Goede service en alles keurig op tijd geleverd

Zeer prettig

Snelle levering goed geregeld

Eigenlijk geen score waard.

Binnen 5 minuten al kapot.. Had er veel van verwacht..maar helaas. Hoe nu verder ivm de twee jaar garantie? Neem a.u.b contact met me op.

toppers

snel,compleet en foutjes snel en netjes opgelost

Topper

Aardig en netjes , doen wat ze beloven ! Telefonisch heel leuk kontakt

Prima product levering, maar altijd een review

Voordat ik het pruduct in huis ha moest al een review schrijvem. Irritant

Zeeeer tevreden

Zoals beschreven en in goede staat ontvangen

Correcte en snelle afhandeling

Positief

Grote klasse!

Snel en perfect uitgeleverd!

Vlotte levering

Vlotte levering, netjes afgehandeld

Goede ervaring!

Keurige bezorging

Bestelling keurig op tijd en artikel prima

Snelle levering , goeie service

Snel geleverd voor gunstig bedrag

Snelle verzending

Duidelijke service en snelle verzending

Ruime keuze voor een scherpe prijs. Keurig te woord gestaan door ter zake kundige medewerker. Online goed via de website te bestellen en snel geleverd. Ik ben zeer tevreden.

zeer goede prijs kwaliteit en snelle service

al een aantal keer spullen hier besteld, telkens een van de goedkoopste aanbieders. maar kwaliteit is prima.

Betrouwbaar en snel

Zie hierboven

Goed ontvangen werkt prima

Goede en snelle levering

Super geregeld

Vrijdag klompen besteld,zaterdag al binnen.

Bestelling snel geleverd, goede prijs en kwaliteit

Zie boven .

Snel geleverd via Post.nl

Het was er op het afgesproken tijdstip. En niet in de klikt of achter de struiken maar keurig overhandigd.

Besteld en keurig de andere dag in huis.

Perfecte service

Eerder werklaarzen gekocht hier en toen opgehaald nu laten bezorgen binnen 2 dagen binnen wat een geweldige service kreeg toen ook goede raad om een maat groter te kopen nooit spijt van gehad. Echt een aanrader. Bedankt.

Meester Snijderweg 7 a

3251 LJ Stellendam

Over Coöperatie Westvoorn

Coöperatie Westvoorn staat voor kwaliteit, vakmanschap en een passie voor water. Wij zijn dé specialist in producten voor de beroepsvisserij, watersport en technische sector. Of het nu gaat om gereedschap, werkkleding, verven of nautische benodigdheden, bij ons vind je alles onder één dak. Voor zowel bedrijven als particulieren bieden wij een uitgebreid assortiment, deskundig advies en een uitstekende service – in onze winkel én online.