Makkelijk te bestellen en prima service

Mooie website goede service

Goede ervaring

Verder alles naar wens.

goedkoper, snell en beste qualiteit

lekker producten voor goedkoper prijzen en snelle levering. top-shop!

Zeer snelle en goede service

Een goede prijs en fijne service voor de bestelling

Netjes geregeld

Besteld, keurig bezorgd. Product voldoet aan de verwachting. Bestel hier zeker weer.

Goede Service, Top

Geweldig . Heel correct

Ik zal zeker anderen doorsturen naar uw firma als het nodig zal zijn

Top product op tijd geleverd

Top product op tijd geleverd. Helemaal blij

Erg tevreden

Kwaliteit!

Zeer snelle levering en erg tevreden met de nieuwe inlegzolen van mijn klompen.

Vervelend

Ik heb ze een mail verstuurd met de vraag am de facturen maar helaas komen die niet zelfs geen respons

Fijne website, veel keuze en snel verzonden.

Fijne website, veel keuze en snel verzonden. Maakt gebruik van betrouwbare vervoerders, dus gelukkig geen DPD.

Snelle levering.

Goed assortiment, goede prijs, levering vertraagd

Product is zoals beloofd. Zeer goede prijs. Helaas was de levering door PostNL niet zo als beloofd. Zending kwam met vertraging aan.

Nogal teleurstellend

Ik heb voor veel geld 2 flessen Bioclean gekocht om de kalkwaas op de romp van mijn boot te verwijderen. Ik heb het proces drie keer herhaald, maar het resultaat is betreurenswaardig. De kalvlekken zijn nog steeds zichtbaar en zelfs storender geworden.

Prima.

Makkelijk bestellen, snel geleverd.

Snel mijn spullen gehad

Voor het eerst hier besteld en ben zeer tevreden

Het juiste produkt en snel geleverd

Makkelijk, efficient, goede prijs

Heel prettig.

Ik vind het goede en sterke schoenen

Ze zijn sterk en stevig voor in de bouw

Met melvin gesproken ,en hele goede uitleg gehad over de producten en bij het bestellen goede begeleiding gehad

Meester Snijderweg 7 a

3251 LJ Stellendam

Over Coöperatie Westvoorn

Coöperatie Westvoorn staat voor kwaliteit, vakmanschap en een passie voor water. Wij zijn dé specialist in producten voor de beroepsvisserij, watersport en technische sector. Of het nu gaat om gereedschap, werkkleding, verven of nautische benodigdheden, bij ons vind je alles onder één dak. Voor zowel bedrijven als particulieren bieden wij een uitgebreid assortiment, deskundig advies en een uitstekende service – in onze winkel én online.