Ontzettend fijn geholpen

Ontzettend fijn geholpen door de medewerkers. De bank werd helemaal costom voor ons naar wens gemaakt en er werd goed met je meegedacht. Nu nog afwachten hoe de levering zal zijn, maar daar heb ik alle vertrouwen in!

Top winkel!

Prachtige winkel waar alles duidelijk en geordend neer is gezet. Adviseur heeft ons prima geholpen en dacht goed met ons mee. Had erg veel geduld met ons twijfelachtige gedrag. Onze volgende bank zal hier ook vandaan komen!

Zitmaxx goede meubelzaak

Zitmaxx goede meubelzaak, in 2023 een bankstel gekocht en goed geholpen toendertijd. Geen gepush, kon ik eerst nog goed nadenken. Nu een poef gekocht online, eerst wat stoffen staaltjes aangevraagd en die waren snel verstuurd

Hele fijne plek om geholpen te worden�

Hele fijne plek om geholpen te worden in onze zoektocht. Wij zochten naar een eetkamerbank, breed assortiment en goed geholpen met het uitkiezen van het juiste materiaal/kleur. Wij moeten in de nabije toekomst nog nieuwe eetkamerstoelen en gaan zeker hiervoor terugkomen bij Zitmaxx Wonen

Prima klantvriendelijkheid en scherp geprijsd

Wij waren heel blij met het ruime assortiment. Ook werden wij uitstekend geadviseerd en geholpen. De prijzen vielen ons ontzettend mee.

Goed geholpen door adviseur

We wisten al via internet welke bank we gingen aanschaffen. Nog even proef gezeten in de showroom. Prettig geholpen door een adviseur die ruim de tijd nam om alle opties door te nemen. De uitleg was heel duidelijk. Een voorbeeld van de gekozen bekledingsstof meegekregen, handig om eventueel bijpassende meubels te vinden.

Werd heel goed geholpen

Werd heel goed geholpen

Goed geholpen door verkoopster maar de�

Goed geholpen door verkoopster maar de levert tijd is wel lang.

Vakkundige en hulpvaardige verkoper

Ik vind dat ik heel goed geholpen en geadviseerd ben in het kiezen van het voor mij geschikte bankstel met een kat!

Zoveel mooie dingen in zoveel stijlen

Hele fijne winkelervaring. De medewerkers nemen alle tijd voor je om vragen te beantwoorden en mee te denken. De keuze is meubelen en verschillende stijlen is enorm groot. Ben hier goed geslaagd en blij dat ik deze winkel heb ontdekt!

De medewerker heeft me fijn geholpen, niet opdringering, echt meedenkend en heel klantvriendelijk. Ondanks de drukte namen ze de tijd voor me! Super lief!

Fijne sfeer in de winkel en alles ziet�

Fijne sfeer in de winkel en alles ziet er super netjes uit. We kregen rustig de tijd om rond te lopen zonder aangesproken te worden. Toen we eenmaal hulp nodig hadden, zijn we erg goed geholpen en geadviseerd. Echt een aanrader om naar toe te gaan!

Snel geholpen, gevonden wat we zochten

Snel geholpen, het gratis drinken was ook zeer prettig op een hete dag. Wij hebben een mooie bestelling kunnen doen na maanden lang zoeken.

We konden eerst zelf op ons gemak alles�

We konden eerst zelf op ons gemak alles bekijken zonder sturing of ongevraagd advies. Daarna zijn we goed geadviseerd over de mogelijkheden en konden wij alle wensen kenbaar maken. Dit resulteerde in de aankoop. Ik begrijp nu waarom het op een doordeweekse dag zo druk is.

Zeer behulpzaam

Zeer behulpzaam, verkoper nam zijn tijd voor ons. Goede kennis van zaken, lekkere koffie. En natuurlijk heel veel keus.

Hoewel al tientallen jaren wonend op�

Hoewel al tientallen jaren wonend op nog geen 5 km afstand van de Zitmaxx voor het eerst vandaag hier geweest. (Als we iets meubelachtigts nodig hadden gingen we altijd naar een woonboulevard). Nu 2 stoelen en een bank hier besteld. Dankjulliewel voor de gezellige, professionele, geduldige hulp bij het uitzoeken van de bijpassende stof. Mochten we de prijs van een gratis aankoop winnen, komen bij jullie een kiezeltafel met gekromde bank kopen.

Helena heeft ons super goed geholpen

Helena heeft ons super goed geholpen. We hadden persoonlijk advies nodig en dat heeft zij ons gegeven! Erg behulpzaam en super aardig. Zitmaxx heeft een groot assortiment en mooie producten! Benieuwd naar hoe de bank eruit gaat komen te zien!

Gemoedelijke sfeer en fijne koopvoorwaarden, waaruit vertrouwen spreekt!

Hele fijne en gemoedelijke sfeer in de winkel. We werden bij alle soorten vragen die we hadden vriendelijk te woord gestaan. De gratis koffie en thee deed ons goed. Toen we er uiteindelijk samen uit waren welk bankstel + eettafel het zou worden was het inmiddels bijna sluitingstijd. Zelf zaten we inmiddels een beetje op hete kolen, omdat we dit vervelend vonden op zaterdagmiddag. Echter, de verkoper nam de tijd en in alle rust en met veel geduld werden de verschillende opties besproken voordat tot de definitieve aankoop werd overgegaan. De verkoopvoorwaarden verrasten ons: daar sprak vertrouwen in de klanten uit. Dat is een zeldzaamheid aan het worden!

Bij binnenkomst ontvangen door de gastvrouw die ons het een en ander heeft uitgelegdj binnenkomst ontvangen door de�

We zijn op een zeer prettige manier geholpen door de betreffende verkoopster/ Medewerkster. wij waren van plan op een ori�nterend bezoek te gaan, maar werden zo prettig te woord gestaan en we vonden een eventueel voor ons passend bankstel dat we direct besloten om de knoop door te hakken, en het bankstel aan te schaffen. Vriendelijk dank voor uw enthousiaste inzet en behulpzaamheid Groetjes Fam. J van Etten Den_Haag

Ik ben zeer goed geholpen met goed adviesoed advies�

Ik ben zeer goes geholpen goed advies tot nu toe zeer tevreden nu af afwachten op de levering als die net zo goed gaat als de verkoop dan ben ik erg blij

Superfijn geholpen

Superfijn geholpen! Meneer heeft mee gedacht en luisterde heel goed naar ons. Ben heel benieuwd naar de bank, maar tot nu toe erg tevreden.

Mooie zaak met vriendelijk en kundig personeel

Hele fijne zaak (voor ieder wat wils) en vriendelijk personeel. Het grote assortiment aan meubels staat overzichtelijk gepresenteerd. Er lopen genoeg medewerkers rond die je kunnen informeren/adviseren waardoor je snel geholpen wordt. Wij zijn erg prettig geholpen bij het kiezen van een bank en met name bij het kiezen van de juiste stof en kleur. Goed advies gekregen waar we echt iets aan hadden en alle tijd en geduld vanuit het personeel, zodat we de keuze konden maken die voor ons goed voelde.

Hele fijne service

Hele fijne service. Ik wist niet helemaal watik wilde. Ben door de medewerker geholpen voelde me niet opgejaagd om iets te kopen. Uiteindelijk een keus kunnen maken waar ik heel blij mee ben!

een eerlijk advies

Wij zijn geholpen door een jongeman genaamd mick deze gaf zeer goed advies en kwam met alternatieven om aan onze wensen te voldoen wat heeft geleid tot een verkoop.

De keuze is reuze!

Veel keuzemogelijkheid qua samenstelling/ kleur/soort bekleding om een bank samen te stellen naar jouw zin en woonomstandigheden. Prettige en vriendelijke manier van benaderen van evt kopers.

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar