Zeer goede en relaxte ervaring bij Zitmaxx! Chapo!
Op 6 september een hoekbank bij Zitmaxx besteld. Deze review betreft dus de beoordeling over het proces tot en met de bestelling, niet over de de ontvangst, gebruik en eventuele service daarna. De algehele ervaring van Zitmaxx is zeer goed. Het ligt ietwat afgelegen, maar voor ons vanuit Eindhoven was het zeker de moeite waard om daar de zeer vele voorbeelden van banken, stoelen, bedden, etc etc te kunnen zien, voelen en ervaren. Het betreft een zeer grote showroom waar je makkelijk een paar uur bezig bent indien je serieus aan het zoeken en ori�nteren bent. Alles is netjes ingedeeld en geeft mooie voorbeelden van mogelijke opstellingen, stoffen, kleuren, maar ook inrichtingen en decoratie. Er loopt weinig personeel door de showroom wat er voor zorgt dat je op eigen gemak alles kunt ervaren en beoordelen. Wellicht ook een beetje een nadeel, omdat je misschien een vraag hebt die je liever direct even stelt en beoordeeld krijgt. De moet je bewaren tot het einde van de route waar diverse medewerkers zijn om je te woord te staan. Dus zeker geen opdringerig personeel; je gaat je eigen gang. Ook prettig is de openingstijden 2x in de avond tot 21u. Bij ons was het dan rustiger. Vervolgens kan je op het einde van de route wat te drinken nemen (koffie, chocomel, water, limonade voor de kids) en een medewerker je vragen stellen of eventueel de bestelling doen. Wij zijn twee keer geweest; de eerste keer om te ori�nteren en de tweede keer om een beslissing te nemen en te bestellen. We werden door de medewerker zeer rustig en luisterend te woord gestaan. Adviezen werden gegeven en er werd ook actief meegedacht met de indeling. De vele banken zijn bijna allemaal met verschillende modules en afmetingen configureerbaar. Ook zijn er vele stoffen en kleuren om uit te kiezen. Zelf hadden we al wat idee�n welke we met de medewerker hebben door genomen. Na enkele aanpassingen hebben we de beslissing genomen en besteld. Alles bij elkaar een zeer prettige ervaring waarbij we ons op geen enkel moment en geen enkele manier gedwongen of opgejaagd voelden. Nu zijn we uiteraard benieuwd naar de afloop van de bestelling: de bezorging en de ervaring van de bank zelf. Op basis van de ervaring met Zitmaxx tot heden, hebben we er het volste vertrouwen in! Wat ons betreft dus zeker een aanrader om eens te gaan kijken!