Erg veel keuze en fijn geholpen door�

Erg veel keuze en fijn geholpen door een medewerker.

Vriendelijke medewerkers

Vriendelijke medewerkers; snel en deskundig geholpen

Mooie winkel veel stalen

De winkel is mooi ruim opgezet en toont veel producten in meerdere kleuren en materialen. Tijdens het uitzoeken zijn wij uitgebreid geholpen en krijg je ruim de tijd om alle stalen goed te bekijken.

Prachtige winkel

Prachtige winkel! Wij waren erg verrast door de grote keuze en de opstelling van alle interieuren door de winkel. Toen we onze keus hadden gemaakt werden we erg fijn geholpen met het kiezen van de stof, de keuze was reuze! Later nog via internet een lamp besteld die meteen met de stoelen mee wordt geleverd. Ook kregen we nog een stukje stof van de stoelen opgestuurd, helemaal top!

Wat een enorm fijne winkel

Wat een enorm fijne winkel. Bij binnenkomst wordt je persoonlijk verwelkomd en er wordt gezegd dat als je vragen hebt, je bij de balie kunt melden. Dus geen hijgerige adviseurs om je heen. Na de keuze gemaakt te hebben werden we door een van de eigenaren geholpen in de verder keuze van de bank die we graag willen. We kregen een karretje met kleurstalen en konden op ons gemak kiezen. De opdracht werd opgeschreven, men was gelijk duidelijk over levertijden. Geen poespas. Kortom een super fijne winkel met dito personeel.

Dik tevreden!

Wat zijn wij prettig en kundig geholpen. Dit begon al met een ruime showroom, waar we genoeg konden proberen. Vervolgens werden we al snel aangesproken door iemand die ons verder kon helpen. Samen met een medewerker hebben we onze wensen in kaart gebracht en gekeken welke bank hier het beste bij past. Het kiezen van een eigen stof, maakt het nog persoonlijker. Dit alles zelfs na sluitingstijd, we werden geduldig geholpen. Vooral het vlekken abonnement was voor ons een kers op de taart; kwaliteit en garantie. Bedankt voor de hulp, hier komen wij zeker terug!

Rustig kijken zonder agresieve verkopers

Na een aantal winkels bezocht te hebben besloten dat bij Zitmaxx de sfeer en aanpak van zaken doen mij het juiste gevoel gaf. Rustig kijken zonder gepusht te worden in een relaxte omgeving. Heb je gevonden wat je aanstaat dan ga je hem helemaal naar je smaak maken met een verkoper/ster. De prijs is de prijs dat is de spelregel maar dan alsnog zijn ze erg competitief ?? Nu is het wachten tot de levering er is(waar je overigens keurig van op de hoogte wordt gehouden)

Het is een overzichtelijke zaak met een goede routing en effici�nte verkoop.

Het is een overzichtelijke zaak met een volledig aanbod. Na de "eerste indruk ronde" is er een top verkoopteam (Robert in ons geval) die alles snel, adequaat en professioneel samenvat en afhandelt. Top tent.

Top geholpen door Mara,

Top geholpen door Mara, We zijn geslaagd voor een eettafel met stoelen en twee prachtige salon tafels.

goed en vakkundig geholpen

goed en gezellig geholpen met duidelijke uitleg. Niks was teveel als je iets wilde vragen of laten zien. echt een hele fijne winkel.

Zeer goede en relaxte ervaring bij Zitmaxx! Chapo!

Op 6 september een hoekbank bij Zitmaxx besteld. Deze review betreft dus de beoordeling over het proces tot en met de bestelling, niet over de de ontvangst, gebruik en eventuele service daarna. De algehele ervaring van Zitmaxx is zeer goed. Het ligt ietwat afgelegen, maar voor ons vanuit Eindhoven was het zeker de moeite waard om daar de zeer vele voorbeelden van banken, stoelen, bedden, etc etc te kunnen zien, voelen en ervaren. Het betreft een zeer grote showroom waar je makkelijk een paar uur bezig bent indien je serieus aan het zoeken en ori�nteren bent. Alles is netjes ingedeeld en geeft mooie voorbeelden van mogelijke opstellingen, stoffen, kleuren, maar ook inrichtingen en decoratie. Er loopt weinig personeel door de showroom wat er voor zorgt dat je op eigen gemak alles kunt ervaren en beoordelen. Wellicht ook een beetje een nadeel, omdat je misschien een vraag hebt die je liever direct even stelt en beoordeeld krijgt. De moet je bewaren tot het einde van de route waar diverse medewerkers zijn om je te woord te staan. Dus zeker geen opdringerig personeel; je gaat je eigen gang. Ook prettig is de openingstijden 2x in de avond tot 21u. Bij ons was het dan rustiger. Vervolgens kan je op het einde van de route wat te drinken nemen (koffie, chocomel, water, limonade voor de kids) en een medewerker je vragen stellen of eventueel de bestelling doen. Wij zijn twee keer geweest; de eerste keer om te ori�nteren en de tweede keer om een beslissing te nemen en te bestellen. We werden door de medewerker zeer rustig en luisterend te woord gestaan. Adviezen werden gegeven en er werd ook actief meegedacht met de indeling. De vele banken zijn bijna allemaal met verschillende modules en afmetingen configureerbaar. Ook zijn er vele stoffen en kleuren om uit te kiezen. Zelf hadden we al wat idee�n welke we met de medewerker hebben door genomen. Na enkele aanpassingen hebben we de beslissing genomen en besteld. Alles bij elkaar een zeer prettige ervaring waarbij we ons op geen enkel moment en geen enkele manier gedwongen of opgejaagd voelden. Nu zijn we uiteraard benieuwd naar de afloop van de bestelling: de bezorging en de ervaring van de bank zelf. Op basis van de ervaring met Zitmaxx tot heden, hebben we er het volste vertrouwen in! Wat ons betreft dus zeker een aanrader om eens te gaan kijken!

Ondanks de drukte snel en goed geholpen!

Ondanks de drukte snel en goed geholpen!

Fijne winkelervaring

Omdat Ter Aar niet direct on onze omgeving ligt, ben ik al eerder gaan kijken of binnen het assortiment banken waren die paste bij hetgeen wij zochten. Ik was meteen overtuigd toen ik de winkel door liep, wat een keuze! Afgelopen vrijdag met mijn vrouw heen gegaan en na rustig de winkel doorgelopen te hebben onze keuze bepaald. Daarna keurig geholpen door een alleraardigste dame die ons keurig hielp met goedadvies qua keuze van de stoffen. Wij vonden deze manier van handelen erg prettig maar vooral relaxed. We hebben een mooi bank uitgekozen en kijken uit naar de dag dat die geleverd wordt.

Fijne ervaring

Joop, fijne adviseur. Goed en eerlijk advies. Heel veel keus uit materialen. Nu geduldig wachten op de bank;)

Over de verkoper met bed advies

Over de verkoper met bed advies: Hij was zeer geduldig, veel kennis over de soorten matrassen en top matras, geen verkoop praatje of aansmeer tekst maar echt oor voor ik aan gaf en wilde.. zijn motto was: Ik heb liever dat u een heerlijk bed heeft waar u nog jaren plezier van zult hebben als een bed die het net niet is.. liet mij ook het eind resultaat zien en ik toch nog met het kleuren boek terug naar het uitgekozen bed om de kleur te checken (dit tot 3x toe met check). Voor de verkoper was dit geen enkel probleem. Heerlijk dat iemand de tijd zo voor je neemt, ik zal Woonmax echt zeker aanraden bij mensen. Fijne ervaring en zelf kom ik ook zeker terug ??

Vriendelijk geholpen door deskundige�

Vriendelijk geholpen door deskundige medewerker, was zeer betrokken en geduldig. Vrijblijvend advies, zeker niet opdringerig, regelde ook meerdere keren een heerlijke kop koffie. Kortom een fijne ervaring bij zitmax.

Enorme zaak maar toch persoonlijk

Grote zaak mrmey enorm veel keuze! Wij hadden al een bankstel op het oog, maar wilden nog wel even de stoffen bekijken. Wat veel mogelijkheden. Na de keuze gemaakt te hebben mochten we plaatsnemen aan tafel waar een zeer vriendelijke man (Louis?) de bestelling met ons doornam. Een persoonlijke benadering met eerlijk advies (geen verkooppraatjes) en nog een heel verhaal over zijn vakantieplannen;)

Onze zoektocht naar meubels begin in�

Onze zoektocht naar meubels begon in juni. Na een eerste bezoek aan Zitmaxx, zijn we op advies van jullie verkoper later terug gekomen om zo zeker te zijn van de juiste maten van de meubels voor in onze nieuwe huis. Gister zijn we terug gekomen en werden we fantastisch geholpen. Binnen een uur liepen we de deur uit met een fijn gevoel en een nieuw(e) bed, tafel, bank en stoelen. Ook over de levering werd creatief meedacht en werden al onze vragen goed beantwoord. De levering wordt misschien wat uitdagend ivm de ligging van ons appartement maar als de service net zo goed is als bij jullie in de winkel, komt dat helemaal goed!

Zeer fijne service

Afgelopen vrijdag de Valentina bank gekocht in de winkel in Ter Aar. Ondanks de relatieve drukte in de zaak, werden we vlot geholpen. De medewerkster was erg vriendelijk en hielp ons snel & goed. Alles werd goed en duidelijk uitgelegd. Al bij al een fijne winkelervaring :). Wij kijken uit naar de levering van ons meubel!

Goed geholpen met juiste opstelling en�

Goed geholpen met juiste opstelling en lederkeuze. Erg vriendelijk en vakkundig.

Bij Zitmaxx hebben ze geduld en denken�

Bij Zitmaxx hebben ze geduld en denken ze heel erg met je mee. Ze kijken zelf ook wat handig is en raken zelfs betrokken in hoe je de ruimte wilt inrichten en geven hierin tips. Ik kon de bank ook zelf maken op de website, maar ben blij dat ik er voor gekozen heb om langs te komen omdat ik toch zo een ervaring en kennis rijker ben geworden. Raad het iedereen ten zeerste aan. Hoog kwaliteit van personeel en meubilair

Zeer behulpzaam personeel maar zeker�

Zeer behulpzaam personeel maar zeker niet opdringerig. Je kunt rustig kijken en aan het eind kun je om hulp vragen. Wij zijn goed geholpen en hebben een top bank besteld.

5 sterren winkel

Altijd gezellig, dat begint al bij het Parkeren waar medewerkers het verkeer regelen, dan binnen een enorme keuze en deskundig personeel, geen wonder dat wij niet eens bij een andere winkel gaan kijken.

de verkoper had veel geduld met ons�ga zo door

de verkoper had veel geduld met ons toen het best een poosje duurde voor we er uit waren welke kleur onze nieuwe bank ging krijgen, we zijn al een aantal keer bij zittmaxx geweest maar altijd een goede en deskundige blik van hun kant, super ga zo door!

Zitmaxx interieur voor ons eerste huisje

Voor ons eerste huisje hebben wij al onze meubelen bij jullie gekocht. Met veel plezier eerst een rondje gelopen, waarna wij een afspraak hebben gemaakt en ons droominterieur hebben geshopt. Wij zijn super geholpen door jullie personeel, zo twijfelde wij enorm over stofjes en lieten jullie ons oneindig vaak naar buiten lopen om in natuurlijk licht de juiste kleur te kiezen. We zitten nog midden in de verbouwing, maar kunnen veilig en schoon onze spulletjes gratis bij jullie opslaan. Wij kunnen niet wachten tot ons huisje af is en wij kunnen genieten van onze mooie meubels!

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar