Super winkel !! Aanrader

Afgelopen zaterdag bij jullie een bank en stoel gekocht . Wat een geweldige winkel super vriendelijk personeel en de keuze is echt bizar zo veel ??ze nemen ook echt de tijd om samen uit te zoeken wat de mogelijkheden zijn. Wij hebben direct onze bank en stoel besteld.Echt een aanrader als je op zoek bent naar een nieuwe bank of stoel(en) wij moeten helaas nog even wachten maar kijk er zo naar uit .bedankt dat wij zo fijn geholpen zijn .zou normaal moeten zijn maar meestal is dit niet het geval.Dikke 10 dat geef ik jullie.

Vandaag fantastisch geholpen

Vandaag fantastisch geholpen! De medewerkers zijn vriendelijk, behulpzaam en kundig. Duidelijke uitleg en veel ruimte voor vragen. Niet twijfelen om naar deze winkel te gaan, gewoon doen!

Super service

Eerst even rondgelopen en inspiratie opgedaan, toen we eruit waren welke bank, zijn we super goed geholpen. Er werd meegedacht over de opstelling, stof enz. Uiteindelijk meteen de bank gekocht en wordt binnenkort bij ons bezorgd! Ik zal iedereen deze service aanbevelen.

Fijne meubelzaak

Fijne meubelzaak met een royaal assortiment. Het is super handig om thuis enig voor werk te doen, qua opstelling en stalen de mogelijkheid om stalen aan te vragen. Goed geholpen en snel klaar!

Wat een verschil met andere woonwinkels!

Het gesprek met Lotte van Zitmaxx was erg prettig. Door goed te luisteren wat onze wensen waren, heeft ze rustig meedenkend samen met ons de lounge bank en eettafelbank samengesteld in vorm, grootte en bekleding. Alle producten kunnen passend aan de ruimte worden samengesteld en er is een oneindige keuze aan bekleding mogelijk. Ook de Textiel Totaalservice van 5 jaar is bijzonder fijn. H��l tevreden reden we weer 'n lange weg terug naar Veldhoven. Marc en Renea

Tevreden klant

Zaterdag in de winkel geweest en onze bank samen gesteld en besteld! Super tevreden, het was wel erg druk op het tijdstip dat we kwamen.. echt heel druk maar dat is een goed teken. Nu me eettafel ook besteld! Mooie zaak met kwaliteit spullen! Aanrader

Goed advies

Wij zochten een eetbank en eetkamerstoelen en zagen bij Zitmaxx vele opties hiervoor. Wij zijn naar de showroom gegaan en werden snel geholpen, en dat op een drukke zaterdag. Meneer nam echt de tijd voor ons en gaf goed advies over de stof voor de eetbank en eetkamerstoelen. Later heb ik nog staaltjes aangevraagd zodat we alles mooi konden matchen in ons nieuwe huis, deze waren snel binnen. We kijken uit naar de levering van de eetbank en eetkamerstoelen in december!

We hebben nu al 2x wat gekocht bij�

We hebben nu al 2x wat gekocht bij Zitmaxx en zijn zeer goed geholpen.Kregen netjes koffie aangeboden en namen de tijd voor onze vragen .Ze vertelde ook de optie voor bezorgen en over de betaling per e-mail.Alles netjes afgeleverd en plastic en karton netjes meegenomen.Kan dit bedrijf iedereen aanbevelen Monique

The best van NL

8 jaar geleden kennis gemaakt met zittmaxx. Nu ik weer toe ben aan een nieuwe bank ben ik weer helemaal uit Vlaardingen naar zitmaxx gereden zonder dat ik elders ben geweest. Want ik weet waar ik ga slagen, en ja weer geslaagd. Altijd een top service, hulpzaam, kwaliteit en absoluut klantvriendelijk! Zo fijn geholpen onder genot van een heeelijk kop koffie. In de afgelopen 8 jaar veel vrienden en kennissen ook zitmaxx geadviseerd en zij hebben allemaal een zitmaxx bank thuis. Wanneer deze bank versleten is, ben ik weer in Ter Aar!

Veel keus en prima geholpen!

Veel keus aan meubels en prima geholpen door een medewerker! Resultaat; de aankoop van een U-bank en een ronde eettafelbank.

Vele keuzen van meubels en kwaliteit�

Vele keuzen van meubels en kwaliteit goed geholpen

Prachtige grote zaak met heel veel�

Prachtige grote zaak met heel veel mooie spullen, zoveel keuze uit stofjes. Heel goed geholpen met onze eetkamerbank en stoeltjes door de verkoopmedewerkster en onder het genot van een gratis kopje koffie of thee een feestje om er heen te gaan. Wij kunnen niet wachten tot onze stoelen en eetkamerbankje worden bezorgd :)

Klantvriendelijkheid

Het was ten eerste al fijn om zoveel banken te zien ,als je er naar 1 op zoek bent. Daarna zijn we op een vriendelijke,goede en duidelijke manier geholpen,om de juiste bank en stof te bepalen. De verkoopster heeft op een prima manier alle stappen doorlopen. Ook is het fijn dat er geen aanbetaling gedaan hoeft te worden.

Zeer tevreden met bediening

Heel mooie en grote winkel, met veel keus. vriendelijk en behulpzaam personeel. Wij zijn zeer tevreden dat we van Belgi� gekomen zijn .

Aankoop eettafel stoelen.

Wij hebben 3 jaar geleden ook onze nieuwe meubels gekocht ,bij Zit Max meubelen.En hadden daar een hele goede service gekregen,en mede geadviseerd door een vriendelijke verkoper.Zijn we zeer geslaagd voor onze meubels.We waren toe aan nieuwe eettafel stoelen,dus dan ga je graag terug. En wederom weer goed en vriendelijk geholpen,dit keer door een hele vriendelijke verkoopster..Dus voor ons een geweldige zaak ,met ontzettend veel keus ,dus daar ga je graag naar toe.

Grote showroom, vriendelijk personeel

Hele grote showroom met heel veel keuze! Personeel denkt mee met welke opstelling en grote het beste bij je past. Ik ben vriendelijk en goed geholpen.

Goed uitleg gekregen van de verschillende soort stoffen en passend advies gekregen voor mijn wensen. Ik ben zeer blij met de service en kennis van de medewerker.

Enorme keuze in banken en stoelen

Enorme keuze in banken en stoelen. We werden ondanks de drukte goed geholpen in alle rust. Nu nog even wachten totdat we onze bank en stoel in onze woonkamer hebben.

Enthousiaste en blije klanten

Ruime keuze in het assortiment, en wij zijn super fijn geholpen hij kwam met genoeg stalen en keuzes aan en heeft ons zeer goed advies en uitleg gegeven. Zo goed zelfs dat wij kwamen voor 6 nieuwe eettafel stoelen maar uiteindelijk ook een nieuwe eettafel erbij gekocht hebben???? zeer prettig gingen met een goed en blij gevoel weg.

Aanrader om bij Zitmaxx te kopen

Heel prettig geholpen bij het bestellen van onze bank. Zo ongelofelijk veel opties qua bekleding! Scherpe prijs gekregen, goedkoper dan bij concurrentie. Aardig personeel, niet opdringerig. Onder het genot van een kop koffie wordt alles heel duidelijk uitgelegd over bestelproces de bank, plus stoffering. Voldoende parkeerplaatsen, schone toiletten. En de bank komt bijna 5 weken eerder dan eerder aangegeven!

Goede service en klantvriendelijk!

Ik werd mega snel geholpen ondanks de drukte. Heel vriendelijk personeel en een heldere uitleg. Alles was zo geregeld, heel fijn!

Fijne zaak met veel keuze

Uitgebreid assortiment en genoeg inspiratie om op te doen in de mooi aangeklede woonkamers. Vriendelijke personeel, behulpzaam en niet opdringerig. Kom wel op tijd, anders is parkeren een ramp.

Wij vinden het een hele mooie zaak met�

Wij vinden het een hele mooie zaak met heel veel keus. Ook hebben zij veel accessoires. Wij werden ook heel goed geholpen door een van hun medewerkers. En het belangrijkste "wij zijn geslaagd".

Veel keus

Veel keus, goede service, aardige behulpzame verkoopster

Uitstekende winkelbezoek

Met het huiswerk (info jullie website + afmetingen thuis) wist de verkoper precies wat ik zocht. Eerst door de winkel gelopen om nog meer inspiratie op te doen. Daarna met de verkoper naar de desbetreffende bank gelopen en uitgelegd wat de opties waren. Was dus een uitstekende winkelbezoek.

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar