Fijne medewerkers erg vriendelijk

Fijne medewerkers erg vriendelijk de lift bij binnenkomst is wel beetje eng maar er is natuurlijk ook gewoon een trap dan kan je de gezellige winkelroute volgens je kijkt je ogen uit per kamer steeds een andere style erg leuk om te zien foto�s maken van alles wat je leuk vind daarna super leuk geholpen om de bank samen te stellen lekker kletsen over kleuren en welke meubels er mooi bij kunnen

Fijne winkel

Fijne winkel, je krijgt de kans zelf rustig rond te kijken. Daarna goed geholpen bij de bestelling plaatsen.

Super veel keuze

Super veel keuze , voor ieder wat wils. Was wel erg druk op vrijdag. Parkeerplaatsen waren vol. Gelukkig wel geslaagd.

Uitstekend geholpen door de aanwezige verkoper

Uitstekend geholpen door de aanwezige verkoper. Hij had kennis van stoelen en de verschillende soorten bekledingen

Zeer vriendelijke service

Vandaag een bezoek gebracht aan zitmaxx ter Aar! Ondanks dat het een hele drukke dag was bij zitmaxx werden wij zeer vriendelijk en vlot geholpen door een vriendelijke jonge dame! Ze heeft de winkel wel 3x doorgezocht naar de kleurstaal waar wij nieuwsgierig naar waren. Geen vraag was teveel. Heel fijn geholpen, bedankt.

Vriendelijk personeel

Eerste indruk was een wat rommelig aanzien maar dat veranderde gelijk bij binnenkomst. Supergoed geholpen en hebben samen een prachtig eetkamer set uitgezocht en besteld. Die 1,5 uur rijden was zeker de moeite waard.

Ik ben zeer goed telefonisch geholpen, hierdoor kon ik me bank customizen zoals ik wou en hier heeft ze mij stap voor stap mee geholpen. Ben zeer tevreden met hoe mijn bank dalijk geleverd gaat worden zoals dat ik hem wil hebben.

Fijn om alle tijd te krijgen om�

Fijn om alle tijd te krijgen om ons eerst, op zoek naar een nieuwe bank, rustig te ori�nteren! Daarna met een lekker bakje koffie door alle stofjes heen gegaan. Gelukkig kregen we daar hulp bij, wat een mogelijkheden! Toen we thuis ontdekten dat we de maten niet goed hadden doorgeven, konden we ook heel prettig nog een wijziging doorgeven.

Fijne winkel met goed en enthousiast personeel

Super grote en mooie showroom. Fijn personeel, dat de tijd neemt om je volledig te voorzien van alle adviezen. Ik weet waar ik voortaan mijn meubels zal aanschaffen.

Droombank gevonden!

Samen met mijn vrouw opzoek gegaan naar een bank en we zijn hier echt top geholpen. Zeer vriendelijke en aardige man die ons aan onze droombank heeft geholpen. Veel gelachen en al met al top bank!

Prachtige winkel met voldoende mensen�

Prachtige winkel met voldoende mensen die keurig advies geven. Wij hebben de service als top ervaren met de verkopen.. wat een vriendelijke man!

Geweldige winkelervaring

Wat een mooie winkel in Ter Aar! Ze hebben de mooiste banken in elke vorm en maat, ruime keuze voor iedereen. Wij hebben zelf gekozen voor de loungebank Morgana, aangezien we een nieuwbouw huisje hebben en nog niet helemaal over de inrichting hadden besloten zijn we goed geholpen met de keuze van de stof en kleur. We hebben er nu al zin in dat we onze bank binnen krijgen en kunnen niet wachten. :)

Super mooie zaak en kundig advies

Bij de zitmaxx hebben wij onze eerste bank gekocht. Eerst heerlijk een rondje gelopen door de mooie showroom. Wat een mooie spullen! Daarna vriendelijk geholpen door een medewerker die ook kundig advies gaf. Heel veel banken kan je helemaal naar wens maken dus dat is heel fijn. Als je hier geen bank/meubel vindt, dan vind je het nergens. Top zaak!

Keuze en advies zoals dat zou moeten zijn

Ik was nog nooit bij Zitmaxx geweest, maar wat een keuze aan producten en opties. Ik zocht specifieke stoelen voor in huis dus ideaal dat ik het zitcomfort kon vergelijken. Toen ik mijn keuze had gemaakt qua stoel werd ik super leuk geholpen door de verkoopster om de kleur te bepalen. Ze nam rustig de tijd om advies te geven op basis van mijn kleuren en materialen in huis. Fijn dat er zo werd meegedacht. Niet verwacht. Dat mis ik soms bij andere meubelwinkels.

Fijne ervaring, aanrader!

De winkel is fijn ingericht, de kleine 'woonkamers' geven een goed beeld van hoe de meubels eruit zouden komen te zien. Het assortiment is mega groot. Wij hebben zelf door de winkel gewandeld en op het moment dat wij een keuze wilden maken werden we snel geholpen. De service was vriendelijk, er werd goed meegedacht en we kregen nog een staaltje stof mee. Erg fijn.

Zijn zo blij met de nieuwe inrichting oh hoe leuk

We zijn zo vriendelijk geholpen ze nam de tijd en dit was in echt een mega lange tijd dat we een hele nieuwe bank konden kopen en nieuwe eethoekstoelen ook en ze nam de tijd kwa de stof wat we konden kiezen nee echt heel blij en nu wachten hahahahah oh ja en we hebben ook gelijk een boxspring gekocht dat is ook echt ons eerste nieuwe aankoop en hoe leuk dat zelfde meisje heeft ons geholpen die we boven hadden dus ze heeft ons geholpen met de nieuwe meubels

Geweldig assortiment en goede service

De winkel is prachtig en zodra je even wilt zitten met een medewerker, word je vriendelijk geholpen en is er echt aandacht voor je wensen. Daarnaast is de keuze enorm groot, waardoor het haast niet anders kan dan dat je tevreden naar huis gaat!

Opnieuw behulpzaam geholpen!

Na een positieve eerste ervaring te hebben gehad bij het aanschaffen van onze eetbank, eettafel en salontafel, besloten hier terug te komen voor een nieuwe bank! Bank al uitgezocht via de website, eenmaal aangekomen in de winkel vriendelijk geholpen met het uitzoeken van de juiste stof onder het genot van een cappuccino. Goed advies ontvangen over welke stof kras bestendig is i.v.m. katten. Er werd de tijd genomen om ons te helpen en we mochten de stofstaal nog even meenemen om rond te zoeken voor bijpassende kussens. Wij kijken uit naar de levering van onze bank!

Hele fijne winkel

2,5 half uur gereden heen en terug. Maar was het absoluut waard. Eerst rond gekeken in de gigantisch grote en mooie winkel. En vervolgens heel netjes en vriendelijk geholpen met het bestellen. Top

Assortiment prima. Advertenties misleidend

Assortiment prima. Verkoper prima. Advertenties met 'tot 70% korting' helaas erg misleidend.

Relaxt

Leuke stoel uitgekozen maar dan begint de stress. Keuze uit 1001 stoffen. Hier ben ik goed bij geholpen. Jammer dat er soort van zonsverduistering op de ramen zit, je kan de kleur net niet helemaal zien. �Maar geen probleem, loop met de stof naar buiten.� Ze wachten netjes. Je krijgt echt ruimte om zelf te onderzoeken. Fijn

Vriendelijke verkoper.

Vriendelijke verkoper. Nam echt de tijd om onze droombank samen te stellen

Via een collega gehoord over Zitmaxx

Via een collega gehoord over Zitmaxx, hij was zeer tevreden. De keuze is enorm, na eerst zelf door de winkel te hebben gelopen, waar je zelf en niet door opdringerige verkopers wordt lastig gevallen geholpen door Noa. Fijn geholpen bij het uitzoeken van de stof. Waar een zeer ruime keuze in is. Je hoeft niet aan te betalen, altijd een fijne gedachte. Zeker een zaak om naar toe te gaan.

Zitmaxx is een mooie winkel voor elke beurs een keus�

Zitmaxx is een super fijne winkel met een mooi assortiment voor elke prijsklasse is er wel iets leuks te vinden. Er werkt ook fijn personeel die de tijd voor je nemen en een goed advies geven. Mijn advies heb je iets nodig voor in huis of een mooie tuinbank neem eens een kijkje bij de Zitmaxx

De meubels werden keurig naar boven�

De meubels werden keurig naar boven gebracht en ge�nstalleerd. En het waren hele netten bezorgers ??

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar