Goed,

Snel en goed

Snelle levering maar helaas verkeerd

Ik heb hier een kachel met alle benodigheden besteld. Deze is snel geleverd maar helaas kreeg ik de verkeerde batterijen geleverd. Deze had ik gekozen via bijgevoegde link op de website. Ik heb dit gemeld via de website en via de mail maar hier helaas nooit antwoord op gekregen. Ik had het kunnen waarderen als de juiste batterijen alsnog zouden zijn toegestuurd. Let dus goed op wat je nodig hebt en of dat overeenkomt met de bestelling.

Alles wat je mag verwachten van een webshop

Prima prijs kwaliteit verhouding. Overzichtelijk website. Snelle verzending

Goede kwaliteit tegen een goede prijs en binnen 1 werkdag bezorgd

Goede kwaliteit tegen een goede prijs en binnen 1 werkdag bezorgd

Mijn partner is dolblij met zijn nieuwe Birkenstocks. Uitstekend voetbed die ook uitneembaar is en fijn dat het rond de hak ook wat aansluit.

Aanrader

Super spul wat ik bestelde

Top bedrijf

Werklaarzen supersnel geleverd. Helaas waren de laarzen voor mij bij de voorvoet te smal. Laarzen retour gestuurd en binnen 2 dagen werd het aankoopbedrag teruggestort.Super.

Prima en snel niks aan op te merken

Top product snel geleverd

Top product voor een goede prijs en snel geleverd !

Fijne winkel, goede service

Online aankoop in winkel geruild.

Duidelijk

Duidelijke site. Duidelijke productomschrijving . goede prijs.

De laars is een aanrader, snelle levering

Een goede werkschoen met een super profiel wat ook ideaal is voor in de sneeuw....was een goede keus!

Netjes en snel geregeld.

Makkelijk te bestellen, goede prijs

Snel bezorgd en goed verpakt

Fijn product.

Goede service en transparantie omtrent mijn bestelling.

Goed verpakt

Snelle levering en goed verpakt

Snelle afronding en verzending. Zeer tevreden met de laarzen.

Woensdag besteld donderdag binnen.

Top geleverd

Super goede kwaliteit voor het geld

Goede kwaliteit, dit had ik niet verwacht voor dit geld

Produkt in orde, klantenservice waardeloos

De bestelde producten zijn blijkbaar in 2 delen verzonden. Voordat de bestelling bij mij is bezorgd, heeft PostNL geconstateerd dat één pakket beschadigd was en dit pakket geretourneerd. Ik heb dus maar een deel van mijn bestelling ontvangen. Zodra ik dit vernam van PostNL heb ik contact opgenomen met Westvoorn, maar geen reactie ontvangen. Een paar dagen daarna opnieuw contact opgenomen, maar nog steeds geen reactie. Inmiddels wacht ik een week en heb ik niets vernomen van Westvoorn. Ik wil nog steeds het ontbrekende deel van mijn bestelling ontvangen maar heb er een hard hoofd in dat dat gaat gebeuren.

Goede kwaliteit

Goede prijs en goede kwaliteit en lekker warm, ik heb maat 44 besteld en past precies goed, Ik ben zeer tevreden

goed produkt, snel geleverd

Vlotte afhandeling en goed product

Het tonnetje vlot ontvangen. Licht, sterk en goed waterdicht

Meester Snijderweg 7 a

3251 LJ Stellendam

Over Coöperatie Westvoorn

Coöperatie Westvoorn staat voor kwaliteit, vakmanschap en een passie voor water. Wij zijn dé specialist in producten voor de beroepsvisserij, watersport en technische sector. Of het nu gaat om gereedschap, werkkleding, verven of nautische benodigdheden, bij ons vind je alles onder één dak. Voor zowel bedrijven als particulieren bieden wij een uitgebreid assortiment, deskundig advies en een uitstekende service – in onze winkel én online.