Klantvriendelijk en behulpzaam

We werden klantvriendelijk te woord gestaan en geholpen met antwoorden op onze vragen.

Een ontzettend grote keuze in banken

Een ontzettend grote keuze in banken, kasten, tafels e.d.. Lekkere koffie en vriendelijk personeel. Wij hebben dit adres van een tevreden klant gekregen en wij geven deze klant gelijk.

Omdat de verkoopster heel vriendelijk�

Omdat de verkoopster heel vriendelijk was . De vragen netjes beantwoorden. En goede informatie gaf . En het bij jullie prettig rond kijken is zonder achtervolging door verkopers . En een grote keuze . Met vriendelijke groet fam. Cenin .

Heel erg meedenkend en zelfs nog de�

Heel erg meedenkend en zelfs nog de droom stof kunnen krijgen die eig niet meer leverbaar was! En de prijs schrok ik gewoon van zo laag!

groot assortiment

Een heel groot assortiment van meubels, bedden en woonaccessoires waar je alles vindt wat je zoekt. Heel vriendelijk en behulpzaam personeel. Koffie werd geserveerd bij het gesprek met de verkoper en stoffen voor mijn fauteuil waren uit vele uit te kiezen. Mijn fauteuil kon ik helemaal naar mijn wensen laten aanpassen! Een echte aanrader!

Ritje meer dan de moeite waard!!

Na ronde 3 en een bakkie bleek onze keuze van bank gewoon in vak 1 te staan. Allerlei vragen kunnen stellen over opstelling. In heel de winkel stond wel ergens een soort van opstelling over onze bank. Zelfs voor de stofkleur werd er een stoel naar buiten gesjouwd door Viktor. Uiteindelijk dus gekocht, top.

�Zitmaxx� daar word je blij van!

�Zitmaxx� wat �n geweldige winkel!! Een paar maanden geleden kochten wij hier onze heerlijke Candy hoekbank (intussen onze 2e bank van Zitmaxx ??). We zochten nog een mooie fauteuil matchend bij onze Candy bank. Deze hebben we gevonden in fauteuil �Quinten� en wordt binnenkort bij ons geleverd, kijk er naar uit! Het mooie van Zitmaxx vind ik dat je op je gemak rond kan struinen tussen alle meubeltjes in de diverse gezellige opstellingen. En wanneer je iets naar je smaak gevonden hebt word je fantastisch geholpen door ��n van de vriendelijke medewerkers. Superblij!!

Wat een wereldzaak

Wij wisten wat wij wilden kopen, alleen in het enorme assortiment verdwaalden wij. Wij vroegen om hulp en werden vriendelijk naar een tafel gebracht en onder het genot van een goed bakkie koffie werden wij binnen 5 minuten opgehaald door een uiterst vriendelijke verkoopster. Zonder aan te dringen en door goed te luisteren wist zij onze wensen te vervullen en verlieten wij heel tevreden en met een goed gevoel jullie zaak.

Goed geadviseerd in de winkel

Goed geadviseerd in de winkel

We zijn super goed geholpen

We zijn super goed geholpen en hebben ook advies gekregen over wat het beste zou passen. Daarnaast nemen ze de tijd voor je wat erg prettig is!

Je eigen ontwerp wordt gemaakt voor je!

Via mail makkelijk contact. Bank besteld in gekke kleur, andere hoogte, andere leuning, andere poten. Kortom je kunt je eigen bank gewoon ontwerpen en ze maken hem voor je! Nog betaalbaar ook. Ik kan niet wachten tot we hem geleverd krijgen!

Heel blij met de service!

Ik kwam bij Zitmaxx waar ik zes jaar geleden een bank heb gekocht. Omdat ik er veel op heb gezeten was hij nu wel een beetje op. Ik wilde heel graag dezelfde bank in dezelfde kleur en dezelfde uitvoering hebben. Een medewerkster is in het archief gedoken en heeft kunnen regelen dat ik exact dezelfde bank opnieuw heb kunnen kopen. Heel erg blij mee. Super service.

Een hele fijne service gekregen bij�

Een hele fijne service gekregen bij Zitmaxx Wonen in Ter Aar! En een hele mooie bank gekocht die over een aantal weken bij ons hoopt te zijn. In de winkel kan je heerlijk even koffie nemen of wat fris. De verkoopster die ons hielp in de winkel was heel vriendelijk ( allemaal kwamen ze trouwens vriendelijk over in de winkel ). De verkoopster nam alle tijd voor ons, 21:00 uur sluit de winkel , maar bij ons gesprek over de bank, welke stof, poten, maten en nog veel meer nam zij ruim de tijd, top Zitmaxx Wonen, ga zo door wij kijken uit naar onze bank!

Klanten service

Vrij in je keuze. Niemand die je lastig valt. Vriendelijke behandeling bij je aankoop.

Tweede keer besteld

Tweede keer dat we hier ons interieur hebben besteld, omdat we echt heel erg tevreden zijn over het zeer ruime aanbod, de enorm goede kwaliteit en de hele prettige en fijne service in de winkel. Raden iedereen aan om hier hun spullen te kopen of in ieder geval langs te gaan. Je slaagt gegarandeerd!

Prettige winkel

Prettige winkel, vriendelijk personeel. Snel en professioneel geholpen & goeie koffie.

Prettige winkel, behulpzame medewerkers

Behulpzame medewerkers, nemen de tijd voor je en zetten je niet onder druk.

Heel fijn geholpen in de winkel

Heel fijn geholpen in de winkel. We konden onze wensen kenbaar maken en de verkoopster dacht met ons mee en had goed advies voor ons. Uiteindelijk een bank uitgekozen die aan onze wensen voldoet. Over het product kan ik nog niets zeggen, want die moet nog geleverd worden.

Zeer goed en eerlijk geadviseerd/geholpen door Mick, wij komen zeker terug!

Goede service en goede prijzen

Goede service en goede prijzen. 2de keer dat wij er een bank kopen. Moeten er een uurtje voor rijden maar het is de moeite waard. Trendy winkel, grote collectie en fijne medewerkers!

Erg goed geholpen in de enkrme keuzemogelijkheden!

We zijn op een hele klantvriendelijke en ook professionele manier geholpen. Erg duidelijk. De enorme keuze uit stoffen is erg prettig en de verkoper hielp ons hier op een goede manier doorheen (luisterde echt naar wat ons idee was qua interieur en kwam echt met idee�n die daar goed op aansluiten! Verder ook gewoon een erg leuk en divers assortiment, echt anders dan veel andere woonwinkels!

Goed georganiseerd & veel

Op een drukke zaterdag, de mogelijkheid gehad om rustig rond te lopen. Een koffie te drinken en na 15 minuten ons nieuwe bank samen te stellen. Top, nu wachten op de levering.

Vriendelijke mensen en heel goed�

Vriendelijke mensen en heel goed geholpen

Duidelijke uitleg

Duidelijke uitleg. Eerst een rondje door de winkel lopen en als je interesse hebt in een bank word je vriendelijk geholpen en duidelijk alle mogelijkheden uitgelegd! Tot nu toe een hele fijne ervaring, we zijn benieuwd naar ons bank.

Een zeer vriendelijke vrouw die ons�

Een zeer vriendelijke vrouw die ons geholpen heeft bij allen vragen die we hadden daarnaast waren ze erg enthousiast over onze meubelkeuze en willen ze zelfs hiervan een stijlfoto maken. Een ruime keuze aan meubels en kleuren/stoffen Het zou voor beide partijen een win win situatie betreffen.

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar