Veel mogelijkheden, eerlijk. Goede prijs kwaliteit verhouding. Klant gericht, vriendelijk

In afwachting van ons nieuwe bank??

Was een drukke doordeweekse dag, en namelijk ons 13 jarige getrouwde dag!� Wij gingen opzoek naar ons top 3 banken waar we erna best wel snel zijn geholpen door een medewerker met uitzoeken van de stof ect�wij hadden het fijn ervaren ze was ook heel geduldig met ons. Wat we ook erg fijn vonden ondanks de drukte ze echt de tijd voor ons nam. Pluimpje???? in afwachting van ons nieuwe bank!??

Was de trip zeker waard.

Wij zijn van een klein dorpje uit Brabant naar Zitmaxx afgereisd voor een we een nieuwe bank . We konden snel de keuze maken uit een mooie showroom die heel huiselijk is.. het geeft meteen een goeie sfeer af. Samen met de verkoopster hebben we de koop in order gemaakt . Ik vond het advies en de service top en totaal niet opdringerig , ik ben heel tevreden terug gekeerd naar Brabant en kan niet wachten tot me bank er is.

We werden goed geadviseerd en daar door�

We werden goed geadviseerd en daar door werden wij op ons gemak gesteld en werd het vertrouwen ook steeds groter in uw bedrijf ondanks dat het een jonge verkoper was

Ruime winkel met verschillende stijlen

Ruime winkel met verschillende stijlen. Zeer goed geholpen door 2 vriendelijke enthousiaste dames.

Zeer goed geholpen bij aankoop meubels

We zijn in de winkel geweest om een bank, eettafel en stoelen uit te zoeken. Eerst zelf een ronde gedaan. Mooie winkel met heel veel keuze. Vervolgens onze voorkeuren gedeeld met een medewerker. We zijn echt goed geholpen! De medewerker nam echt de tijd voor ons en kwam zelf ook met verschillende idee�n en mogelijkheden! Alles is heel duidelijk doorgenomen en over 10-14 weken ontvangen wij onze nieuwe meubels!!

Mooi bedrijf, goed personeel �

Bijzonder aardige jongeman met een heel goede smaak die goed advies geeft! Echt een aanwinst voor jullie mooie bedrijf.

overweldigend groot assortiment

overweldigend groot assortiment waar je al gauw een dag zoet kan zijn; het werd voor ons een onverwacht dagje uit, rustig kunnen kijken en proef zitten zonder opdringerige verkopers. Aan de aardige mevrouw van de klantenservice gevraagd of iemand ons zou kunnen helpen. Vakkundige uitleg en tips gekregen van de verkoopster en uiteindelijk twee heerlijke relax stoelen gekocht, en komen we zeker nog een keer voor andere meubels als we deze nodig hebben

Fijn geholpen bij het uitzoeken van de�

Fijn geholpen bij het uitzoeken van de meubels!

Wat een verademing!

Hele mooie en grote winkel met voor ieder wat wils. Niet alleen banken en tafels, maar ook accessoires, lampen en schilderijen. Ook al wisten we eigenlijk wat we ongeveer wilde qua bank, ze konden ons goed adviseren qua inhoud van de kussens, stofsoort en kleur. Er werd echt de tijd voor je genomen en dachten mee waar kon, onder het genot van een kopje koffie! Super fijn!

Hier wordt je echt geholpen!

Bij Zitmaxx neemt een verkoper de tijd voor je en doen ze echt moeite om je met een goed gevoel naar huis te laten gaan. We hebben eerst in de zeer mooie en uitgebreide winkel gekeken. De verkoper heeft geholpen met het uitzoeken van de juiste stof ook hier was alle tijd voor. We hebben onze bank besteld. De prijs was top, de service zeker ook en de kwaliteit kunnen we pas testen als de bank een tijdje staat, maar ik ga er vanuit dat ook dit gaat goed komen.

Aardige en meedenkende medewerkers

Update: Ik ben na deze review gecontacteerd dat de bank inmiddels leverbaar was. Inmiddels is deze binnen. De bezorging is netjes gegaan. Verpakking werd verwijderd en de bank werd netjes op de plek gezet waar ik deze wilde hebben. Dus tevreden. Aardige en meedenkende medewerkers. Sfeer is fijn. Je hebt alle tijd om rustig een bank uit te kiezen. De bestelling plaatsen verliep soepel. Ik kan nog niet een hogere score geven want mijn bank is nog niet binnen. Ik heb een aantal weken geleden een mail ontvangen dat de bank vertraagd is en dat was het. Tip die ik jullie zou willen geven om de klant wat vaker van informatie te voorzien. Dat mis ik een beetje.

Top geholpen

Top geholpen, ondanks de drukte heeft een adviseur ruim een half uur met ons gezeten om onze bank samen te stellen. We zijn voorzien van goed advies, waardoor we nu niet kunnen wachten tot onze bank binnen komt!

Goede service in een mooie showroom. Er is veel ruimte voor flexibiliteit in zowel stofkeuzes als in indelingskeuzes en de medewerker denkt graag mee!

Fijne medewerkers en prachtige meubels

Wat een geweldig bedrijf, werden meteen bij binnenkomst geholpen en uitgelegd ivm hoeveelheid medewerkers in de winkel dat mocht er iets zijn of we iets willen weten wij een foto mochten maken en aan de balie konden komen en zij ons verder zou helpen. Zo gezegd zo gedaan. We hadden de perfecte bank gevonden en ook nog 6 prachtige stoelen in de outlet! Hoe gelukkig kun je een vrouw maken! We moesten even wachten met een lekkere bak koffie en daarna super fijn te woord gestaan door een medewerkster wat een leuke meid! Konden alles vragen en zij vroeg dingen weer voor ons na! Daarna met de medewerkster en haar baas tot een goed compromis gekomen en betaald! Yesss droom bank en stoelen gekocht! Nog even een lolletje tussen de baas en mijn kinderen! Allemaal heel tevreden hier!!

Heel fijn geholpen met het uitzoeken�

Heel fijn geholpen met het uitzoeken van onze bank. Vriendelijk personeel.

Ik ben goed geholpen al mijn vragen�

Ik ben goed geholpen al mijn vragen waren beantwoord klantvriendelijk niks was te veel

Medewerkers waren allemaal�

Medewerkers waren allemaal allervriendelijkst. Grote keuze in meubels etc. Hebben 4 draaibare eetkamerstoelen gekocht. We vonden het alleen jammer dat aan het eind van de looproute de stoelen niet net als de relaxstoelen bij elkaar stonden zodat het gemakkelijker was een eindkeuze te maken. Nu heb je tijdens het lopen iets opgeschreven en om nogmaals te proberen moet je dan de hele looproute weer teruglopen.

Grote keuze en goede hulp

Rustig rond kunnen kijken. Enorm veel keuze. Bank en stoelen uitgezocht. Heerlijk rustig kunnen bespreken welke stof, welke poten, welke andere opties. Geen aanbetaling hoeven doen.

Goed assortiment

Goed assortiment, veel keuze. Ook veel opties qua stoffen etc. Per adviseur is er wel een groot verschil en ik zou niet bij alle adviseurs prettig kunnen bestellen. Dus als je het idee hebt dat een adviseur niet goed (genoeg) kan helpen, zou ik om een andere vragen.

Fijne medewerker, mooie banken

We zijn geholpen door een fijne medewerker. Niet alleen heeft hij ons gord geholpen met een nieuwe bank, ook konden we ons verhaal bij hem kwijt. Ons zoontje van 3 jaar is vorig jaar plotseling overleden. Bedankt voor een fijne ervaring.

Ook vlak voor sluit een geduldige medewerker�

Heel goed geholpen door een verkoopster van Zitmaxx. Het was een half uur voor sluitingstijd, Maar geen spoor van haast. Ik was op zoek naar een specifieke kleur en alle stalen werden er bij gehaald die er maar een beetje op leken, tot 2x toe terug om te kijken of er niet toch nog een kleur was die er op leek, vriendelijk en met een goede glimlach. Dat is echt niet overal! Thanks

We zijn goed geholpen

We zijn goed geholpen, er is voldoende tijd genomen. De winkel is prachtig, erg inspirerend ingericht. Wat ik hier bij vind passen is interieur advies m.b.v. een iPad of computer die de situatie in de kamer van een klant na kan bootsen, in plaats van een snelle schets met pen en papier. Dat zou mij als klant nog sneller over de streep trekken om een aankoop te doen. Vooral omdat er een heel aantal bankstellen staan die in diverse opstellingen en formaten gekocht kunnen worden, zou onze klantervaring nog beter geweest zijn als ze zoiets zouden kunnen bieden. Wij hebben een bank gekocht, en hadden (vanwege twijfels over de maat, ondanks meegebrachte tekeningen en maten van het huis) de mogelijkheid om (een onderdeel van) de bank te wijzigen. Dit was gelukkig niet nodig, nadat we de maten thuis nog hebben nagemeten. Tip voor klanten: neem een plattegrond mee van de plek waar de bank moet komen en meet van tevoren op hoe groot je bank maximaal kan zijn. Denk ook na over verschillende opstellingen en hou rekening met obstakels in je huis (kasten, draairichting deuren, houtkachel e.d.)

Fijne en terzakekundige ervaring.

Zoals we ook de vorige keren werden we gastvrij ontvangen, en opnieuw terzakekundig geholpen - deze keer door Mitch. Mitch had snel door waar we naar op zoek waren, wist onze keus direct in de showroom te vinden, en legde ons alles uit wat er over het meubelstuk te vertellen is. Ook met betrekking tot de prijs, inclusief alle extra's was Mitch heel duidelijk, en we zien uit naar de levering. Aanvulling 29 augustus: Kijk; dat is nou leuk! In mijn review meld ik dat wij "een meubelstuk" zochten en gevonden hebben. In het antwoord van Zitmaxx staat "de nieuwe bank": dat is gewoon �ven opgezocht en meegenomen in het antwoord. Ook dit is een 5-sterren reactie waard. *****

Zitmaxx is een belevenis op woongebied.

Zitmaxx is een belevenis op woongebied. Zitmaxx heeft een luxe uitstraling. De collectie is enorm. Het personeel is vriendelijk en kunnen je goed adviseren. De prijzen staat in juiste verhouding met het artikel

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar