Laden reviews...
479 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen vooral snelle levering, scherpe prijzen en betrouwbare service. De feedback wijst op een gebruiksvriendelijke website en duidelijke informatie. De meeste ervaringen zijn positief met weinig problemen, en de afhandeling verloopt vlot. Over het algemeen ontstaat een tevreden beeld bij verschillende producten.
Hij doet zijn werk goed maar de constructie van de standaard vind ik gammel
Beveelt niet aan
22 July 2026
Nettie
Werkendam
Goede service, duidelijke en snelle aflevering
16 July 2026
L
Lichtenvoorde
Keurig geholpen, fijne service.
13 July 2026
Tristan
MEERLO
Mijn bestelling zou vrijdag een week geleden tussen 12 en 14 uur worden afgeleverd. Thuis gebleven en niets afgeleverd. Daarna de mededeling dat het product niet op voorraad was ??? De bestelling zou zo spoedig mogelijk worden geleverd. Is ook correct afgelopen.
13 July 2026
Frans
Reeuwijk
Bestelling en aflevering gingen goed, product (tubtrugs) goed verpakt.
8 July 2026
keurig geleverd
23 June 2026
gerard
capelle
Dankzij hen en de transporteurs is mijn 28 jaar oude Volvo nooit zonder transmissie vloeistof. Enne ... Leveringen stipt volgens afspraak.
18 June 2026
Ronald
Wolfheze
Ik had klompen besteld en bij levering bleek er kleurverschil bij de klompen. Op mijn mailtje hierover werd binnen een kwartier gereageerd. Zonder discussie zijn er meteen nieuwe op gestuurd en kon ik de oude daarna retourneren. Geen 10 omdat ik natuurlijk het liefst meteen goede klompen had ontvangen, maar zeker een dikke 9 hoe het opgelost is!
17 June 2026
Chantelle
Emmeloord
bestellen ging makkelijk, ook op factuur als het zakelijk betreft, levering volgde spoedig. Zou hier zeker weer bestellen
11 June 2026
T.a.v. José
Alkmaar
Mijn bestelling werd vlot verwerkt en de afhandeling verliep soepel en zonder problemen. Snelle levering.
8 June 2026
CFM
Nijmegen
Dit werkt ook om hondenvoer in te doen. Sluit goed af en water dicht.
1 June 2026
Verder alles naar wens.
5 May 2026
Albert
Hoogeveen
lekker producten voor goedkoper prijzen en snelle levering. top-shop!
28 April 2026
Glenn
duitsland
Een goede prijs en fijne service voor de bestelling
26 April 2026
John
Monster
Besteld, keurig bezorgd. Product voldoet aan de verwachting. Bestel hier zeker weer.
20 April 2026
Danny
Hoevelaken
Goede Service, Top
20 April 2026
Abdelkader
Gouda
Ik zal zeker anderen doorsturen naar uw firma als het nodig zal zijn
13 April 2026
Carmen
'S-GRAVENHAGE
Top product op tijd geleverd. Helemaal blij
12 April 2026
Jeroen
Enkhuizen
Erg tevreden
3 April 2026
Suzanne
Ootmarsum
Zeer snelle levering en erg tevreden met de nieuwe inlegzolen van mijn klompen.
Jamie
Borne
Ik heb ze een mail verstuurd met de vraag am de facturen maar helaas komen die niet zelfs geen respons
Beveelt niet aan
Kars
Vlaardingen
Fijne website, veel keuze en snel verzonden. Maakt gebruik van betrouwbare vervoerders, dus gelukkig geen DPD.
johan
Nieuwerkerk aan den ijssel
Coöperatie Westvoorn staat voor kwaliteit, vakmanschap en een passie voor water. Wij zijn dé specialist in producten voor de beroepsvisserij, watersport en technische sector. Of het nu gaat om gereedschap, werkkleding, verven of nautische benodigdheden, bij ons vind je alles onder één dak. Voor zowel bedrijven als particulieren bieden wij een uitgebreid assortiment, deskundig advies en een uitstekende service – in onze winkel én online.
Meester Snijderweg 7 a
3251 LJ Stellendam