Snel geleverd conform de omschrijving

Snel geleverd en product is zoals omschreven

Mijn bestelling was snelgeleverd Heel tevreden wat ze je schrijven in de mail komen ze ook waar .

goede lijn

black rock kapper lijn

snel geleverd voor een mooie prijs

bestelling was eenvoudig via webshop te doen en daarna werd alles de volgende dag geleverd. netjes gecommuniceerd! super!

eenvoudig

bestelling via de webshop was eenvoudig, de levering was snel. Een 10 liter waterkluis met schroefdeksel is perfect voor 5 kg meel met maatschep.

Snel en goed geleverd

Levering is snel en goed.

Prima product voor een prima prijs

De levertijd was prima. Alleen de verzendkosten zijn erg hoog. Maar daarentegen is de prijs van het product wel redelijk.

Vlotte levering.

Tuinklompen vlot ontvangen maar de pasvorm is helaas veranderd. Smallere instap. Hopelijk is de maat goed want ze moeten nog gepast worden door de eigenaar.

Maken belofte waar; de schoenen waren keurig verpakt de volgende dag in huis. Snelle levering en prima prijs. Helemaal tevreden dus!

Snel verzonden, netjes verpakt.

Prima werkschoenen, goede prijs, supersnel in huis!

Prima werschoenen gekocht, goede prijs, supersnel in huis

Snel en netjes

Westvoorn heeft de boel goed voor elkaar. Ruime keuze en snel

Alles prima!

Alles weer prima!

prima geregekd

zeer tevreden

duidelijke website en goed bereikbare helpdesk met echte mensen!

prima assortiment. duidelijk bestelproces en snelle levering.

Multifunctioneel ! Alles werkt naar behoren ik ben zeer tevreden over dit product .

Leuk

Boek prachtig. De naaktehaver leent zich niet echt voor broodbakken. Is ook meet bedoeld om mee te koken( vriendin)

Prima webshop, product werd snel geleverd en is prima kwaliteit

Ben tevreden

Ben zeer tevreden

Uitstekende prijs kwaliteit

Uitstekende prijs kwaliteit

Goede prijs en snelle levering.

Groot assortiment, duidelijke webshop en snelle levering.

Snel en goed geleverd van de werkschoenen

Levertijden op website kloppen niet

Ik heb een lijnensnijder besteld bij Westvoorn omdat de levertijd het snelste was. Westvoorn was niet de voordeligste keuze. Uiteindelijk bleek de levertijd op de website niet te kloppen en heb ik 2 weken op de levering moeten wachten.

Goede en vlugge bediening

Een degelijk aanbod en goede informatie. De vlugge regeling is heel goed verlopen. De producten zijn van topkwaliteit.

prima kwaliteit

goede service snelle levering

Meester Snijderweg 7 a

3251 LJ Stellendam

Over Coöperatie Westvoorn

Coöperatie Westvoorn staat voor kwaliteit, vakmanschap en een passie voor water. Wij zijn dé specialist in producten voor de beroepsvisserij, watersport en technische sector. Of het nu gaat om gereedschap, werkkleding, verven of nautische benodigdheden, bij ons vind je alles onder één dak. Voor zowel bedrijven als particulieren bieden wij een uitgebreid assortiment, deskundig advies en een uitstekende service – in onze winkel én online.