Product niet goed en retourkosten

Product een halve maat groter besteld dan ik normaal heb, laarzen waren alsnog een maat te klein. Dat moet bij de productinformatie vermeld worden. Al helemaal omdat ik vervolgens zelf de retourkosten moet betalen.

Gewoon goed

Super snelle levering Kwaliteit is zeer goed betreffende de flexibele bakken perfect in de kruipruimtes te gebruiken om gereedschap uit het Zand te houden

Vlot geleverd, top

Vlot geleverd en netjes verpakt

Goede kwaliteit

Zowel product als service is goed. Word goed op de hoogte gehouden van verzendings status. Ze verkopen meer interessante en voordelige artikelen. Voornamelijk voor activiteiten buiten.

Keurige en snelle levering en ontvangen wat is besteld.

Keurige en snelle levering en ontvangen wat is besteld.

Ik had klompen gekocht van Birkenstock en er was een paar waar iets fout mee was. Gebeld, volgende dag waren de producten al in ons bezit, zonder morren. Perfecte en snelle service. Eerlijke handelaar.

Vlotte afhandeling

De bestelling van de veiligheidsschoenen werd vlot bezorgd. Omdat de schoenen te breed uitvielen heb ik deze geretourneerd. De afhandeling hiervan werd binnen enkele dagen uitgevoerd inclusief de terugbetaling.

Top kwaliteit

Eerste keer dat ik wat bij jullie koop. Maar niet de laatste!!

Snelle actie!

Regenoverall besteld, daags erna binnen! Goede kwaliteit! Super service!

Goede product

Goede product goeden klantenservice

Snel.

Snelle, goede levering.

Doet waar voor het staat!

2 paar tuinklompen besteld en door een foutje 1 paar geleverd gekregen. Maar na één mailtje het 2e. paar de volgende dag in huis. Super!

Zeer goede kwaliteit schoenen

Ben heel tevreden met de nieuwe laarzen met stalen neuzen, laatst pompwagen tegen aan gehad en deed goed zijn werk en voelde nauwelijks wat.

Bestelling vlot geplaatst worden en werd ook vlot verzonden.

Snel geleverd en een goed product

Snel geleverd en een goed product.

Foutje is menselijk

Ondanks dat ze een foutje maakte met het toesturen van 1 artikel ipv 2 artikelen die ik betaald had werd het snel en netjes gecorrigeerd……dus van mij geen strafpunten . werkschoenen die ik gekocht had waren super goedkoop en eigenlijk nog beter dan ik verwacht had.

Goede levering , mooi materiaal

Heel tevreden over bestelling en levering

Prima geregeld en snel geleverd.

Na bestelling werden de spullen snel en goed geleverd.

Sneller levering

Kort samengevat: Snelle levering, goede prijs en duidelijke mails over de voortgang van je bestelling(en)

geweldig

Mijn schoondochter gaf door wat te willen voor haar en mijn zoon en dacht dat ga ik bestellen. erg bedankt

Snelle en goede levering.

Helaas was hetgeen ik besteld heb niet geschikt voor waar ik het voor wilde gebruiken, dus ik ga het retour sturen.

Top en snel geleverd!!

Ik heb petroleum gekocht een tank van 20 l, het is echt reukloos en heel snel geleverd ik bestel volgende keer weer bij jullie!!

Het product is helemaal goed. Prijs kwaliteit verhouding oké, bezorging ook oké.

Keurige levering in snelle tijd

"What you see, is what you get!" Snel en dik voorelkaar

Wat ik heb besteld is binnen, kwalitatief en op tijd.

Ik kende dit bedrijf niet, maar ik ga wel meer kopen.

Meester Snijderweg 7 a

3251 LJ Stellendam

Over Coöperatie Westvoorn

Coöperatie Westvoorn staat voor kwaliteit, vakmanschap en een passie voor water. Wij zijn dé specialist in producten voor de beroepsvisserij, watersport en technische sector. Of het nu gaat om gereedschap, werkkleding, verven of nautische benodigdheden, bij ons vind je alles onder één dak. Voor zowel bedrijven als particulieren bieden wij een uitgebreid assortiment, deskundig advies en een uitstekende service – in onze winkel én online.