We werden snel en vriendelijk geholpen

We werden snel en vriendelijk geholpen. De 2 werknemers waren erg geduldig want we kwamen er niet helemaal uit met de stof. We kregen niet het gevoel dat we snel een keuze moesten maken. Nu is het wachten naar de bank, die krijgen we over ongeveer 12 weken! Hopelijk zijn we dan nog steeds zo enthousiast.

Boomerang bank jeeeeeej

De hulp van de winkelmedewerker was super. Ze was aardig en legde alles goed uit. Enige minpuntje is jullie lift. Ik kwam met mijn zwaar gehandicapte zoon en het paste gewoon echt niet veilig in de lift met zijn grote wagen. Ook was er geen plek op de gehandicapten parkeerplaats. Maar we hebben een prachtige bank gekocht en dat maakt ons blij.

Vandaag zijn wij erg goed geholpen bij�

Vandaag zijn wij erg goed geholpen bij onze aankoop.

Prachtige winkel waar je uit heel veel�

Prachtige winkel waar je uit heel veel banken kan kiezen, voor ieder wat wils. Wij zijn goed geholpen door een adviseur en hebben ook onze droombank gevonden! Raad het zeker aan om hier te kopen.

Aanrader!

Leuke winkel, rijke assortiment, professionele begeleiding.

2 op maat gemaakte relax-stoelen

Prima uitleg gekregen van de verkoper over hoe je naar de relax-stoel moet kijken mbt tot ondersteuning en alle opties die er zijn. Nam alle tijd om het door te nemen en ons met een tevreden gevoel en 2 stoelen rijken naar huis te laten gaan

Goeie service en voor een ieder wat te vinden!!

We zaten op de bank die we ook gekocht hebben en bijna als geroepen kwam er een medewerker langs. We werden meteen geholpen en heb me droom bank gevonden. Wat wij ook echt fijn vonden was dat er eindelijk een zaak is waar je meerdere banken kan vinden waarbij het niet lijkt alsof je op baksteen gaat zitten.

Wij zijn snel en goed geholpen.

Zoals gebruikelijk bij ons waren we het samen snel eens over het bankstel. Tijdens het bezoek aan de winkel werden we prima geholpen. Het was erg druk maar er waren voldoende medewerkers actief.

Ruim assortiment, goede service en advies

De keuze was ruim. Je werd snel voorzien van een adviseur. De adviseur gaf goede inzichten waardoor ik de juiste keuze heb kunnen maken. Ook de service om wat te eten en drinken is top.

Wat een fijne ervaring!

In de showroom heb je een ruim aanbod aan verschillende interieur stijlen bij elkaar. Er is voor ieder wat wils te vinden in de winkel. Zodra je jouw perfecte bank, eettafel, stoelen of andere meubels hebt gevonden wordt je erg fijn geholpen door het personeel met het bestellen. Je kan de banken en stoelen precies zo aanpassen in de stof die jij mooi vind. Al met al een hele fijne ervaring tijdens het uitzoeken van onze eerste meubels samen!

Aanrader!

Wederom hier voor een mooie bank geslaagd. Een zeer ruim assortiment aan meubels en accessoires om uit te kiezen en daarbij een prettige begeleiding voor al je vragen en het afronden van de aankoop. Aanrader!

Helemaal top!

Wij zijn twee keer langs geweest en allebei de keren werden we snel en goed geholpen. Er wordt tijd voor je genomen en naar je geluisterd. Niet de typische verkopers, maar er echt zijn voor de klant. Helemaal top!

Zeer fijne en overzichtelijke winkel

Zeer fijne en overzichtelijke winkel. Je kan zoveel inspiratie halen uit de showrooms, love it. Ook de medewerkers waren super vriendelijk. Uiteindelijk een bank kunnen bestellen met een bakkie koffie erbij!

Goede hulp

We zijn goed geholpen, goed advies. We wachten nu met smart op onze aankoop.

Tijdens je bezoek aan de zitmaxx, merkte ik het volgende......

Bij aankomst wordt je ontvangen door vriendelijk personeel :) onder het genot van een kopje koffie of thee kan je het waanzinnig ruime assortiment op je gemak bekijken, top! De stoel die ik uiteindelijk uitgezocht heb ben ik helemaal blij mee. Daarin tegen vond ik de service die geboden werd bij het uitzoeken van de stof etc. erg minimaal. Je doet geen kleine uitgaven en zou dan ook fijn zijn als je met iets meer enthousiasme en initiatief geholpen zou kunnen worden. Aangegeven dat ik het lastig vond om een goede keus te maken qua stoffen omdat het minimaal was. Medewerkers heeft zich hierna wel volledig ingezet en vond het niet erg dat het 15 min. later werd dan de daadwerkelijke sluitingstijd, top! Advies, zorg dat er wat meer medewerkers door de winkel/showroom heen lopen zodat je wat gerichter en sneller kan adviseren en de koop kunt sluiten met de klant. Vond het zoeken naar medewerkers, loop je met een fotootje onder je arm etc. ;) geen kritiek, meer opbouwend bedoelt! Verder was het bezoek erg geslaagd en kom ik zeker snel een keertje terug!!!

Tevreden

Goed en kundig geholpen door de verkoopster. Dacht met ons mee en kwam met goede alternatieven .

Op zoek naar een mooi bankstel

Op zoek naar een mooi bankstel, op internet verschillende soorten ,maten ,kleuren enz, Ook bij Zitmaxx een mooie bank met een leuke prijs, Toch nog twijfelen, dus hup in de auto, de rit was zeker de moeite waard, een schitterende winkel met veel keuze, het personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam, twijfel was snel weggenomen door verkoper, dus deze winkel zal ik zeker aanraden(ook al moest ik bijna 2 uur rijden), nu met smart wachtend op een mailtje dat ze de bank komen brengen. Waarschijnlijk weer een keer terug voor meer meubels, Nog een keer mijn complimenten aan de winkel met veel keuze en zeker voor het personeel, Het was een topervaring, Groetjes,Marion

Fijne winkel

Hele grote maar overzichtelijke winkel. Veel personeel, geoliede machine qua helpen. Wij hadden alles eigenlijk al bedacht dus we waren vlot klaar maar ze hielp goed qua stof uitzoeken voor de bank als je huisdieren hebt. Nu de levertijd afwachten :)

Fijn geholpen

Goed geholpen, groot assortiment

Goede service en ontvangst in de�

Goede service en ontvangst in de winkel. Verkoopster neemt de tijd om je te adviseren en is daar ook eerlijk over. Ze vond het ook niet erg om meerdere malen terug te lopen naar verschillende banken.

Hele vriendelijke personeel die graag�

Hele vriendelijke personeel die graag met je meedenkt

zitmax een aanrader

het zonder enige interventie de showroom door te lopen en het gezochte te bekijken is prettig. Het assortiment is groot en wij vonden wat wij zochten. De verkoper en de daaropvolgende service was uitstekend.

Mooi ingerichte winkel met veel keus

Mooi ingerichte winkel met veel keus. Deskundig advies.

Goed geholpen

Zijn 2 keer langs geweest 1ste keer super geholpen wat we wilde kwua bank. En de 2de keer zijn we ook top geholpen door een jonge dame die alles kon vertellen. Top zaak!

Heel fijne en behulpzame medewerkers

Bank staat er nog niet dus daar kan ik niet over oordelen. Wel over de heel aardige mensen in de winkel, de goede uitleg en het meedenken welke bank geschikt is en de enorm snelle service toen ik thuis een sample van de stof heb aangevraagd. Tot nu alleen maar complimenten!

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar