alles besteld. Echt super bedankt

We werden erg goed geholpen en er werd�

We werden erg goed geholpen en er werd ook goed meegedacht! Echt een aanrader ze hebben veel keuze dus voor iedereen wel wat. Ik kan niet wachten tot onze bank er is!

Mevrouw heeft ons goed geholpen

Mevrouw heeft ons goed geholpen. Dacht mee en liet alle mogendheden zien. Erg vriendelijk en ook gekeken hoe het in de ruimte zou staan. Echt top geholpen

Nieuwe bank gekocht

Wij hadden deze bank al een tijdje geleden bekeken en erover eens dat dat hem werd. Vandaag de stof uitgezocht en na hulp van de verkoper de keuze voor de afmetingen kunnen maken. We hebben de bank gelijk gekocht, omdat wij een nieuwbouw huis hebben gekocht duurde het nog even voordat de bank daadwerkelijk besteld moet worden en tot die tijd kunnen we nog alles aanpassen, wat wij ontzettend fijn vinden. Wij hebben ook nog barkrukken en eetkamerstoelen nodig, hiervoor zullen wij zeker nog een keer terug gaan!

Zeer goed geholpen en veel keus!

Zeer goed geholpen en veel keus!

TOP WINKEL ECHTE AANRADER

MOOIE WINKEL EN ZOVEEL KEUS IN MEUBELS EN STOFFEN, MOOIE ACCESSOIRES ENZ ALLES VAN GOEDE KWALITEIT. MAKKERLIJK PARKEREN VOOR DE DEUR , ZEER VRIENDELIJKE,MEEDENKENDE,GEDULDIGE VERKOPER, GEEN VERKOPER DIE VAN ALLES WILLEN AANSMEREN. ANDER PERSONEEL OOK ZEER VRIENDELIJK ALLEMAAL.

Heel fijn geholpen door een van de�

Heel fijn geholpen door een van de medewerksters. Op woensdag avond naar jullie toe gekomen vanuit het zuiden van het land. Bank had ik al in gedachten en heel goed geholpen voor de kleur en stoffen binnen mijn budget.

Wij zijn 100 procent tevreden over de�

Wij zijn 100 procent tevreden over de behandeling voor de koop van 2 sta op stoelen. De verkoper rene was op en top

Mooie grote ruime winkel

Mooie grote ruime winkel, met voor ieder wat wils. We zijn super geholpen hier door een medewerker, en hebben al onze meubels in een keer gescoord.

Een hele fijne winkel !

Het was fijn om bij aankomst goed ontvangen te worden met een korte uitleg over hoe e.e.a. in de winkel gaat. We konden ongestoord rondlopen zonder aangesproken te worden door verkopers. Bij onze uiteindelijke keuze (mooie hoekbank) werden we vriendelijk en ter zake doend geholpen. Een aantal extra opties werden kort besproken, maar niet opgedrongen. Ook was het fijn dat we thuis nog even konden checken of de bank past en zo nodig een wat kleinere bestellen. Wat ons betreft is deze winkel een verademing v.w.b. het grote aanbod en de klantgerichtheid.

De verkoopster is zeker een ervaren�vrouw

De verkoopster is zeker een ervaren verkoopster.ze nam zeker alle tijd legde veel uit en deelde ons veel uit eigen ervaring

Zitmaxx, MAXX in produkten, service en personeel.

Zitmaxx, gewoon een zeer goed bedrijf, top lokatie, makkelijk parkeren, geweldige producten, maar misschien wel het ALLER ALLER belangrijkste, iedereen die er werkt straalt plezier openheid, kennis en service uit. Een dikke 10 voor iedereen die bij Zitmaxx werkt.

Goed geholpen met de keuze voor onze�

Goed geholpen met de keuze voor onze nieuwe eetkamerbank. Eerlijke antwoorden over kwaliteit stoffen, eventuele verkleuringen etc.

Super fijn geholpen

De verkoopste heeft ons super fijn geholpen, wist alles in de winkel te vinden en goed aan te raden. Wat wij erg opprijs stelde is dat ze de tijd voor ons nam en geen typische verkoper was die alles maar wilde aansmeren. Ze keek goed mee wat echt het mooiste zou zijn.

Behulpzaam en neemt de tijd voor de klant

Behulpzaam en neemt de tijd voor de klant

Fijne grote winkel met genoeg keuzes

Fijne grote winkel met genoeg keuzes. Alles wat je kan bedenken qua kleuren en stoffen is mogelijk. Hier onze tafel en eetkamer stoelen gekozen

Een prettige winkel.

Een prettige winkel.. met een goeie sfeer.. en er werken fijne en warme mensen.

Het was een gezellig binnen komen

Het was een gezellig binnen komen, vriendelijke ontvangst �n geslaagd.??

goed geholpen

zeer klant vriendelijk en relax geholpen .

We hebben onze ogen weer uitgekeken

We hebben onze ogen weer uitgekeken, zo veel keus! Voor iedere portemonnee is er genoeg om te kiezen. We zijn heel vriendelijk geholpen. Nu 1-3 weken wachten op onze mooie nieuwe eetkamerstoelen. Kijk er naar uit.

Heel fijn geholpen en uiteindelijk een�

Heel fijn geholpen en uiteindelijk een keuze kunnen maken.

Goede en vriendelijke service vanaf het moment dat we de winkel binnen stapte t/m het moment dat de mannen onze woonkamer binnen stapte en onze nieuwe bank afgeleverd hebben! Wat zijn wij ongelooflijk blij! Wij zitten nu ook heerlijk op onze bank met een big smile. Dus dat is zeker een recentie waard en gemeend!

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar