Laden reviews...
485 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen vooral snelle levering, scherpe prijzen en betrouwbare service. De feedback wijst op een gebruiksvriendelijke website en duidelijke informatie. De meeste ervaringen zijn positief met weinig problemen, en de afhandeling verloopt vlot. Over het algemeen ontstaat een tevreden beeld bij verschillende producten.
29 March 2026
Huub
Den Dungen
Product is zoals beloofd. Zeer goede prijs. Helaas was de levering door PostNL niet zo als beloofd. Zending kwam met vertraging aan.
28 March 2026
J.G.
Etten-Leur
Ik heb voor veel geld 2 flessen Bioclean gekocht om de kalkwaas op de romp van mijn boot te verwijderen. Ik heb het proces drie keer herhaald, maar het resultaat is betreurenswaardig. De kalvlekken zijn nog steeds zichtbaar en zelfs storender geworden.
Beveelt niet aan
27 March 2026
Hans
Diemen
Makkelijk bestellen, snel geleverd.
25 March 2026
John
Tiel
Voor het eerst hier besteld en ben zeer tevreden
Desiree
Heel prettig.
19 March 2026
Peter
Hoofddorp
Ze zijn sterk en stevig voor in de bouw
17 March 2026
Joshua
Kruiningen
Met melvin gesproken ,en hele goede uitleg gehad over de producten en bij het bestellen goede begeleiding gehad
16 March 2026
Leiderdorp
12 March 2026
Wim
Elburg
Es hat alles gut geklappt Schnelle Bestätigung und zügiger Versand Gut verpackt und sehr schnell angekommen Allerdings sind 13,36€ für den Versand ganz schön fett für ein ca. 200g Päckchen
11 March 2026
Rainer
Greifswald
Snel geleverd, goede prijs
9 March 2026
Gaby
Nvt
Mooie aanbieding, kwaliteitsproduct en snelle levering
8 March 2026
Ron
Assendelft, Noord-Holland
Ik zocht Birki’s en kwam uit op de website van Westvoorn. Ruime collectie dus keuze gemaakt. De klompen waren snel in huis en bevallen goed. Werd goed op de hoogte gehouden van de voortgang.
7 March 2026
Snel, goed verpakt geleverd
6 March 2026
G
Dronten
Zeer goede prijs, zeer snel geleverd naar België (24h). Stevig verpakt.
Vincent
Antwerpen
Het geleverde artikel was zoals het beschreven stond op de website, en het was snel geleverd. Het artikel was van goede kwaliteit. Ik ben tevreden.
Ivan
Belgie
Ik kende het bedrijf niet, ga er waarschijnlijk vaker bestellen.
Charles
Driel
Birkies gekocht, maar zijn kwalitatief anders dan mijn vorige birkies
Beveelt niet aan
3 March 2026
Adrie
Amsterdam
Hele goeie werk schoenen lopen lekker
2 March 2026
steward
Vlissingen
Snelle levering nette prijs
27 February 2026
anoniem
SCHIPLUIDEN
Coöperatie Westvoorn staat voor kwaliteit, vakmanschap en een passie voor water. Wij zijn dé specialist in producten voor de beroepsvisserij, watersport en technische sector. Of het nu gaat om gereedschap, werkkleding, verven of nautische benodigdheden, bij ons vind je alles onder één dak. Voor zowel bedrijven als particulieren bieden wij een uitgebreid assortiment, deskundig advies en een uitstekende service – in onze winkel én online.
Meester Snijderweg 7 a
3251 LJ Stellendam