Mooi ingedeelde winkel.Zeer ruime keuze�

Mooi ingedeelde winkel.Zeer ruime keuze die naar wens ook nog is aan te passen. Deskundig, vriendelijk personeel. Gratis allerlei drankjes verkrijgbaar. Gratis parkeren voor deur .

Positief

Zeer Positief , fijne verkoopster die open en eerlijk is een visite kaartje voor het bedrijf, Je hebt geen moment idee verkopers je iets willen verkopen, gewoon heel vrijblijvend een keus kunnen maken en zonder problemen 2 dagen na kunnen denken, mooie winkel, echt top!

Fijn adviesgesprek en een goede keuze�

Fijn adviesgesprek en een goede keuze kunnen maken voor bankstel en relaxstoel

Er is veel te zien

Er is veel te zien. Je moet daarin ook wel zelf goed ori�nteren.

Grote sortering

Grote sortering. Kan ondanks de drukte goed rond kijken. Goed geholpen door een adviseur. Wel een parkeer probleem. Zeker aan te bevelen. Goed geslaagd. Ook fijn dat bij aflevering alles wordt gemonteerd en karton wordt meegenomen.

Door goed advies de juiste relax fauteuil gevonden

Ik was opzoek naar een relax fauteuil met een goede ondersteuning van het lichaam. Er was veel keuze aan relax fauteuils. We zijn zeer vriendelijk geholpen door Anita die de tijd voor ons heeft genomen en die ons goed heeft geadviseerd. De productomschrijvingen die de mogelijkheden aangeven qua opties zijn ook erg duidelijk. Na te hebben geori�nteerd in een aantal andere winkels heb ik de juiste fauteuil kunnen vinden bij Zitmaxx Wonen. Een dikke aanrader als je op zoek bent naar een goede prijs kwaliteit verhouding, goed advies en een giga aanbod aan verschillende opties en keuze mogelijkheden. Een prachtige grote zaak waar je met veel plezier een middag kunt ori�nteren voor een nieuwe bank, eettafel of stoel.

Fijne winkel met vriendelijk personeel.

Vanmiddag bij zitmaxx geweest voor een topper. Bij binnenkomst meteen vriendelijk ontvangen. Bij het uitzoeken van de topper ook goed geholpen en geadviseerd. Zeer tevreden over zitmaxx!

Rustig rond kunnen kijken en daarna met�

Rustig rond kunnen kijken en daarna met een verkoopster onze wensen besproken en de bestelling geplaatst.

Goede ervaring tijdens bank uitzoeken!

Ik ging naar de winkel om mijn eerste bank uit te zoeken. De showroom was erg groot en heel erg netjes, goed om idee�n op te doen. Toen ik mijn keus had gemaakt werd ik geholpen door een hele vriendelijke medewerker, die mij heel goed kon adviseren, luisterde naar mijn wensen en het was ook nog eens heel erg gezellig!

Van aankomst tot aankoop goed begeleid

Vriendelijk begroet bij aankomst, goed advies, gigantisch aanbod en fijne begeleiding!

Netjes geholpen

Netjes geholpen, nemen de tijd om alles tot in de puntjes uit te werken. We kijken uit naar onze nieuwe meubels!

Prima meubelzaak grote sortering en�

Prima meubelzaak grote sortering en prima geholpen!

ruime keus en deskundig personeel

zitmaxx is een prettige winkel met een zeer uitgebreid assortiment,vriendelijke deskundige verkopers,communicatie met de service afdeling kan wat beter

Fijne en vriendelijke service

Fijne en vriendelijke service, snel geholpen en goed geadviseerd!

Super snel geholpen en netjes

Super snel geholpen en netjes. Korting ging er helaas niet vanaf maar verkoper was super aardig.

Goed geholpen bij inrichting nieuwe woonkamer

Ondanks dat het druk was, werden wij heel goed geholpen en konden wij de juiste keuze maken voor het inrichten van onze woonkamer.

Fijne medewerker

Fijne medewerker, snel geholpen.

Fijne winkel, veel

10 jaar geleden goed geslaagd voor een bank, nu nieuw huis dus ook nieuwe bank, en wederom weer goed geholpen en geslaagd. Vriendelijke verkoper, verliep vlot & veel Keuze. Ook maar gelijk nieuwe barkrukken besteld, ook veel keuze in! Wij wonen in Zeeland en het was het ritje meer dan waard..

Persoonlijke en professionele service

Wij zijn een eerste keer langsgegaan om het grote assortiment aan banken te bekijken. Nadat wij uit waren gekomen op de bank Class, hebben wij met de vriendelijke verkoopmedewerkster gezeten om de verschillende opties aan stoffering/kleur door te nemen. Al snel kwamen wij uit op een optie welke naar onze smaak was. Gezien wij er nog even over na wilden denken, zijn wij twee weken later terug gegaan om de definitieve aankoop van de bank te doen. Bij toeval troffen wij dezelfde verkoopmedewerkster. Wederom werden wij persoonlijk geholpen en dacht zij mee over het type stoffering en de kleur, en of dit bij de rest van het interieur past. Daarnaast werd er meegedacht over de levering, gezien wij eerst met een verbouwing te maken hebben. De service is prettig en persoonlijk. Ik raad iedereen aan om hier voor meubels te kijken. Bedankt!

Super goed geholpen door een lieve�

Super goed geholpen door een lieve verkoopster. Ze had ontzettend veel geduld en heeft geluisterd naar wat wij willen. Mooie producten in de winkel maar vooral tevreden naar de kwaliteit van producten

Gastvrijheid en goed advies

Gastvrijheid, goede advies en vriendelijkheid. Dhr. Heeft mij goed uitgelegd hoe het kopen van een loungebank die gepast is naar mijn smaak.

Topervaring

De man die ons heeft geholpen was zo aardig, gaf een huiselijk gevoel, ondanks dat ik een lastige klant ben, bleef hij geduldig en oom leuk met m'n kleine van 2 jaar waardoor ik rustig m'n keuze kon maken.

Als je het niet bij Zitmaxx kan vinden, vind je het nergens!!!

Op een zaterdagmiddag hebben wij voor de eerste keer een bezoek gebracht aan dit woonpaleis. De keuze is reuze en wat fijn dat je niet door een verkoper wordt aangesproken. En als je het niet bij Zitmaxx kan vinden, vind je het nergens. In het weekend hebben wij de configuratietool gebruikt, die gebruikersvriendelijk is. Ook voor tips staat Zitmaxx open. Op een koopavond nog alles goed met een verkoopster doorgesproken, en de bestelling geplaatst. Alle tijd werd hiervoor genomen en dat voelt heel prettig aan. Nu reuze benieuwd naar de aflevering.

Als je hier niet slaagt, dat is onmogelijk.

We hadden al een bankstel besteld 1 maand geleden en nu voor eettafel met eetbank en losse stoelen en 2 barkrukken. Direct geslaagd, top hoe het is neergezet in de winkel. 1 oogopslag alles gekocht. Prima uitleg door de medewerkster.

Goed advies en mooie producten te koop.

Goed advies en mooie producten te koop.

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar