Complimenten!

Wat een grote zaak! Mega druk op een zaterdagmiddag. Toch slagen ze erin om heel klantvriendelijk te zijn en persoonlijk advies te geven. Een goed geoliede machine met persoonlijke aandacht voor de klant. Complimenten!

Eerste keer bij Zitmaxx

Voor de eerste keer bij Zitmaxx geweest. Best wel een stukje rijden vanaf Wijk bij Duurstede, maar zeker de moeite waard. Wat een mooie winkel met asdortiment in overbloed. Voor ieder wat wils. Mpoie opstellingen voor de woon of eetkamer gezien. Personeel was zeer vriendelijk en zeker genoeg, zodat je snel geholpen wordt. Wij komen zeker nog eens terug.

Uitstekende service en veel keuze in meubels!

Wordt goed en vriendelijk geholpen, nemen echt de tijd voor je. Ruime keuze in materialen en kleuren. Goede prijs/kwaliteit. Paar jaar geleden al bank gekocht, dit werd netjes geleverd met goede service. Nu nieuwe stoelen besteld. Echt een aanrader!

Met oprecht een warm bad alles wat�

Met oprecht een warm bad alles wat mogelijk is wordt gepresenteerd. Met een inlevingsvermogen, glimlach en de tijd voor jouw nemen uit een zeer ruim assortiment is de koop snel beslist kijk daar wordt je blij van.

Wij komen regelmatig bij Zitmaxx door�

Wij komen regelmatig bij Zitmaxx door de ruime keuze en vriendelijke service medewerkers. Ook de laagste prijs speelt mee. Bij een concurrent was een tafel voordeliger. Het was uiteindelijk niet helemaal dezelfde maar de medewerker gaf ons toch een bepaalde korting.

Goede service & grappige baas

Goede service, kwaliteit artikelen, lieve mensen en grappige baas ;) Al niet voor niets de 3de keer dat we iets bestellen bij Zitmaxx. 1ste keer een bank voor in de mancave, de tweede keer barpoefjes en 2 weken geleden een nieuwe bank voor in de woonkamer :)

Deskundig en betrouwbaar

Keurig geholpen en ongevraagd advies gekregen. Erg blij met het uiteindelijke resultaat.

Top service! Erg meedenkend

Ze hebben ons erg goed geholpen met het uitzoeken van de juiste kleur/stof! Daarnaast was de dame erg meedenkend over de leveropties en het bestellen van onze nieuwe bank! Wij zijn tot nu toe super tevreden en kunnen niet wachten tot onze bank er is.

Vandaag een bank aangeschaft bij�

Vandaag een bank aangeschaft bij Zitmaxx! Wat een fantastische service, goed advies, vriendelijk. Je ziet en hoort duidelijk dat hier vakmensen werken! Ik kan niet wachten op de levering van mijn nieuwe bank

Hulde aan Ido of Guido

Goede service, Goed advies en hulde aan Ido of Guido :) Naast het advies en zijn ellenlange geduld bleef hij scherp tot het moment van de verkoop, een echte salestijger ;) Alle gekheid op een stokje, het was top! Deze review draag ik aan hem op. Bedankt, tot de volgende keer!

Super fijne winkelervaring!??

Een prachtige showroom met een uitgebreid assortiment, vriendelijke, behulpzame en absoluut geen opdringerige medewerkers! Ook fijn dat je voor de deur kan parkeren!

Topwinkel!

Wat een enorm mooie showroom heeft Zitmaxx in Ter Aar. De keuze is reuze in opstelling, kleur en materiaal. We zijn dan ook met succes geslaagd voor een prachtig bankstel, geheel naar onze wens samengesteld. We zijn vriendelijk geholpen en worden ook na bestelling goed de hoogte gehouden. Betrouwbaar en klantvriendelijk. Gewoon een topwinkel!

Hele mooie winkel met een prettige sfeer

Hele mooie winkel met een enorme keuze uit heel veel soorten meubels. Al vrij snel hebben wij een mooie bank uitgekozen en samen met ��n van de verkopers een mooie stof uitgekozen. Er werd met ons meegedacht en ook belangrijk, er werd tijd voor ons genomen. Mochten wij weer iets nodig hebben voor in huis, dan komen wij zeker terug ??????

Mooie winkel en goede service!

Fijn geholpen met de aankoop van onze bank. Er werdt goed mee gedacht met hoe het in onze woonkamer zou passen en eventuele kleuren combinatie. Kortom zeker 5 sterren waard! Wij zouden hier zeker terug komen.

Wat een gezellige drukte.

Wat een gezellige drukte was het op zaterdag! Doe echter wel je huiswerk voordat je komt, want de keuze is reuze. Gelukkig hadden wij al een bank op het oog en hadden we al een idee over wat voor stoffen we wilden zien. Klein minpuntje was wel het krijgen van de stoffen. Team bij de stoffen zaten er zichtbaar doorheen (door de drukte neem ik aan). Uiteindelijk nog goed geholpen met de bestelling en konden we ons weg vervolgen.

Goed geholpen, en fijn dat de verkoopmedewerkster met ons mee dacht. Zeer tevreden over de service.

Een overzichtelijke winkel

Een overzichtelijke winkel, je kijkt wat je leuk vind en onder het genot van een kopje koffie of thee word je meegenomen naar alle mogelijkheden die er zijn voor de bank die je hebt gekozen.

Super geholpen door een jonge dame

Super geholpen door een jonge dame, ik kan niet wachten tot ik mijn bank + 3 eettafel stoelen binnen heb :) Groetjes Mandy

Topservice en Prachtige Amarillo Bank!

Onlangs zijn we bij Zitmaxx geweest om een nieuwe bank uit te zoeken en we hebben een geweldige ervaring gehad! We werden vriendelijk ontvangen door Mitch, die ons op een betrokken manier heeft geholpen. Hij nam de tijd om onze wensen en behoeften te begrijpen en gaf ons deskundig advies over de verschillende opties en dacht ook mee over de kleuren etc. We hebben uiteindelijk gekozen voor de Amarillo bank en zijn ontzettend enthousiast over onze keuze. Het design is prachtig en we kunnen niet wachten om deze in onze woonkamer te zien Daarnaast hebben we besloten om de 5 jaar totaalservice aan te nemen, inclusief de vlekkengarantie. Dit stelt gewoon gerust, wetende dat we goed beschermd zijn tegen eventuele onvoorziene omstandigheden (bijv. door onze katten...). Dank aan Mitch en het team van Zitmaxx voor de uitstekende service!

ondanks drukte neemt men tijd voor de klant

Wat een drukte op zaterdagmiddag. Maar ondanks de drukte werd ik snel en succesvol geholpen, hierdoor voelde het niet alsof ik in een mega meubelzaak even snel een order moest plaatsen. Onder het genot van een bakje koffie zocht ik alvast de gewenste stof van mijn fauteuil uit en voordat ik het wist werd ik verder geholpen. Goed georganiseerd. Nu is het verder wachten op mijn bestelling en ik hoop dan ook dat het eindproduct gaat bevallen. Kleine tip: de lift werkt soms niet goed waardoor een ouder echtpaar de deur niet kon openen. Zo loopt helaas niet alles "gesmeerd". Gelukkig werd er adequaat gereageerd!

Ondanks eigenlijk teveel keus enorm goed geholpen en geslaagd

We vinden Zitmaxx aan de ene kant opgave om naartoe te gaan. Er is zoveel keus, zoveel aanpassingen nog mogelijk....dus eigenlijk zie je door de bomen het bos niet. Wat bezwaard gingen we dan ook het gesprek in met een vriendelijke verkoper (wij hadden het idee dat iedereen al wist welke bank hij/zij wilde, terwijl wij er in de winkel niet uitkwamen door de enorme keuze). Maar wij zijn echt heel geduldig en vriendelijk geholpen! We konden onze wensen afvuren en de verkoper had toen een aantal banken die aan al onze wensen voldeden. Op die manier konden we toch vanuit al die banken een goeie keus maken.

Zeer ruime keuze en snel geholpen.

Zeer ruime keuze en snel geholpen.

Goed, to the point en vriendelijk

Ondanks dat het erg druk was in de winkel zijn we snel geholpen. Advies was goed, to the point en op een vriendelijke manier. We zijn tevreden naar huis gegaan en komen weer eens terug mochten we weer een meubel nog hebben!

Top geholpen, kon met elke vraag terecht!

Ik kon met elke vraag terecht en werd ook vriendelijk geholpen ook al was het heel druk. Bij het samenstellen van mijn bank werd er goed met mij meegedacht en kreeg ik ook tips voor het schoonmaken/schoonhouden ervan. Ik had ook iets over het hoofd gezien/ mistte bij het samenstellen viel haar op. Vriendelijke dame die me heeft geholpen

Wow wat een mooi bedrijf hebben�

Wow wat een mooi bedrijf hebben jullie,na wat rond te hebben gelopen hebben wij onze bank gevonden en na het aanmelden bij de balie,kregen wij een adviseur toegewezen. Wij waren zeer verrast met de kennis van onze jonge (14 jaar) adviseur,zeer beleefd en we waren zeer op ons gemak bij hem. Na dat wij onze wensen hadden verteld is hij aan het werk gegaan en toverde precies onze bank die wij voor ons ogen hadden. Bank besteld en kan niet wachten tot het bij ons is. Zittmax jullie zijn een top bedrijf, met genoeg adviseurs en goed service Ps de koffie was ook top. Gr fam Seip Hoogvliet

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar