voordelig en snel geleverd.

voordelig en snel geleverd.

Ik wacht nog steeds

Ondanks de vriendelijke mail wisselingen, wachten we nog steeds op de bestelling. Bezorgers DPD zijn het voornaamste probleem, maar bij de manier waarop het (hopelijk) opgelost wordt, ligt wel erg veel verantwoordelijkheid bij mijzelf als klant. Tot twee keer formulieren moeten invullen en verklaring afleggen dat het product nooit is aangekomen. Mijn advies aan MisterOil, is om van bezorgdienst te veranderen.

Goede olie voor een concurerende prijs.

Een vlotte levering. DE olie was goed verpakt.

kan niet beter

Snel, goede prijs-kwaliteitverhouding, vriendelijk personeel dat bij op vragen snel reageert.

Snelle levering !

Goede olie voor scherpte prijs , Goede communicatie en snelle levering . Warm aanbevolen !

snel en goed beschermd afgeleverd

snelle correcte levering

Snelle levering van de juiste producten

Juiste producten in originele gesloten verpakking

Snelle levering, mooie prijs.

Prima, levering volgens afspraak en juiste prijstelling, perfect!

Super snel geleverd

Doen wat ze beloven!!!

snel en goed zonder poespas

snel en goed zonder poespas

Prima prijs!

Olie kun je overal kopen, dus komt het op de prijs en de service aan. Die is bij Mr. Oil prima. Wel jammer dat je niet van te voren op de hoogte wordt gesteld van moment van levering, maar dat is een kleinigheid.

Groot assortiment en snelle bezorging

Ze hebben veel keuze in verschillende merken, het bestelproces verloopt snel alsmede df bezorging.

Goed.

Misteroil prima site, snel en accuraat. Alleen erg jammer dat het bij DPD mis ging door mijn pakketje niet in de kluis te leggen. Dus vandaar weer overnieuw bestelt en dag erop in huis.

snel geleverd

goed verpakt en mooi op tijd bezorgd

Uitstekend! Graag weer! Aan te bevelen

Kwaliteit producten met goede prijs en super snel geleverd.

Efficiënt

Nette prijzen en razend snel bezorgd.

Snelle perfecte levering.

Gemakkelijk en snel.

Goede producten en zeer snelle levering

Goede producten en zeer snelle levering

W

Ik heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen! Na een week na de bestelstatus?

Snel en makkelijk

Altijd duidelijke service en snelle levering dankjewel

misteroil is ok

het pakket werd afgegeven bij de buren waar ik mee in onmin leef al 16 jaar en wil niks met hun te maken hebben. wij waren thuis, de deurbel was niet defect . naar onze mening een zeer slechte transporteur waar veel klachten over zijn . mijn advies is gebruik een andere transporteur. met vriendelijke groet w.willems

Na een misverstand en heldere uitleg van de klantenservice beveel ik het bedrijf zeker aan.

Snelle levering, scherpe prijzen en een goede klantenservice

Met motorolie is dag a besteld en dag b al in huis. Gratis verzending boven een bepaalde bedrag is ook zeker klantvriendelijk. Castrol heeft de verpakkingen veranderd, Ik heb de vraag aan klantenservice gevraagd en ze hebben op korte termijn gereageerd ondanks de zomer waar velen met verlof zijn. Ik heb al meerdere keren besteld bij ze. Wel zou ik ook fijn vinden als ze Petronas Olie in de toekomst zouden verkopen.