Aanrader voor nieuwe meubels!

Zitmaxx heeft een ontzettend uitgebreide collectie - voor elke stijl - aan meubels! We zijn een paar maanden geleden eerst in de winkel gaan kijken om inspiratie op te doen. Hier was alle ruimte voor en we werden, als we er niet om vroegen, ook niet geholpen. Wij vonden dat juist heel fijn zodat we rustig konden rondkijken. Na voldoende inspiratie hebben we thuis stofstaaltjes besteld van de meubels die wij mooi vonden. Zo konden we thuis goed kijken welke kleuren mooi staan in ons interieur. Uiteindelijk zijn we gisteren terug gegaan naar Zitmaxx en zijn we ontzettend fijn geholpen door een verkoper. Hij dacht met ons mee, gaf goed advies en nam ondanks dat het heel druk was de tijd voor ons. Kortom, echt een aanrader als je op zoek bent naar nieuwe meubels!

Professionele verkoper

Goed geholpen door een verkoper die al meer dan 35 jaar in het vak zit. Verder is ZitMaxx een topwinkel wat betreft de hoeveelheid producten die wordt gepresenteerd. Niet alleen meubels maar ook verlichting en allerlei decoraties. Dit was mijn eerste keer dat ik deze winkel bezocht maar het is zeker niet de laatste keer.

Op zoektocht naar eetkamerstoelen

Wij hebben in onze zoektocht naar eetkamerstoelen de ruime keuze als zeer positief ervaren. Evenals de ruime keuze aan koffie etc. tijdens ons vrolijke, maar ook inhoudelijke gesprek, kennis en de hulpvaardigheid over onze verlangens bij de aankoop met de verkoper. Het was niet onze eerste aankoop, maar door bovenstaande klantvriendelijkheid ook zeker niet de laatste aankoop. Zeer aan te bevelen dus ...

We zijn erg goed geholpen

We zijn erg goed geholpen met de keuze van de stof. en jullie hebben heel veel keus.

Fantastisch geholpen

Fantastisch geholpen, de tijd is ervoor genomen

Hele fijne ervaring in de winkel

Hele fijne ervaring in de winkel van Zitmaxx. Goed en deskundig advies en er werd echt de tijd genomen voor het gesprek. Adviseer ging vervolgens nog mee de winkel in en kwam nog met extra suggesties. Uiteindelijk geslaagd voor een eetbank, eettafel, barkrukken en zitbank. Nu wachten op de bezorging.

Fijne aankoop

Wij hebben onlangs een nieuwe bank besteld bij Zitmaxx. Aan de balie konden we vragen om een medewerker die ons vervolgens verder heeft geholpen met al onze vragen. Ik had een aantal vragen wat betreft de stof die wij graag wilden, deze kon zij zelf niet beantwoorden waarnaar ze een collega om hulp heeft gevraagd. Dat vond ik heel fijn. Eerlijkheid duurt immers het langst! Het enige waar ik achteraf van schrok is de BTW die er bij komt, dit zagen wij pas op het factuur staan. Aan tafel bij Zitmaxx was het bedrag namelijk lager en dus berekend zonder BTW. Al met al zijn wij goed geholpen kan niet wachten op de bank!

12 jaar geleden onze eerste bankstel�

12 jaar geleden onze eerste bankstel gekocht bij Zitmaxx. Vanuit Kaatsheuvel moesten wij hiervoor 117 kilometer heen en 117 kilometer terug. Daar hebben we geen enkele seconden spijt van gehad, maatwerk was zoals we wilde, kwaliteit wat we er ook van mochten verwachten. We vonden het na 12 jaar tijd voor een nieuwe, ook vandaag weer de rit van 117KM heen en terug gedaan. Een mooi nieuw bankstel besteld, erg netjes geholpen en we zijn weer vol verwachting op de nieuwe.

Goede service en mooie spullen.

Goed geholpen, erg fijne service!

Zeer goede winkel

Zeer goed en groot assortiment. Keus in overvloed. Zeer goede deskundige verkoper heeft ons top geholpen.

Meubels bekijken en uiteindelijk een�

Meubels bekijken en uiteindelijk een keuze maken is niet makkelijk. Zeker niet als het aanbod zo groot is. Bijna alles is leuk! We zijn super goed geholpen met het uitzoeken van onze meubels. Niets was voor haar teveel en ze nam uitgebreid de tijd. Voelde heel relaxed. We zijn blij en tevreden naar huis gegaan. Dank!

Ruime keuze maar vooral goede service�

Ruime keuze maar vooral goede service in meedenken voor beste keuze. Eerlijk over kwaliteit en aandachtspunten. Schone toiletten �n ook nog koffie :-)

Vaste klant

Voor ons al de 2e keer dat wij onze meubelen hier kopen. Dik tevreden over de hulp, service en kwaliteit van de spullen! Ook mijn schoonzus aan haar meubels geholpen via Zitmaxx voor haar eerste huis.

Super ondersteuning verkoper

Vandaag eetbank en bijbehorende stoelen gekocht. Hele fijne verkoper die prima advies gaf en ons soepel hielp bij de aankoop. Waren vroeg aanwezig dus gelukkig nog niet heel druk. Kortom, winkelen zoals ik het graag zie. Komen zeker nog eens terug.

Mooie zaak en vriendelijk personeeleel

Mooie zaak! Heel veel keuze. Goeie prijzen We hadden al wat voorwerk gedaan voor onze eettafel op de website. Vriendelijk te woord gestaan door de meiden achter de infobalie en door de verkopers.

Aanschaf bank

Bij het uitzoeken van onze bank zijn we enorm goed geholpen door een van de medewerkers. Hij adviseerde ons goed in de stof, de opstelling van de bank en de kleur. We zijn met een lach op ons gezicht weggegaan en met een mooie bank!

Goed en snel geholpen

Goed en snel geholpen, ook een erg vriendelijke medewerker!

Het is jammer dat er geen prijs op de�

Het is jammer dat er geen prijs op de bankstel staat zoals de bank in de winkel staat . Verder werden we goed geholpen en handig dat er een looproute is aangegeven .

Zeer behuplzaam

Zeer behuplzaam, verstand van stoffen en kleuren. Goede kennis van de artikelen en showroom.

Heel veel keus ook veel keuze met stof

Heel veel keus ook veel keuze met stof Alleen de verkoopster had volgens ons niet zoveel zin om stofjes te pakken. 3 stuks nam ze mee Wij vroegen heeft u nog meer van zulke stoffen kwam ze met veel moeite nog met 2 stofjes aan Bank en stoelen gekocht.. Verder een super zaak

Complimenten

Even mijn complimenten aan het bedrijf en het personeel. Ondanks de drukte in de winkel voelde het niet gejaagd tijdens het gesprek. Er werd ruim de tijd genomen tijdens het doornemen van onze wensen, goed meegedacht en geadviseerd in onze keuzes. Alle stoffen zijn aanwezig dus de keuze is reuze. Wanneer je nieuwe meubels aan wilt schaffen moet je zeker hier eens langs gaan.

Goed advies / heldere qua prijsvorming

Goed advies / heldere qua prijsvorming

Winkel heeft enorme keuze

Winkel heeft enorme keuze, aardig goed opgeleid personel ook dit is heel fijn. Hoefde niet al te lang wachten voordat we aan de beurt waren. Verkoopadviseur ook erg aardig, bekwaam en duidelijk erg fijn. En natuurlijk geslaagd, even wachten maar binnen 8 tot 10 weken hebben we onze hoekbank!!

Snel geholpen

Snel geholpen, goed meegedacht

Goede service en ze nemen de tijd voor je!

Heel goed en kundig geholpen door de verkoopster! Keuze uit heel veel opties en stoffen en daar werd fijn de tijd voor genomen. We voelden ons niet gehaast en hebben rustig onze keus kunnen maken. Als we andere nieuwe meubels nodig hebben gaan we gelijk naar Zitmaxx!

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar