Veel keus en vriendelijk geholpen

Veel keus, goed geholpen en prettige manier om stoffen uit te zoeken.

Mooie bank gekocht in een fijne sfeer

Ik heb bij het afronden van de deal gevraagd of ik de directeur mocht spreken. De vraag was of ik korting kon krijgen, ik was ook voornemens als packetdeal om nog meer te kopen op een ander moment maar dat was niet mogelijk om dat wij niet aan korting doen. Dit werd een aangenaam gesprek omdat ik het als consument hier ook mee eens bent. Zitmaxx heeft nl. voor mijn gevoel een goede prijs-kwaliteitverhouding verhouding. Met een fijne sfeer en mooie winkel.

Gelijk een goed gevoel en bij tweede bezoek de bank besteld

Wat een grote en mooie winkel met veel keus! Eerste bezoek een beetje rond gekeken en een verkoper om advies gevraagd m.b.t. een bank. 2 de bezoek de bank besteld. Ondanks dat het zaterdag was waren we snel aan de beurt. Vriendelijke verkoper die goed luisterde naar onze wensen en indien nodig ook mee dacht. Nogmaals bedankt en wij kijken uit naar de levering van onze bank!

Fijn en duidelijk adviesgesprek

Fijn en duidelijk adviesgesprek, goede uitleg en meegedacht in onze wensen. Al met al top!

We zijn heel fijn geholpen door Zitmaxx

We zijn heel fijn geholpen door Zitmaxx. Een geweldige bank naar smaak kunnen afstemmen, de adviseur hielp ons door de vele keuzes heen.

Goede begeleiding ,bij het bepalen van�

Goede begeleiding ,bij het bepalen van meubelstuk .

Heel goed geholpen in ter AAR

Heel goed geholpen in ter AAR, zijn super blij met de bank en kunnen niet wachten tot die er is in ons nieuwe huisje!

BELOFTE N?ET WAARGEMAAKT

Bij de aankoop werd ons door de verkoopster gezegd dat bezorgen gratis was. Ze kon geen korting maar wel gratis bezorgen geven. Na het invoeren toch niet. We moeten zelf maar ophalen als we geen bezorgkosten willen.

Uitstekend Advies en Topservice bij Zitmaxx!

Bij binnenkomst werden wij hartelijk begroet in de ontzettend grote showroom. We zijn eerst op ons gemak een rondje gaan lopen om inspiratie op te doen. Na deze ronde hebben wij ons gemeld bij de balie. Hier werden wij nogmaals hartelijk ontvangen en werd ons gevraagd plaats te nemen aan een tafel om te wachten op een adviseur. De adviseur sloot achter ons aan en zijn wij het gesprek in gegaan. We hebben gesproken met 3 adviseurs, mede omdat we een aantal uitdagingen hadden waar wij een oplossing voor wilde. Er is uitstekend meegedacht. We hebben nagenoeg ons volledig interieur voor de woonkamer en eetkamer kunnen en willen laten leveren door zitmaxx. We zijn erg blij met het gegeven advies, het meedenken en onze gekozen meubels.

Fijne verkoopster waarbij de klant centraal staat

Prima verkoopster die met goede informatie en adviezen kwam zonder de nadruk op verkoop te leggen. Zeer vriendelijk en ge�nteresseerd in de klant en niet vanuit een verkooppraatje. Deze spontaniteit geeft de klant het juiste gevoel dat we iets willen kopen en niet moeten kopen. En als ze iets niet wist ging ze het gelijk bij een collega navragen voor het juiste antwoord.

Schitterende zaak!

Wat een prachtige winkel! Niet te vergelijken met elke andere interieur woonwinkel. Heel smaakvol ingericht met prachtige meubels!

Veel keus. Snel geholpen.

Heel veel keus. Wil je iets bestellen ga door de weeks dan ben je snel geholpen. Zaterdags wel gezellig maar heel druk.

bezoek winkel n.a.v. website

Via de prima website hadden we al een goede indruk wat we wilden.Toen de winkel bezocht. Ondanks veel bezoekers werden we snel en goed geholpen en hebben datgene gekocht waarvoor we kwamen. We wachten nu op onze aankoop.

Wij waren op zoek naar een nieuwe bank�

Wij waren op zoek naar een nieuwe bank en na research gedaan te hebben kwamen we bij Zitmaxx terecht. Al vrij snel na aankomst in de winkel wisten we dat we hier zouden slagen. Ontzettend veel keuze! We zijn vriendelijk geholpen door Ronald die ons advies gaf over de opstelling van de bank en de verschillende stoffen en kleuren. Uiteindelijk hebben we gekozen voor de loungebank Seattle en daarnaast de bijzettafels Octagon. In januari ontvangen we de bank en bijzettafels. We kunnen niet wachten!

Ruime winkel maar wel knus opgezet�

Ruime winkel maar wel knus opgezet zodat het niet groter aanvoelt dan je woonkamer en je dus een goed idee van verhoudingen hebt.

zeer attent

zeer attent, niet te beroerd om iets duidelijk op of uit te zoeken

Top ervaring bij Zitmaxx!

Hoewel het druk was in de winkel, namen de medewerkers echt de tijd om me goed te helpen. Er is een ruime keuze aan banken, en het was geweldig om mijn eigen stof te kiezen. ? Het grootste pluspunt (voor mij) is dat je je eigen bezorgmaand kunt kiezen � ideaal voor flexibiliteit! Mijn bank is nog niet geleverd, maar de service tot nu toe is uitstekend. Zeker een aanrader! ????

Hele fijne winkel

Tot nu toe ok� Fijne ontvangst met n bakkie Zeer goed advies en niets is teveel voor de verkoopster Gezellige winkel je voelt je meteen op je gemak

Zoveel keuze

Erg veel keuze in de winkel. Was wel erg druk op zaterdag maar werden alsnog redelijk snel geholpen door het personeel. Kan niet wachten tot de nieuwe bank er is!!

Online een leuke bank gezien

Online een leuke bank gezien, vervolgens in de winkel gekeken en zoveel keus en opties! Uiteindelijk een bank besteld in de winkel en heel fijn geholpen door het personeel. Zeer fijne ervaring! Kan niet wachten tot de bank er is.

Een feestje om hier een bank te kopen!

Wat een fijne gezellige winkel. Heel anders dan andere meubelwinkels. Die zijn vaak onpersoonlijk en kil. Er heerst een heel ongedwongen sfeer. Je kunt op je gemakje rondneuzen en aangeven als je advies en geholpen wil worden. Een aardige jongeman heeft ons goed advies gegeven. Online gevonden en zeer goed geslaagd voor een prachtige bank. Kan niet wachten tot die wordt bezorgd! Een dikke duim??(tot nu toe)

Fijne winkel waar we door een�

Fijne winkel waar we door een deskundige medewerker zeer goed werden geholpen.

To0p

De looproute is ideaal. Aansluitend aan de informatie balie waar de medewerkers je meteen helpen. Wij werden gelijk aangewezen naar een tafeltje en daar kwam snel iemand ons helpen. Super service. Een einde rijden voor ons vanuit Breda. Maar naar advertenties te hebben gezien. En de bank die ik wilde. Zag ik hem in de winkel en hebben we deze besteld. Bedankt

Ruime keuze en goede hulp bij aankoop

Hebben een ruime keuze en geven goede hulp en advies bij de aankoop. Denken mee en nemen de tijd. Ook goed de tijd kunnen nemen om uit te proberen of het ook echt goed zit. Kijken uit naar de levering!

De Meest Geschikte Zitgroepen en Klantgerichte Service

Er zijn allerlei soorten zitgroepen beschikbaar, met speciaal ontworpen afdelingen voor elk type woning. De prijzen zijn gunstiger dan elders, en het personeel richt zich niet op het verkopen van producten, maar op het vinden van het meest geschikte product voor ons.

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar