Klantvriendelijk en heel behulpzaam

Prettig geholpen en heel vriendelijk personeel

Je word netjes en snel geholpen

Ik kom er al 25 jaar , offertes komen altijd netjes en op tijd binnen. leveren zijn altijd kloppend, en als er iets met een levering is , is de service ook goed.

Kan snel geregeld en geleverd worden

Fijne drive thru, makkelijk scan systeem! Komen wel vaak tegen de voorraad niet geheel klopt en net mis grijpen. De laatste partijen 2/3 kan je zo in de openhaard gooien!

Goed bedrijf ik kom er al 40 jaar

Goed assortiment, goede service

Goed geholpen en goed advies.

Uitstekend en deskundig geholpen.

Vragen die ik had over toepassen van materialen werden vlot en goed beantwoord ook had men nog wat nuttige tips om wat zaken toch anders aan te pakken.

Grote hal ideaal !

Goed geregeld en georganiseerd

Levertijd en kwaliteit is prima

Ik vind dat Jongeneel doet wat ze afspreken. Leveringen zijn keurig op tijd en prijs kwalitiet verhouding is ook prima

Prima leverancier

Veel houtmateriaal op voorraad en snelle levering. Prima te woord gestaan door medewerker.

SNAP DEZE HELE SITUATIE NIET!

Snap niet dat zo een bedrijf als Jongeneel die toch altijd een goede naam had.....zo met een klant kan omgaan. En dan te betekenen dat het om 1 deur gaat! waar hebben we het over......Dit loopt al 1 en een half jaar. En noch geen oplossing van jullie kant. Ik wacht nog steeds af. Maar ik zal straks wel WEER moeten bellen. Nee ik begrijp dit echt niet. Gaat het wel goed met jullie bedrijf......GEEN RECLAME i.i.d geval.

perfect

Goed geholpen en netjes dag vooraf geïnformeerd e tijd levering klopte perfect.

goede winkel met verstand van hun producten

goede winkel met verstand van hun producten

Materiaal is goed

Materiaal is goed! Assortiment is niet compleet! En personeel is top (juist daar kom ik voor) Alleen wat mij opvalt is dat Jongeneel geen personeel kan blijven houden! Opletten anders houden jullie ook geen klanten meer

Vakkundig personeel

Ik word telkens snel geholpen door vakundig personeel ook helpen met het laden van grote dingen is geen probleem

Zeer Klantvriendelijk en zeer behulpzaam niemand uitgezonderd.

veel in voorraad. binnen 24 uur aanwezig. kwaliteit producten. prijzen meer dan waard. Ga zo door.

Goede communicatie en scherpe prijzen: afspraak is afspraak

Verschillende keren zaken gedaan, zowel zakelijk als particulier en eigenlijk nog nooit negatieve ervaringen gehad. Kan niet anders zeggen dat het is een betrouwbare en daadkrachtige partij waarbij de kwaliteit en de prijs zeer goed is balans is.

duidelijk en levering op tijd

Groot assortiment en ook website werkt fijn.

gewoon goed

altijd goed advies, en er wordt mee gedacht

Ga zo door met jullie dienstverlening.

Ga zo door met jullie dienstverlening.

leveren wat ze moeten leveren

Materiaal is goed en ze werken volgens afspraak

meestal snel voorzien van

?

Prettig bedrijf om zaken mee te doen

Personeel proberen vast te houden en geen verloop waardoor ook de kennis verdwijnt. Bij aanvraag offertes tijdig en correcte reactie, anders aangeven! Op het Houten Hart zitten nog aantal "oud" gedienden die de kennis hebben. Vestiging op Lage Weide betere service verzorgen (valt en staat met goed personeel), als een bestelling is gemeld ook zorgdragen dat de klant niet lang hoeft te wachten en aan het personeel moet vertellen waar ze de items kunnen vinden!

klantvriendelijk!!

persoonlijk,meedenkend

goede hulp, duidelijke sevice

Goed assortiment, vriendelijke klantenbehandeling en ze komen de afspraken altijd na.

Afspraken nagekomen

Snelle en goede levering