Westvoorn: TOP

artikel, prijs, verzending alles naar wens verlopen

Goed op tijd,prima spul.

Prima spul.

Vlotte, snelle en verzorgde levering

Vlot snel en verzorgd

Alles klopt

Een efficiënte afhandeling van de bestelling en snelle levering. Prima in orde.

Snelle levering, goede prijs en communicatie. Hier houden we van als consument!

Super!!!

snel en goed

Snel en goed

Doet wat Westvoorn beloofd

Bij online shoppen is het altijd maar de vraag of er nagekomen word, wat er word beloofd. Op www.westvoorn.nl is dat zeker van toepassing: makkelijk en overzichtelijke website, uitgebreide betalingsmogelijkheden en snelle verzending. Dit bedrijf staat bij mij in mijn favorieten !

Vriendelijke communicatie en snelle levering. Er was iets niet leverbaar, maar er werden meerdere alternatieven aangeboden.

Ik had een mand besteld, echter bleek bij levering een handvat kapot te zijn. Foto gemaakt en contact opgenomen met de klantenservice. Ze leverden snel een nieuwe mand, deze kwam gelukkig wel heel aan. Snel geschakeld en goede service!

alles prima zoals je dat wenst!

Heel goed.

zeer tevreden

alles naar wens verlopen

Snel, goede prijs,prima

Top zaak

Echte professionele watersport winkel

Snelle levering. Goede kwaliteit werkschoenen!!

Hele vlotte levering en goede kwaliteit tuinklomp. Zelfs de verzendkosten hoefde ik niet te betalen. Super zaak.

Snel besteld en vlot geleverd tegen een prima prijs!

Voor iedereen aan te bevelen!

Goede producten, wel duur

Goede schoenen. Ook duur

Goede aanbiedingen en prijzen. Snel geleverd.

Top webwinkel

Betrouwbare webwinkel. Aanrader, zeker omdat dit géén ship dropper betreft. Ze maken waar wat ze etaleren in de website en beloven volgens hun leveringsvoorwaarden. Een verademing.

Het is yzersterk garen (Hand garen)

Prima garen om een buiskap te repareren maar te dik voor mn naaimachine ,dus nog ff verder gezocht naar dunner machine garen voor de lange naden .

De container van mijn keuze

Besteld en snel bezorgd.

snel en netjes geleverd

Snel en netjes geleverd. Steeds op de hoogte gehouden van de status van de order/zending.

Meester Snijderweg 7 a

3251 LJ Stellendam

Over Coöperatie Westvoorn

Coöperatie Westvoorn staat voor kwaliteit, vakmanschap en een passie voor water. Wij zijn dé specialist in producten voor de beroepsvisserij, watersport en technische sector. Of het nu gaat om gereedschap, werkkleding, verven of nautische benodigdheden, bij ons vind je alles onder één dak. Voor zowel bedrijven als particulieren bieden wij een uitgebreid assortiment, deskundig advies en een uitstekende service – in onze winkel én online.