Vandaag voor het eerst naar Zitmaxx in Ter Apel geweest.

Van Utrecht naar Ter Apel Zitmaxx bezocht voor de eerste keer wat een variatie en keuzes. De service was prima op een vraag kwam een duidelijk antwoord geen gehaast relax. We hebben een bankstel een fauteuil een ronde tafel en 4 stoelen gekocht geheel naar onze eigen smaak en in samenwerking met de verkoper en blij en voldaan terug naar huis.

Leuke verkoopster

Ben heel leuk geholpen, we waren erg besluiteloos,maar China had heel veel geduld met ons We zijn er uitgekomen en zijn heel blij met onze aankoop

wederom geslaagd bij Zitmaxx

De verkoopster is vriendelijk en behulpzaam. Goede uitleg en keuzes gehad. Ze nam alle tijd. Eigenlijk wil ik 4,5 ster geeven, maar die is er niet. Ondanks keuze genoeg in onze omgeevin g (Utrecht) toch wederom geslaagd bij Zitmaxx.

Wat een fijne ervaring!

Wat een fijne ervaring! Super goed en effici�nt geholpen door een vriendelijke medewerker. We kregen de kleurstalen die we graag wilden testen bij ons interieur mee en konden onze bestelling (binnen een gestelde termijn) daarmee nog kosteloos wijzigen in de perfect passende kleur. Echt enorm fijn! Het doorgeven van de wijziging en de communicatie hieromtrent waren ook heel prettig en goed geregeld.. Heel fijne service! Daarnaast is het een erg mooie winkel met ontzettend veel keuzemogelijkheden.. Nu wachten op onze mooie nieuwe eetkamerstoelen :-)

Zeer goed geholpen.

Zeer goed geholpen. Nam alle tijd voor ons . En zeker dat we even later toch voor een andere keus kozen . Nam de verkoper weer alle tijd en ook weer netjes alles laten zien wat er mogelijk was.

Geweldige service bij Zitmaxx!

Ik ben ontzettend blij met de service bij Zitmaxx. In de winkel werd ik vriendelijk geholpen en het personeel nam echt de tijd om mee te denken. Ze gaven deskundig advies en hielpen me de perfecte bank uit te kiezen. De hele ervaring was erg prettig en professioneel. Ik kan Zitmaxx aan iedereen aanraden!

Bijzondere zitbank in verschillende kleuren!

Ik wil graag mijn ervaring delen over mijn recente bezoek aan Zitmaxx Wonen. Ik heb daar een bijzondere zitbank besteld in verschillende kleuren, wat niet iets is wat veel klanten aandurven of doen. Dit maakte het voor mij extra spannend, maar ik ben ontzettend blij dat ik deze stap heb genomen! De adviseur die me hielp was ontzettend geduldig en nam de tijd om alles tot in detail uit te leggen. Hij gaf me zeer goede uitleg over de verschillende stofsoorten, wat me enorm hielp bij het maken van mijn keuze. Wat ik ook erg fijn vond, was dat hij niet opdringerig was; hij respecteerde mijn proces en gaf me de ruimte om zelf na te denken. De kennis die de adviseur had over de producten was duidelijk, en dat gaf me veel vertrouwen in mijn aankoop. Zitmaxx Wonen zelf is een fijne winkel met een enorme keuze aan meubels, en de prijzen zijn ook zeer betaalbaar. Het was absoluut de moeite waard om hiervoor twee uur in de auto te zitten! Al met al kan ik Zitmaxx Wonen van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een unieke zitbank en een uitstekende service. Een topervaring! Vriendelijke groet, Fam. Palm

Prima geholpen de verkoper gaf goede�

Prima geholpen de verkoper gaf goede adviezen vandaar dat ik heel snel tot mijn aankoop kon overgaan.

Supersnel antwoord en meteen de goede specificaties

Ik kreeg een supersnelle reactie op mijn vraag die ik via de mail had gesteld. Ik had onlangs een bank besteld en wilde er achteraf toch de hocker ook bij. Ik kreeg niet alleen heel snel een antwoord, maar ook meteen de goede specificaties erbij en een prijsopgave. Daar was ik erg blij mee.

Zeer Uitgebreid assortiment relax�

Zeer Uitgebreid assortiment relax fauteuils Waarin je advies krijgt Om tot juiste keuze te komen waar je naar op zoek bent en uiteindelijk n� afwachten of de stoel net zo mooi is die ik zocht Ik ben benieuwd�.????

Veel keuze, meedenkend, deskundig. Aanrader!

Vooraf online veel bekeken omdat we vanwege onze verbouwing een volledig nieuw interieur wilden. Eenmaal aangekomen een rondje door de winkel gedaan en later aangeklopt voor advies. Dit verliep super fijn! Ook top dat we door de ruime materiaalkeuze niet allemaal verschillende winkels af moesten gaan. Kunnen niet wachten op onze nieuwe meubels, het was de rit absoluut waard! Nogmaals dank voor het goede advies en service.

Vriendelijke verkoopster

Vriendelijke verkoopster. Veel mogelijkheden met stoffen. Top!!

Fijne zaak dat zitmaxx

Zeer nette winkel waar we uitermate vriendelijk werden ontvangen. Goede uitleg gekregen voordat we de winkel in gingen. Zeer ruime keuze uit schitterende meubels. Uiteindelijk samen met de verkoper een prachtige bank samengesteld. Deze winkel heeft ruime keuze en zeer vriendelijk en deskundige medewerkers.

Erg klantvriendelijk, meedenkend en behulpzaam!

We werden enorm goed geholpen door een medewerker van Zitmaxx. We hadden van te voren al een bank op het oog en vroegen om hulp wat betreft de keuze van welke stof en welke maat van de bank het beste bij onze nieuwe huis zou passen. Toen we de bank gingen bestellen hielp ze ons met onze woonkamer uittekenen met alle meubels erbij in zodat we zeker wisten dat we de juiste maat zouden hebben. Hierdoor zijn we heel erg goed geholpen en kunnen echt niet wachten tot dat de bank in onze woonkamer staat. Bedankt Zitmaxx!

Wij komen uit Zwolle

Wij komen uit Zwolle, dat was dus een stukje rijden. De ervaring in de winkel was verrassend. Alles was ruim opgezet en overzichtelijk. De verkoopster/adviseur was erg behulpzaam en kundig. Erg spontaan en wist goede adviezen te geven in kleuren en stijlen. Ook had ze veel kennis van de stoffen en materialen.

Wij zijn heel fijn geholpen

Wij zijn heel fijn geholpen! Dit was op 01-02-2025. Eerst even een rondje gelopen en de banken die wij op het oog hadden vergeleken. Toen we eruit waren hebben we hiervoor nog een stofje uitgekozen. Eenmaal aangekomen bij de infobalie konden we meteen mee lopen en kregen we wat te drinken aangeboden. Omdat we al precies wisten welke bank, stof en kleur we wilden waren we met nog geen 15 minuten klaar met de order. Alles duidelijk uitgelegd en in afwachting van onze prachtige nieuwe bank!! (Loungebank Celestial, Miami kleur 01)

Veel keus en mooie meubels

De adviseur nam ondanks de drukte in de winkel uitgebreid de tijd om ons te helpen. Er is veel keuze aan banken en stoelen. Je hebt wel een adviseur nodig om alle opties te bespreken, alleen de showroom bekijken is niet genoeg.

Nette showroom met veel meubels

Nette showroom met veel meubels. Zeker een aanrader.

Tevreden over het assortiment en de�

Tevreden over het assortiment en de persoon was aardig. Beetje stressachtig vond ik hem en had het idee dat hij nog niet zolang in dienst was maar verder prima afgehandeld

Wat ik belangrijk vind is de�

Wat ik belangrijk vind is de klantvriendelijkheid en dat is het zeker.En een goede kwaliteit van de meubels,ook mijn kinderen zijn zeer tevreden ze hebben ook een aankoop gedaan.

Veel keus, vriendelijk geholpen en lekkere koffie!

Zitmaxx heeft een zeer ruim assortiment aan meubels. Als je bij hun niet kan slagen wordt het denk ik lastig om zowiezo te slagen. De verkopers(sters) zijn erg behulpzaam en de bestelling wordt in alle rust heel professioneel doorgenomen en afgehandeld. wij hadden al eerdere ervaringen met zitmaxx en niets hield ons tegen om er weer heen te gaan.

Ik ben echt heel fijn geholpen in de�

Ik ben echt heel fijn geholpen in de winkel voor een bank! Omdat er zoveel keus ik ben ik wel drie keer langs geweest (ook al was het een eind rijden!), maar ik geloof dat dat het waard is. De medewerkers denken met je mee, zijn eerlijk en hebben geduld. Het was een fijne beleving en zou het zeker aanbevelen om hier je bank te halen. Ook nog een leuke �extra stoel� in de outlet gescoord voor �20(!).

tijdens het bezoek goed en deskundig geholpen

tijdens het bezoek goed en deskundig geholpen.

Super snel en goed geholpen!

Gelijk bij binnenkomst zagen we al de bank staan die het moest worden. We zijn natuurlijk wel nog de hele showroom doorgelopen, maar geen enkele andere bank kwam in de buurt van Pluto. Toen we eruit waren dat dit �m moest worden, werden we gelijk geholpen door Mark (ondanks dat het erg druk was, stond hij gelijk klaar). Hij heeft ons goed geadviseerd over de grootte, de kleur en de verschillende voordelen van de stoffen. We zijn heel benieuwd hoe de bank straks in ons eerste koophuis zal staan!

Onze ervaring was verrassend positief

Onze ervaring was verrassend positief. Vriendelijk personeel en super geholpen, nemen uitgebreid de tijd voor je

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar