Dankjewel fedde, voor je mooie review van onze services. Een goede service verlenen is een streven van Jongeneel. Tot snel weer bij Jongeneel Groningen.
Makkelijk en snel gezellige mensen
Bedankt Gerard. voor je review over onze services. We vinden het fijn om onze klanten snel en goed te helpen. We hopen je ook weer snel te mogen verwelkomen bij Houthandel Jongeneel Dordrecht.
Via internet hout kunnen bestellen. Makkelijk snel en makkelijk te bestellen en af te halen.
Dankjewel Bart voor je mooie beoordeling van onze services. We streven ernaar om iedereen die bouwt of klust van topkwaliteit bouwmateriaal te voorzien en een goede service te verlenen. We zijn blij om te lezen dat je tevreden bent met de services die wij als webshop van Houthandel en Bouwmarkt Jongeneel geleverd hebben.
Zie omschrijving hierboven
Dankjewel Jan Peter voor je reactie en vervelend voor je dat je deze ervaring hebt en die niet was zoals je van ons mag verwachten. We gaan contact met je opnemen om je verder te helpen.
Kwam daar aan met mijn aanhangwagen en binnen 10 min was alles geregeld en geladen en was ik alweer op weg naar huis.
Dankjewel Jan voor je mooie beoordeling van onze services. We zijn blij om te lezen dat je tevreden bent met de services die wij als Houthandel en Bouwmarkt Jongeneel geleverd hebben. We streven ernaar om iedereen die klust of bouwt van topkwaliteit materiaal te voorzien. We zien je graag weer bij Jongeneel Someren terug.
Snel, accuraat en plezierig
Dankjewel voor je mooie beoordeling van onze services. We streven ernaar om iedereen die bouwt of klust van topkwaliteit bouwmateriaal te voorzien en een goede service te verlenen. We zijn blij om te lezen dat je tevreden bent met de services die wij als Houthandel en Jongeneel geleverd hebben en we zien je graag weer terug bij Jongeneel Groningen.
ook gewoon goed
Bedankt Huub voor je review van onze services. We zijn blij om te lezen dat je tevreden bent met de services die wij als Houthandel en Bouwmarkt Jongeneel geleverd hebben en zien je graag weer terug bij onze vestiging Alkmaar.
Bestelling van 21 februari jl. Is nog niet geleverd. Geen ster dus!
Dankjewel voor je review. Wat vervelend om te horen dat je ervaring niet aan je verwachtingen voldeed. Dat is uiteraard niet de service die wij willen bieden. Het kan voorkomen dat een gewenste leverdatum niet gehaald wordt, bijvoorbeeld wanneer artikelen niet op voorraad zijn of nog besteld moeten worden. We doen ons best om je hierover tijdig te informeren. We begrijpen goed dat dit teleurstellend is en bieden hiervoor onze oprechte excuses aan. We nemen je feedback serieus en gebruiken dit om onze service te verbeteren.
Planken zouden er binnen 3 dagen zijn
Dank je wel voor je reactie. Het spijt ons dat je ervaring niet was zoals je van ons mag verwachten. We begrijpen dat dit vervelend voor je is en nemen je feedback mee om onze dienstverlening te verbeteren. Bedankt voor het delen.
Als jullie internet bestellingen niet op de juiste manier verwerkt worden in de organisatie zal je problemen blijven houden. Directie zit te slapen en luistert blijkbaar niet naar personeel. Ik dus twee keer naar Leiden gereden om hout te halen…
Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons oprecht dat uw bestelling niet correct verwerkt werd en dat u hierdoor zelfs twee keer naar onze vestiging in Leiden heeft moeten komen. We begrijpen dat dit bijzonder frustrerend is en niet de service die u van ons mag verwachten. Onze excuses voor het ongemak en bedankt dat u dit onder onze aandacht heeft gebracht en we zullen dit zeker intern bespreken.
We doen al 50 jaar zaken met Jongeneel en de materialen zijn goed en het is een betrouwbaar bedrijf. Je wordt altijd netjes geholpen in het magazijn en ook aan de telefoon wordt je vriendelijk te woord gestaan.
Dank je wel, Cees, voor je review. We hebben je met plezier geholpen. Ons doel is om iedereen die bouwt of klust te voorzien van bouwmaterialen van topkwaliteit en daarbij een uitstekende service te bieden. Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de service die wij als Houthandel en Bouwmarkt Jongeneel hebben geleverd. We verwelkomen je graag weer bij Jongeneel Alkmaar.
Vriendelijk personeel maakt een filiaal. De service is uitstekend en ze hebben een breed assortiment.
Dank je wel, Mark, voor je beoordeling. We hebben je graag geholpen. Ons doel is om iedereen die bouwt of klust te voorzien van bouwmaterialen van topkwaliteit en daarbij een uitstekende service te bieden. Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de service die wij bij Houthandel en Bouwmarkt Jongeneel hebben geleverd. We zien je graag weer terug bij Jongeneel Coevorden.
Account aangemaakt, bestelling geplaatst, binnen enkele dagen bericht dat de bestelling klaar lag. \Perfect geregeld en prima service
Beste Werner, Dank voor je mooie review. Heel erg fijn dat het perfect geregeld was! We zien je graag snel weer terug. Met vriendelijke groet, Team Jongeneel
komt afspraken na.
Beste Andre, Dank voor je mooie review. Wij stellen dit erg op prijs! Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Jongeneel
Goede voorraad en als het geen voorraad is het vlug binnen. Ook de kennis over de producten is goed.
Beste Nick, Bedankt voor je positieve review! Wat leuk om te lezen dat je zo enthousiast bent over onze service. Dit is wat we graag horen van onze klanten. We zien je graag snel weer terug. Met Vriendelijke Groet, Team Jongeneel
Heerlijke gehaktballen
Beste John, Bedankt voor je review. Als je een gehaktbal wil moet je weer bij ons zijn! Met Vriendelijke Groet, Team Jongeneel
Nieuwe locatie is ruim en overzichtelijk, personeel is kundig en behulpzaam.
Hartelijk dank voor je mooie beoordeling van onze service en onze nieuwe vestiging. Wij zetten ons dagelijks in om iedereen die bouwt of klust te voorzien van bouwmaterialen van topkwaliteit, gecombineerd met deskundig advies en een uitstekende service. Fijn om te horen dat je tevreden bent over je ervaring bij Houthandel en Bouwmarkt Jongeneel. Daar doen we het voor! We hopen je snel weer te mogen verwelkomen bij Jongeneel Deventer.
Beste Rijnco-Jan, Bedankt voor je review. Als je feedback voor ons hebt horen we het graag. Met Vriendelijke Groet, Team Jongeneel
Bij het afhalen van bouwmaterialen wordt ik altijd top geholpen. Advies over materiaal en fysiek als het op inladen aankomt. Online bestellen gaat super, leverafspraken worden nagekomen. Mocht je zelf iets onlogisch hebben ingevuld dan wordt je gebeld om het te herstellen.
Ik had een mail ontvangen dat ik mijn online gekocht product op kon halen maar in de shop was het artikel nog niet binnen gekomen. Dus voor niks naar jongeneel gereden.
Beste Klant, Dank voor je review. Wat vervelend dat je voor niets naar de vestiging bent toegereden. Helaas hebben we wel eens dat een deur leverancier later levert dan de afgesproken datum en tijd. Onze excuses voor het ongemak wat je hiermee hebt ervaren. We proberen altijd zo transparant mogelijk te zijn over onze levertijden. Met vriendelijke groet, Team Jongeneel
Bestelling gedaan via web site en op aangegeven dag opgehaald Alles klopte en netjes afgehandeld Hubert
Beste Hubert, Bedankt voor je review. We helpen je graag, dus als er wat is horen we het graag. Met Vriendelijke Groet, Team Jongeneel
goed advies en goede service!
Voor sommige klussen zijn er producten uit een professionele lijn die veel beter zijn dan de 'bouwmarkt' versies. Zeker als amateur wil je die dan gebruiken, maar vaak niet makkelijk aan te komen, bijvoorbeeld Rifino Top finisher. Fijn dat je bij Jongeneel wel welkom bent, zonder pasje en dat je ook gewoon naar binnen mag.
Beste Duncan, Bedankt voor je mooie review! Je bent altijd welkom in onze vestigingen. Als je volgende keer weer langs komt zorgen we voor een lekker warm bakje koffie! Met Vriendelijke Groet, Team Jongeneel
Goed geholpen
zeer mooi bediening met een goede bediening en fijne hulp in het magazijn