Voor meerdere meubels geslaagd!

Voor meerdere meubels geslaagd. Goede hulp, Behulpzaam, maten worden opgemeten etc. Fijne service

Prettige ervaring in de winkel

Prettige ervaring in de winkel. Veel keuze uit stof, de medewerker wist ons goed te helpen met de keuze.

Goede service, nemen alle tijd voor je om een goed advies te geven

Veel keus

Veel keus, vriendelijk en goed geholpen.

We waren er voor eerst

We waren er voor eerst Wat een mooie zaak . We zijn super geholpen door een zeer vriendelijke vrouw .

Je kan op je gemak rond lopen

Je kan op je gemak rond lopen, zonder dat er opdringerig verkopers op je afkomen. Bij de ingang wordt je keuring ontvangen, en krijg je uitleg. Heb je Keus gemaakt dan kan je het afronden met een verkoper. Zij zeer vriendelijk.

Goede advisering in de winkel

Goede advisering in de winkel

Behulpzame service

Behulpzame service

Persoonlijke aandacht voor de klant

Zeer vriendelijke en behulpzame receptioniste en de adviseur was heel vriendelijk geduldig en adviserend. Uiteindelijk voor de juiste stof en bank gekozen. Zitmaxx besteed veel aandacht aan de service en persoonlijke aandacht voor de klant. Je voelt je welkom en ze smeren je niets aan om te kopen.

Fijn winkelen om goed te kunnen slagen!

Er wordt echt tijd voor je gemaakt en geluisterd naar je wensen met mogelijkheden. Ook fijn dat er niet opdringerig gedaan wordt dat je iets dient te kopen. Wij hebben nu 3x langs te gaan een fantastische aankoop gedaan, dit is de reden waarom wij voor een 2e keer opnieuw onze meubels hier opnieuw halen!

Goede ervaring

Vandaag zijn wij bij de Zitmaxx geweest en hebben daar al onze meubels besteld. We werden super geholpen en ze hebben echt enorm veel keus. Mooi concept waarvan anderen kunnen leren. Kleine tip: Als je kan, ga dan door de weeks, in het weekend is het wel echt druk en dat is terecht!

Meteen geholpen om de juiste bank te bestellen

De medewerker kon ons snel van dienst zijn en was vriendelijk, enthousiast en hulpvaardig. De bank die wij wilden had ze snel gevonden, evenals de gewenste stof en poten. Hoewel het heel druk was, op zaterdag, werden wij snel geholpen.

Top service!

Top service!! Ondanks de drukte werd ik binnen 30 minuten geholpen. De kwaliteit van alle producten zijn prima. Prijs en kwaliteit verhouding is ook prima in orde. Ga niet voor goedkoop, want dat is bijna altijd duurkoop. Zitmaxx is voor alle budgetten een plek om te shoppen.

Hele fijne winkel

Hele fijne winkel. Heel veel keus. Je wordt goed geholpen met je keuze zodat je niet overrompeld wordt door alle keuzes. Voor ieder wat wils! Het was druk maar daar merkte je als klant eigenlijk niks van.

Fijn geholpen in de winkel!

Fijn geholpen in de winkel, waardoor we tevreden met onze aankoop naar buiten liepen!

Zeer goed geholpen

Zeer goed geholpen, groot aanbod

Mooie winkel goed advies en ondanks de�

Mooie winkel goed advies en ondanks de drukte wordt er echt de tijd genomen om je wensen aan te horen en meubels zo samen te stellen dat het volledig naar je wens is.

Je werd bij binnenkomst meteen aangesproken, het duurde niet lang voordat een verkoopmedewerker beschikbaar was. Prima geregeld !!

Je werd bij binnenkomst meteen verwelkomd, heel klantvriendelijk, er werd ons verteld dat een medewerker zo snel mogelijk bij ons zou komen, zodra hij klaar was met zijn klant. Koffie / thee werd aangeboden .

�Mevrouw Helena heeft ons niet alleen�

�Mevrouw Helena heeft ons niet alleen uitstekend geholpen, maar ook waardevolle tips gegeven over het interieur en de indeling. Ze was ontzettend behulpzaam en altijd vriendelijk, met een stralende lach en duidelijk veel passie voor haar werk. De bestelling is zonder problemen geplaatst, en ik hoop dat mijn bank net zo goed en mooi geleverd wordt als de service die ik heb ontvangen!�

Fijn en snel geholpen

Fijn en snel geholpen! Ruime keuze aan assortiment. Enig minpuntje is dat er vermeld werd dat er �49,- bezorgkosten bij komen. Dit bleek �79,- te zijn.

Groot assortiment

Groot assortiment, veel verschillende opstellingen en er zijn veel mogelijkheden om de meubels helemaal naar wens te maken door het ruime aanbod aan stoffen en overig maatwerk.

Mooie grote winkel met een divers assortiment voor een scherpe prijs.

Mooie grote winkel met een divers assortiment, en scherp geprijsd. De verschillende woonstijlen zijn mooi ge�taleerd. Je stapt steeds een nieuwe woonkamer binnen. Het personeel is vriendelijk en service gericht zonder opdringerig te zijn. Top winkel!

Goed geholpen

Goed geholpen

Super fijne winkel en vakkundig personeel

Super fijne winkel, erg groot met veel keuze in meubilair en vakkundig & aardig personeel. Wij zijn goed geslaagd voor onze (Manhattan) bank, waar diverse opstellingen en kleuren van mogelijk zijn en we goed advies over hebben gekregen. De winkel is ingericht in diverse stijlen, heel fijn om inspiratie op te doen.

Als je bij Zitmaxx niet kan slagen�.

Een goed ontvangst in een groot pand met een ruim aanbod. Na een keuze te hebben gemaakt nog even met een medewerkster al onze vragen en adviezen doorgenomen onder het genot van een kopje koffie. Een aanrader!!!.

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar