Ontdek jouw perfecte meubelstuk in deze fijne winkel

Wat een fijne winkel. Je kunt er rustig de tijd nemen om rond te kijken in de prachtig ingerichte ruimtes. Het assortiment is indrukwekkend en biedt volop inspiratie voor idee�n. Het personeel is ontzettend behulpzaam en vriendelijk, zonder opdringerig te zijn. Ze bieden goed advies en denken echt met je mee. Dit alles zorgt voor een ontspannen en plezierige winkelervaring. Zitmaxx is een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar iets speciaals.

Super bedrijf

Fijn bedrijf, nette showroom en mooie banken! Vorig jaar de eetkamerbank gekocht, afgelopen week de nieuwe zitbank! Over 7 weken kunnen we er van genieten.

Veel keus qua product wat we zochten.

Veel keus qua product wat we zochten. Erg goed geholpen door de verkoper. Ook een zeer goed punt is dat we geen bedrag vooruit hoeven te betalen! Al met al een super goede ervaring bij Zittmaxx Wonen.

Blij

Heel veel keuze. Kundige medewerkster die naar ons luisterde en goed advies gaf.

Uitstekend geholpen en geadviseerd!!!

Uitstekend geholpen en geadviseerd!!!

Goed gevoel door vakkundig advies

We kijken met een goed gevoel terug over ons bezoek aan Zitmaxx. Eerst de route gelopen en toen we een bank uitgezocht hadden, melden we ons bij de balie. Na een tijdje wachten kwam Helena, en zij heeft ons echt vakkundig geholpen en onze zitbank, eetbank en eetkamer stoelen met zorg samen gesteld voor ons. Het was een enorm drukke zaterdag. Behalve dat we wat langer moesten wachten hebben wij hier verder geen hinder van gehad omdat het systeem van Zitmaxx wel werkt, en alle medewerkers even behulpzaam zijn. Nog even stoffen vergelijken, even wat drinken pakken, alles kon. Wat ook erg leuk was, in de ruimte naast ons werden onze ouders ook geholpen met hun bank. Zo liepen we met elkaar goed geslaagd en met een fijn gevoel de winkel uit! We kijken nu al uit naar de levering van de banken!

Vandaag een prachtige hoekbank�

Vandaag een prachtige hoekbank uitgezocht bij zitmaxx, de medewerker was prettig , deskundig en vriendelijk. Na kort gesprekje liet hij 3 modellen zien, begeleiden duidelijk direct de prijs en kwaliteit , waarna enorm aanbod stoffen, ook daar word goed geluisterd naar wens en kleur, kortom, ook mijn tweede bankstel met enorme tevredenheid gekocht, dank je wel Zitmaxx een trouwe tevreden klant.

Goed en vakkundig geholpen

Goed gen vakkundig geholpen

Koop bij Zitmax

Vriendelijke en nette verkoopsters. Goede voorlichting! Goede prijs/kwaliteitverhouding.

Supwer beleving en service.

Bij binnenkomst gelijk opgevangen en uitleg gekregen m.b.t. assortiment en wat waar te vinden. Rustig kunnen rondlopen en toen we een beslissing wilde nemen is er uitgebreid de tijd voor ons genomen, zodat we tot de juiste/goede keuze kwamen. Super! Zeer goed geholpen. Dikke pluim voor Zitmaxx en hun medewerkers.

De juiste stoel kiezen

Zitmaxx heeft een ruime sortering en vakkundige hulp van het personeel bij het uitzoeken van de juiste stoel.

In de winkel goed en vriendelijk�

In de winkel goed en vriendelijk geholpen Word goed op de hoogte gehouden via de mail Nu nog even wachten hoe het tijdens het afleveren gaat maar tot nu toe tevreden

De klantvriendelijkheid en het geduld�

De klantvriendelijkheid en het geduld waarmee alles uitgelegd werd was superfijn.

zijn goed geholpen door die mevrouw

zijn goed geholpen door die mevrouw. lag alles goed uit

Perfect geholpen met de keuze van mijn nieuwe bank

Perfect geholpen door de medewerkster van Zitmaxx! Ook al was het erg druk, ze nam echt de tijd en wist veel over de verschillende stoffen en mogelijkheden. Enige jammere is dat er geen korting wordt gegeven� en dat ik 8 tot 10 weken moet wachten op mijn prachtige nieuwe bank ??

Hele prettige ervaring.

Wij vonden het heerlijk dat we eerst rustig konden rondkijken op ons eigen tempo waarbij we zelf konden bekijken welke meubelen bij ons passen. Aan het einde van de route gevraagd of er iemand met ons mee kon kijken. Daar moesten we even op wachten vanwege de drukte, maar ondertussen kregen we alvast de kleur staaltjes zodat we die konden bekijken onder het genot van een lekkere kop koffie. Vervolgens zijn we goed geholpen door een vriendelijke dame die ons alles heeft uitgelegd en ons hielp met het maken van keuzes. Een hele prettige ervaring! We hebben direct de spullen besteld en nu is het wachten tot ze binnenkomen.

Prima ervaring bij Zitmaxx Wonen

Heerlijke zaak om te winkelen voor meubels en aanverwante artikelen. Ondanks dat je 15 min. moet wachten om geholpen te worden,( een goed teken want dat betekent dat je bij Zitmaxx Wonen goed kan slagen) smaakte de koffie heerlijk, zijn wij perfect geholpen en hebben een goede keuze gemaakt. Al met al geen spijt van onze aankoop.

Aanrader!

Fijne winkel, zeer behulpzaam personeel. Ik ben ook goed te spreken over de manier waarop men met je meedenkt. Dat helpt in het maken van de juiste beslissingen!

Dik tevreden

Deskundige verkoper, goed geholpen en zeer tevreden

Goed geholpen bij zitmaxx

Goed geholpen bij zitmaxx! Altijd veel keus en scherpe prijzen. Het licht bij sommige �werk� tafels is alleen niet goed, later aan andere tafel gaan zitten.

Voor ieder wat wils,als je hier niet�

Voor ieder wat wils,als je hier niet slaagt dan slaag je nergens! Zeer goed advies en behulpzaam personeel ! Prijzen zeer scherp Wij zijn blij met onze aankopen Gr Fam v Diepen

Ondanks de drukte snel en goed geholpen

Ondanks dat het erg druk was zijn we snel geholpen! Er werd met je meegedacht en als de optie die je wilde er niet tussen stond werd er uitgezocht of het toch mogelijk was. Vriendelijk personeel en heel veel keus! Ik zou zitmaxx zeker aanraden bij vrienden en familie.

Goede Ervaring

Fijne ervaring en goed en Vriendelijk personeel En een lekker kopje koffie. Het is een aanrader om daar te winkelen. Daarom zijn wij nu ook geslaagd bij Zitmax Vriendelijk Bedankt

Nu voor de derde maal zaken gedaan en�

Nu voor de derde maal zaken gedaan en een bezoek gebracht aan Zitmaxx en wederom tot nu met een goed gevoel. Een groot assortiment en plezierig om door de winkel te lopen. Na een keuze samen met de verkoper je eigen wensen verfijnen, goed advies, de vele mogelijkheden mbt stijl, kleur en vormen. Dik tevreden een dank naar Zitmaxx

Veel keuze, vriendelijk personeel

Veel keuze, het was heel druk maar toch werden we snel geholpen. De dame in kwestie nam alle tijd.

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar