Goed ontvangen werkt prima

Goede en snelle levering

Super geregeld

Vrijdag klompen besteld,zaterdag al binnen.

Bestelling snel geleverd, goede prijs en kwaliteit

Zie boven .

Snel geleverd via Post.nl

Het was er op het afgesproken tijdstip. En niet in de klikt of achter de struiken maar keurig overhandigd.

Besteld en keurig de andere dag in huis.

Perfecte service

Eerder werklaarzen gekocht hier en toen opgehaald nu laten bezorgen binnen 2 dagen binnen wat een geweldige service kreeg toen ook goede raad om een maat groter te kopen nooit spijt van gehad. Echt een aanrader. Bedankt.

Mijn bestelling keurig afgeleverd en op tijd, goed bedrijf!!

Snel en correct

Besteld en volgende dag geleverd

Top snelle levering

Altijd hier kopen

Zeer snelle levering ,groot assortiment.

Fijn bedrijf.

Goed product, verzending correct

Snel en goed

Goede prijs en snelle levering

Goede prijs en snelle levering

Mooi volgens afspraak geleverd!

In andere reviews al gelezen dat producten snel worden geleverd. Zie ook vermeld in de webshop. Het was dan ook een stipte levering! Blij mee!

Super goede service

Artikel werd niet geleverd door PostNL. Daarna reageerde westvoorn direkt en werd het artikel nog nagestuurd.

Goede snelle informatie en levering

De verpakking had 3/4 kleiner gekund!!

gewoon goed

dik tevreden

Snel!

Snel geleverd. En goede en duidelijke communicatie mbt het bestelproces.

Goede Service tegen een scherpe prijs.

Zeer snel reagerend bedrijf met een mooi assortiment en goed prijs kwaliteit verhouding.

Duidelijk en snel

Duidelijk en snel

Topleverancier

Heldere website waarop het simpel is om artikelen te bestellen. Bij mijn bestelling ging aanvankelijk wat mis met de betaling, maar een mail daarover aan Westvoorn werd snel en duidelijk beantwoord. Bovendien supersnelle levering.

Niet duur en zeer snel geleverd

1 mei even voor 14.00 besteld en de volgende dag 13.30 bij het afhaal- punt afgegeven. Puik.

Snelle levering, goede kwaliteit!

Meester Snijderweg 7 a

3251 LJ Stellendam

Over Coöperatie Westvoorn

Coöperatie Westvoorn staat voor kwaliteit, vakmanschap en een passie voor water. Wij zijn dé specialist in producten voor de beroepsvisserij, watersport en technische sector. Of het nu gaat om gereedschap, werkkleding, verven of nautische benodigdheden, bij ons vind je alles onder één dak. Voor zowel bedrijven als particulieren bieden wij een uitgebreid assortiment, deskundig advies en een uitstekende service – in onze winkel én online.