Keurige levering op afspraak.Top
Beste Harry, Hartelijk dank voor je positieve beoordeling! Fijn om te horen dat de levering op afspraak keurig en naar tevredenheid is verlopen. We staan altijd klaar om je te helpen! Met vriendelijke groet, Team Jongeneel
Bedoelingen zijn goed maar de puntjes op de i kunnen beter. Latten online kopen en dan aer achter komen dat de maatvoering afwijkt van de werkelijkheid is niet handig. ( noem de netto maat van de geschaafde rachels) Als de dan terug moeten is niet duidelijk hoe en waar. Paar nummers gebeld en uiteindelijk weer snel actie door Jongeneel. Echter wordt dan de datum /dag die beloofd is voor de retouren niet nagekomen, latten die buiten aan de weg lagen weer verdieping binnen gesjouwd etc. Prijs niveau voor de professionele koper ( interieur bedrijf) is hoger dan particulier bij Hornbach. Prima, maar zorg dan dat alles tot in de puntjes klopt
Beste Jeroen, Bedankt voor je open en duidelijke feedback. We begrijpen dat afwijkingen in maatvoering frustrerend zijn, zeker wanneer je als professional werkt en nauwkeurigheid belangrijk is. We nemen je punt over de netto maat van de geschaafde rachels graag mee om dit in onze communicatie en productinformatie te verbeteren. Fijn om te horen dat onze collega’s snel actie hebben ondernomen bij je retour, al vinden we het jammer dat de afgesproken retourdatum niet is nagekomen. Dit is uiteraard niet de service die we willen bieden en we zullen dit intern bespreken om herhaling te voorkomen. Wat betreft het prijsniveau streven we ernaar om onze professionele klanten optimale kwaliteit en service te bieden, en we nemen je advies ter harte om alles tot in de puntjes te laten kloppen. Nogmaals dank voor je waardevolle input — daarmee kunnen we onze dienstverlening verder verbeteren. Met vriendelijke groet, Team Jongeneel
Zowel het online bestellen, telefonisch contact en uiteindelijk de aflevering op locatie, waren allemaal uitstekend. Vriendelijke behulpzame mensen.
Beste Christ, Hartelijk dank voor je fijne woorden! Het is mooi om te horen dat je onze service, van online bestellen tot telefonisch contact en levering op locatie, als uitstekend hebt ervaren. We vinden het belangrijk om vriendelijk en behulpzaam te zijn, dus dit waarderen we zeer. We helpen je graag weer bij je volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Jongeneel
Snel afhalen, gemakkelijk laden in de grote “doorrij”hal.
Beste Joop, Hartelijk dank voor je mooie compliment! Fijn om te horen dat je onze medewerkers als vriendelijk ervaart en dat het afhalen en laden bij ons makkelijk verloopt. We helpen je graag weer bij je volgende bezoek! Met vriendelijke groet, Team Jongeneel
goede producten, fijn om de website te gebruiken. levering op tijd. zeer te vrede.
Beste Richard, Hartelijk dank voor je positieve terugkoppeling! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze materialen, de tijdige leveringen en het gebruiksgemak van onze website. We helpen je graag weer bij je volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Jongeneel
Hout besteld, moest nog op maat worden gezaagd. Klantenservice gebeld. Ik kreeg meteen contact. Ze legden me uit dat dat bij het ophalen kon gebeuren. En dat deden ze. Leuk dat je met de auto naar binnen kan rijden. Tenminste dat was bij deze vestiging. Aardige mensen ook.
Beste Hanne, Hartelijk dank voor je fijne terugkoppeling! Geweldig om te horen dat onze klantenservice goed bereikbaar was en dat het zagen van het hout bij het ophalen soepel is verlopen. Ook fijn dat je onze vestiging met de auto makkelijk kon bereiken en dat je vriendelijk bent geholpen. We helpen je graag weer bij je volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Jongeneel
bij ontbreken van onderdelen kon ik niet verder
Beste Kasper, Bedankt voor je bericht. Vervelend om te horen dat niet alles is geleverd en dat je daardoor niet verder kon met je werk. Onze excuses voor het ongemak — we begrijpen hoe belangrijk het is dat leveringen compleet zijn. We nemen dit intern op en doen er alles aan om dit in de toekomst te voorkomen. Dank voor je feedback, en we hopen je bij een volgende levering beter van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Team Jongeneel
De website is overzichtelijk wat bestellen eenvoudig maakt. De vervolgmails en afspraken worden allemaal nagekomen en duidelijk gecommuniceerd. De levering zelf was goed verpakt en het hout zag er allemaal netjes uit. Top ervaring!
Beste Thomas, Hartelijk dank voor je uitgebreide en enthousiaste beoordeling! We zijn blij om te horen dat je het bestellen en betalen bij ons makkelijk vindt, en dat onze website overzichtelijk en gebruiksvriendelijk is. Het doet ons goed dat ook de communicatie en levering naar wens waren, en dat het hout netjes en zorgvuldig verpakt aankwam. We doen ons uiterste best om iedere klant zo’n top ervaring te bieden, en we helpen je graag weer bij je volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Jongeneel
produkten opgehaald en helpen met laden en zijn behulpzaam en vriendelijk . Goed bedrijf !!
Beste Henk, Hartelijk dank voor je mooie woorden! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze hulp bij het laden en dat je ons als een goed en vriendelijk bedrijf ervaart. We helpen je graag weer bij je volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Jongeneel
Personeel is attent en hulpvaardig.
Beste Jan, Hartelijk dank voor je mooie compliment! Fijn om te horen dat je ons personeel als attent en hulpvaardig ervaart en dat je tevreden bent over onze klantgerichtheid en service. We helpen je graag weer bij je volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Jongeneel
Beste Jakob, Hartelijk dank voor je mooie woorden! Fijn om te horen dat je tevreden bent over ons ruime assortiment, de website en ons personeel. We staan altijd voor je klaar! Met vriendelijke groet, Team Jongeneel
Heb via de duidelijke site de benodige materialen gevonden Ik zag een ruim assortiment Reden voor mij om account aan te maken en mijn bestelling te plaatsen. Zag dat ik via mail een welkomst korting had gekregen. Echter na het invoeren van de code was totaal bedrag nog exact hetzelfde. Had volgens mij € 50 euro minder moeten zijn. Het contact hierover met service afdeling via mail en WhatsApp verloopt helaas niet zo soepel als dat ik mijn bestelling kon plaatsen. Ik wacht tot op heden nog op een antwoord. Verder is het een goeie zaak waar je voor de materialen voor o.a bouwproducten zeker kunt slagen.
Beste Thierry, Bedankt voor je uitgebreide review. Fijn om te horen dat je onze website duidelijk vindt en dat je het assortiment als ruim ervaart — daar doen we het voor! We vinden het wel erg jammer dat het contact met onze serviceafdeling rondom de welkomstkorting niet soepel is verlopen. Onze excuses daarvoor. Dit hoort natuurlijk net zo vlot te gaan als het bestellen zelf. We nemen je signaal serieus en willen je verzoeken nog contact met ons op te nemen zodat we hiermee kunnen helpen. Dank voor je vertrouwen en je bestelling — we hopen je bij een volgende gelegenheid een nóg betere ervaring te kunnen bieden. Met vriendelijke groet, Team Jongeneel
Zeer tevreden met Jongeneel als leverancier
Beste Floris, Hartelijk dank voor je mooie woorden! Fijn om te horen dat je tevreden bent over ons advies en de levering van hoge kwaliteit. We doen er alles aan om een betrouwbare leverancier voor je te zijn. We kijken ernaar uit om je ook in de toekomst van dienst te zijn! Met vriendelijke groet, Team Jongeneel
prettig en goed contact waarbij ik gevraagd en ongevraagd advies krijg waar ik wat mee kan.
Beste John, Hartelijk dank voor je mooie compliment! Het is fijn om te horen dat je onze service en het contact als prettig ervaart, en dat ons advies je goed helpt. We staan altijd klaar om je te ondersteunen bij je projecten! Met vriendelijke groet, Team Jongeneel
Ze zijn altijd bereid voor advies en zoeken naar oplossingen.
Beste Dave, Hartelijk dank voor je mooie woorden! Geweldig om te horen dat je onze service en adviezen waardeert, en dat je onze inzet voor het vinden van oplossingen ervaart. We staan altijd klaar om mee te denken en helpen je graag bij je volgende project! Met vriendelijke groet, Team Jongeneel
Mijn bestelling stond klaar en ik kon het meenemen
Beste Annelies, Bedankt voor je terugkoppeling! Fijn om te horen dat je bestelling probleemloos klaarstond en dat je deze direct mee kon nemen. We helpen je graag weer bij je volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Jongeneel
Kort maar krachtig gewoon goed.
Beste Peter, Bedankt voor je mooie woorden! Fijn om te horen dat je ons een prima bedrijf met fijne mensen vindt. We helpen je graag weer bij je volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Jongeneel
Voor ons project in Oostenrijk. Schuifdeur besteld levertijd 1x keer langer terwijl er optijd is besteld. Ik ben vervolgens zelf de deur moeten gaan ophalen. Op vrijdagmiddag in Varsseveld. Klein beetje service in vorm van een koerier was te veel gevraagd. Ander project Gipsplaten besteld meer dan 2000 stuks besteld. Ook op tijd besteld. Toevallig leverancier bij ons een afspraak voor de verwerking er van uit te leggen. Vervolgens van nota bene de leverancier horen dat jongeneel niks had besteld. Daarna was de maat vol. Bij jullie concurrent besteld en alles was optijd geleverd op locatie.
Beste Mike, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. We vinden het ontzettend jammer om te lezen dat het bij beide projecten niet is verlopen zoals je van ons mag verwachten. Onze excuses voor de vertraging bij de levering van de schuifdeur en het feit dat je deze uiteindelijk zelf hebt moeten ophalen. Ook wat betreft de gipsplaten erkennen we dat dit niet goed is gegaan, zeker gezien de grootte van de bestelling en het belang van een tijdige levering voor de voortgang van je project. We begrijpen heel goed dat dit tot frustratie heeft geleid. De afgelopen periode hadden we helaas te maken met interne uitdagingen, waaronder onderbezetting, die impact hebben gehad op onze dienstverlening. Inmiddels zijn we bezig met het verbeteren van onze processen en communicatie, zodat dit in de toekomst niet meer voorkomt. Onze oprechte excuses hiervoor. We hopen in de toekomst nog eens de kans te krijgen om te laten zien waar Jongeneel écht voor staat. Met vriendelijke groet, Team Jongeneel
Vlotte proffesionele dienstverlening
Beste Herman, Hartelijk dank voor je compliment! Fijn om te horen dat je onze dienstverlening als vlot en professioneel ervaart en dat je tevreden bent over ons personeel. We staan altijd klaar om je te helpen! Met vriendelijke groet, Team Jongeneel
Vertraagde levering, geen bericht en tevergeefs contact proberen op te nemen met verantwoordelijke. Weinig tot geen service gehad. Er is totaal niet meegedacht.
Beste M. Stainer, Bedankt voor je review. We vinden het vervelend om te lezen dat je order vertraagd was en na aanleiding hiervan geen contact met je is gezocht. Excuses hiervoor. Dit is niet de service die je van ons mag verwachten, wij zullen dit interne bespreken en zorgen dat dit niet meer voorkomt. We hopen je tevens toch nog terug te zien bij Jongeneel. Met vriendelijke groet, Team Jongeneel
Niet altijd positief. Als ik een online bestelling plaats dan gaat het naar de desbetreffende vestiging. Daarna krijg je soms een bericht of telefoontje dat er sommige dingen niet op voorraad zijn en of je die in de vestiging af wil halen. Terwijl je juist alles in 1 keer besteld om alles op korte termijn op de bouwplaats te krijgen.
Ik kan op dit bedrijf reklenen en komen hun afspraken na
Beste H.C. Jong, Hartelijk dank voor je positieve woorden! We zijn blij dat je op ons kunt rekenen en dat we onze afspraken nakomen. We helpen je graag weer bij je volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Jongeneel
Fijne partij
Beste Adrie, Bedankt voor je mooie compliment! We zijn blij dat je ons als een fijne partij ervaart. We helpen je graag bij je volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Jongeneel
niet lang geleden lagen alle handelslengten op voorraad nu niet meer ! Meet al mijn hout op in het werk om verspilling te voorkomen door jullie inmiddels onmogelijk gemaakt doordat jullie standaard hout niet meer op voorraad hebben. mijn vesting in eindhoven lijkt meer op een duiventil dan op een serieus bedrijf. ben eens constitent en voer een fatsoenlijke bedrijfsvoering alles is gericht op geld verdienen en niet op klantenbinding. in 3 jaat tijd zijn jullie van een 8 naar een 4 gezakt en ik overweeg een ander bedrijf, als jullie uitleg willen dan bel me maar 06-50508245
Beste Antoon, Dank voor je review. Wij hebben vernomen dat je contact hebt gehad met onze vestiging in Eindhoven en dat het gesprek positief is afgehandeld. We zien je graag snel terug bij Jongeneel! Met vriendelijke groet, Team Jongeneel
Contact krijgen met de webwinkel is niet mogelijk. Als je belt wordt er niet opgenomen of de telefoon is tot ontsteltenis van de afdeling Alkmaar naar hen doorgeschakeld zonder dat te weten. Een nabestelling bleek de verkeerde kleur te hebben, antracietgrijs ipv zwart. Goed waren de gewone winkels die de telefoon wel opnamen en wilde helpen. Zeker Dordrecht terwijl ik eigenlijk hen helemaal niet moest hebben.
Beste Victor, Dank voor je review. We begrijpen dar het vervelend is dat je ons lastig kon bereiken. We vinden het fijn om te lezen dat je wel goed terecht kon bij onze vestiging. Door tijdelijke onderbezetting waren we helaas minder goed bereikbaar dan je van ons mag verwachten. Inmiddels is de situatie verbeterd en doen we alles aan om iedereen weer snel en goed van dienst te zijn. Nogmaals dank voor je geduld en begrip, we hopen je binnenkort weer te mogen helpen! Met vriendelijke groet, Team Jongeneel