Snelle levering, vriendelijke personeel

Alles werd netjes en op tijd bezorgd, precies zoals ik had verwacht.

Fijne service.

Duidelijke prijzen/afspraken.

Uitstekende ontvangst

In de vroege morgen vriendelijk ontvangen en het bestelde product in handen gekregen. Op de locatie nog kunnen aanpassen om het in de auto te kunnen krijgen en dat onder het genot van een heerlijke koffie.

Super geholpen!

Goed en prettig

Gewoon goed ! En prettig er zaken te doen

Vooral Matthijs van Benthem is een topper.

genoeg ondersteuning

Middenmoot

Zoals hierboven genoemd kan ermee door Vandaar dat ik ook geen ja of nee kan beantwoorden op aanbevelen maar omdat het verplicht is zet ik toch nee

Service gericht en denken goed mee in Alkmaar

Ik merk dat zowel de vertegenwoordiger als de verkoopmedewerkers heel goed meedenken met de klussen en goed service gericht zijn. Jongeneel heeft ook een hoop in het assortiment tegen redelijke prijzen.

We zijn meer dan tevreden!

De mensen zijn aardig, bereid willend, hebben kennis en zijn altijd bereikbaar. We zijn uitermate tevreden! We zouden willen dat iedereen zo was. We doen al vele jaren zaken en we zijn nog nooit teleurgesteld!. Echt top! blijf zo doorgaan!

positief

we worden altijd accuraat en juist geholpen , en zien jullie als een zeer gewaardeerde leverancier

Goed zakelijke onderneming Behulpzame werknemers

Super klantenservice en behulpzaam

Alles lag klaar en geweldig behulpzaam geholpen!

Op zich goed maar jammer dat ik de zonnebril niet heb gekregen en zelfs niet na er voor te bellen

Het hout en de levering zijn goed, maar jammer van de zonnebril

Netjes en op tijd geleverd.

Prettig

Top bedrijf met super behulpzaam en vakkundig personeel

Niets is teveel,doen moeite voor je

Vriendelijk personeel, breed assortiment maar altijd vragen om marktconforme prijs!

Ben nu 35 jaar klant bij Jongeneel waar ik vooral kom in verband met het brede assortiment en de vriendelijke hulp in de materialen hal. Merk wel dat ik steeds minder ga halen omdat het altijd weer een strijd is om de juiste prijs te krijgen, altijd moet het initiatief bij ons vandaan komen om tot een marktconforme prijs te komen!

snelle reacties op (aan)vragen.

zie boven

Goede en snelle service

Je wordt altijd goed en snel geholpen

Service

Leuk personeel ,veel keuze altijd bereid mee te denken

Kwaliteit en kwantiteit

Goede kwaliteit hout, door de hoge omloopsnelheid krijg je altijd vers timmerhout dat horizontaal ligt en daardoor minder krom of scheluw is. Verder hebben ze een zeer ruim assortiment en (zeker in Oss) veel op voorraad, waardoor je snel kunt schakelen. De verkopers hebben ook verstand van zaken en kunnen je goed adviseren.

Klantvriendelijk en heel behulpzaam

Prettig geholpen en heel vriendelijk personeel

Je word netjes en snel geholpen

Ik kom er al 25 jaar , offertes komen altijd netjes en op tijd binnen. leveren zijn altijd kloppend, en als er iets met een levering is , is de service ook goed.

Kan snel geregeld en geleverd worden

Fijne drive thru, makkelijk scan systeem! Komen wel vaak tegen de voorraad niet geheel klopt en net mis grijpen. De laatste partijen 2/3 kan je zo in de openhaard gooien!

Goed bedrijf ik kom er al 40 jaar

Symon Spierweg 17