Wij bezochten voor de eerste keer�

Wij bezochten voor de eerste keer Zitmaxx. We kwamen voor een nieuwe bank en vonden het vooral prettig dat we de mogelijkheid kregen om op eigen houtje de showroom te verkennen en onderzoek te doen. Aan het einde vd looproute konden we aangeven dat we graag een medewerker wilde spreken. Na 5 minuten wachten konden we plaats nemen aan tafel en onder het genot van een kopje koffie kregen we uitgebreid uitleg over alles. Medewerker nam alle tijd voor ons en we liepen zeer tevreden de deur uit. Ga zo door en we zullen jullie aanraden bij familie en kennissen.

It was really a nice experience from�

It was really a nice experience from visiting un till ordering an item. Had there lot of variety of furniture items, had a chance to experience everything and finally one of the friendly staff there to get my order completed. So booked a sofa bed and just waiting for it to get delivered. All good so far...

Op internet kwamen we de naam Zitmaxx�

Op internet kwamen we de naam Zitmaxx Wonen tegen,al bladerend op hun website(waar we prachtige meubels etc zagen)besloten we al snel de lange reis naar Ter Aar te maken. Daar aangekomen waren we verbaasd wat we allemaal zagen en kwamen al gauw wat we zochten tegen. Na onze keuze gemaakt te hebben ging verkoper Arjen V met ons aan de grote tafel zitten. We maakten kenbaar welke twee meubels we graag wilden bestellen,ook hij nam alle tijd om uit te leggen welke en wat voor leer er het beste op de eetkamer stoelen konden...we volgden zijn raad op. Zitmaxx Wonen is een echte aanrader om er eens rond te gaan kijken,behulpzaam en vriendelijk personeel die de klant te woord staan. Wij komen er zeker weer. Ida de Groot en Bert Konings.

Vriendelijk

Vriendelijk, kundig.

Alles was naar verwachting en we zijn ook goed en snel geholpen.

We hadden online gekeken naar een bank maar wij wilde het graag zelf zien en uitproberen in de winkel. Alles was naar verwachting en we zijn ook goed en snel geholpen. Ondanks dat het naar mijn idee best druk was.

Nieuwe bank gekocht

Nieuwe bank gekocht. Na vele weken gejank te hebben gehad met Seats en sofa�s, zijn wij uitgekomen op Zitmaxx. Kan iedereen aanraden hiernaar toe te gaan! Erg vriendelijk personeel en helpen je goed. Goed ge�nformeerd ook over de stoffen, wat we het beste konden doen met 2 honden. Nu wachten tot dat onze bank binnenkomt.

We zijn goed geholpen en een goed�

We zijn goed geholpen en een goed advies en daarbij ook prettig geholpen

De winkel biedt een ruim assortiment

De winkel biedt een ruim assortiment. Ik heb hier dan ook mijn bank gevonden. Vriendelijk en deskundig personeel. De medewerker neemt de tijd en helpt bij de keuze van de juiste opstelling en stoffen. Aanrader.

Een erg behulpzame jonge jongen gehad�

Een erg behulpzame jonge jongen gehad voor de verkoop van een bank waar ik in eerste instantie van dacht moet hij ons helpen. Maar ondanks zijn jonge leeftijd was hij al zeer bekwaam in de verkoop van een bank. Goed gesprek met hem en had op alle vragen een antwoord. Nu een aantal maanden wachten dat de bank gebracht wordt. Kortom prima dag gehad bij Zitmaxx

Bankstel naar onze zin

We hebben met voorkennis via internet, onze keuze gemaakt om het bankstel te bekijken. Het was precies wat we zochten. De verkoper was vriendelijk en heeft alle vragen met kennis beantwoord. We hebben toen besloten om het bankstel te kopen.

Prettige winkel op onverwachte plek

Prettige winkel op onverwachte plek. Prettige opstelling van de producten, sfeervol. Fijne en duidelijke hulp bij het maken van je keuze. Ook voldoende hulp aanwezig

Nette service zitmax

Na een aantal jaar kregen we een probleem met een aandrijving van de bank. Hierop contact gezocht met zitmax via e-mail en binnen een dag kregen wij al antwoord hoe dit opgelost kon worden. Ondanks dat dit na later bleek 6 jaar datdit buiten de garantie was kregen wij toch een coulance regeling. Nu wachten tot onderdeel binnen is zodat dit gemaakt kan worden door een monteur.

Voor iedereen de juiste bank

We hadden een specifieke wens voor een bank en Zitmaxx heeft zoveel keuze dat we de juiste bank hebben gevonden. Een medewerker heeft ons daarna met veel kennis �n geduld geholpen om de bank in de juiste kleur met de juiste stof te bestellen, want zoveel keuze is natuurlijk ook lastig! Daarnaast is het prettig dat de bank vooruit besteld kan worden zonder kosten en dat de kosten heel helder zijn!

Goede all in shop ervaring

Er is heel veel keuze en voor ieder wat wils, er zijn voldoende medewerkers die je te woord kunnen staan. Medewerkers nemen hun tijd met jou en dachten goed mee met onze wensen. Ik raad wel aan om meer parkeerplekken te realiseren, want met een grote winkel met veel assortiment is ook wel het nodige parkeer gelegenheid nodig

Alle kleuren stoffen

Leuke meubels, heel veel keuze en iedere stoel en bank is te bekleden met talrijke stoffen. Zeer goede service en hulp van de adviseurs. Hier al een bank, eetkamerstoelen en nu ook een luie stoel gekocht!

Geholpen door een zeer lieve jongedame

Geholpen door een zeer lieve jongedame! Zoveel moeite gedaan om 2 lampenkappen die niet in het systeem te vinden waren, maar uiteindelijk voor ons heeft kunnen bestellen, maar ook met het helpen uitzoeken naar passende stof voor ons bankstel en eetstoelen. We zijn zeer tevreden en blij met onze bestelling...we kunnen niet wachten tot ze binnen zijn!!

Fantastische service en goede tips

Ondanks de drukte (herfstvakantie) had de medewerkster (waarvan ik helaas helaas de naam ben vergeten) alle aandacht voor ons, dacht met ons mee en kwam met goede tips! We zijn super tevreden met de service en kunnen niet wachten tot onze nieuwe meubels geleverd worden

Zitmaxx klantvriendelijk

Fijne winkel heel veel keus ! Fijn concept eerst een rondje door de winkel daarna staat het personeel klaar om je te helpen.

Direct geholpen met vakkundig advies en�

Direct geholpen met vakkundig advies en er is tijd voor ons genomen. Komen hier graag terug.

Goed geholpen

Goed geholpen, genoeg personeel en meer dan genoeg keuze.

Dame hielp ons goed en was geduldig

Dame hielp ons goed en was geduldig

Altijd fijn om bij Zitmaxx te komen!

Altijd fijn om bij Zitmaxx te bezoeken! Raad het eigenlijk altijd bij vrienden/familie aan om jullie te bezoeken, vriendelijk personeel, mega veel keuze en alle kleuren en stoffen zijn aanwezig.

Voor de derde keer een bank besteld bij�

Voor de derde keer een bank besteld bij zitmaxx, altijd goede service! Overigens komt mijn hele eetkamer set ook bij jullie vandaan. En ben heel benieuwd hoe de nieuwe bank straks uitpakt bij ons in de woonkamer!

Hele mooie zaak overzichtelijk en mooi�

Hele mooie zaak overzichtelijk en mooi opgezet. Personeel heel erg vriendelijk en bereid om je te helpen en vragen te beantwoorden zonder dat ze constant in je nek zitten te blazen of opdringerig te doen. Heel fijn dat je ook koffie kan pakken zonder dat j� er wat voor moer betalen .

Enorme aanbod

Je kan hier rustig rondlopen zonder dat iemand je aanspreekt. Maar zodra je hulp nodig hebt krijg je top service. Dit was mijn 2e aankoop hier en kom zeker weer terug.

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar