Bijzonder hulpvaardige medewerkers!

Bijzonder hulpvaardige medewerkers!

Ontzettend veel keus en super fijn�

Ontzettend veel keus en super fijn geholpen!

zoveel keus!

Ik kwam met een duidelijk idee voor mijn bank, werd meteen goed geholpen door een onwijs vriendelijke man die ook niet raar opkeek toen ik zei dat ik mijn bank knal roze wilde ?? nadat ik mijn bank had besteld deed ik nog een rondje door de zaak. En uiteindelijk ook nog een mooi TV meubel besteld. Als je hier niet slaagt weet ik het ook niet�

Vriendelijk ontvangst in de winkel

Vriendelijk ontvangst in de winkel. Fijn geholpen door een medewerker bij de bestelling van de meubelen. Sfeer was relaxed.

Middagje uit in Ter Aar??

Wij zijn vanuit Schiedam richting Ter Aar gereden omdat wij online een mooie bank hadden gezien bij jullie. Van te voren in Ter Aar lekker geluncht met elkaar en daarna naar ZitMaxx Bij binnenkomst werden we netjes begroet en na een rondje gelopen te hebben werden wij heel vriendelijk geholpen door een dame achter de balie en �in de wacht� gezet aan een tafel tot er een verkoper vrij was. Eigenlijk binnen 5 minuten werden wij geholpen en kregen wat te drinken aangeboden en het gesprek ging heel gemoedelijk en goed. Diverse stalen gezien van stoffen en toen de keuze gemaakt. Wij gingen met z�n 3en alle gegevens invullen op �onze� bank en het was geregeld. Wat ik heel erg netjes vond is dat wij niks hoefde aan te betalen ??, was zeker geen probleem geweest. Volgende keer komen wij zeker terug want aanbod is GIGANTISCH. Groeten Frank en Marije van der Velden Schiedam

Voor het eerst bij Zitmaxx

Voor het eerst bij Zitmaxx, wat een prachtige woonwinkel! Waren op zoek naar een nieuwe bank en geslaagd!! (als je hier niet slaagt dan slaag je nergens) Z��r goed geholpen door medewerkster (helaas naam vergeten, sorry) Meedenkend, adviserend, super servicegericht, vriendelijk kortom TOP!! Een bezoek aan Zitmaxx is een feestje op zich!

Zeer ruim assortiment in stijl en stof en deskundig advies.

Allereerst waren we een beetje overdonderd door de drukte in de winkel. Maar door eerst de looproute te volgen en kregen we een goed beeld van de collectie in de winkel. Fijn dat er op diverse banken ook te voelen is wat het verschil in zitcomfort is. Na een ronde hebben we ons aangemeld en dit verliep heel soepel. Eerst kregen we de stoffen welke mogelijk waren wij de bank met onze voorkeur. Daarna werden we deskundig geholpen, was er ondanks de drukte ook tijd om nog even met de medewerker de winkel in te lopen om stof en bank te bekijken. Er werd goed meegedacht (huisdieren en kinderen). We zijn blij met onze keuze en wachten nu met smart tot de bank bij ons thuis staat. Wij raden deze winkel dan ook aan. Voldoende keuze in stijlen en stoffen. Prettige winkelervaring in zijn totaal.

Ik zou zeker weer naar Zitmaxx gaan!

Vriendelijk en snel geholpen door een deskundige medewerker. Fijne uitleg en beantwoording van vragen, nam de tijd voor ons, om nog tweemaal de winkel in te lopen en hielp ons goed met de stof keuze.

Wij zijn onwijs goed geholpen

Wij zijn onwijs goed geholpen en hebben goed advies gekregen bij de stof van de bank en de grootte van onze tafel. Super fijn als er zo mee gedacht word. Nog 11 weekjes wachten en dan mogen we onze spullen in ontvangst nemen. Kunnen niet wachten, bedankt!!

Prima geholpen

Prima geholpen, goed advies gekregen omtrent stoffering. Vriendelijk geholpen eerst bij ontvangst en later bij bestellen.

Fijne winkel

Fijne winkel, waar service voorop staat. Inmiddels vaker wat gekocht en altijd netjes en correct geholpen.

Top ervaring

Goedemiddag, Toen ik vanochtend binnenkwam werd ik meteen vriendelijk opgevangen bij de service balie. Ik werd geadviseerd een rondje te lopen en als ik vragen had kon ik me weer bij de service balie melden. Ik heb op verschillende banken gezeten maar het was de eerste waar ik op zat waar mijn keus op was gevallen. Na mijn rondje testen weer naar de service balie. Hier werd ik opgevangen en mocht ik plaats nemen met de mededeling dat ee iemand zo zou komen. Ik zag dat het deuk was en stelde mij in dat het even zou duren. Dit was niet het geval. Er werd me meteen wat te drinken aangeboden en ik kon meteen terzake komen. Ik ben kleurenblind en sindskort alleenstaand. Heel lastig. Ik kreeg fijn advies omtrent de kleuren en eventuele verandering van stoffen of dit wel of geen invloed had op de zitcomfort. We waren er na een minuut of 10 uit. Ik ben geen liefhebber van dagenlang zoeken. Dus de snelheid van service de ruime keuze aan bankstellen, kleuren en stoffen maakte dit een fijne shop ervaring. Ook de mogelijkheid om een kleur/stof sample via de site aan te vragen is goed geregeld om verdere aanschaffen te vergemakkelijken om mijn nieuwe woning in te richten. Al met al. Fijne winkel en service gericht. Jammer van de levertijd, maar dat zal ik overal wel tegengekomen. Bedankt, Phil Melville

Prima adres !

We zijn prettig geholpen waarbij veel tijd is besteed om een passend product , een relaxstoel met speciale wensen , ons aan te kunnen bieden.

Goed advies gekregen

Na rond gelopen te hebben in de winkel adviesgesprek met medewerkster Mara gehad. We hebben aangegeven wat onze wensen waren en ze heeft goed advies gegeven over welke kleur en afwerking er bij ons interieur en gezinssituatie past! Als ze iets niet zeker wist, heeft ze dit nagevraagd om zeker te zijn waar ze over praatte, wat wij erg waarderen. Fijn gesprek gehad en blij met de keuze die we met haar hulp hebben gemaakt!

Tevreden aankoop bij Zitmax

Keuze hebben wij al bij een eerdere bezoek gemaakt en vandaag 16 juli de laatste details met de verkoopassistent besproken. Snelle en duidelijke afhandeling van de koop.

Zeer fijne woonwinkel

Hele fijne woonwinkel met heel veel keus en ontzettend behulpzame medewerkers. Tot drie keer toe teruggekomen, omdat ik geen keus kon maken en iedere keer weer zeer fijne medewerkers. Behulpzaam, meedenkend, niet opdringerig.

De verkoper was erg vriendelijk en�

De verkoper was erg vriendelijk en dacht mee met het uitzoeken van de juiste stof en de juiste afmetingen.

We keken er enorm naar uit om nieuwe�

We keken er enorm naar uit om nieuwe meubels te kopen .We wilde een mooie bank met een klein eiland ,en niet te groot.En al lopend door de mooie winkel van de Zitmax ,en daar stond onze bank met een klein eiland.De Borgetto zo heet onze nieuwe aanwinst. Enige aanpassingen, waren totaal geen probleem,? Zoveel verschillende stoffen zijn er,dus we hebben een prachtige bank binnen kort in ons huis staan.

Van minder goed naar goed geholpen

Bij binnenkomt aardig en netjes ontvangen. Wilde een staaltje hebben met kleuren voor de bank toen werd ik door een mevrouw niet goed tot bijna niet geholpen, ze zei er zijn zo veel kleuren voor die bank dit moet je online maar even uit zoeken... vervolgens kwam er een jonger blond jongetje en vroeg of hij mij kon helpen. Vertelde hem wat ik wilde en binnen een seconden had hij het voor me geregeld. Na dat ik alles bekeken had en gedaan. Ben ik goed, fijn, duidelijk en met al mijn vragen geholpen. Ik heb toen een bank, salon tafel en een eettafel gekocht.

Snel en effectief geholpen

We zijn snel en effectief geholpen door de jonge werknemer. Hij wist antwoord op al onze vragen en maakte zo makkelijker voor ons om een keuze te maken.

Zeer vriendelijk en kundig geholpen, goede service

Zeer vriendelijk en kundig geholpen nadat wij de juiste meubels in de showroom hebben uitgezocht. Een aantal maanden geleden hebben wij al een bank gekocht bij Zitmaxx, deze zit heerlijk en de service is super!!

Voor mijn dochter

Voor mijn dochter, die voor het eerst op zichzelf gaan wonen, een prachtige bank besteld, precies de bank die zij gevisualiseerd heeft! Erg leuk en deskundig geholpen door een lieve jonge vrouw! Ik heb een paar jaar geleden ook een bank gekocht bij Zittmax Wonen, ziet er nog geweldig uit! Ik zou zeker Zittmax Wonen aanbevelen bij andere mensen!

Het is een mooie winkel met veel keus

Het is een mooie winkel met veel keus. Wij waren op zoek maar een nieuwe bank en we werden geholpen door Robin. Hij legde goed uit welke mogelijkheden er allemaal waren en gaf goed advies.

We zijn netjes en perfect geholpen

We zijn netjes en perfect geholpen

Goede bereikbaarheid

Goede bereikbaarheid. De winkel is ruim opgezet, met heel veel keus. Rustig rond kunnen lopen. Heel prettig geholpen door een adviseur. Hij was duidelijk in uitleg en heeft goed geholpen bij het samenstellen van de bank. Zou deze zaak zeker aanbevelen bij familie en vrienden.

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar