top

betaalbaar en netjes bezorgt

Alles correct verwerkt en vlot bezorgd

Bestelling geplaatst, snelle correcte levering, goede communicatie

Zeer tevreden over de werkwijze van Coöperatie Westvoorn

Snelle levering goed verpakt

Overzichtelijke site, snelle levering, mooi product zoals omschreven. Perfect!

Snel geleverd en precies goed.

Snel geleverd en precies goed.

Niet heel positief

Op de vraag om een factuur te mailen, geen enkele reactie, jammer want de prijzen op de site zijn alleszins redelijk.

Snel en goed verpakt geleverd!

Snel en goed verpakt geleverd.

TOPPERS !

Geweldige mensen werken daar!! Alles wat je koopt is van top kwaliteit!

Goed!

Shipclean, snel geleverd, goed geprijsd

Zoals het hoort!

Goeie snelle service. Duidelijk, geen gedoe. Top!

Netjes verpakt en op tijd geleverd

Prima, en geen op of aanmerkingen

Geweldig!

Fijne winkel (online ervaring). Houden je netjes op de hoogte. Ruime keuze.

Zeer ontevreden!

Broodmessen vallen tegen. Moet teveel druk gebruiken om een sneetje brood te kunnen doorsnijden - alsof de messen bot zijn!

prettig snel en correct

Goed geregeld

Heel snel geleverd.

Gewoon Top

Gewoon Top

Het is een prima badje voor in de tuin.

Het voordeel van het badje is dat het niet lek kan gaan en je het ook voor andere dingen kunt gaan gebruiken. Voorlopig een badje voor in de tuin.

Zeer goede pomp en snelle levering

Helemaal top geregeld ben er zeer bij mer mijn vijver is al weer helder

Ongekende Ouderwetse Service

Ik bestelde een peteroleum kachel en kreeg de juiste doos met een andere kachel. Ik nam contact op en werd vriendelijk te woord gestaan. Ik moest een foto sturen van de ontvangen kachel. Zij stuurde per direct de juiste kachel naar mij toe die ik de volgende dag al in huis had. Verkeerde kachel retour gezonden en alles opgelost... Super geregeld.

Fijne werkschoenen voor leuke prijs

Heb ivm nieuwe job werkschoenen in maat 47 type S3 besteld. Goede maatvoering en prettig draagbare schoenen. Prima prijs voor basic werkschoenen

Super snel geleverd

Snel geleverd en goed verpakt en goedkoop

Meester Snijderweg 7 a

3251 LJ Stellendam

Over Coöperatie Westvoorn

Coöperatie Westvoorn staat voor kwaliteit, vakmanschap en een passie voor water. Wij zijn dé specialist in producten voor de beroepsvisserij, watersport en technische sector. Of het nu gaat om gereedschap, werkkleding, verven of nautische benodigdheden, bij ons vind je alles onder één dak. Voor zowel bedrijven als particulieren bieden wij een uitgebreid assortiment, deskundig advies en een uitstekende service – in onze winkel én online.