Top Service!

Wij zijn in meerdere woonwinkels geweest voor het kopen van een bank. Op aan raden van mijn zus die hier 8 jaar geleden een bank heeft gekocht die nog in perfecte staat is (met 3 kinderen die de bank weleens als springkussen gebruiken) hebben wij uiteindelijk onze bank ook hier gekocht. Mooie banken die je met verschillende opties kan aanvullen/veranderen. Hun werkwijze vind ik ook zeer fijn. Je loopt eerst een rondje in de winkel en je meldt je daarna aan bij de info balie. Dan komt iemand met je zitten om alle opties te bespreken en maak je daarna een keuze. Het gesprek verloopt zeer fijn en je voelt geen �druk� om iets vast te leggen.

Besluiteloos? Zitmaxx is de oplossing!

Vriendelijke ontvangst, duidelijke uitleg waar we onze doelstelling konden vinden. De koffie stond klaar. Uiterst vriendelijk werden we geholpen. De mogelijkheden om onze eettafel samen te stellen, waren talrijk. Zo is onze "droomtafel" gerealiseerd! Dit alles was de lange rit met veel oponthoud meer dan waard.

Vanaf binnenkomst waren alle medewerkers vriendelijk en behulpzaam. Wij konden moeilijk onze keuzen maken maar dat was voor hun geen probleem ze namen de tijd en ze hebben ons met alle liefde en geduld geholpen. Voor ons id dit eerste aankoop bij Zitmax maar ik kan het niet anders zeggen dat ze heel erg vriendelijke,behulpzaam en geduldige medewerkers hebben.Onze keuzen is na lange tijd gemaakt en nu wachten we op levering.

Super bank gevonden in super gave winkel en geholpen door super leuke vriendelijke verkoper!

Via sociaal media zitmax wonen gevonden al snel nieuwsgierig geworden naar de mooie meubels. Op een mooie zaterdagochtend richting ter Aar. Genietend van mooi groen Nederland kwamen wij aan en werden netjes naar parkeerplek gedirigeerd. Ondanks de drukte in de winkel al snel onze ideale bank gevonden! Proefzitten en hup richting servicepunt! Na aanmelding voor �hulp� heerlijk koffie gedronken en al snel kwam super vriendelijke medewerker Miquel ons helpen. Duidelijk en rustige uitleg gekregen, super relaxt onze wensen besproken! Alle vragen beantwoord emballage snel besloten onze droombaan te bestellen! We kunnen niet wachten! Top service en super fijn geholpen door verkoper Miguel! Komen zeker terug!

Relaxte sfeer met veel keuze voor iedereen

Geen opdringerige verkopers. Ruim aanbod en fijn geholpen. Tijdens het adviesgesprek is er voldoende ruimte om nog even stoffen te vergelijken zowel binnen als buiten. Er wordt met je meegedacht. Super tevreden tot nu toe en nu wachten op de volledige set. Kunnen niet wachten om het te plaatsen in huis.

Goed geadviseerd

Mooie, overzichtelijke winkel. Het personeel is heel vriendelijk en ik ik ben heel fijn geholpen en geadviseerd door Wim vandaag! Enorm blij net m�n nieuwe bank :)

Hebben al eerder van de goede correcte�

Hebben al eerder van de goede correcte service van zitmax gebruik gemaakt en vandaar we weer geslaagd zijn! Buitengewoon fijne service onder genot van een heerlijke koffie maakt het helemaal compleet en een genot om te winkelen.

Weer super fijn geholpen door Zitmaxx!

Weer super fijn geholpen door Zitmaxx, wij hebben hier al eerder een bank gekocht en de levertijd viel uiteindelijk heel erg mee! Daarnaast aardig personeel in de winkel en denken erg goed met je mee. Alles bij elkaar een dikke 10 :)!

Net als mijn vorige aankopen was het�

Net als mijn vorige aankopen was het deze keer ook weer top. Zeer vriendelijke verkoopster die alle tijd nam om de bestelling op te nemen ondanks de drukte. Zitmaxx is een aanrader.

We zijn heel goed geholpen en er werd�

We zijn heel goed geholpen en er werd alle tijd voor ons genomen!

Fijne winkel met een ruim assortiment

Fijne winkel met een ruim assortiment, de adviseur is deskundig en servicegericht. De lange reis naar deze winkel was absoluut de moeite waard.

Uitgebreid assortiment en goede service

Uitgebreid assortiment en goede service. In eerste instantie helaas slecht geholpen met de verkeerde stoffen/kleuren. De tweede keer gelukkig veel beter en een bank gekocht. Opstelling en bekleding helemaal naar wens aan te passen.

Perfecte winkel!

Hele grote winkel met allerlei banken om te proberen. Na alles langs te hebben gelopen wilde ik advies en er was direct iemand beschikbaar. Een hele toffe bank uitgezocht, de medewerker was erg behulpzaam, ze noemde allerlei voor en nadelen van verschillende keuzes zodat ik een goede keuze heb kunnen maken. Ze gaf mij ook de tijd om keuzes te maken. Nu nog even wachten tot de bank er daadwerkelijk is!

Ik werd zeer vriendelijk geholpen door�

Ik werd zeer vriendelijk geholpen door Arjan, hij heeft alles goed en duidelijk uitgelegd over de stoffen en de extra service. Ik ben zeer tevreden hierover, en ik kijk uit naar de levering van mijn mooie nieuwe bank!

Gastvrij, behulpzaam en kennis

Op het moment dat je Zitmaxx binnen stapt voel je al de gastvrijheid. Je kan er lekker op het gemakje kijken en er staan vervolgens vele medewerkers voor je klaar om je te helpen. En ondanks dat het een druk bezochte winkel is ben je geen nummertje maar wordt je goed en behulpzaam geholpen. We komen niet uit de buurt van Zitmaxx maar raden het zeker iedereen aan!

Het was druk

Het was druk, toch niet lang gewacht voor we geholpen werden, Vriendelijk en alles goed uitgelegd

Zithoek gekocht

Goed geholpen door Mark, via via kwam ik bij Zitmaxx terecht, persoonlijke aandacht en een zeer mooie showroom waarbij je waardig ontvangen wordt!

Zeer goed geholpen in de winkel.

Zeer goed geholpen in de winkel. Achteraf thuis een foutje op de bestelbon,onmiddellijk recht gezet. Zeer veel keuze in de winkel,klein puntje kritiek voor zo�n een grote winkel weinig parkeerplaats.

Nieuwe bank

5 jaar geleden een bank bij jullie gekocht Maar een muis had mij bank als slaapplek gevonden dus kapot dus er moest ee Er een nieuwe komen Nou ik wist gelijk waar ik weer heen moest Want je word bij jullie zo goed geholpen en er word goed mee gedacht dus weer fijn geslaagd bij jullie nu nog afwachten Waarneer die gebracht altijd wel spannend of die met de stof die ik uit heb gezocht echt mooi is maar zal zeker goed komen

Goede adviezen van de verkoopster

Goede adviezen van de verkoopster, luisterde goed naar onze wensen, erg vrie delijk.

De medewerker heeft ons heel goed�

De medewerker heeft ons heel goed geholpen, en zij hielp ons bij het kiezen van de juiste afmetingen.

Super vriendelijke meid die ons�

Super vriendelijke meid die ons geholpen heeft, dacht goed met alles mee en nam echt de tijd voor ons! Hele fijne ervaring

Uitstekende service en interieuradvies!

Uitstekende service en interieuradvies bij Zitmaxx Wonen. Mijn ervaring bij Zitmaxx Wonen was fantastisch! Ik was op zoek naar een volledig nieuw interieur en wist niet goed waar te beginnen, maar dankzij de hulp van hun deskundige adviseur is alles perfect op zijn plek gevallen. Vanaf het moment dat ik de winkel binnenstapte, werd ik hartelijk ontvangen en voelde ik me meteen op mijn gemak. De adviseur nam de tijd om mijn wensen en stijl goed te begrijpen. Er werd geluisterd naar wat ik belangrijk vond en op basis daarvan werd een volledig interieurplan opgesteld, met oog voor detail en harmonie. Wat mij vooral opviel, was de deskundigheid van het personeel. De adviseur kon feilloos de juiste combinaties van meubels, kleuren en materialen voorstellen, wat uiteindelijk heeft geleid tot een prachtige en samenhangende inrichting. Bovendien was er geen sprake van enige haast of druk om snel te beslissen; alles ging in mijn eigen tempo. Het aanbod in de winkel was erg breed. Van moderne tot meer klassieke stijlen, er was voor elk wat wils. Al met al ben ik ontzettend blij met mijn nieuwe uitgekozen interieur, en dat heb ik te danken aan de adviseur van Zitmaxx Wonen. Als je op zoek bent naar een woonwinkel met persoonlijk advies, oog voor detail en hoogwaardige producten, dan kan ik hun van harte aanbevelen!

Fijne Service met een persoonlijk tintje

Snelle en goede service. Fijne communicatie via de mail.

Aanrader, uitgebreid aanbod en klantvriendelijk

We zijn goed en uitgebreid geholpen in de winkel. Er werd goed met ons meegedacht en er werd alle tijd voor ons genomen, ondanks de zaterdagdrukte. We hebben in het verleden al meerdere bestellingen geplaatst bij Zitmaxx, waaronder 2 banken, en zijn altijd erg tevreden geweest over de service en het aanbod!

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar