Mooie winkel met veel keuze

Mooie winkel met veel keuze. Erg goed geholpen met het samenstellen van de bank, er wordt echt tijd voor je genomen tot je 100% tevreden bent.

Onwijs snel geholpen

Onwijs snel geholpen! Wij kijken naar onze nieuwe bank uit!

Wij zijn zeer netjes en snel geholpen

Wij zijn zeer netjes en snel geholpen, ondanks de enorme drukte, ook zeer goede kwaliteit meubels, voor een mooie prijs, wij gaan zeker terug komen, mochten we nog een nieuw bankstel nodig hebben.

Als je binnenkomt krijg je een warm�

Als je binnenkomt krijg je een warm welkom. Ze geven je de tijd om even rond te snuffelen zonder op je lip te zitten. En nemen alle tijd voor je om de offerte zo op te stellen hoe jij het wilt. Proefstaafje meegekregen, goed uitleg en ontzettend behulpzaam.

Na 4 keer jullie winkel te hebben�

Na 4 keer jullie winkel te hebben bezocht en heel erg getwijfeld over welke stof ik nou moest kiezen, heb ik vandaag eindelijk de knoop doorgehakt. Alle 4 de keren ben ik heel erg goed geholpen maar door Julia toch het allerbeste. Ook al werken jullie niet met provisie, wilde ik toch door haar geholpen worden. Nu afwachten totdat ik de bank binnen krijg. Ik kan niet wachten!

Leuke winkel sowieso!

Leuke winkel sowieso. De meneer die ons hielp had op al onze vragen antwoord. Hij was ook eerlijk over voor en nadelen van de gekozen bank. Super geholpen! Hij had alle tijd en aandacht voor ons.

Vriendelijke verkoper

Ondanks de drukte in de winkel op zaterdag, troffen wij een geduldige en bekwame verkoper. We hebben een relaxfauteuil gekocht die prijs kwaliteit een prima deal lijkt. Wel minimaal 8 wkn levertijd. Tot dusver tevreden

Top zaak.

Vriendelijke ontvangst bij binnenkomst en goede en fijne service na het kopen van de gekochte spullen. Zeker aanrader om er weer heen te gaan. Top.

Super goed geholpen! Een mooie bank naar wens uitgezocht en daarbij de perfecte salontafel gevonden. Erg vriendelijk en professioneel personeel. Echt een aanrader.

goed georganiseerde winkel

goed georganiseerde winkel

Op het moment dat wij binnen kwamen�

Op het moment dat wij binnen kwamen werden we vriendelijk begroet, zonder te vragen of ze konden helpen, konden we gewoon op ons eigen houtje rond kijken, op het moment dat we vragen hadden, kwam ook direct iemand met je mee , legde alles uit hoe het werkt en helemaal niet op dringerig, nadat wij eruit waren, hebben wij weer een medewerker erbij geroepen en onder het genot van een kopje koffie en thee hebben wij een goed gesprek gehad, ook helemaal geen aanbetaling, pas bij afleveren. Echt een super zaak, wij zullen zeker mensen dit aanbevelen.

Goeie en snelle service!!

Super grote winkel, veel variatie en op zaterdag extra druk, ondanks de drukte mocht ik plaats nemen aan een tafel en binnen 5 minuten kwam een medewerker me helpen!! Dat is nou service! Goed geholpen met de juiste maat van me nieuwe bank en heel veel geduld. Bendankt!!

Duidelijk advies

Duidelijk advies, vriendelijk in het contact, ondanks dat het heel erg druk was in de winkel werd er ruim de tijd genomen om ons te adviseren

Zeer ruim assortiment, goed geslaagd!

Zeer ruim assortiment. Kundig en rustig meedenkend personeel. Uiteindelijk geslaagd voor vrijwel de hele inrichting van de woonkamer. Voor ons als starters ook zeker betaalbaar en goede kwaliteit. Een aanrader dus!

Ondanks de drukte in de winkel op het moment van ons bezoek, zijn we erg snel en netjes geholpen door een van de medewerkers. Na het een en ander door te hebben gesproken en verschillende stof soorten te hebben bekeken was de keus snel gemaakt en hebben we onze meubels hier besteld.

Wederom heel goed geholpen

Wederom heel goed geholpen! 6 jaar geleden hier ook een bank gekocht. Goed advies gekregen voor het soort stof en kleur.

Wij zijn goed geholpen door 1 van de�

Wij zijn goed geholpen door 1 van de medewerkers. Wij kijken erg uit naar onze nieuwe meubels!!

Op zoek naar een hoekbank

We waren op zoek naar een hoekbank, dus op pad. Ongeveer 15 winkels te hebben bezocht en 2 keer terug naar zitmaxx te zijn geweest, omdat we de confetti bank toch steeds het leukste bleven vinden. De knoop doorgehakt om de bank te kopen bij zitmaxx. Vonden hert een hele fijne winkel en prachtige meubels. Heel apart opgezet. Wat je ook vroeg om bank te verschuiven bij andere tafel of wat je maar wilde bekijken. Niks was een probleem. Het personeel is zeer vriendelijk en heel behulpzaam. Ook de uitleg en hoe ze te werk gaan. Echt subliem. Zou het iedereen aanraden daar zeker eens een kijkje te gaan nemen. En weet zeker dat je daar je aankoop gaat doen. Alvast veel plezier.

Fijne ruime winkel met een groot�

Fijne ruime winkel met een groot assortiment. Gastvrije hoek met koffie, thee e.d. je kunt op je gemak winkelen. Zodra je iets gevonden hebt kun je een verkoper erbij halen. Genoeg keuze qua stof. Zeker de moeite waard om naar toe te gaan

Happy!

Zojuist mijn nieuwe bank gekocht, kan niet wachten tot �ie er is! Luxe bank voor een scherpe prijs. Erg mooie winkel ook met ruime keuze. Bedankt voor de fijne service!

Professioneel geholpen, zeer tevreden

Vandaag bij Zitmax geweest voor het uitzoeken van onze nieuwe bank. Grote overzichtelijke zaak met allerlei soorten banken en stof. Na het rondje gelopen te hebben in de grote showroom samen met een verkoopster de bank uitgezocht. Veel keuze uit kleuren en verschillende soorten stof. Zeer goed en vriendelijk geholpen! Komen hier zeker terug

Keuzemogelijkheden en Personeel

Veel keuzemogelijkheden in de banken, maar vooral fijn dat er veel personeel beschikbaar is, maar je ook op je gemak kan kijken.

Super goed geholpen

Super goed geholpen! Vriendelijk en snel! Koffie was heerlijk! Mooie meubel zaak! Netjes en overzichtelijk!

Veel keuze mogelijkheden voor een goede prijs

Wat een keus! Goede prijzen en veel mogelijkheden. Als je hier nog niet kunt slagen!!

Super blij met onze keuze

Super blij met onze keuze! Heel goed geholpen door een fijne en gezellige medewerker. We kijken er naar uit om onze meubels te ontvangen! De volgende keer gaan we zeker weer naar Zitmaxx

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar