fijne zaak

zeer vriendelijk personeel zowel kantoor als in het magazijn en altijd wel voorraad van wat we nodig hebben

IK heb een goede ervaring met Jongeneel, altijd behulpzaam goed meedenkend staan altijd voor je klaar prijs kwaliteit.

fijn om mee samen te werken

Goede en prettige samenwerking

Klantvriendelijk

Zijn altijd klantvriendelijk en denken graag met je mee. En de koffie is goed.

Ze zijn altijd vriendelijk

goed geholpen en zijn altijd vriendelijk

Altijd vriendelijk en behulpzaam.

Ik kom graag in de vakwinkel.

landelijke dekking

het fijne van jongeneel is de landelijke dekking

Een fijn bedrijf om mee samen te werken

Jongeneel is een bedrijf die op tijd levert wat je bestelt, ze communiceren goed, ze denken met je mee.

Goede organisatie

prijs kwaliteit verhouding is uitstekend, medewerkers hebben verstand van zaken

goede service

Altijd tevreden over de service. Bestellingen komen op tijd aan en de kwaliteit van de producten is altijd goed. Een betrouwbare partner!

goede service en vriendelijk personeel

goede service

Gemak, deskundig maar soms gekunsteld

Ze verkopen hout en bouwmateriaal, zoals ook anderen ...

Vriendelijk, behulpzaam en professioneel

Veel voorraad, altijd vriendelijke hulp en goed overleg. Professionele bouwmarkt voor de professional.

Goede service en fijn personeel

Goede service en fijn personeel

Prima assortment en service

Prima assortment en service

prima onderstuening en snelle reacktie

Wij werken heel prettig met Jongeneel samen. producten kun je overal kopen maar. maar kennis, kundigheid en ondersteuning is niet te betalen. Hierin blinkt Jongeneel uit.

Vakkundig personeel

Een ruim assortiment en vakkundig personeel met goeie materiaalkennis.

Mee denken en flexibel

Denken met mij mee in oplossingen en reageren snel. Goede kennis en ideeën.! Flexibel in levering en de meeste producten op voorraad!

Vakkundig, vriendelijk en behulpzaam

Vakkundig vriendelijk en behulpzaam

Goed contact, lange levertermijnen

We hebben goed contact met ons vaste contactpersoon Ben Sliggers, maar de levertijden zijn de laatste maanden langer dan gewenst.

Goed bedrijf

Zeer tevreden over dit bedrijf

Goede klanten service en ruim assortiment

Vriendelijke vakbekwame mensen die je aan de telefoon krijgt En het meeste ruim op voorraad alles netjes op zijn plaats en geen rommel op de paden waar je met je auto binnen komt

slecht

Vind jullie stalkende gedrag met mailtjes bloed irritant. Heb diverse keren afgemeld, er al een keer over gebeld. Maar het blijft binnenkomen.

de volgende dag al geleverd. Had er geen rekening mee gehouden. Maar geen probleem

Snelle en correcte levering/advies

Snel en goed advies. Goede prijs kwaliteit verhouding. Zeer behulpzaam.

Symon Spierweg 17

1506 RZ Zaandam