Geholpen door een zeer lieve jongedame

Geholpen door een zeer lieve jongedame! Zoveel moeite gedaan om 2 lampenkappen die niet in het systeem te vinden waren, maar uiteindelijk voor ons heeft kunnen bestellen, maar ook met het helpen uitzoeken naar passende stof voor ons bankstel en eetstoelen. We zijn zeer tevreden en blij met onze bestelling...we kunnen niet wachten tot ze binnen zijn!!

Fantastische service en goede tips

Ondanks de drukte (herfstvakantie) had de medewerkster (waarvan ik helaas helaas de naam ben vergeten) alle aandacht voor ons, dacht met ons mee en kwam met goede tips! We zijn super tevreden met de service en kunnen niet wachten tot onze nieuwe meubels geleverd worden

Zitmaxx klantvriendelijk

Fijne winkel heel veel keus ! Fijn concept eerst een rondje door de winkel daarna staat het personeel klaar om je te helpen.

Direct geholpen met vakkundig advies en�

Direct geholpen met vakkundig advies en er is tijd voor ons genomen. Komen hier graag terug.

Goed geholpen

Goed geholpen, genoeg personeel en meer dan genoeg keuze.

Dame hielp ons goed en was geduldig

Dame hielp ons goed en was geduldig

Altijd fijn om bij Zitmaxx te komen!

Altijd fijn om bij Zitmaxx te bezoeken! Raad het eigenlijk altijd bij vrienden/familie aan om jullie te bezoeken, vriendelijk personeel, mega veel keuze en alle kleuren en stoffen zijn aanwezig.

Voor de derde keer een bank besteld bij�

Voor de derde keer een bank besteld bij zitmaxx, altijd goede service! Overigens komt mijn hele eetkamer set ook bij jullie vandaan. En ben heel benieuwd hoe de nieuwe bank straks uitpakt bij ons in de woonkamer!

Hele mooie zaak overzichtelijk en mooi�

Hele mooie zaak overzichtelijk en mooi opgezet. Personeel heel erg vriendelijk en bereid om je te helpen en vragen te beantwoorden zonder dat ze constant in je nek zitten te blazen of opdringerig te doen. Heel fijn dat je ook koffie kan pakken zonder dat j� er wat voor moer betalen .

Enorme aanbod

Je kan hier rustig rondlopen zonder dat iemand je aanspreekt. Maar zodra je hulp nodig hebt krijg je top service. Dit was mijn 2e aankoop hier en kom zeker weer terug.

Wat een fijne winkel

Wat een fijne winkel! De keuze is reuze en de mogelijkheden zijn bijna oneindig. We hebben een hele mooie bank besteld die we zelf konden samenstellen. We kregen goede uitleg over de stoffen en er was in elke stof keuze uit enorm veel kleuren. We waren verbaasd over het aantal medewerkers dat ons goed te woord stond. We werden geholpen door een hele jonge medewerker die zijn werk echt perfect deed! Toen we thuiskwamen, wilden we toch een kleine aanpassing. We kregen heel snel een reactie per mail met de aanpassing en een aangepaste factuur. Nu wachten we op onze bank met stoelen die we in dezelfde stof als de bank konden bestellen. Kortom, het is een fijne winkel met een enorme keuze en vriendelijk personeel dat weet waar ze over praten! Ik raad deze winkel zeker aan. ??

Mooie showroom, vriendelijke werknemers.

Leuke ontvangst bij binnenkomst. De showroom is groot, netjes en overzichtelijk. Leuk assortiment waar wij ook onze bank hebben gevonden en uiteindelijk besteld bij een vriendelijke werknemer. Nu in afwachting van de komst van de bank! Een verbeterpunt: de labels die aan de banken hangen met maatvoeringen etc zijn niet zo goed te lezen�Wellicht zou een label met iets grotere letters makkelijker zijn voor de klanten.

Zitmaxx is een zeer prettige winkel

Ik heb Zitmaxx als zeer prettig ervaren. Je kan eerst heel rustig door de winkel lopen om aan het eind snel geholpen te worden. Degene die ons geholpen heeft was geduldig en gaf uitstekend advies. Ik kan deze winkel dus ook aan iedereen adviseren.

Wij kwamen voor een stressless�

Wij kwamen voor een stressless relaxstoel en bij geen enkele andere zaak hebben we zoveel keus zien staan . Alle modellen van stressless stonden er . Stoelen gekocht en uitstekend geholpen door een vriendelijke en behulpzame mevrouw . Enige minpuntje er was weinig personeel en moesten dus een tijdje wachten voor we werden geholpen

5 sterren voor Zitmaxx!

De bank San Antonio is prachtig! Zeer goed en vriendelijk geholpen bij de Zitmaxx! Inmiddels zijn onze vrienden en familie ook fan geworden om ook een bank aan te schaffen bij de Zitmaxx! PS: De bank kwam een maand eerder dan verwacht ook dat was TOP!

Beste medewerkers van Zitmaxx

Beste medewerkers van Zitmaxx Dit is de tweede maal dat wij een aankoop bij jullie gedaan hebben de eerste keer is ons zogoed bevallen dat wij er niet over hoefden na te denken en wij weer (zonder ergens anders te kijken) weer bij jullie terecht komen Service competent, professioneel, niet opdringerig, snel en professioneel. Zo heb ik als ondernemer ook altijd geopereerd Ga zo door en tot de volgende keer Vriendelijke groeten Hans&Karin Wamelink Hans en Karin

Was hier voor het eerst en werd zeer�tevreden

Was hier voor het eerst en werd zeer vriendelijk ontvangen. De keus is enorm het een is mooier dan ander. Na diverse hoekbanken uitgeprobeerd hoe ze zitten hebben we toch een naar onze in gevonden en gekocht. Zijn zeer vriendelijk geholpen door een dame die alle tijd voor ons nam. Bedankt.

De keuze was reuze en goed geholpen�

De keuze was reuze en goed geholpen door een medewerkster ondanks de drukte weinig wacht tijd

Prachtige bank uitgekozen, top service

Prachtige bank uitgekozen na een 2e bezoek. Goed geholpen door een enthousiaste verkoopster, die alle opties gaf qua stof en kleurkeuze. Na een laatste keer zitten op de bank en de stofstaal in het natuurlijk licht hebben bekeken, de bank besteld. Wij zijn benieuwd!

Goede uitleg bij binnenkomst door de�

Goede uitleg bij binnenkomst door de receptioniste over de manier van werken binnen de Zitmax. Er zijn geen (vervelende) verkopers tijdens de rondgang. Dus op je eigen tempo alles bezichtigen, op je gemak nog even een bakje koffie drinken en als je een keuze hebt gemaakt dit even bij de receptie aangeven. Vervolgens met de aangeschoven verkoper alle opties doornemen en tot een besluit komen. Al met al een prettige ervaring.

Heel fijn geholpen door de verkoper en�

Heel fijn geholpen door de verkoper en goed geslaagd dank je wel ??

Vriendelijke en professionele aandacht�

Vriendelijke en professionele aandacht van de betreffende verkoper.

Overzichtelijke uitstalling

Overzichtelijke uitstalling, vriendelijke en behulpzame medewerkster

Gingen heel onzeker

Gingen heel onzeker, na al 3xeerder te zijn geweest, nu met met persoonlijk advies, naar de winkel ! Heel vriendelijk en goed geholpen verkoopster heeft ons over de streep getrokken zijn prima geslaagd met zelfs nog salontafels extra omdat de prijs ons zo mee viel!

We hebben een hele fijne ervaring met�

We hebben een hele fijne ervaring met Zitmaxx wonen. De showroom en de ruimtes zijn mooi ingericht waardoor je een goed beeld krijgt van de verschillende soorten en keuzes banken. Je word goed geholpen en de vragen worden duidelijk beantwoord en uitgelegd. Ze nemen de tijd om samen de bank helemaal naar je zin te maken, echt een aanrader!

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar