Wij hebben onze bank gekocht bij zitmaxx

Wij hebben onze bank gekocht bij zitmaxx, het was erg druk in de winkel maar zijn snel geholpen, medewerker dacht goed mee met de keuze die we wilde maken, als we nog iets nodig hebben voor ons huis, is zitmaxx zeker 1ste keus

Super goed geholpen

Super goed geholpen, verkoper kwam met ideeen die wij niet verzonnen hadden.

Vriendelijke bediening

Vriendelijke bediening, goede service en een vakkundig advies

Wij zijn goed geholpen bij het kiezen�

Wij zijn goed geholpen bij het kiezen van de bank. Het was wel een prijzige bank, maar wij zijn voor kwaliteit gegaan. Nu nog even afwachten tot wij de bank hebben ontvangen.

Prettige ervaring bij Zitmaxx

Ronald de verkoper was heel vriendelijke en duidelijke en nam alle tijd voor ons. We zijn van bank geswitcht en een keer of 4 naar buiten gelopen om het kleurtje goed te bekijken. We hebben een prachtig bankstel uitgezocht, en 6 mooie eetttafel stoelen. Heel blij mee!

vriendelijke ontvangst , enorme keus te zien

vriendelijke ontvangst. je kan op je gemak door de enorme toonzaal lopend alles bekijken . er is een groot aantal deskundige verkopers aanwezig en beschikbaar. misschien even wachten met koffie , op leuke zit(jes) of zithoek. goede info en prijsoverleg in enorme keus aan meubels , woonartikelen , lampen etc... dat leid naar een blije aankoop

Vriendelijk personeel

Vriendelijk personeel, je word goed geholpen. Ik kwam zelf met een stukje stof die ik erg mooi vond en hun wisten precies welke. Ook vertelden ze mij er gelijk bij bij welke banken die stof kon zodat ik daar naar kon kijken. Erg veel verstand ervan. Ook was er veel geduld met het uitzoeken en advies geven over het bankstel wat ik had gezien.

Heel veel keus.

Groot assortiment,een super aardige verkoper en nu afwachten wanneer de stoelen komen.

Zitmaxx is een aanrader.�

Wat een enorm assortiment heeft Zitmaxx wonen. Wij waren op zoek naar een hoekbank en zijn geslaagd. De verkoper was vriendelijk en behulpzaam. Kortom...Zitmaxx is een aanrader.

De keuze is ook hier reuze

Heel veel keuze en hierbij werden we goed geholpen bij de juiste keuze eetstoelen. Personeel neemt de tijd voor een goede advisering.

Hele fijne winkel

Hele fijne winkel, warm ontvangen en goed geholpen door het personeel! Er is super veel keus, dus voor ieder wat wils. Al met al een hele goed ervaring gehad bij Zitmaxx, ik kom hier zeker terug!

Prima ervaring!!

Tijdens de lange zoektocht naar eetkamerstoelen vingen we, bij een ander bedrijf, een opmerking van een klant op dat ze bij Zitmaxx heel goed geslaagd waren. Toen hebben we eerst op de website gekeken en zagen daar de stoel waar we al lange tijd naar op zoek waren. We zijn bij Zitmaxx in Ter Aar prima geholpen door een hele vriendelijke jongeman. Hij heeft zich prima door al onze vragen heengeslagen. Uiteindelijk moest hij toch nog een inhoudsdeskundige erbij halen en ook die heeft ons heel goed te woord gestaan. Kortom, wij hebben een prima ervaring gehad bij Zitmaxx en zijn nu in afwachting van onze 6 stoelen. Zitmaxx, ga zo door!!!

Zitmaxx is een geoliede machine!

Zitmaxx is een geoliede machine! Geen opdringerige verkopers, je kan zelf aangeven als je met iemand wil zitten om geholpen te worden. Tijdens het wachten aan een tafeltje krijg je alvast wat stof staaltjes zodat je in alle rust je voorkeuren kan uitzoeken. Heel vriendelijk geholpen door een medewerker die alles duidelijk heeft uitgelegd. Er was ook de optie om de staaltjes buiten in het daglicht te bekijken. Met de aankoop van een nieuwe bank inclusief handige vlekverzekering liepen wij tevreden de deur uit!

Wij waren nieuwsgierig geworden naar�

Wij waren nieuwsgierig geworden naar Zittmaxx meubels. Een compleet assortiment woonmeubelen moest ons vast helpen om onze droombank te vinden en dit is super gelukt. Heerlijk op je gemak rondkijken, proef bank zitten en een kopje koffie erbij en dan tot slot samen met een relexte verkoper om tafel om de juiste stof en opstelling samen te stellen voor onze droombank. Wij zijn erg tevreden en het was ons reis vanuit Friesland meer dan waard. Eenmaal thuis krijg je duidelijke mails en wordt je op de hoogte gehouden over de status van levering.

er was goede en duidelijke hulp�

er was goede en duidelijke hulp aanwezig. die ons perfect hielp met het uitzoeken van stoffen en materialen. de koffie was lekker. binnen een half uur hadden we alles samen uitgezocht.

Bovenverwachting

We hebben veel meubelzaken bezocht, maar nooit die service ervaren die Zitmaxx gaf. De styliste Mara luisterde goed, had zich n.a.v. opmerkingen en foto's goed voorbereid op het gesprek. Ze gaf een uitmuntend kleuradvies en begeleidde ons naar een goed en mooi meubelstuk. Bovendien ook goed betaalbaar. Wij hebben er alle vertrouwen in dat levering en verdere afhandeling ook in Zitmaxx-stijl zal verlopen.

Vriendelijk personeel

Vriendelijk personeel, die met je meedenkt en erg behulpzaam.

Een grote bank voor een kleine prijs

Voor een sportschool in Delft was ik op zoek naar een elegante, stevige, grote bank voor een goede prijs. De deskundigen van Zitmaxx Wonen hebben met hier ontzettend goed bij geholpen. Duidelijke uitleg en verschillende mogelijkheden die past bij mijn wensen.

Wat een leuke verrassing

Wat een leuke verrassing, een interieurstylistestagiaire ons goed heeft kunnen adviseren bij de kleurenpalet van onze woonkamer. Daarnaast ook tijd nam om na sluitingstijd nog de kleurenstalen bij de uitgezochte bank neer te willen leggen en ons het gevoel gaf dat haar werkdag niet was overschreden.

Prima en snel geholpen.

Het systeem van rustig kijken, melden aan de sevicebalie en dan met een verkoper in overleg gaan, werkt prima. Ondanks de drukte, toch snel geholpen. Ook de site is goed en overzichtelijk zodat je voor of na een bezoek aan de winkel, nog eens op je gemak naar de juiste samenstelling voor in je woning kunt kijken. Kortom, zeer tevreden.

Bij Zitmaxx naar binnen gaan en kopen een superfijne ervaringe 1eplaats bij binnenkomst een�

In de 1eplaats bij binnenkomst een hartelijk welkom bij de receptie. Daarna de overweldigende indruk van de collectie meubelen met de varianten als stoffen en pootjes waar je uit kunt kiezen. Ook de collectie assessoires waar je ook erg hebberig van wordt. Bij het bestellen een hele fijne verkoper die met je meedenkt en goede idee�n geeft. Het kopen is zo een fijne ervaring en tot slot heerlijke koffie

Info balie�

Bij balie info gevraagd waar het tafeltje stond wat ik zocht. Op de site stond het in eiken kleur in de winkel was het tafeltje zwart zodat ik het niet opgemerkt had. Netjes uitgelegd waar het stond en gevonden

Mooie showroom

De showroom is groot, met leuke inrichtingen en verschillende sferen. Het personeel is erg vriendelijk en denkt mee over de stof. Doordat ik nog twijfelde over de stof is ze meegelopen naar de banken in de desbetreffende stoffen zodat ik de knoop kon doorhakken, erg fijn!

Zeer overzichtelijke winkel

Bij aankomst vriendelijk begroet en naar de juiste plek verwezen omdat we grotendeels wisten wat we wilden. Bij de aankoop erg behulpzaam personeel die al onze vragen prima kon beantwoorden. In de winkel was alles duidelijk aangegeven. Prima winkel om een nieuw bankstel te kopen

Wij zijn door een enthousiaste�

Wij zijn door een enthousiaste vrouwelijke collega ontvangen. Onze keuze op een bank is vakkundig besproken en alle opties hierin meegenomen. Uiteindelijk een mooie kleur uitgekozen, alhoewel wel moeiljk met zoveel kleuren en verschillende stoffen. We hebben de kleurstaal buiten bekeken en hebben er een klap op gegeven. Niet perse de bedoeling om gelijk een akkoord te geven , echter het liep letterlijk op rolletjes. Wij zijn enorm blij met onze keuze, de kundigheid van de collega en nog een lekker kopje koffie. Wij wachten met spanning op onze bank. Dank jullie wel Zitmax Wonen.

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar