Het is een mooie winkel met veel keus

Het is een mooie winkel met veel keus. Wij waren op zoek maar een nieuwe bank en we werden geholpen door Robin. Hij legde goed uit welke mogelijkheden er allemaal waren en gaf goed advies.

We zijn netjes en perfect geholpen

We zijn netjes en perfect geholpen

Goede bereikbaarheid

Goede bereikbaarheid. De winkel is ruim opgezet, met heel veel keus. Rustig rond kunnen lopen. Heel prettig geholpen door een adviseur. Hij was duidelijk in uitleg en heeft goed geholpen bij het samenstellen van de bank. Zou deze zaak zeker aanbevelen bij familie en vrienden.

Grote winkel met prachtige producten

Grote winkel met prachtige producten, vele stoffen om uit te kiezen.

Ruime keus,voldoende personeel,die�

Ruime keus,voldoende personeel,die denken met je mee. Vriendelijke mensen en heb mooie bank gekocht. Eerste keer meteen geslaagd.

Fijne winkel!

Voor de 2e keer een aankoop gedaan bij Zitmaxx. Volop keus en een zeer overzichtelijke winkel. Heel vriendelijk en fijn geholpen, goede service! Kan iedereen deze woonwinkel van harte aanbevelen :)

Jong geleerd, oud gedaan!

Goedenavond, Wij zijn 6 juli J.l. In het huwelijk getreden en wilden graag van ons gekregen trouwgeld mooie eetkamerstoelen aanschaffen. Wij vroegen om hulp en kregen die, ik vermoed, van jullie jongste bediende, behorend tot de familie van het bedrijf toegewezen. Toen hij ons advies gaf viel ik in verbazing over hoe hij dat aanpakte. Hij vertelde over wat er wel of niet onder de garantie viel, de 5-jaars garantie werd onder de aandacht gebracht. Opletten met spijkerbroeken dat die af kunnen geven. Toen vroeg hij even tussen neus en lippen door uuuh meneer wat voor merk horloge heeft u om ?? Toen zagen we even het �jongetje� in hem naar boven komen. Erg aandoenlijk maar ondertussen hup bediende hij de iPad gemakkelijk wanneer we de bestelling bij hem plaatste. Hij heeft goede kennis van zaken, fijn in de omgang en een geboren talent voor het bedrijf! Dit was voor ons de eerste keer dat wij bij uw bedrijf waren. Het zal ook zeker niet de laatste keer zijn en kijken uit naar de levering van onze nieuwe eetkamerstoelen ?? Heel veel succes met jullie mooie bedrijf! Gr. Patricia & Richard

Op bankenjacht

Meerdere malen naar de zitmaxx geweest om zeker te zijn dat we voor ons de perfecte bank uitkozen. De adviezen die werden gegeven, het meedenken, de vele opties kwa banken/stoffen/kleur/opstelling echt om van ieder wat wils te maken

Fijn ongedwongen rond kijken

Fijn ongedwongen rond kijken, zonder verkoper in je nek. Ruime keuze.

Keurig netjes geholpen ondanks de�

Keurig netjes geholpen ondanks de drukte plus mooie prijs niet al te duur voor elk wat wils

fantastisch geholpen

Ondanks de drukte snel en zeer vakkundig geholpen door een jonge jongen die de kneepjes van het vak goed onder de knie had! Alles bij elkaar een hele goede ervaring bij Zitmaxx Wonen.

Hele fijne en mooie bank

Hele grote showroom, fijne en hele mooie bank en geleverd door kundige bezorgers. Bedankt!

Nieuwe bank gekocht bij Zitmaxx, heerlijk ontspannen een bank zoeken en kopen..

Wij hebben afgelopen week onze nieuwe bank besteld en het hele traject daar naar toe is ons echt super bevallen. Wij werden geadviseerd door kennissen om bij Zitmaxx te gaan kijken. Je kan eerst rustig door de winkel lopen zonder lastig gevallen te worden door een vervelende verkoper�. Want die zijn in andere winkels altijd erg opdringerig, maar hier dus geen last van, 1 woord daarvoor HEERLIJK.. Uiteindelijk na een wandeling door allerlei woon stylen een mooie bank gevonden, hierbij meld je je gewoon bij een balie dat je geholpen wilt worden, en je word door verwezen naar een tafel waarbij er vrij snel een verkoper bij je komt om alles goed uit te leggen en te bespreken wat er allemaal mogelijk is, kleuren kiezen je hebt er zat (voor iedereen is er wel een kleur beschikbaar). Uiteindelijk een bank samengesteld en besteld, wij kunnen niet wachten tot hij bij ons in de woonkamer staat. En ook nog 1 pluspunt je betaald pas het hele bedrag bij levering, dus geen gezeur over aanbetalingen. Het is dat je niet dagelijks een bank koopt maar anders zou ik hier vaak terug komen.

Top zaak

Fijne zaak. Goed geholpen en de prijzen zijn ook goed. Veel keuze in stoffen.

Op naar 3x is scheepsrecht

Na jaren geleden een bank bij zitmaxx te hebben gekocht, zijn wij voor de tweede keer geslaagd. Dit zegt genoeg van over hoe wij over zitmaxx denken. Groet Jo en Te

Winkel goed bereikbaar en heeft veel keuze mogelijkheden

Na twaalf jaar waren we weer eens aan iets anders toe dus weer naar ZIT MAX We zijn weer prettig geholpen bij onze keuze en dat heeft weer geleid tot een aankoop.

Ik ben enorm goed geholpen

Ik ben enorm goed geholpen. Er werd goed geluisterd naar mijn wensen en ik kreeg goed advies. Ik ging na mijn aankoop met een blij gevoel naar huis. Nu wachten totdat de bank er is... Ik kijk er naar uit!

Veel keuze

Veel keuze, kundige verkoopster. En een goede koffieautomaat.

Wat een keuzemogelijkheden�

Prettige ontvangst en begeleiding bij de keuze van de bank. Eerst op je gemak rondkijken� wat een keuzemogelijkheden!! Daarna met medewerker in alle rust keuzes maken wat betreft afmetingen, kleuren en stoffen.

We hebben nu 3x meubels bij jullie�

We hebben nu 3x meubels bij jullie gekocht, en elke keer werden wij zeer goed geholpen, je kunt op je gemak rondkijken en als je vragen hebt, wordt je gelijk geholpen, ook de bezorging is uitstekend, alles wordt netjes neergezet en de bezorgers zijn vriendelijk.

bestelling 6062777677 en 6062774133

Bestelling: 6062777677 Ik heb onlangs een bank gekocht bij Zitmaxx en wil graag mijn positieve ervaring delen. Mijn bezoek aan de Zitmaxx winkel was zeer aangenaam. Het personeel was uiterst vriendelijk en behulpzaam. Ze namen de tijd om naar mijn wensen te luisteren en gaven deskundig advies zonder opdringerig te zijn. Het assortiment bij Zitmaxx is indrukwekkend. Er is een ruime keuze aan banken in verschillende stijlen, materialen en prijsklassen. Ik was vooral onder de indruk van de kwaliteit en de diversiteit van de producten. Hierdoor kon ik precies de bank vinden die bij mijn interieur past. Het advies dat ik kreeg was van hoge kwaliteit. De medewerkers hadden uitgebreide kennis van de verschillende banken en materialen. Ze hielpen me de voor- en nadelen van verschillende opties af te wegen, wat me enorm hielp bij het maken van een weloverwogen keuze. De bezorging en montage van de bank verliep vlekkeloos. De bezorgers waren op tijd, professioneel en hebben de bank netjes gemonteerd en geplaatst op de gewenste locatie. Alles werd keurig achtergelaten en het verpakkingsmateriaal werd netjes opgeruimd. Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop en de service die ik bij Zitmaxx heb ontvangen. De kwaliteit van de bank is uitstekend en de klantgerichte benadering van het personeel heeft mijn verwachtingen overtroffen. Hierdoor heb ik achteraf extra hoofdsteunen voor mijn bank aangeschaft. Ik zal zeker terugkomen voor toekomstige aankopen en raad Zitmaxx aan iedereen aan die op zoek is naar hoogwaardige banken en uitstekende service. Bedankt Zitmaxx voor de derde keer een geweldige ervaring!

Gezellige bar of zijn we toch in een meubelzaak?

Op internet naar banken gezocht en kwamen zo op de site van Zitmaxx terecht. Alhoewel de informatie en foto's op de site duidelijk zijn, wil je toch ook weten hoe je toekomstige nieuwe bank zit. Dus gingen mijn man en ik op donderdagavond naar de winkel. Bij binnenkomst was het niet direct duidelijk waar we moesten zijn. Je kan in de entree de bovenverdieping zien, maar dat zag er op t eerste oog uit als n bar of restaurant. Dus wij gingen op de begane grond kijken, maar daar staan alleen bedden en relaxstoelen. Bij navraag werden we vriendelijk verwezen naar de verdieping. Zoals gezegd leek het een modern caf�/restaurant. Maar al snel was duidelijk dat aan de tafeltjes klanten/bezoekers zaten, met of zonder een verkoopadviseur en stofstalen. En zagen we waar de 'looproute' begon. Gevarieerde opstellingen/stijlen, mooie banken en leuke accessoires. Maar voor ons was de 'Saskia' liefde op het eerste gezicht. Dus wilde we graag meer informatie over de mogelijkheden en stoffen. Na de route te hebben afgelegd, stond duidelijk aangegeven dat je om advies kon vragen aan de balie (die er overigens uitziet als de bar van het restaurant). We werden verwezen naar ��n van de tafeltjes, daar mochten we wachten op iemand die ons zou helpen. We hadden de (lekkere) koffie nog maar net gepakt en toen stond een vriendelijke verkoopster al aan onze tafel. Het gesprek was prettig en de hulp en informatie duidelijk. Ondanks dat de winkel om 21u sluit en het inmiddels enkele minuten over negen was, was de medewerkster niet gehaast en nam alle tijd om vragen te beantwoorden en nog even een stukje van de gekozen stof voor ons te halen. Helaas is het niet anders dan dat de levertijd voor banken nu eenmaal 8 tot 12 weken is. We kunnen echt niet wachten tot de nieuwe bank bij ons thuis staat! Kort en goed: leuk/prettig winkelconcept, goed assortiment en vriendelijke medewerkers.

Klantvriendelijk en groot assortiment

Vandaag een bank gekocht. We werden goed geholpen en kregen advies over welke stof het beste is met een jong gezin. Ze hebben zoveel keus in de winkel en zijn totaal niet opdringerig. Heel fijn geholpen dus.

Wat een heerlijke winkel

Wat een heerlijke winkel. Ruim opgezet, heel veel keus en vriendelijk personeel, dat pas gaat adviseren als je erom vraagt. En dan niet op een opdringerige manier. Danik, de verkoopster die ons hielp met de stofkeuze voor een fauteuil was niet te n�g weer een andere stof te zoeken. We komen zeker terug als we nieuwe meubels nodig hebben.

Keus voor een ieder bij Zitmaxx

Voor de eerste keer bij Zitmaxx. Wat een feest een groot assortiment, voor elk wat wils en vakkundige personeel. Een aanrader voor een ieder die nieuwe meubelen of accessoires nodig heeft. In een woord een geweldige ervaring!!!

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar