Hele fijne winkel

Hele fijne winkel, je kan op je gemak alle meubelen bekijken en aan het eind van de ronde kun je een medewerker spreken en dan wordt je netjes geholpen. Heel fijn en zonder dwang winkelen

Super leuk en goed geadviseerd door�

Super leuk en goed geadviseerd door Arie. Ondanks dat het druk was nam hij de tijd voor ons. Heel blij met de aankoop. Nu 8-12 weekjes wachten??

Zitmaxx= maximum en maximaal dat is toch geniaal.

Zitmaxx, maximum en maximaal dat is toch geniaal. Wij hebben 6 jaar geleden, een hele nieuwe inrichting gekocht. Bank , eethoek dressoir kast tv meubel (del torro) alles nog zo mooi . En niet te vergeten onze relax stoel met 5 jaar garantie, op alles. Goed advies super geholpen. Nu wilde ik een u bank. En waarom alles alles klopt en je goed wordt geholpen en als we de zelfde kleur terug wilde en goed advies krijgen waarom dan niet terug gaan. kortom weer geslaagd had niet anders verwacht. zoooo blij. ;-) Enne.. echt het runderleder is katten nagels proef, kipkerrie proef. GEWEDIG.

Zitmax is een top winkel

Zitmax is een fijne winkel, je loopt heerlijk vrij rond zonder dat je elke keer wordt aangesproken door een verkoper met de vraag kan ik jullie helpen??? Wij hebben heerlijk rustig rond kunnen lopen en hebben ons gemeld bij de receptie om met een verkoper een gesprek aan te gaan. Heerlijk gesprek hebben wij gehad en de verkoper dacht ook echt met ons mee wat wel en niet kon qua wensen die wij hadden. Uiteindelijk zijn wij geslaagd voor een bank. Personeel zijn allemaal heel vriendelijk, heerlijke koffie waarvan je onbeperkt gebruik van mag maken. Verkopers nemen uitgebreid de tijd om alles netjes af te ronden. Echt een top zaak bij jullie. In de tussentijd heb ik jullie al diverse klanten bezorgd en hebben nu ook bestellen bij jullie gedaan. Ga zo door!!! Gr. Patrick en Sandra

ontvangst vriendelijk veel showroom�

ontvangst vriendelijk veel showroom artikelen

Goed advies en ruim assortiment.

Goed advies en ruim assortiment.

Mooie winkel

Mooie winkel Prettig geholpen door de verkoper Nam alle tijd en luisterde goed Prettige ervaring

Vandaag geslaagd voor een bank en stoel. Zeer ruime keuze, super vriendelijk personeel. Ondanks de drukte, toch snel geholpen. Zeer ( kind) vriendelijke verkoper. Top geholpen.

Super mooie winkel

Super mooie winkel, voor ieder wat wils. Alle banken zijn in bijna elke stof/opstelling verkrijgbaar en de prijzen zijn ook prima. Als je een bank wilt bestellen gaan ze netjes met je om tafel. Ik ben goed geadviseerd omtrent de stoffen en heb zo de perfecte keuze kunnen maken! Ik raad Zitmaxx zeker aan

Rustige keuze kunnen maken

De showroom is ruim opgezet en rustig waardoor je goed kan kijken. Het personeel stelt goede vragen om er achter te komen wat het is wat je zoekt. Denkt mee in opties en biedt ook alternatieven.

Gepersonaliseerde banken en advies op maat!

Zitmax heeft een ontzettend ruim assortiment in de showroom staan. Daarnaast kunnen alle banken gepersonaliseerd worden zodat ze passen in je eigen woonkamer qua maat en stof. Ten slotte zijn we goed geadviseerd in de winkel wat ons geholpen heeft om een juiste keuze te maken.

Wij zijn heel goed geholpen goed advies�

Wij zijn heel goed geholpen goed advies Kopje koffie echt een super leuk zaak aardig mens die verstand van het product wat ze verkopen hebben

Ik ben goed en professioneel naar wens�

Ik ben goed en professioneel naar wens geholpen. Ben zeer nieuwsgierig naar de levering en wacht het huiverig af. Het zal allemaal heel mooi en prachtig uit zien, met zo een service kan ik ook niet anders verwachten

Goede hulp en veel keuze

We zijn fijn geholpen en ze hebben hier heel veel keuzemogelijkheden

tevreden klant die uit Rossum GLD (80 km) is gekomen

Wij waren via internet bij jullie terecht gekomen voor het kunnen kopen van een eethoekbank en dat is goed geslaagd, ook het contact en uitwerken van de koopovereenkomst door de stagiaire verdiend een dikke pluim. U heeft een mooie zaak en komen zeker terug voor een volgende aankoop

Wat een geweldige keuzes zijn er

Wat een geweldige keuzes zijn er. Heerlijk om zelf op onderzoek uit te gaan en pas als je je keuze hebt gemaakt een verkoper te vragen. Zij stond meteen klaar en we hoefden niet te wachten. Niets was haar teveel. Op al onze vragen kregen we antwoord.

Mooie winkel

Wat een keuze hebben jullie, echt prima. We werden zeer goed, vakkundig en zeer aardig geholpen. Wij komen zeker terug, en adviseren mensen om bij jullie zeker te gaan kijken ! We hebben zelf een mooie relaxstoel gekocht.

Niet helemaal tevreden

We hebben onze bank besteld. We vinden de bank erg mooi, maar hadden toch een betere begeleiding verwacht bij de aankoop. We hadden meer uitleg willen hebben over de verschillende mogelijkheden en maten van de bank en de verschillende soorten bekleding en wat de kosten zijn die hieraan zijn verbonden. We vonden de verkoop niet zorgvuldig gaan, zo is het bijvoorbeeld aan te raden om met de klant naar de betreffende bank toe te lopen en te laten zien wat er mogelijk is en wat de klant besteld. We hebben deze feedback ook gegeven aan de verkopers in de winkel.

Zeer prettig en deskundig geholpen

De verkoopster nam alle tijd voor me, ik twijfelde over een aantal dingen en zij gaf mij kundig en onderbouwd advies daarover waardoor ik mijn keuze kon maken. Ze bood alternatieven en legde uit waarom een keuze wel handig was en waarom ook niet.

Een bank kopen doe je bij Zitmaxx

Een bank kopen bij zitmaxx geeft het gevoel als bij geen ander. Bij aankomst is er meer dan genoeg plek om rustig te zitten, een bakje doen. Medewerkers die weten waar ze over praten, jou t beste advies geven en volgens jou budget het beste voor je waarmaken!

Veel keuze in modellen en stoffen

Veel keuze in banken en stoffen. Er stond ondanks de drukte meteen iemand klaar om ons persoonlijk verder te helpen. Goed betaalbaar en prima service!

Gewoon top zitmaxxxxx met 5 sterren

Gewoon top zitmaxxxxx met 5 sterren

Geweldige zaak

Vanaf mijn eerste woning klant bij zitmaxx , inmiddels 4 woningen verder en ook 4 banken en stoelen verder van zitmaxx. Perfecte kwaliteit , perfecte garantie , nooit gezeur en altijd een goede prijs Vriendelijke mensen die je goed helpen en adviseren . Maakt niet uit welke dag je er komt of Hoelaat .. het is altijd druk En dat is niet voor niets !

Zeer goed, kundig en snel

Zeer goed, kundig en snel geholpen. Nadat we wisten welke bank we wilden konden we plaats nemen en werden we binnen een paar minuten geholpen. Na een korte uitleg over de stoffen die wij in ons hoofd hadden, werden er direct meerdere stoffen gehaald en kwam ze terug met exact hetgeen wat wij in ons hoofd hadden. We werden uitgebreid geholpen en geen vraag was te veel of te gek. Als wij in de toekomst nog eens een bank, stoelen o.i.d. nodig hebben, komen wij zeker terug.

Wat belangrijk is voor andere klanten

Wat belangrijk is voor andere klanten , is dat de keuze in deze winkel enorm is en het personeel uiterst vriendelijk, en niet opdringerig , meedenkend, vandaar het terug keren als klant!

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar