Super goed geholpen door Michael.

Super goed geholpen door Michael. Gaf duidelijk advies en luisterde echt wat wij wilde. Door de interieurverzorgster erbij te halen voor de kleuren hebben we nu een totaal Andere woonkamer. Super!

Aankoop 2,5 zitsbank met relax functie. Gisteren heb ik hier een tweezits bank�

Gisteren heb ik hier een tweezits bank met relax systeem besteld. Mooie en overzichtelijke showroom met heel veel keuze. Vriendelijk en behulpzaam personeel die met je meedenken en goede adviezen geven. Ik geef geen 5 sterren omdat de levering over 6 tot 10 weken gaat plaatsvinden, als alles gaat zoals besproken zeker *****

Top ervaring

Wij zijn half juli een eerste keer vanuit de provincie Antwerpen in belgie naar zitmaxx gereden om te kunnen bekijken wat er mogelijk was. Daar aangekomen heb je ogen tekort om alles in je te laten opnemen. Wij zijn toen verder geholpen door robin. Samen met hem hebben we alles tot op de kleine details kunnen samen stellen zodat alles prachtig bij elkaar zou passen. Daar wij nog niet konden bevestigen omdat de woning nog in aanbouw was hebben we alles genoteerd. 2 maanden later zijn we dan terug gereden en zijn we ontvangen door helena zij heeft verder gewerkt op robin zijn samenstelling en heeft de finishing touch op de bestelling uitgevoerd. Nu wachten op de levering. Maar super tevreden tot nu toe op het verloop. Wij raden zitmaxx zeker aan!

De tijd nemen & het meedenken!

De tijd nemen & het meedenken heeft ook zo geholpen met de definitieve keuze van onze bank die perfect bij ons gezin gaat passen!

Zelfs na sluitingstijd �

Nadat we een mooie bank in de winkel hadden gezien kregen we goed advies over de verschillende opties en kleuren. Het was eigenlijk al 17:30u maar om alles af te ronden mochten we zelfs iets na sluitingstijd blijven, dus klantvriendelijkheid is top!

Je wordt hartelijk ontvangen. De werknemers nemen echt de tijd voor je en geven eerlijk advies over de grote van de meubels, de kleur, wat bij wat past etc.

De service was top

De service was top! Erg vriendelijk. De keuze is reuze. Zeer vriendelijk personeel. De winkel is netjes.

Top winkel!

Hele fijne winkel met veel verschillende stijlen en producten. En bovenal heel veel keuze uit kleuren / stoffen / materialen en tegen een hele scherpe prijs. Ook het personeel is heel behulpzaam en vriendelijk. Wij kunnen niet wachten tot onze spullen geleverd worden!

Vandaag in deze prachtige winkel�

Vandaag in deze prachtige winkel geweest . Duidelijke looproute en een huiselijke sfeer. Onder genot van een bakje koffie goed geholpen door een medewerker.

Heel vriendelijke verkoopster

Heel vriendelijke verkoopster. In de winkel zelf wordt er geen hulp aangeboden, zodat we rustig zelf kunnen kijken. H��l veel aanbod. Duidelijke uitleg over de mogelijkheden van samenstelling bank.

Top bedrijf

Top bedrijf, professionele medewerkers echt behulpzaam! Aanrader!

Fijn geholpen

Fijn geholpen, veel keuze en duidelijke uitleg hoe alles zal verlopen. Mooie stoffen en opstellingen mogelijk. Heel fijn dat je niet achterna gelopen wordt door de verkopers. Je kan rustig rondlopen en kijken! Top winkel!

Na een goed advies hebben wij een mooie�

Na een goed advies hebben wij een mooie relax stoel gekocht. Prettige medewerkster, goed advies en prima prijs/kwaliteits verhouding

Fijne meubelwinkel

Vriendelijke verkoper, mooie meubels, ruime keuze en goede prijs kwaliteitverhouding. Verkoper dacht mee met onze wensen en adviseerde ons op juiste wijze.

De verkopers zijn zeer bekwaam

De verkopers zijn zeer bekwaam , prettige zaak , en de bezorgers zijn hartstikke gezellig , zetten alles netjes op zijn plaats en nemen de inpak rommel weer mee!! Ook de mail/bel service is prima!! Wij hebben al onze meubels bij zitmaxx gekocht!!!

Voor de 2de keer geslaagd�

Dit was voor mij de 2 keer dat ik bij Zitmaxx ben geslaagd. Ik werd heel fijn ontvangen, niet opdringerig. Ze laten je eerst zelf de showroom ontdekken en als je hulp nodig heb staan ze voor je klaar. Ook in dat proces met stoffen uitzoeken halen ze alles uit de kast wat nodig is om de juiste stof te vinden. Ze geven je fijn tips waar je op moet letten. En leggen alles stap voor stap uit, ook na afloop zijn ze nog even vriendelijk mocht je nog vragen hebben. Hele prettige woonwinkel.

Geweldige uitgebreide collectie .

Geweldige uitgebreide collectie . Alles heel overzichtelijk over verschillende vakken verdeeld . Keurig geholpen onder het genot van een heerlijk kopje koffie. We kommen zeker nog een keer terug.

Wederom gekozen voor Zittmaxx

Wij waren noodgedwongen op zoek naar een nieuw bankstel, omdat de vorige verloren is gegaan bij een waterlekkage in onze woning, waarbij de gehele BG onder water heeft gestaan. Omdat ons vorige bankstel bij Zittmaxx vandaan kwam, en wij daar zeer tevreden over waren, hebben wij deze keer wederom voor Zittmaxx gekozen. Geen opdringerige verkoper. Heerlijk op het gemak, onder het genot van een kop koffie, de hele order doorgenomen en de juiste stof uitgekozen. Goede service en duidelijke uitleg. Geen aanbetaling hoeven doen. Nu afwachten totdat het bankstel binnen is. ( en het parkeren was ook nog gratis ).

Wij zijn onlangs zeer goed geholpen�

Wij zijn onlangs zeer goed geholpen door t zeer vriendelijk personeel van zittmax.. maar pas op t moment dat wij eraan toe waren om een definitieve keuze te maken in andere stof voor mijn nieuwe hoekbank type cleveland! t meisje wat bij de afd stalen stond was zeer geroutineerd.. en kon alternatieve stoffen aanbieden voor aantrekkelijke prijs, waardoor ik niet langer twijfelde en mijn hoekbank nu besteld heb! Vol spanning wacht ik de levertijd af! Mijn zoon bestelde eerder al een geweldige bank bij zittmax en was zeer overtuigd dat ook ik hier mijn droom bank zou vinden! Hij had gelijk .. en kan deze zaak zeker adviseren t zal je verrassen hoe prettig deze winkel aanvoelt en je zult gaan voor een kwalitatieve bank en een betaalbare prijs!

Fijne verkoopervaring

Een fijne verkoopervaring overgehouden aan ons bezoek aan Zitmaxx. Ondanks de drukte hebben we niet lang hoeven te wachten tot er iemand tijd voor ons had. Daarnaast ervaarden we alle rust en ruimte om onze keuze te kunnen maken, met zelfs een bezoekje aan de etalage omdat dit misschien de perfecte bank voor ons zou zijn. Totaal geen druk ervaren om maar te verkopen, maar tijd en aandacht. Heel blij met onze aankopen en we kijken nu al reikhalzend uit naar de levering! ??

Zitmaxx de winkel voor onze droom bank

Onze ervaring in de winkel was dat wij de kans kregen om op ons gemak een bank naar wens te kunnen vinden. Na onze keuze te hebben gemaakt zijn wij op zoek gegaan naar een verkoper die ons verder kon helpen de juiste stof te kiezen en alles te weten te komen over de bank van onze keuze. Alles werd ons duidelijk uitgelegd en ook over het bij verzekeren van de garantie. Wij zijn keurig geholpen en onder het genot van een bak koffie de bank gekocht waar wij zo lang op zoek naar zijn geweest.

Heel goed geholpen en klantvriendelijk

Heel goed geholpen en klantvriendelijk. Er word goed naar je geluisterd en je krijgt goed advies, het draait bij hun ook om de klant en niet alleen om het geld!

We werden zonder afspraak zeer snel en�

We werden zonder afspraak zeer snel en professioneel geholpen

Top zaak!

Erg mooie zaak met ontzettend veel inspirerende woon opstellingen. Wij hebben onze perfecte bank gevonden en daarbij zelf de opstelling en stof+ kleur bepaald. Goed advies van het personeel heeft zeker geholpen!

Goed geholpen

We gingen kijken voor een betaalbare bank. Hier zijn we zeker geslaagd en hebben ook nog twee mooie fauteuils erbij gekocht. We hadden (denk ik) de jongste verkoper van het bedrijf maar deed het super goed. Hij dacht met ons mee en liet allerlei kleurstalen zien. Ook gaf hij eerlijk zijn mening qua materialen/stoffen

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar