Was hier voor het eerst en werd zeer�tevreden

Was hier voor het eerst en werd zeer vriendelijk ontvangen. De keus is enorm het een is mooier dan ander. Na diverse hoekbanken uitgeprobeerd hoe ze zitten hebben we toch een naar onze in gevonden en gekocht. Zijn zeer vriendelijk geholpen door een dame die alle tijd voor ons nam. Bedankt.

De keuze was reuze en goed geholpen�

De keuze was reuze en goed geholpen door een medewerkster ondanks de drukte weinig wacht tijd

Prachtige bank uitgekozen, top service

Prachtige bank uitgekozen na een 2e bezoek. Goed geholpen door een enthousiaste verkoopster, die alle opties gaf qua stof en kleurkeuze. Na een laatste keer zitten op de bank en de stofstaal in het natuurlijk licht hebben bekeken, de bank besteld. Wij zijn benieuwd!

Goede uitleg bij binnenkomst door de�

Goede uitleg bij binnenkomst door de receptioniste over de manier van werken binnen de Zitmax. Er zijn geen (vervelende) verkopers tijdens de rondgang. Dus op je eigen tempo alles bezichtigen, op je gemak nog even een bakje koffie drinken en als je een keuze hebt gemaakt dit even bij de receptie aangeven. Vervolgens met de aangeschoven verkoper alle opties doornemen en tot een besluit komen. Al met al een prettige ervaring.

Heel fijn geholpen door de verkoper en�

Heel fijn geholpen door de verkoper en goed geslaagd dank je wel ??

Vriendelijke en professionele aandacht�

Vriendelijke en professionele aandacht van de betreffende verkoper.

Overzichtelijke uitstalling

Overzichtelijke uitstalling, vriendelijke en behulpzame medewerkster

Gingen heel onzeker

Gingen heel onzeker, na al 3xeerder te zijn geweest, nu met met persoonlijk advies, naar de winkel ! Heel vriendelijk en goed geholpen verkoopster heeft ons over de streep getrokken zijn prima geslaagd met zelfs nog salontafels extra omdat de prijs ons zo mee viel!

We hebben een hele fijne ervaring met�

We hebben een hele fijne ervaring met Zitmaxx wonen. De showroom en de ruimtes zijn mooi ingericht waardoor je een goed beeld krijgt van de verschillende soorten en keuzes banken. Je word goed geholpen en de vragen worden duidelijk beantwoord en uitgelegd. Ze nemen de tijd om samen de bank helemaal naar je zin te maken, echt een aanrader!

Vriendelijk, hartelijk en servicegericht

Vriendelijk en hartelijk. Een zeer uitgebreide showroom waarin je heerlijk kan rondwandelen en neuzen naar hetgeen je wilt. Er is genoeg personeel aan het begin van de winkel / aan het einde van de looproute die je kunnen helpen met keuzes maken, informatie en/of bestellingen opnemen. Neem gerust een kop koffie of thee en ga lekker zitten om dingen door te spreken. Aankoop doorgesproken met een vriendelijke meneer die ons nog van de nodige additionele informatie voorzag. Een zeer aangename en positieve ervaring, eentje die het doorvertellen waard is!

Goede hulp en veel keus

Geweest op drukke dag. Goed en toch redelijk snel geholpen. Parkeren was lastig. Erg veel keus en fijn shoppen

Je werd goed en vriendelijk geholpen .

Je werd goed en vriendelijk geholpen .. ook nadat ik nog een keer langs kwam met een vraag. Hoop dat als het afgeleverd word ik net zo blij ben ??

Top winkels!!

Zeer ruime keuze, in zowel meubels als de bekleding. Zeer vriendelijk personeel die de tijd voor nemen. En alle opties met je doornemen. Echte aanrader!!

Een warm welkom

Met een warm welkom werd ik ontvangen bij de receptie, goede uitleg gehad dat ik eerst rustig rond kon kijken en als ik vragen had mij weer kon melden bij de receptie. Nadat ik een mooie bank had gevonden en mij weer bij de receptie gemeld had werd ik doorverwezen naar een verkoopster waar ik in alle rust al mijn wensen en kleuren kenbaar kon maken. Het vertrouwen dat de verkoopster mij gaf en buiten nog uitgebreid naar de kleurstalen heb gekeken konden de banken besteld worden. Ik ben dan ook zeer tevreden over mijn winkelbezoek en nieuwsgierig en vol vertrouwen naar het eindresultaat.

Enige tijd gedaan over het uitkiezen�

Enige tijd gedaan over het uitkiezen van een eettafel. Werden hierbij zowel in de winkel als dat ik een vraag stelde via e-mail ontzettend goed en vriendelijk geholpen. Inmiddels is de tafel besteld en ben ik ervan overtuigd dat we een goede keus hebben gemaakt mede door alle hulp.

Drukte op vrijdagavond

Je kan rustig door de zaak lopen, zonder hierbij gestoord te worden door medewerkers. Tijdens het bestellen word je enthousiast geholpen, ondanks de drukte op vrijdagavond. Echter, tijdens het invullen van persoonlijke gegevens ging het mis en ik moest na een paar dagen bellen naar de klantenservice omdat mijn mailadres niet klopte en dus geen mail had ontvangen over mijn bestelling. Dit werd vervolgens snel opgelost, maar had makkelijk voorkomen kunnen worden als ik de gegevens had mogen controleren.

Veel keuze en goede service

Grote maar overzichtelijk winkel met erg veel keuze aan bankstellen. Na ons rondje door de winkel werden we ondanks de drukte erg snel geholpen. En uiteindelijk hebben we samen een mooi bankstel kunnen samenstellen.

Service in de winkel was goed ondanks dat het erg druk was. Je moet je even melden bij de info balie, plaats nemen en dan komt er iemand naar je toe. Prima systeem om iedereen eerlijk te helpen. Vriendelijke verkoopster die ons de tijd gaf om een keuze te maken en ook mee dacht in de opties. Levertijd is wat lang maar dat is gebruikelijk bij banken, hopelijk zal de levering en kwaliteit van goede service zijn.

goed geholpen aardige mensen en kennis�

goed geholpen aardige mensen en kennis van zaken

Overzichtelijke showroom met een zeer ruim assortiment en zeer goede service!

Wij hebben de showroom van Zitmaxx Wonen in Ter Aar 2 keer bezocht en beiden keren zijn wij met een zeer positief gevoel huiswaarts gekeerd. Eerste bezoek was ori�nterend en het tweede bezoek was om onze bank daadwerkelijk te bestellen. Wij vinden het een overzichtelijke showroom met een enorm assortiment waar een gemoedelijke sfeer heerst. Geen last van de drukte qua mensen die er beide bezoeken op de zaterdagen waren en dat waren er zeer veel gezien het aantal auto's die voor en om Zitmaxx Wonen geparkeerd stonden. Je kunt rustig rondlopen en ori�nteren zonder last te hebben van opdringerige verkopers/adviseurs. Goede slimme werkwijze door bij daadwerkelijke interesse of vragen gebruik te kunnen maken van een verkoper/adviseur door je te melden bij de informatiebalie. Zeer goede ervaring met de verkoper/adviseur waar wij een gesprek mee hebben gehad. Hij luisterde goed, was niet te opdringerig en toonde respect. Het enige puntje van opbouwende kritiek is om te kijken of het mogelijk is om meerdere parkeerplekken te cre�ren in de nabije omgeving van de hoofdingang. Onze bank afgelopen zaterdag besteld en nu is het wachten voor ons begonnen op onze prachtige aankoop. Michael van der Hulst

Super druk maar blij met de keuze

Super druk, zou niet snel meer op een zaterdag gaan. Wel veel keuze en een prima prijs kwaliteit verhouding. Zowel bank als stoel gekocht.

Top service! Ondanks alle drukte op zaterdag middag werden wij snel geholpen, en hebben wij door fijn advies en goede hulp de juiste bank gevonden!

Toen wij aankomen moesten we opzoek naar een parkeerplek omdat alles vol stond het was echt mega druk! Wij zagen eigelijk de bui al hangen maar kwamen vanuit Nijmegen dus zijn toch naar binnen gegaan. Dit was de beste keuze ooit om te doen! Wat geweldig groot en veel keuze! Veel inspiratie op kunnen doen. Vervolgens kregen we een plek aangewezen en moesten we wachten op een medewerker het was echt ontzettend druk maar we werden zo snel geholpen! De medewerker dacht met ons mee en nam alle tijd voor ons legde alles fijn en duidelijk uit. Wij raden echt iedereen zitmaxx wonen aan!!!!

Succes verzekerd!

Er is zoveel keuze dat je altijd wel kan slagen bij Zitmaxx Wonen. Zo ook dit keer weer met succes geslaagd voor een nieuwe bank. De service is echt top! Zij nemen de tijd om alle wensen met je door te nemen. Bij specifieke vragen zijn ze ook bereid om te kijken wat er mogelijk is. Wij kunnen daarom iedereen Zitmaxx Wonen aanbevelen!

Vriendelijk, deskundig en service gericht

Na 2 keer de showroom te hebben bezocht heb ik een keuze kunnen maken. Ik vond dat best moeilijk omdat bijna alle bankstellen bekleed zijn met stof en ik graag leer wilde. Het was druk in de showroom maar er was veel personeel aanwezig dus ik werd toch redelijk snel geholpen. Mark heeft ons prima geadviseerd en de leren banken zijn besteld. Nu afwachten hoe de banken er in leer uitzien, spannend.

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar