Medewerkers zijn zeer behulpzaam, hebben kennis van zaken, geven het juiste advies (durven ook nee te verkopen).

Niet zo goed meer

Er zitten nu nieuwe achter de balie Als je nu een vraag hebt moet je het aanvragen per mail Door Michel of lars werd je gelijk geholpen

Zaken doen met een glimlach

Ze proberen mee te denken in wat het beste product is voor welke toepassing voor jouw bedrijf.

duidelijke website, snelle levering. Slechte bevestiging

Van een online bestelling volgt niet altijd een correcte orderbevestiging

Advies en Levering van hoge kwaliteit

Gedegen advies op maat, Jongeneel denkt graag mee en denkt in oplossingen.

Keurige levering en goede kwaliteit

Planken zijn keurig op tijd geleden. Kwaliteit lijkt zo op eerste fezicht in orde. Ik moet nog met de klus verzinnen.

fijn bedrijf

ga zo door

Super!!

Altijd vriendelijk en behulpzaam. Denken met je mee.

Communicatie omtrend leveren kan beter...

Een relatief kleine bestelling Het bestellen ging redelijk soepel Maar de communicatie omtrend leveren kan beter. Je moet zelf een dag vooraf bellen en toen bleek eea niet binnen bij jullie, dus is er nieamd thuis gebleven. Toch is er een deel geleverd? en op de vrijdag na Hemelvaart, waar wij aangegeven hebben niet thuis the zijn is toch de rest geleverd?

best bedrijf

Ik wordt altijd netjes geholpen. korte levertijd.

Had hogere verwachtingen

Enkele weken geleden hebben wij samen met de buren Trespa platen aangeschaft om de huidige delen boven onze garages te vervangen. De platen bleken bij plaatsen niet op de juiste doorgeven maat gezaagd, dus moesten we de klus onderbreken om dit opnieuw te laten zagen. Daarnaast bleken bijna alle platen niet netjes gezaagd, (waarschijnlijk een verkeerd of versleten zaagblad gebruikt),waardoor bijna alle platen rondom kleine beschadigingen hebben. Kortom, meer dan €900,- uitgegeven, met het idee betere kwaliteit te krijgen dan bij een bouwmarkt, maar uiteindelijk niet het resultaat waarop was gehoopt.

Goed zaken doen en fijn personeel

Altijd vriendelijk Behulpzaam Goede prijsafspraken maken

Voldoende

Leveringen gaan goed alleen prijzen stijgen te hard ! Ook voor kleine hoeveelheden is prijsstelling te hoog Lege pallet retour kan beter

Goed en vertrouwd

Advies op maat, groot assortiment en leveringen meestal op tijd.

Steengoed

Ben een doe het zelver maar nog nooit Keraliet gevelbekleding gekocht. Hulp gevraagd en gekregen....helaas wel verkeerde hoek profiellen ontvangen maar die kon ik inruilen tegen de goede.

Na bestelling goede afhandeling

Goede materialen voor een goede prijs

Prettig

Snelle service goede producten

Makkelijk bestellen snelle levering en goede service

Profecioneel.

Altijd klant vriendelijk.

Betrouwbaar bedrijf

Goede communicatie, service en een ruime voorraad

Betrouwbaar en klantgericht

Al een aantal jaren klant bij Jongeneel Woerden. Altijd snel en vakkundig geholpen door klantvriendelijk personeel. Voldoende voorraad op de locaties en anders snel vanuit het DC geleverd.

Goed geregeld

Goed geregeld en goed contact.

fijne zaak

zeer vriendelijk personeel zowel kantoor als in het magazijn en altijd wel voorraad van wat we nodig hebben

IK heb een goede ervaring met Jongeneel, altijd behulpzaam goed meedenkend staan altijd voor je klaar prijs kwaliteit.

Symon Spierweg 17

1506 RZ Zaandam