Mooie winkel. Goede Service

Mooie winkel met veel keuze. 7 jaar geleden ook een bank gekocht maar deze is inmiddels versleten. Uiteindelijk een mooie bank uitgekozen. We werden door een vriendelijke mevrouw geholpen en hebben zo snel een goede keuze kunnen maken. Conclusie mooie winkel en een absolute aanrader om naar toe te gaan. ''Oja en de koffie is er ook erg lekker'' Met vriendelijke groet, Fam Schot

Wat een mooie winkel!

Wat een mooie winkel, zoveel aanbod. Voor ieder wat wils. We kwamen kijken voor Eettafel status, want die hadden we al gezien op de website maar toen we de kleurstalen zagen, was het toch niet helemaal onze smaak. Maar toen kwam onze verkoper met een alternatief en hebben we toch een tafel bij ze besteld! Zeker een aanrader deze winkel!

Wij hebben eerst op ond gemak door de�

Wij hebben eerst op ond gemak door de winkel kunnen lopen zonder gestoord te worden, vervolgens hebben wij een supermooie bank gezien. We hebben bij de infobalie om hulp gevraagd, daarna zijn we 1 op 1 rond de tafel gaan zitten om de bank verder samen te stellen. Wij zijn hier prima geholpen door een supervriendelijk en meedenkende dame. Nu nog even wachten op de levering.

Niet uit op provisie, ruim de tijd

Er werd ruim de tijd genomen om naar interieur te kijken wat ik gezien had. Er is geen sprake van provisie o. I. D. Bedrijf gaat echt uit van service en tevredenheid wat maakt dat de klanten die er komen mond op mond reclame doen. Andere klanten komen hierdoor terug. Jammer dat niet alle getoonde showroom stof terug te vinden is op de webshop om de proef kleur stalen aan te vragen. En 1x per 3 weken, 3 kleur stalen bij verschillende dingen die je nodig hebt is wat weinig als kijkt vanaf thuis. Dit werd door de afdeling verkoop echter super opgelost na contact.

Top winkel

Wij zijn ontzettend goed geholpen. Nadat we een ronde door de showroom hadden gemaakt hebben we advies gekregen. We hadden niet verwacht dat we naar buiten zouden lopen met een bestelling van een bank.

Enorme keuze, en super en vakkundig geholpen onder het genot van een cappuccino.

Nadat wij al eerder goed waren geslaagd bij Zitmaxx, was het voor ons dan ook vanzelfsprekend om daar weer voor onze nieuwe meubelen te gaan kijken. Natuurlijk was de keuze lastig, er staat zoveel. Maar met hele goed hulp van de verkoopster zijn wij super geslaagd. We moeten nog even geduld hebben voordat de spulletjes in ons huisje staan.

Prachtige winkel met vriendelijk personeel

In 1 woord! Wauw.. prachtige winkel! 2 uurtjes rijden maar het is meer dan waard! Personeel is ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Ze nemen echt de tijd om je te helpen. De keuze is reuze, prachtige stoffen voor mij was het zo moeilijk kiezen waardoor ik de keuze heb gemaakt om een paar dagen erna nog een keer terug te komen. Ook die 2 uur erheen rijden was het weer meer dan waard. Ik heb hierna een keuze gemaakt en een prachtige bank uitgekozen. Ik zou iedereen het zeker aanraden om een bezoekje te brengen aan deze prachtige winkel!

Mijn gezin en ik hebben met zoveel�

Mijn gezin en ik hebben met zoveel plezier naar een eetset, bank, salontafel en nog paar spullen uitgekeken. De 1 mooier dan de ander. Goede begeleiding gehad en uitleg over alles wat we hebben aangeschaft. We zijn enorm tevreden terug gekeerd naar huis. Nu afwachten op de nieuwe spullen. We zijn erg blij met alle aankopen.

Goed en persoonlijk advies

Groote showroom met veel keuze, daarnaast ook prettig geholpen en een tevreden aankoop gedaan!

Toppers

Hele mooie winkel, mooie spullen en na afloop van het rustig rondkijken (zonder lastig gevallen te worden) helpen ze goed mee. Een erg mooie bank uitgekozen! Nu nog geduldig wachten:)

Vriendelijke en kundige service

Vriendelijke en kundige service. Ze nemen echt even de tijd voor je om alle opties door te spreken. Bij onze aankoop van een bank hebben ze veel mogelijkheden qua opstelling. Je kunt je bank echt naar je eigen wensen samenstellen.

De keuze was reuze

De keuze was reuze. We hebben een hoekbank gekocht en die kon zonder moeite worden aangepast aan onze wensen door een zeer vriendelijke verkoop-medewerker. Ondanks het feit dat het best druk was werden we vlot geholpen.??????

Voor ons bezoek aan jullie winkel

Voor ons bezoek aan jullie winkel, werd ik al zeer enthousiast van foto�s en filmpjes op social media (Instagram). Dit in combinatie met foto�s op de website en de optie om online de bank al samen te stellen, inclusief alle stoffen en bijbehorende prijzen. Super fijn, hierdoor wisten we meteen waar we aan toe waren. In de winkel hebben we de bank in het echt bewonderd en dit was vrijwel meteen doorslaggevend. Door twee behulpzame, eerlijke en vriendelijke medewerkers hadden we de bank binnen no-time besteld. Via de mail wordt je netjes op de hoogte gehouden over de verwachte levering. Al met al zeer tevreden!

Super aankoop en vriendelijk personeel

Toen we binnen kwamen leek het ons heel druk en we dachten dat het lang zou duren vooraleer we onze zetels besteld zouden hebben. We hadden de zetel die we wilden vrij snel gevonden, waarna we naar de onthaalbalie zijn gegaan. Daar werden we vriendelijk te woord gestaan en naar een tafel geleid. Na een 10-tal minuutjes kwam er iemand al de nodige kleurstalen van onze materiaalkeuze bezorgen. En een 10-tal minuten later nam de verkoper plaats aan onze tafel. Na een 20-tal minuutjes was onze bestelling geplaatst. Kortom.... we waren snel gesteld en het personeel was super vriendelijk en behulpzaam.

Fijn en snel geholpen bij Zitmaxx

Fijn en snel geholpen! Het uitzoeken van de stof was nog best een uitdaging voor ons, maar dankzei de goede hulp van de medewerkster konden we al snel de knoop doorhakken. Geen vraag was te veel en alles werd duidelijk toegelicht.

Ruim assortiment en betaalbaar

Ruim assortiment en betaalbaar

Veel keuze en behulpzaam personeel

Zitmaxx heeft heel veel keuze, maar eigenlijk kwam ik al specifiek voor ��n model stoel die binnen mijn budget zou vallen. In de winkel bleek niet alleen dat de stoel ook in werkelijkheid heerlijk zit en goed bij mijn lengte past, maar ook dat er nog wat meer mogelijkheden waren dan gedacht, vooral qua armleuningen vond ik mooiere dan ik vooraf had gezien. En toen de stof! Via het grote touchscreen had ik een paar mogelijkheden uitgezocht, maar wat is dat lastig. Gelukkig was er zeer behulpzaam personeel dat mij hielp om onder het genot van een kopje koffie m.b.v. vele stofstalen de juiste keuze te maken. Ook even buiten in het daglicht kijken was geen probleem. Opmaken van de bestelling en prijsoverzicht ging allemaal prima en ook de totaalprijs valt nog steeds binnen mijn budget. Ik kijk er naar uit om de stoel straks in mijn interieur te zien staan, maar belangrijker nog dat ik er heerlijk in kan relaxen... ??

Top bedrijf voor al je mooie banken en�

Top bedrijf voor al je mooie banken en overige meubels! Netjes geholpen door al het vriendelijke personeel wat rondloopt om je te helpen met eventuele vragen. Goede service, klantvriendelijk en genoeg koffie aanwezig??. Aanrader!

Erg goed geholpen en een fijn advies.

Erg goed geholpen en een fijn advies.

Werd super geholpen en voorgelicht.

Werd super geholpen en voorgelicht. Meneer nam alle tijd voor me. Heel mooi en klantvriendelijk bedrijf, een aanrader om zo wie zo binnen te gaan kijken en, de looproute te volgen.

Je word enorm goed geholpen met hoge�

Je word enorm goed geholpen met hoge klant vriendelijkheid

Door eerdere goede ervaringen van�

Door eerdere goede ervaringen van familie besloten om bij zitmaxx langs te gaan. In de winkel zijn veel opstellingen te vinden waardoor het maken van een keuze op basis van de website en mogelijkheden een stuk makkelijker is. daarnaast in de winkel een goede service en hulp bij maken keuzes (ze nemen de tijd voor je)

Top ervaring na onze 2de aankoop bij�

Top ervaring na onze 2de aankoop bij zitmaxx

Ruime keuze in bankstellen

Ruime keuze in bankstellen. De verkoper lag alles goed uit en zo hebben wij een mooie bank kunnen samenstellen. Fijne en rustige sfeer in de winkel.

Heel veel keus.

Door vrienden naar Zitmaxx gestuurd. Nou, de keuze is reuze. Hele mooie winkel met heel veel keus in alles. We zijn goed geslaagd voor 2 fauteuils, We kunnen niet wachten om ze te ontvangen.

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar